Ren svindel. Kjøper abonnement uten reklame, men hva kommer mellom episodene i en serie??? REKLAME!!! Ikke mulig å få kundeservice heller, kun AI som fremmer det samme forslaget med ny installasj... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Du betaler nesten 800kr i mnd også må du må sette opp en husstand der familie som bor i samme hus bare i forskjellige etasjer ikke kan se på samtidig uten problemer. Og i tillegg så kan vi ikke se på... Toon meer
Å kjøpe et abbonentet som ikke fungerer engang, uten å få tilbake pengene. Helt utrolig. Så anbefaler ingen å bruke pengene på viaplay. Så lite hjelpsomme dere var i tilegg, så er jeg direkre flau på... Toon meer
Appen til Viaplay på TV’en er ganske dårlig. Ikke første gang jeg har hatt tull med dette. Jeg betaler 749 kr/mnd for Viaplay Total, og ikke sjeldent må jeg ta meg til takke med å se fotballkam... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Betaler 399
Betaler kr. 399 pr måned og får 8-10 minutters reklame på kjøpet...
Man får også veldig hakkete sendinger både live og på opptak....
Rot med kommentatorer er hver løpshelg på UHD sendinger...
Lagrer ikke sportsendinger så man må spole seg frem til der man var....
I det hele tatt skikkelig dårlig å betale såpass mye månedlig for noe som er så dårlig....
Generelt dårlig
Av alle film/serie apper, så er viaplay den jeg har likt minst, lite innhold, filmer jeg vil se må du leie selv om du betaler 159,-/mnd for basic (dyrt), får stadig avspillingsfeilkode og nå ser jeg på Masterchef og teksting funker ikke.
Generelt mye som er feil med Viaplay til prisen de krever.
Live sendinger hakker eller kjører i…
Live sendinger hakker eller kjører i 480p. De nekter å kansellere forholdet.
Dette blir for dumt
Det eneste jeg vil se er ufc. Nå har det blitt slik at jeg må betale 749,- i mnd for dette. Det kostet 349,- før. Helt totalt ubrukelig. Håper virkelig noen andre får denne lisensen snart.
Dyrt og dårlig
Abonnerte for å se en film som de hadde, for så å finne ut at jeg må leie den filmen i tillegg.
Eneste strømmetjenesten jeg har vært borti der du må leie enkelt filmer i tilegg til en månedspris som ligger høyere enn de fleste med bedre innhold.
Pris + kvalitet
Voldsom pris for premier league. I tillegg hakker sendingene. Anbefaler å styre unna
Jeg hadde problemer med å få aktivert…
Jeg hadde problemer med å få aktivert Viaplay med poeng fra Telenor. Jeg satt 4 timer tilsammen med Telenor for å få dem til å hjelpe meg. De rotet og ga meg mange feil opplysninger. Når jeg snakket med Viaplay sin kundeservice på telefon og sendte epost fikk jeg rask hjelp til å rette feilen. For å finne Viaplay sitt telefonummer må du søke det opp på opplysningen du finner det ikke på Viaplay sin side.Legger ut info her hvordan du får en ny epostadresse på din side Telenor til å fungere slik at du får Viaplay. Du må først ringe Viaplay å få dem til å godta din nye epost adresse.
Som avtalt på telefon sender jeg deg en mail med instruksjoner til hva du skal gjøre for å få registrert den nye eposten din opp mot Telenor T-We.
Du begynner med å få tak i PAI-nummeret ditt fra Telenor. Du kan enkelt få tak i PAInummeret ved å kontakte Telenos chat-robot, og be dem sende deg en melding med "PAI-nummer". Du får kontakt med dem her: telenor.no kontakt oss.
Når du har fått sms eller melding fra dem, ska du gå inn på denne linken:
signup.viaplay.no/
I de to øverste feltene (det står "Ikke i bruk) skal du fylle inn PAI-nummeret. I det nederste feltet skal du fylle inn den eposten du ønsker å bruke hos oss. Du kan bruke eposten din, jeg har klargjort så den skal fungere i mitt system. Du vil deretter bli bedt om å lage et passord, og deretter vil du få en bekreftelse på skjermen om at pakken er klar til bruk.
Dersom du står fast, kan du enten svare på denne eposten, eller ringe til vår kundeservice på telefon som er åpen frem til klokka 18.00. Ha en fin dag
Kundesenteret til Viaplay har TLF 004769508151. Den jeg snakket med å ga meg super service heter Arja Du må bruke Telenos chat-robot for å få PAI-nummeret mens du er innlogget på din side. Telenor sin tekniske avdeling på kundeservice vet ikke engang hva et PAI nummer er Jeg måtte fjerne linker til telenor chat robot og Viaplay for det er ikke lov på Trustpilot.
Overpriset, dårlig service.
Dårlig kundeservice, ekstremt overpriset tilbud. 750 kroner for å se fire Premier League kamper i måneden? Helt sprøtt.
Viaplay Ødelegger
Synes derre i Viaplay gjør det beste derre tydeligvis kan for å ødelegge Nhl slut spille for oss som har derre som faste kanaler på dekoderen, har sett mye av grunn spille men me en gang slutt spille gegyner så slutter derre å sende nattens kammpens kamper på formiddagen som så derre gjør med grun spille, hvis det er sånn derre skal drive kanalen derres så er det ikke vits for meg å verken ver medlem av hverken Viaplay film-Serie eller Viaplay Sport. Tommy
Lyd hakker på fotballsendinger 😫
Lyd hakker på fotballsendinger 😫
Det er ikkje første gang..
Dyrt
Dyrt, dårlig kvalitet og eeelendig kundeservice. Virker som ingen som jobbar der bryr seg om at ting ikkje fungerer skikkelig. Rett og slett svindel.
Dere MÅ fjerne Lars Tjærnås som…
Dere MÅ fjerne Lars Tjærnås som ekspert, klarer ikke høre på han, og sier opp mitt abdomenet om han er med neste sesong. helt grusom å høre på.
Lyden på livesending er helt utrolig…
Lyden på livesending er helt utrolig dårlig. Dette oppleves på alle livesendinger.
Helt katastrofalt dåligt
Helt katastrofalt dåligt. Bilden fryser men ljudet funkar hela tiden. Kvalitén på bilden är helt eländig med massa pixlar och så oklart att man knappt kan se en s###! Genom en handboll kamp var det avbrott varje minut. Här sitter vi på ordentlig hastighet, så felet ligger inte hos oss!
Blir ranet for å kunne se på Premier League
Hei
Skamløst å kreve 749kr for at kunder skal kunne se PL. Hører også rykter om at prisen skal opp en 100-lapp til. Jeg mener dette blir tilnærmet svindel så folk burde ikke ha dårlig samvittighet for å benytte seg av alternative måter å se fotball på. Anbefaler alle å avslutte abonnementene sine i demonstrasjon.
Jeg tror det er på tide at Viaplay starter å tilby pakker med fokus på for eks. kun fotball eller kun F1 eller kun serier. Blir feil at jeg som kun ønsker å se PL skal bli plassert på toppen av pristabellen hvor jeg er nødt til å betale for alt annet piss jeg ikke trenger å se
Elendig kundebehandling
Tar ikke ansvar, og kommer med dumme unnskyldninger når ting ikke fungerer som det skal. Nedtellingsfunksjonen som skal varsle når en film blir lagt til leie mot betaling fungerte ikke. Uten forvarsel så var filmen jeg begynte å se lagt bak en betalingsmur fra den ene dagen til den neste. Elendig kundeservice når jeg påpekte dette.
Pass deg Viaplay fellenene
Pass deg Viaplay fellenene, i det siste er det McDonalds som promoterer det med kjøp av Viaplay med poeng men deretter fornyes abonnementet automatisk hvis du glemmer å kansellere!
we are in 2023 and Viaplay in Norway…
we are in 2023 and Viaplay in Norway don't have english subtitles?? hahaha
399,- for dårlig innhold
399,- for dårlig innhold. Er jo den dyreste av alle streaming tjenestene og ikke verdt det, hverken for voksne eller barn. Sa opp i dag.
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.