Vinted werkt erg fijn. Helaas moet je verplicht bepaalde verzendmethode actief houden. Er is bij mij geen homer of mondiaal punt. Toch moet ik er volgens vinted aan meewerken. Ik zou graag ook zelf w... Toon meer
Super toffe account ontdekt op Vinted. Kay1363, ik heb al drie vintage blazers bij haar gekocht. Heb nu een donkerblauwe krijtjesstreep, een zwarte en een lichtgrijze. Assortiment is gevarieerd. Nu ee... Toon meer
Altijd prima kunnen verkopen via vinted. Tot de laatste verzending. Deze ging met homerr. Dat wil zeggen hij is gegaan, maar nooit aangekomen. Geld terugbetaald gekregen, dus dat is oké. Kom er all... Toon meer
Uit het niks moet mijn telefoonnummer gekoppeld worden aan mijn account. Ok prima gedaan maar geen code gekregen om verder te gaan. Probeer het nog een keer dan staat er dit nummer is al in gebruik. I... Toon meer
- Online marktplaats
- Kledingwinkel
- Herenmode
- Winkel voor tweedehands kleding
- Vintage kledingwinkel
- Damesmodewinkel
Vinted is a diverse community marketplace dedicated to making second-hand first choice. Every day millions of our members buy and sell pre-loved items across Europe. Sell without fees and browse unique, quality items – including fashion, electronics, home decor, pet supplies, and more.
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Geblokkeerd omdat ze zeggen dat ik na…
Geblokkeerd omdat ze zeggen dat ik na maak product verkocht terwijl dat helemaal niet waar is ze helpen je waardeloos
schijt klantenservice
Wanneer je de klantenservice chat na 15 minuten zoeken gevonden hebt lezen ze vervolgens niet eens wat je zegt of negeren ze 90% van de informatie.
Bovendien zijn veel aangeboden artikelen nep. Deze willen ze niet verwijderen van de site zelfs als het aantoonbaar overduidelijk namaak is.
Op zich een goed concept…..totdat er…
Op zich een goed concept…..totdat er iets fout gaat en/of een pakketje verdwijnt. Dan is de klantenservice (te groot woord) niet thuis. Ondanks overlegd bewijs blijkt de kopersbescherming in de zakken van Vinted te verdwijnen. Ruikt naar oplichting.
Over het algemeen steeds een goede…
Over het algemeen steeds een goede ervaring maar de klantenservice / helpdesk is een ramp.
Ik kocht een short, maar ontving (via Homerr) een topje van iemand anders. Etiketten kleven op elkaar, en als ik het bovenste etiket wil verwijderen scheurt het onderste helemaal mee en is dus niet leesbaar.
Ze lijken dit dus maar niet te willen begrijpen! Duurt dus dagen voor men een antwoordje geeft maar een oplossing bieden doen ze niet. Short kwijt, geld kwijt en iemand anders zijn t-shirt kwijt... JAMMER
NO GO - slechtste klantenservice ooit
NO GO
Ik heb STOX kousen verkocht aan een meisje, maar ze heeft deze niet opgehaald. De kousen zijn teruggestuurd naar een afhaalpunt, maar daar zijn ze kwijtgeraakt. Het meisje heeft zonder problemen haar geld teruggekregen, terwijl ik niets heb ontvangen. Vinted doet hier niets aan en schuift de verantwoordelijkheid van zich af met de mededeling: "Dit is niet onze schuld."
Ze zijn kortaf, grof en denken niet mee met de verkoper. Daarom verwijder ik mijn account. Pas dus op! Alles lijkt in orde zolang er niets misgaat, maar zodra er een probleem is, trekken ze hun handen ervan af.
Onterecht geschorst
Onterecht geschorst. Ik plaatste slippers van de C&A en blijkbaar wordt dat gezien als een namaakproduct. Ik heb Vinted duidelijke foto's gestuurd van het product, het prijskaartje en ook nog eens een link naar de website. Helaas wordt er niets met mijn bezwaar gedaan en kunnen ze het volgens hun niet aanpassen. Erg jammer weer Vinted.... Jammer dat er niet naar de mens wordt geluisterd. Ik snap dat jullie niet alles zelf kunnen controleren en dat er streng gehandhaafd moet worden op namaak artikelen, maar als een lid duidelijk kan aantonen dat het niet om een namaak gaat dan moet daar toch ook naar geluisterd worden?
Slechte klantenservice
Het idee achter Vinted is heel goed en als het werkt is het echt perfect! Alleen de klantenservice van Vinted is echt heel slecht! Ze zijn niet bereikbaar en verwijderen je advertenties zonder pardon. Bij uitleg krijg je geen reactie. Heel jammer.
Kopersbescherming betalen voor niets
Je betaalt bij vinted kopersbescherming maar waarom is erg onduidelijk!
Vandaag kwam er een broek binnen. Totaal een andere dan ik gekocht heb en bovendien kwalitatief ook echt minder! Ik maak een melding daarvan en nu krijg ik dat ik de broek mag terugsturen maar dan wel zelf de verzendkosten betalen! Die meer is dan de broek zelf! Dit is nu al de zoveelste keer en begin steeds minder te snappen van de klantvriendelijkheid van vinted!!! Dat zw dan maar die kopersbescherming afschaffen!
Klantenservice 0!!
Klantenservice 0!!! Mijn account word geblokkeerd voor orginele paar schoenen van Zalando met bewijs alles erop en eraan ! En Vinted blokkeerd mijn account ze zeggen dat het nep is ondanks ik alle bewijs stukken heb gegeven 1 maand mijn account geblokkeerd !!!! Terwijl Vinted vol met duidelijke NEP artikelen is blokkeren zei niet die accounts maar ze blokkeren accounts met orginele artikelen ! Zo belagelijk! Klantenservice moet verbeteren voor de rest is Vinted goed buiten die dat achter de computer zitte hun werk niet deftig kunnen doen !
Niets is geverifieerd!!
Niets is geverifieerd!!! Ene vanessasanseverino heeft imitatie uggs verkocht en Vinted doet helemaal NIETS!! WAARDELOOS!!
Homerr verpest het voor Vinted
Met Vinted zelf heb ik voornamelijk goede ervaring, de app werkt goed, ik vind het overzichtelijk en over het algemeen heb ik fijne aankopen kunnen doen.
Maar.. ze hebben vaak maar één verzendoptie en dat is met Homerr. En met Homerr duurt het gerust een maand voordat je iets ontvangt. Dit is vaker voorgekomen en het pakket waar ik nu op wacht is op 26/4 verzonden!
Ik betaal graag meer voor een andere leverancier maar die optie is er meestal niet. Daar schiet Vinted echt tekort in.
Milieubewust is prima maar dit slaat nergens meer op.
En daarom bestel ik bijna niks meer via Vinted.
VINTED dikke middel vinger voor jullie
Ik bestel nooit meer wat bij die Vinted. Ik heb op 29 april Yeezy Foams besteld bij een seller. Het zou tussen 1 en 3 mei geleverd worden die uiteindelijk pas 9 mei geleverd werd!!! Inmiddels was ik op vakantie en kon ik het pakketje niet meer ophalen. Ik heb Vinted laten weten dat het pakketje retour gaat naar de Seller en zij gaven aan dat ik moest wachten tot het pakket retour is gegaan, zodat mijn geld terug gestort kan worden. Tot mijn verbazing zag ik gister dat het geld vrij gegeven is???? Ik heb meteen contact met Vinted opgenomen waarna zij aangeven dat ik het had geld had moeten pauzeren. Wat ik dus ook gedaan heb ?????????? Ik heb screenshots van het gesprek met de betreffende collega naar ze doorgestuurd, maar ze vinden dat ik het maar moet oplossen met de seller?
Ik heb mijn probleem bij heb aangegeven, nergens in de berichtgeving van de collega staat instructie dat ik op een andere manier het geld had moeten pauzeren.
Wat voor rot bedrijf is dit?? Ik zeg iedereen: bestel hier NIET!!!!! De mensen achter de klantenservice doen geen shit wanneer je met problemen zit, geven vals advies en zeggen vervolgens dat je het moet oplossen met de seller. Vinted je moer
Zeer slechte contact gehad met Vinted!
Zeer slechte contact gehad met Vinted!! Een zeer belangrijk pakket van mij is nooit aangekomen bij de persoon die het had gekocht van mij. Vandaag kreeg ik te horen ze kunnen niks doen voor mij!! Het geld ging terug naar de koper en ik heb niks!! Geen geld en ook mijn pakket niet. Ze doen niet eens moeite!! Ze werken samen met deze Homerr Paket Service!! Want daar ligt mijn pakket in hun distributie centrum. Echt ik ben zo kwaad!! En om in contact te komen met Homerr of Vinted zo slecht!! Door een fout van een ander zo een vrouw die haar werk niet juist doet omdat ze de code niet juist scannt ben ik mijn pakje kwijt!! Maar ik laat het hier niet bij ik ga alles op alles zetten en Vinted en Homerr horen nog van mij.
vinted is helaas geen plaats waar je…
vinted is helaas geen plaats waar je eerlijk en met vertrouwen een dure en originele item kan verkopen.Verkoop enkel items die je denkt ik zou het ook kunnen weggooien of weggeven.
Dit is mijn ervaring na wat ik heb meegemaakt!
Namaak artikelen.
Regelmatig melding gedaan voor aangeboden nep artikelen. Ondanks de meldingen en daarop bezwaar, worden de artikelen niet verwijderd.
Medewerkers hebben geen verstand van artikel verificatie.
Slechte werking app
Alles gaat goed, totdat een koper niet tevreden is. Als verkoper krijg je dan 2 dagen tijd om reageren op de klacht. Wat ook gebeurd is, maar blijkbaar een technisch probleem want er werd nergens geregistreerd dat er gereageerd werd door de verkoper. Resultaat: gratis blazer voor de koper tenzij ik de blazer op eigen kosten laat terugsturen. Voor 10 euro laat ik het dan ook maar zo. En Vinted kan hier niets aan doen beweren ze. Dat ze eerst eens zorgen dat hun app perfect werkt!
Geen realistische verwachtingen van veel kopers
Ik probeer mijn foto’s duidelijk te maken en een goede omschrijving te geven van het product. Maar er zijn regelmatig kopers die toch een detail vinden die niet in orde is. Dit vind ik heel vervelend. Allez koop dan niet tweedehands. Dit zijn gebruikte artikelen en geen nieuwe tenzij anders vermeld. Bovendien zijn het dump prijzen waaraan je verkoopt. En dan nog niet tevreden. Kopers zijn vaak kritisch maar hebben geen realistische verwachtingen van een gebruikt goed.
Kopersbescherming is een wassen neus…
Kopersbescherming is een wassen neus als het artikel in slechtere staat is.
Als je een artikel op Vinted koopt met de knop kopen dan betaal je extra, en maak je gebruik van “kopersbescherming”. Kopersbescherming werkt als je het artikel niet ontvangt, dan krijg je ( na 2 maanden) je geld via Vinted terug. Ook denkt Vinted mee als je een niet-merk artikel ontvangt.
Echter krijg je een artikel in slechte staat of door verkoper bij de onjuiste maat geplaatst, dan wordt geacht dat je het zelf met de verkoper oplost. Soms accepteert de verkoper retour, dan krijg je het aankoopbedrag terug, maar heb je als koper 2x verzendkosten betaald. Meestal verloopt de communicatie minder prettig.
Als de verkoper geen retour accepteert, dan beoordeelt Vinted de klacht. Bij verkeerde maat werd geen vergoeding gegeven. Laatste aankoop van 8 euro kon zo in de kiklo. Voorlopig geen Vinted meer voor mij.
Normaal altijd netjes en snel geholpen
Normaal altijd netjes en snel geholpen. Gisteren een betaling gedaan. En blijkbaar is deze mislukt. Geld wel van m'n rekening en heb een bewijs dat het is afgehouden. Nou krijg geen geld terug en ook niet hetgeen dat ik had besteld. Lekker is dat!
Product niet afgeleverd. Vinted wil niet helpen.
Eigenlijk had ik nooit slechte ervaringen met Vinted. Helaas is mijn laatste ervaring zo slecht dat ik wel een 1 ster moet geven. Onlangs een item besteld. Homerr zou de bezorging doen. Homerr geeft aan dat het pakketje afgeleverd. Het blijft nog even vaag waar het pakketje precies ligt. Vinted start een onderzoek, maar geeft aan dat het pakketje wel is afgeleverd. Ze geven niet aan waar het ligt (ook niet als ik er naar vraag). Als ik deze vraag neerleg bij homerr, krijg ik het adres door. Inmiddels ben ik drie keer naar de locatie geweest. Helaas krijg ik elke keer hetzelfde antwoord: het pakketje is niet afgeleverd. De desbetreffende locatie vraagt om legitimatie van mensen die pakketje ophalen dus het kan niet eventueel aan iemand anders meegegeven zijn. De kans is groot dat de bezorging niet goed is gegaan. Ik heb dit meerdere keren aan Vinted uitgelegd, maar ze doen geen moeite om naar mijn verhaal te luisteren. De kosten die naar koperbescherming gaan, zijn dus blijkbaar voor niks?