Vestiaire C is een prima site om leuke items aan te kopen. Begeleidt het proces tussen koper en verkoper goed. En wanneer een verkoper teleurstellend handelt krijg je snel je geld terug en een aardige... Toon meer

Zeer fijne en betrouwbare site. Wanneer er iets niet goed gaat, dan lossen ze het allemaal netjes op. Erg fijne en prettige klantenservice
Verkopers mogen replica verkopen,vb een fake Delvaux voor 1250€,zonder schaamte.Ik maak er een melding van,kreeg als antwoord dat ze niks verkeerd zien.De foto´s zijn nochtans overduidelijk,zijn zogen... Toon meer
Goed verpakt, geheel conform de verwachting. Het is inderdaad vintage; je kunt zien dat het gebruikt is, maar dat maakt het extra mooi en extra waardevol. Dus ik ben hier heel blij mee.
Vestiaire Collective is the ultimate destination for pre-loved luxury fashion, with up to 80% off vs. retail prices and more than 15 years of authentication expertise.
53 Rue de Châteaudun, 75009, Paris, Frankrijk
Vraagt klanten om een review
Ik vind dit bedrijf goed omdat ze professioneel zijn! En eerlijken bovendien erg behulpzaam!

Antwoord van Vestiaire Collective
Update :Vestiaire gaat het beschadigde item toch netjes uit betalen ❤️
Ik heb mijn Maje jurkje — nieuw met prijskaartje en in perfecte staat — via Vestiaire Collective verkocht.
Tot mijn grote verbazing kreeg ik het item beschadigd terug.
Het lijkt erop dat de koper het jurkje simpelweg niet wilde houden. Het prijskaartje was verwijderd en er zat ineens een grote vettige/kaarsvetachtige vlek aan de binnenkant van het jurkje. Opvallend genoeg precies naast het materiaallabel.
Gelukkig maak ik vóór verzending altijd gedetailleerde foto’s van mijn items, waaronder van het labelgebied. Daardoor kon ik aantonen dat de vlek absoluut niet aanwezig was vóór verzending.
Ondanks dit duidelijke bewijs koos Vestiaire Collective ervoor om mijn claim niet serieus op te lossen en werd zelfs voorgesteld om het beschadigde item opnieuw naar de koper te sturen. Voor mij compleet onbegrijpelijk.
Wat mij het meest teleurstelt is niet alleen de uitkomst, maar vooral het gebrek aan bescherming voor verkopers. Als verkoper verwacht je dat een platform optreedt wanneer een item aantoonbaar beschadigd retour komt.
Er werken zeker enkele vriendelijke en behulpzame medewerkers bij de klantenservice, maar helaas kreeg ik meerdere keren te maken met tegenstrijdige en ondeskundige afhandeling. De k s medewerker chatte met mij of ik de koper was en hoe ik het artikel terug kon sturen !!!
Ik raad verkopers die zuinig zijn op hun designer items aan om heeel goed na te denken voordat zij gebruikmaken van Vestiaire Collective.
Want het is absoluut niet te vertrouwen en bestaat uit incompetente medewerkers

Antwoord van Vestiaire Collective
Alles is vlot verlopen. Nu nog even wachten tot mijn laarzen aangekomen zijn 🌸

Antwoord van Vestiaire Collective
Snel verstuurd netjes verpakt en oorbellen zien er mooi uit. Prima

Te Grote commissie
Geen direct contact met potentiële kopers
Niet elk merk wordt ondersteund, zelfs goed gereputeerde
Veel te kleine onrealistische prijs wordt voorgesteld

Antwoord van Vestiaire Collective
Ik heb mijn ring goed ontvangen. Het was heel goed ingepakt.

Antwoord van Vestiaire Collective
Tas was goed ingepakt en ben heel blij met de Louis Vuitton tas. Levering was ook heel snel.

Antwoord van Vestiaire Collective
Je wordt goed op de hoogte gehouden van de aankoop en mijn schoenen zelfs binnen de aangegeven termijn in huis!

Antwoord van Vestiaire Collective
Werd gelijk werk van het probleem gemaakt,en heb mijn geld terug ontvangen

Antwoord van Vestiaire Collective
Echt een schande , had hier een louis vuitton t shirt gekocht . Toen ik deze thuis kreeg bleek dit om een namaak t shirt te gaan . Voor de zekerheid heb ik deze laten checken eerst door mijn vrouw die douane ambtenaar is en al duidelijk aangaf dat het om namaak gaat . Voor mijn gemoedsrust deed ik nog een check en liet een Amerikaans onafhankelijk bureau waar ik in totaal 40 dollar voor betaald heb , nog een check doen , hier wederom duidelijk antwoord met certificaat dat het om een vervalsing ging . Nu bleef vestiare collective lastig doen en vroeg om deze toch naar hun Hub te sturen zodat ze zelf ook konden checken. Nu tot mijn grote verbazing zeiden ze dat dit om een echte t shirt gaat en dat ik geen refund krijg en deze gewoon terug verkocht word op hun website . Ben hier echt niet van te spreken dat zelfs een ambtenaar van FOD gewoon genegeerd word . Wil hier eigenlijk echt een zaak van maken . Dit soort praktijken kan dus echt niet .