Ren svindel. Kjøper abonnement uten reklame, men hva kommer mellom episodene i en serie??? REKLAME!!! Ikke mulig å få kundeservice heller, kun AI som fremmer det samme forslaget med ny installasj... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Du betaler nesten 800kr i mnd også må du må sette opp en husstand der familie som bor i samme hus bare i forskjellige etasjer ikke kan se på samtidig uten problemer. Og i tillegg så kan vi ikke se på... Toon meer
Å kjøpe et abbonentet som ikke fungerer engang, uten å få tilbake pengene. Helt utrolig. Så anbefaler ingen å bruke pengene på viaplay. Så lite hjelpsomme dere var i tilegg, så er jeg direkre flau på... Toon meer
Appen til Viaplay på TV’en er ganske dårlig. Ikke første gang jeg har hatt tull med dette. Jeg betaler 749 kr/mnd for Viaplay Total, og ikke sjeldent må jeg ta meg til takke med å se fotballkam... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Trodde jeg hadde sagt opp
Trodde jeg hadde sagt opp, men oppdaget etter å ha blitt trukket for enda en måned at oppsigelsen ikke var fullført. Så vær obs! Det er ganske mange bekreftelser som skal gjennomføres før oppsigelsen er fullført.
Den dårligste opplevelsen jeg noen gang…
Den dårligste opplevelsen jeg noen gang har hatt med et live-event ever. Sinnsykt dårlig «kornete» kvalitet, for å ikke å snakke om at det var lagg gjennom hele eventet…. Ikke vurder å betal en krone for dette søppelet
Elendig app…
Sett bort fra dyrt abonnement, så er selve appen elendig. Den desidert dårligste appen som vi bruker på streaming. I løpet av en fotball/ håndball - kamp så stopper den minst to ganger. Ofte må man da ut av kampen/ filmen for så gå inn igjen og spole seg frem til der det stoppet. Utrulig frustrerende og utrulig at Viaplay er de eneste som ikke klarer å lage en god app i 2026… 🤔
I tillegg er det håpløst å ha flere brukere i samme husstand pålogget uten at man må bekrefte på mail 😩 Ski-sendingen på hytta endte med kun radio. Orka ikke det surret med appen. Gleder meg stort til at sport kommer på andre kanaler så man kan si opp «skiten»
Dårlig kundeservice
ble satt i telefonkø som nummer 1 i over en time. da jeg endelig fikk svar forsvant personen jeg snakket med flere ganger og kom ikke til noe endelig løsning
Reklame på en streaming-tjeneste!!?
Ingen deling av konto og reklame i tillegg. De er gribber som kommer til å implodere i sin egen grådighet!
Ubrukelig tjeneste
Å ta 700 i måneden for å se fotball, for så å ha en live-sending som stopper mellom 3-10 ganger hver kamp er et ran.
Viasport vinter er høyt priset
Viasport vinter er høyt priset, og til en svært lav kvalitet. Lagging, billedbrudd og stadige avbrudd. Prøvde en måned i fjor, og en måned i år, men dropper det nå! Egentlig helt skandaløst dårlig!!!!
Ubrukelig selskap.
Hver eneste uke. «2 strømmer strømmes samtidig, avslutt den ene for å se på Viaplay». Herregud. Den er avslutta. Jeg må gå minst 2 ganger i uken for å få hjelp via kundeservice for å kunne se på PL.
I dag når det skjer igjen, så får jeg F````ikke sett på bournemouth - arsenal, jeg prøver å kontakte kundeservice, men det er visst STENGT?! Ai chatten hjelper meg ingenting. Sier jeg må logge inn og ut. Som om jeg ikke har prøvd det 10 000 ganger.
Tenk å betale 800 kr i mnd for dette. Ikke rart i at folk bruker streaming. dere må bli som tv2 play. Hvis en annen strømmer så blir den «andre» detti ut. Hva Faen er dette for noe piss. Jeg har venner på besøk og får ikke sett på kamp nå, og kundeservice er stengt. Godt nyttår!
Jeg betaler nå 800 kr pr mnd for å se…
Jeg betaler nå 800 kr pr mnd for å se fotball på Viaplay, noe som er ganske sinnsykt i seg selv. Men viss du da også må se på elendig sending/kvalitet, da blir det bare trist.
Bilde er bløry hele kampen, og du kan kun skille spillere med farge på draktene. Helt for jævlig dårlig kvalitet.
Men pausesendingen på ca 4 min. Den er klar som dagen. Viaplay burde skjemmes for denne kvaliteten de gir. Kundeservice kan du bare glemme å få svar hos.
Mvh
Rolf Emil
Kundeservice
Helst 0 stjerner. Veldig dårlig kundeservice. Har venta på chat i 1,5 time og har ikke fått svaret. Blei i kø nr 15, da de slutta å jobbe kl 22:00, blei jeg ne 7, meget dårlig kundeservice.
Gode filmer, men de må virkelig få gjort noe ellers så blir det flere som gir f, og betaler for noe som er mye bedre.
Dårlig kvalitet, buffering og elendig kundeservice
Det skulle vært mulig å gi null stjerner. Jeg kjøpte Viaplay abonnementet for å se vintersport, og det ble en ekstremt irriterende affære. Det buffrer hvert 5 sekund, og bildekvaliteten er elendig. Forsøkte å ta kontakt med kundeservice, men etter 1(!) time i kø, fikk jeg beskjed om at kundeservice var overbelastet og ble kastet ut. Forsøkte på nytt, og har enda ikke fått svar etter 30 minutter. For alt dette skal de ha 399,- kroner. Jeg skjønner godt hvorfor folk streamer ulovlig. Å betale for dette er et ran! Takk for meg Viaplay!
Uærlige reklamepushere lurer folk til å…
Uærlige reklamepushere lurer folk til å betale for abonnement uten reklame og så sender de reklame likevel. Det er ikke mulig å få et abonnement uten reklame hos Viaplay. Jeg har sagt opp abonnementet!
Viaplay må bytte ut patriotiske fotball kommentatorer/eksperter
Fotballekspert /kommentatorers favorisering av fotballag er på lavmål og ødelegger seeropplevelsen. Nils Johan Semb sin fotballforståelse avsløres under søndagens kamp (WestHam-Liverpool på stillingen 0-1)
- Trenden har snudd, dersom Liverpool holder nullen.
Jeg har vært abonnent hos Viaplay
Jeg har vært abonnent hos Viaplay, men opplevelsen har vært skuffende. Kampene fra Håndball-VM, som mange nordmenn følger, er kun tilgjengelige for de dyreste sportspakkene. Dette gjør at andre abonnenter ikke får tilgang til viktige landslagskamper, som burde være tilgjengelige for alle.
I tillegg opplever jeg at live-opplevelsen ofte er dårlig, og prisen for sportsabonnementene er høy sammenlignet med hva man får. Det virker som om mange andre brukere har lignende erfaringer, noe som reflekteres i den lave ratingen her på Trustpilot.
Alt i alt er det frustrerende at nasjonale og viktige sportsbegivenheter låses bak ekstra dyre betalingsmurer, og jeg håper Viaplay tar dette til etterretning og forbedrer både tilgjengelighet og kvalitet.
Helt latterlig mye reklame
Så umenneskelig mye reklame
Så umenneskelig mye reklame. Er umulig å kose seg med å se på. De er også så frekke at om du går ut og ser på andre ting mens reklamen spilles så stopper den, du må altså sitte å se på de samme reklamene i 4 minutter av gangen
Søppel
749 kr per mnd for å se Premier League i denne plattformen er helt latterlig. Nesten samtlige sendinger er i 720p med dårlig FPS. Ser forferdelig ut på TV’er med litt størrelse, og ødelegger hele opplevelsen. Vet om folk som har ulovlige løsninger som er ti ganger bedre. Viaplay er søppel. Håper de går konkurs før neste anbudsrunde for PL-rettighetene.
Skuffende dårlig.
Generelt bra når man ser på innhold som ikke er live, men når man betaler skyhøye priser for å se Premier League, så burde man kunne forvente en sending uavbrutt av buffering og dårlig kvalitet (aldri noen problemer i reklamepausene). Slik er det dessverre ikke. Blir mer irritert over dårlig sending enn hva laget jeg følger leverer. Skuffende dårlig
Dårlig kvalitet på live sendinger fra pl
Det koster utrolig mye, buffrer ofte når man ser live fotball og lyd kvaliteten er dårlig. Ikke samme problem når man ser live fra andre plattformer/strømmetjenester.
Via play må fikse appen
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.