Vincents Husbil & Husvagn AB Reviews

TrustScore 4 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Bra service och väldigt trevlig försäljare (Love). Han var trovärdig och jag gillar när man kan säga ”jag vet faktiskt inte det” istället för att dra till med något. Städningen hade mer att önska. Fi... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi fick mycket fint bemötande och bra service, både i Ålem och i Varberg, när vi tittade på husbilar. Sen när vi hade bestämt oss för köp, så sköttes allt mycket snyggt och snabbt. Vi är så nöjda och... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi tycker att allt gick väldigt smidigt, bra och snabbt. Pengarna på kontot efter 2 bankdagar, suverän service och mottagande i samband med inlämning av husbilen. Tack Vincents! Mvh Birgitta och Len... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vi ville köpa en husvagn och pratade med säljaren Andreas i Varberg om ett upplägg för finansiering. Vi diskuterade leveranstider och andra detaljer, och Andreas lovade att återkomma dagen efter m... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Camperdealer
  2. Autodealer
  3. Woonwagenverkoper
  4. Camperstalling
  5. Caravanverkoper

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Gör rätt – hela vägen! Ambitionen för Vincents är att vara Sveriges ledande förmedlare av husbilar och husvagnar och det självklara valet för varje person som vill sälja eller köpa en begagnad husbil/husvagn. Vincents strävar efter att inte bara uppfylla våra kunders förväntningar utan även överträffa dem. I förmedlingsuppdrag är Vincents länken mellan köpare och säljare av campingfordon, vi är opartiska, uppriktiga och har stor kompetens för det vi gör. Både köpare och säljare ska kunna känna sig trygga när de gör affär med Vincents.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 92% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

72 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Utmärkt presentationen av vår bil

Utmärkt presentationen av vår bil. Mycket trevligt personal. Uppskattat information av bilen. Tack🤗

5 november 2020

Antwoord van Vincents Husbil & Husvagn AB

Tusen tusen tack Margareta! Vi önskar er allt lycka till med bilen och hoppas att ni ta en sväng förbi och hälsar när ni passar oss i Varberg.

Kompetent förmedling

Från första kontakt till utbetalning efter förmedling en helt igenom perfekt process som i alla led sköts av kompetent personal. Jag förstår att "ni vågar jämföras" Tack Vincents

21 oktober 2020

Antwoord van Vincents Husbil & Husvagn AB

Hej Janne! Tack för omdömen och dina fina ord. Vi uppskattar verkligen att du tog din tid att lämna det och kommer hamna i vår veckobrev till personalen som en påminnelse av det jobbet dem gör.
Ha det bäst!

Kunnig

Kunnig, hjälpsam och trevlig personal.
Som i tidigare inlägg hoppas jag försäljning
går lika smärtfritt som kontakten med er.

Hls
Thomas Arvidsson

4 september 2020

Hej Thomas och tack för omdömen! //Vincent

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mycket tillmötesgående och trevligt…

Mycket tillmötesgående och trevligt bemötande. Både från administration och tekniker. Hoppas förmedlingen går lika bra!

21 juli 2020

Antwoord van Vincents Husbil & Husvagn AB

Hej Johan and tack för recensionen!
Mycket uppskattat :-)
Ha en underbar sommar!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bemötandet var proffsigt och trevligt…

Bemötandet var proffsigt och trevligt rakt igenom.
Det märktes också att de har gedigen kunskap om fordonen. Inget verkade lämnas åt slumpen, vilket är bra för alla inblandade parter.

Lars Höglander

2 juli 2020

Antwoord van Vincents Husbil & Husvagn AB

Tusentack Lars för din recension.
Härligt att höra du är nöjd med oss :-)
Ha en underbar sommar så är ni alltid välkomna tillbaka nästa gång!

Verkligen proffsigt rakt igenom

Verkligen proffsigt rakt igenom! Seriöst och pålitligt. Vi kommer absolut att köpa vår nästa vagn eller husbil här👍👍

24 april 2020

Antwoord van Vincents Husbil & Husvagn AB

Tusentack för att du tog din tid att lämna en recension Stefan!
Väldigt uppskattat :-) :-)

Toppklass!

Allt fungerade bara bra. Inbytet, köpet, montering av utrustning, leverans. Vad kan man säga annat än Toppklass!

28 maart 2020

Antwoord van Vincents Husbil & Husvagn AB

Tusen tack för eran recension Patrik & Charlotte! Lycka till med den nya :-)

Proffsigt bemötande

Vi blev mycket väl bemötta av alla som arbetade där.Ingen gick förbi utan att fråga om vi fått hjälp.
Rolf som vi handlade av försökte på alla tänkbara sätt lösa det bekymmer som uppstod då vi upptäckte att den husbil vi skulle byta in hade förhöjd fukt på flera ställen trots att vi gjort en fukttest som visade grönt hos en annan firma en månad tidigare. Vi rekommenderar verkligen Vincents husbilar för ett tryggt köp.

21 februari 2020

Antwoord van Vincents Husbil & Husvagn AB

Tack Ingela för dina fina ord. Det är mycket uppskattat av alla som jobbar här på Vincents. Jag ska nämna detta för Rolf också som ett bra start till helgen ;-) //Vincent

Fint totalbemötande

Bra information och fint iordninggjord bil innan avhämtning.

19 februari 2020

Antwoord van Vincents Husbil & Husvagn AB

Tusen tack för din recension Stefan!

Bra garantijobb.

7 februari 2020

Tack Leif! Trevligt helg :-) //Vincent

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

oklarheter om skuld på husbil från…

I huvudsak bra, oklarheter om skuld drar ner betyget samt att vi borde blivit upplysta om ett par dåliga/osäkra

6 februari 2020

Hej Bo-Henrik!

Din säljare är ledig idag så det är svårt att kunna få en klar bild om ärendet, men jag kommer att gå igenom detta imorgon och återkommer till dig via e-post. Vår strikta policy är att leverera kvalitetssäkrade fordon eller vara transparent med eventuella anmärkningar (eftersom vi endast säljer "begagnade" husbilar/husvagnar och dem har naturligtvis haft en ägare innan som har använt fordonet...).

Vårt mål är att vara så objektiv som möjligt med hjälp av olika sorters instrument/verktyg men som du förstår så finns det alltid även en vis del subjektivitet som spelar in från andra firmor som ser möjligheter att sälja "nya däck" till exempel. Eftersom vårt mål är att överträffa kundens förväntningar så har vi inget att vinna på med att inte byta ut underkända däck.... tvärtom! Dessutom ser jag att din husbil var besiktigad utan anmärkningar 2019-01-25 (cirka 6 veckor innan leverans till dig).

// Vincent

Allt har fungerat jättebra

Allt har fungerat jättebra. Inget att anmärka.

Antwoord van Vincents Husbil & Husvagn AB

Tusen tack för din recension! Ha ett fortsatt bra dag :-)

Bästa husbilsfirman

Fantastisk trevlig och tillmötesgående personal genom hela köpet.Ordentlig noggrann genomgång av bilen och dess funktioner . Snabb hjälp efteråt då vi hade frågor .Även då vi fick problem på grund av ”handhavandefel” av oss! Rekommenderas varmt och är vårt självklara val om vi ska byta husbil längre fram.

Antwoord van Vincents Husbil & Husvagn AB

Tusen tack för en sådan fin recension Maria!
Det värmer när vi kan visa detta till vår personal som ett tack för ett bra utfört jobb :-)
Lycka till med eran pärla!

Helt Ok

Mycket bra bemötande.

Antwoord van Vincents Husbil & Husvagn AB

Tusen tack Per! Må väl :-)

Bra försäljare

Bra försäljare, bra verkstadspersonal. Snabb återkoppling vid försäljning

Antwoord van Vincents Husbil & Husvagn AB

Tack så mycket Christer för din recension! Kul att höra att du är nöjd så ses vi nästa gång du har vägen förbi Varberg. Kaffe är alltid på ;-)

Bra service supernöjda

Bra service, och om det uppkom problem så löste det med bravur, andra bilen vi köper hos Vincents

Antwoord van Vincents Husbil & Husvagn AB

Tusentack för din recension !
Ha det bäst :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kanon både försäljning o köp smidigt…

Kanon både försäljning o köp smidigt omtänksamt proffsigt

Antwoord van Vincents Husbil & Husvagn AB

STORT TACK Hans-Åke för denna fina recension!
Det är verkligen uppskattade att du tog tid att skriva det. Ha en underbar fortsatt dag :-)

Dit is Trustpilot