Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ren svindel. Kjøper abonnement uten reklame, men hva kommer mellom episodene i en serie??? REKLAME!!! Ikke mulig å få kundeservice heller, kun AI som fremmer det samme forslaget med ny installasj... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Du betaler nesten 800kr i mnd også må du må sette opp en husstand der familie som bor i samme hus bare i forskjellige etasjer ikke kan se på samtidig uten problemer. Og i tillegg så kan vi ikke se på... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Å kjøpe et abbonentet som ikke fungerer engang, uten å få tilbake pengene. Helt utrolig. Så anbefaler ingen å bruke pengene på viaplay. Så lite hjelpsomme dere var i tilegg, så er jeg direkre flau på... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Appen til Viaplay på TV’en er ganske dårlig. Ikke første gang jeg har hatt tull med dette. Jeg betaler 749 kr/mnd for Viaplay Total, og ikke sjeldent må jeg ta meg til takke med å se fotballkam... Toon meer

Bedrijfsgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

1,3

Alle reviews

53 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Møkk

Gir en stjerne da det ikke er mulig med noe lavere.
Jeg kommer ALDRI til og ha noe med dette selskapet og gjøre da ser på kundene sine som bikkje møkk !
Inger avtaler overhodet på betalende kunder med tanke på en vis FA cup kamp. Møkka sjappe oppfordrer alle til og boikotte dem.

9 januari 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Et forferdelig firma med en policy som…

Et forferdelig firma med en policy som kun skal skaffe penger til griske eiere. Nå har de endret på innhold av pakker de tar betalt for uten å informere kundene sine. Jeg er ikke jurist, men dette lukter svindel ! Har betalt for å kunne se PL og FA-cup, men nå er det slutt. Ikke verdt å betale til denne galskapen lenger.

8 januari 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dem ødelegger alt av vintersport

Dem ødelegger alt av vintersport. Tar mye betalt for sport delen. Så velger dem og sende all vintersport under det. Dere burde skjerpe dere. Viaplay ødelegger spesielt langrenn. Noe som er spennende. Desuten har dem problemer hele tiden med sendinger. Skulle se chl. Tidligere. Gikk inn da sendte dem noe helt annet der. Og dette betaler man for. Skal dere viaplay. Ren svindel

5 januari 2025

Dette er ren svindel

Dette er ren svindel - de har innført noe de kaller husstand, som blokkerer for bruk hvis du ser fra telefon eller pc. Kundeservice er elendig, og selv om jeg meldte fra for flere uker siden har du gjort null for å fikse problemet. Da blir det IP-TV på meg - presset inn av Viaplay. Et tips til Viaplay hvis dere leser dette - ta vare på kundene deres😠

4 januari 2025

Helt forferdelig

Helt forferdelig. Betaler en formue, får neppe noe mer enn reklame. Har ikke muligheten til å se kampen på to forskjellige skjermer selv om man betaler opp i mot 800kr i måneden. Skulle trodd at man fikk en gratis billett til kampene for den prisen.

Studio, spesielt i Premier League, er helt forferdelig, stor nedgradering fra da TV2 Play hadde rettighetene. Også nå kan jeg ikke se på Viaplay hvis jeg er på ett annet nett uten en kode, virker som all instansen er fokusert på at man ikke kan dele bruker. I min mening burde jeg kunne dele med hele kommunen min når jeg betaler såpass mye. Veldig skuffet, håper veldig TV2 Play for tilbake rettighetene.

18 december 2024

betaler skjorta for reklame

helt forjævlig å betale flere tusen kr per år bare for å se på reklame. 20% sending, 80%reklame. 15min med reklame hver 2min av sending. dyreste strømmetjenseten i hele verden og så ska du betale for å se på enklte ting i tillegg. skal du se på sport så må du se det live ellers så forsvinner det så og si umiddelbart. j æ v l i g

8 december 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Blir kastet ut av film og serier.

Blir kastet ut av filmer og serier hvert tredje minutt. Alle andre kanaler virker helt ok. Når man begynner å se en film forventer man å kunne se den uten avbrudd.
Ganske sleipt at en ikke kan avbryte abonnementet før etter 30 dager.

7 december 2024

Gjerrige jævler

Gjerrige jævler. Alt man har lyst til å se er bak betalingsmur. Betaler for film og serier, men 99% av alt jeg vil se må leies oppå det igjen. Viaplay vinter bør være åpent for alle - ok så er deler av langrenn åpent men vi som allerede betaler for en av pakkene burde få muligheten til å se det uten å bruke hele lønna på viaplay

29 november 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Håpløst opplegg med "husstandskonto"…

Håpløst opplegg med "husstandskonto" der du må logge inn på nytt med godkjenning via epost hver helg når vi reiser på hytta og så mandag når vi er hjemme igjen. Det har også blitt umulig å se nedlastet innhold f eks på fly. Skrekkelig dårlig måte å behandle kunder som betaler 9000 kr pr år for denne søppla.

8 november 2024
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Appen i TV er dårlig.

Jeg betaler 749 kr/mnd for Viaplay Total, og ikke sjeldent må jeg ta meg til takke med å se fotballkamper på laptopen. Slik skal det ikke være.

Kommer sikkert til å få et svar om at jeg kan caste innholdet på Viaplay, men da henger sendingen seg opp, og på TV-skjermen står det da «loading.»

Jeg gir 3 stjerner, og kanskje er dette i høyeste laget også.

8 november 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Viaplay opererer med blodpriser og er…

Viaplay opererer med blodpriser og er helt fullstendig motvillig til å lytte til kundene sine. Dekningen er elending, sendingene live hakker, og det er så ille at det ødelegger hele opplevelsen....... nå betaler man flere tusen i året for å få lov å se fotball, og så henger sendingen så langt etter det som skjer live, at om man er så idiot å se på telefonen mens kampen går så får man jo ødelagt hele opplevelsen fordi man ser resultatet. Fra kampstart til nå ligger jeg 22 minutter etter live sending, det er ALT for dårlig.... viaplay har heller ingen logisk måte å klage inn på annet enn å gå direkte til forbrukerrådet. Håper så inderlig at viaplay mister rettigheter og legges ned fullstendig, for de "tekniske utfordringene" de har kunne vært løst med 4 IT studenter med pizza og redbull som betaling....... Fullstendig talentløs tjeneste, ikke rart folk rømmer til andre tjenester.....

28 september 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Tragisk at når man betaler for…

Tragisk at når man betaler for abonnement, at det da ikke er mulig å benytte for eksempel TV-en på hytta eller andre steder til å se. Håpløst at det bare fungerer på samme wifi som «husstand». Bare se på hvor dårlig tilbakemelding dere får, skjerp dere.

25 september 2024

Elendig etter siste endring

Elendig, etter de endret sist så fungerer viaplay ikke på hytta lengre, kun hjemme. Ikke kast bort penger på dette, finnes mange bedre streamingtjenester og abbonere på

4 september 2024

Tried to scam me

Viaplay advertises "free 7 day trial", but during the account registration they required my card details. A huge red flag.

4 augustus 2024

Kun en husholdning

Viaplay har nå sperret for deling av abonnementet. Veiledningen man får på nettsidene om hva der betyr er elendig. Samme er svaret fra kundeservice. Må være på samme wifi. Nettbrett og telefon fungerer visst utenfor husstanden men caster du til en tv utenfor så blir du blokkert. Greit nok. Men at man ikke kan se på Viaplay på TV skjerm på f.eks hytten når man har betalt for et abonnement er ikke akseptabelt. Si hva du mener til Viaplay om begrensingene de har innført!!!

29 augustus 2024

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.