Ren svindel. Kjøper abonnement uten reklame, men hva kommer mellom episodene i en serie??? REKLAME!!! Ikke mulig å få kundeservice heller, kun AI som fremmer det samme forslaget med ny installasj... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Å kjøpe et abbonentet som ikke fungerer engang, uten å få tilbake pengene. Helt utrolig. Så anbefaler ingen å bruke pengene på viaplay. Så lite hjelpsomme dere var i tilegg, så er jeg direkre flau på... Toon meer
Appen til Viaplay på TV’en er ganske dårlig. Ikke første gang jeg har hatt tull med dette. Jeg betaler 749 kr/mnd for Viaplay Total, og ikke sjeldent må jeg ta meg til takke med å se fotballkam... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Ren svindel
Ikke mulig å få kundeservice heller, kun AI som fremmer det samme forslaget med ny installasjon hele tiden. Reklamen forsvinner ikke, og det er det jeg har betalt dobbelt opp for å få slippe.
Useriøs bedrift, egentlig ren svindel. Forbrukerrådet er kontaktet ang. disse svindlerene.
Hold dere langt unna, innholdet er elendig og tilgjengelig på andre plattformer også.
Håper dette selskapet går nord og ned.
Fy f... 🤬
Disgusting what it is now.
Disgusting what it is now.. never coming back
Mye reklamer på v sport 1
Jeg kan ikke engang se på et formel en race uten at det skal bli split screen med ads og de fjerner lyden fra racet for å gi lyden fra adsa og du greier ikke å se noe engang
Du betaler nesten 800kr i mnd også må…
Du betaler nesten 800kr i mnd også må du må sette opp en husstand der familie som bor i samme hus bare i forskjellige etasjer ikke kan se på samtidig uten problemer. Og i tillegg så kan vi ikke se på hvis jeg er hjemme og de andre er på bobiltur. Sikkelig dårlig opplegg når man betaler så mye. Og ringe kundeservice er helt rævva!!
Styr unna!!!!
Dette er et overbetyg siden jeg ikke fikk velge noe lavere. Jeg hadde i min enfold tenkt å se en film. Jeg fant den jeg ville se på Viaplay. Jeg har vært kunde der tidligere, så jeg ble inlogget. Jeg fikk beskjed om at jeg ikke fikk leie denne filmen hvis jeg ikke lastet ned appen på telefonen. Dette gadd jeg ikke. Jeg har appen på TVen, og jeg hadde ikke noen lyst til å begynne å finne ut av hvordan man fikk filmen fra telefoen til TVen. Jeg var heller ikke interresset i å se en film på telenfonen, så jeg droppet hele greia. Noen dager sener fikk jeg tilfeldigvis se at Viaplay hadde trukket pengen for filmen fra min konto. Jeg tok da kontakt og forklarte hva som hadde skjedd og at jeg ikke ønsket pengene tilbakeke uten at jeg skulle få se filmen. Her ble det vanskelig. Jeg skulle verifisere og verifisere uten at Viaplay kunne føle seg sikre på at det virkelig var meg. Dette tok mye lenger tid enn det hadde tatt å se filmen. Det som jeg synes skurrer her er at Viaplay ikke trenger noen verifisering for å ta betalt. Der var det ikke noe problem. Jeg var ikke en gang klar over at jag hadde leid film - det sto at det ikke var mulig hvis jeg ikke lastet ned appen. Da var det ikke så nøye med verifisering, men skal man ha noe i andre enden skal men snart levere en blodprøve. Etter mange runder påstår Viaplay at jeg skal få pengene tilbake. Det er ikke det saken handler om for meg. Jeg taper noen kroner - Viaplay taper all tillit. Jeg er ferdig med Viaplay.
Want to know what sucks about Viaplay? Everything
Want to know what sucks about Viaplay? Everything.
Paying 700kr/month for it not to work and crash all the time, still getting ads, and not even being able to use more than one device at once. Customer service is useless. App is useless. And I’d rather stream illegally than ever using this service again.
Svindyr tjeneste
Svindyr tjeneste med dårlig kvalitet på såkalte eksperter. Kunne i det minste spart litt penger med å la de engelske komentarorerene gjøre jobben. Kanskje ds kunne prisen blitt litt mer rimelig?
Helt ubrukelig drit
Dyrt
Dyrt, øker prisen i øst og vest, de som sitter i studio er kun opptatt av å lage kontroversielle saker, seriøsiteten er lik null. Dårligste premier league distributøren i manns minne
Flere serier som de ikke har komplette
Flere serier som de ikke har komplette, bufring og reklame snutter de sniker inn.
Men mest irriterende er at de ikke kan legge ut komplette serier som faktisk er avsluttet.
Gikk ikke å avslutte abonnementet
Gikk ikke å avslutte abonnementet
Da de trykker kommer det at det har skjedd noe feil så blir du sendt til bot som sender deg tilbake. Tilslutt må du kontakte menneske som ønsker at du tar bilder av hva som skjer og feilsøker for dem måtte be de avslutte abonnementet 4 ganger før de gjorde det
Shettbedrift
For en nedtur, langrenn på Viaplay
For en nedtur å se på langrenn i Falun på Viaplay etter å ha følgt OL på NRK. Dårlig strømmekvalitet/app, hakker ofte, elendig kommentering og irriterende reklamepauser. For alt dette spør de en latterlig pris, 400 kr per måned!
Jeg er nå faktisk glad for at viaplay…
Jeg er nå faktisk glad for at viaplay ikke sender NASCAR, selvom det kan virke som om de fortsatt har rettighetene... dette fordi jeg, ettersom jeg har sagt opp tjenesten, må finne - og enkelt har funnet - andre streaming tjenester som sender motorsport. Så derfor har jeg idag sett på sky sin F1 sending - og hvor mye bedre deres kommentatorer er i forhold til de norske er overveldende. Så takk til viaplay - nå kan jeg endelig nyte sendingene med originale og objektive kommentarer. Takk :-)
Å kjøpe et abbonentet som ikke fungerer…
Å kjøpe et abbonentet som ikke fungerer engang, uten å få tilbake pengene. Helt utrolig. Så anbefaler ingen å bruke pengene på viaplay. Så lite hjelpsomme dere var i tilegg, så er jeg direkre flau på deres vegne.
Men tar den siste tlf i dag, siden appen stoppet igjen. Men han sa klart nei, så egentlig en svindler app, for de leverer ikke hva de sier, lurer deg for penger og får ikke tilbake pengene. Men går videre med saken denne gangen....
20 min reklame ila en 1 time 30 med…
20 min reklame ila en 1 time 30 med film i
Viser nesten alltid feil program og de…
Viser nesten alltid feil program og de gir aldri beskjed om det
Trodde jeg hadde sagt opp
Trodde jeg hadde sagt opp, men oppdaget etter å ha blitt trukket for enda en måned at oppsigelsen ikke var fullført. Så vær obs! Det er ganske mange bekreftelser som skal gjennomføres før oppsigelsen er fullført. Snakker med kundeservicen etterpå for å forklare situasjonen uten noe hjelp
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.