Ren svindel. Kjøper abonnement uten reklame, men hva kommer mellom episodene i en serie??? REKLAME!!! Ikke mulig å få kundeservice heller, kun AI som fremmer det samme forslaget med ny installasj... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Du betaler nesten 800kr i mnd også må du må sette opp en husstand der familie som bor i samme hus bare i forskjellige etasjer ikke kan se på samtidig uten problemer. Og i tillegg så kan vi ikke se på... Toon meer
Å kjøpe et abbonentet som ikke fungerer engang, uten å få tilbake pengene. Helt utrolig. Så anbefaler ingen å bruke pengene på viaplay. Så lite hjelpsomme dere var i tilegg, så er jeg direkre flau på... Toon meer
Appen til Viaplay på TV’en er ganske dårlig. Ikke første gang jeg har hatt tull med dette. Jeg betaler 749 kr/mnd for Viaplay Total, og ikke sjeldent må jeg ta meg til takke med å se fotballkam... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Godt utvalg og ryddig app på TV'n…
Godt utvalg og ryddig app på TV'n (Samsung) Men, veldig skuffet over «Fortsett å se» funksjonen som noen ganger starter deg ½-1 episode tilbake🫨 Og så er det ekstremt kjedelig, at de ikke alltid er oppdatert når neste episode slippes av ting, selv om dette har blitt mye bedre indet siste.
Viaplay har høykvalitets innhold
Viaplay er mange nivå høyere en konkurrenten på innhold. Høykvalitets filmer, gamle klassikere og mange blockbustere!
Konkurrentene tilbyr kun lavkvalitets B innhold og mye egenprodusert med dårlig manus og resigi.
Fortsett slik Viaplay!
Dobbeltfakturert
Jeg ble dobbeltfakturert. Ringte kundeservice, men ble stående i tlf kø over 17 minutter.
Svindel!!
De fortjener ikke en stjerne en gang
De fortjener ikke en stjerne en gang! Har forsøkt å få hjelp via kunderservice (det er jo ikke mulig å ringe dem!!) men der får jeg kun IA redigerte svar som ikke hjelper meg i det hele tatt. Dette er til å få hjerteinfarkt av så sint blir jeg! Jeg gjør det IA fra kundeservice sier jeg skal gjøre men på viaplay sine sider blir jeg bare sendt i loop og kommer ikke videre. HELT UTROLIG DÅRLIG!!!!!
Viaplay er amatører. Styr unna!!
Viaplay er amatører. Dårlig lyd. Dårlig bilde. Elendige produsenter. Feil valg på feil sted, helt tonedøvt og umusikalsk. Elendige på timing. Masse alvorlige feil ved produksjonen. For sent inn; for tidlig ut. Elendig nettside og sendeplan. Man får en pakke med masse drit man må betale for men som man ikke ønsker å se. Og ihvertfall ikke betale for. Man får virkelig ikke god verdi for pengene. Bare å si opp! Håpløst dårlig og overpriset opplegg.
Eneste som er gjennomsnittlig bra er noen av programlederne og kommentatorene. Ellers er det helt rævva over hele linja. Styr unna Viaplay!!
Reklame.
Reklame.
Kjøpt tilsynelatende reklamefritt abonnement?
Du får reklame likevel.
Helt elendig.
Helt elendig.. Kundeservice får du ikke tak i ved problemer, men pengene dine får dem tak i.
Bruk heller andre som max, Disney, Netflix. Hold dere langt unna dette selskapet!!! Svindel desverre, skulle ikke tro det av et så stort selskap, men sant
Kjøp betyr ikke kjøp, mistet tillit til Viaplay
Jeg har brukt flere tusen kroner på å “kjøpe” filmer hos Viaplay. Det viser seg at kjøp her egentlig betyr at du bare leier rettigheten til å strømme filmen så lenge Viaplay har avtale om den. Hvis rettighetene utløper eller du har kjøpt via en tredjepartstjeneste, kan filmen forsvinne – og du får ikke pengene tilbake.
Dette står riktignok i vilkårene, men det er godt gjemt og ikke tydelig når man betaler. Jeg føler meg villedet, og kundeservice har ikke vært hjelpsomme eller forståelsesfulle.
Anbefaler alle å være svært forsiktige før de bruker penger på “kjøp” her. Du kan ende opp med å miste innhold du trodde du eide.
Super Kundeservice
Hadde registrert feil e-postadresse og fikk ikke tilgang til abonnementet. En kjapp samtale med kundeservice gjorde at jeg fikk refundert abonnementet og alt var fikset.
Helt forkastelig kundeservice
Helt forkastelig kundeservice. Vi har det billigste abbonementet som betyr at vi får reklame ca hver 15 minutt. En kveld skulle vi se Wisting og begynte å se første episode, da reklamen kom stoppen den etter en sund og vi fikk ikke forsatt reklamen. Nå vi refreshet siden på nytt måtte vi se reklamen fra start men kom ikke lengre. Vi holdt på en stund før vi kontaktet Viaplay Kundeservice. Der møtte vi en svært uhyggelig person som ikke var behjelpelig, men kun kunne informere om at dette var et problem flere opplevde. Vi prøvde få midlertidig oppgradering til en reklamefri variant så vi kunne se videre, men det gikk ikke. Vi prøvde også å få refundert abbonementet da vi ikke vikk brukt det. Men Viaplay kunne ikke gjøre noe for oss. Ikke at det er mye penger, men av prinsipp så gjør det meg veldig provosert med sånn behandling av kunder.
Dette er rett og slett det dårligste…
Dette er rett og slett det dårligste jeg har vært borti. Svin dyrt å se sport, og til en hver tid tekniske problemer. Hakker, henger, dobbel kommentator spor over hverandre. Tester alltid andre apper ved siden, og de funker utmerket. MAX funke en perfekt, Netflix perfekt. Det er ingen unnskyldninger her. Kom dere på jobb!!!!!
Du kan bare sette opp en husstand og…
Du kan bare sette opp en husstand og ikke dele med familiemedlemmer som bor andre plasser. For en ubrukelig og idiotisk app.
For en søppelbedrift
For en søppelbedrift. Her har man abonnement uten reklame, men tror du ikke det kommer reklame før hver episode uansett? Svindel
Elendig kundeservice, 0 informasjon, ingen kundetjeneste.
I går mistet de fleste tilgangen til appen i minst 3 timer. Fikk ingen svar hos kundetjenesten, stod i kø i over 3 timer. Ingen informasjon noen steder. Viaplay har et enormt forbedringspotensiale, full forståelse for kunder som bytter til andre selskaper.
Veldig misfornøyd
Veldig misfornøyd!
Nå får jeg ikke logget inn. Er ofte jeg blir kastet ut av sport live eller generelt hvis jeg ser race etter live. Blir ofte pauset mitt i filmer og serier. Viaplay blir avsluttet så fort jeg kommer meg inn igjen.
Alltid et eller annet med appen
Alltid et eller annet med appen ! Eneste grunnen for at jeg må ha det er Formel 1 og det er svært sjeldent jeg får sett det live siden det er problemer !
Dato for opplevelsen er alltid !
Reklame og altfor mye innhold bak betalingsmurer
Negativt:
Appen på TVen henger seg ofte opp.
Man blir tvunget til å se flere minutters reklame i programmene selvom man betaler for abonnement.
Altfor mye innhold er bak betalingsmurer.
Positivt:
Flere gode programmer
Styr unna
Styr unna. Man blir tvingt til å se mange minutter med reklame selvom du kjøper abonnement. Sa opp avtalen etter første reklame pause
Søppel
Ekstremt dyrt,og utfordrende på alle nivå
Appen fungerer ikke.
Kjøp av filmer fungerer ikke
Veldig mye brudd og problemer med fotballkamper..
Ekstremt dårlig support og nettside.
I bunn og grunn komplett søppel!!
De blir sikkert å svare her med en innøvd tekst fra en bot.
Ta kontakt for hjelp med ditt problem?!
Så må du gjennom en kvern verre enn Telenors mobilnett support, trykk 1 for ditt og 2 for datt.
Bare tull å skjit hele greia
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.