Vinted werkt erg fijn. Helaas moet je verplicht bepaalde verzendmethode actief houden. Er is bij mij geen homer of mondiaal punt. Toch moet ik er volgens vinted aan meewerken. Ik zou graag ook zelf w... Toon meer

Super toffe account ontdekt op Vinted. Kay1363, ik heb al drie vintage blazers bij haar gekocht. Heb nu een donkerblauwe krijtjesstreep, een zwarte en een lichtgrijze. Assortiment is gevarieerd. Nu ee... Toon meer

Altijd prima kunnen verkopen via vinted. Tot de laatste verzending. Deze ging met homerr. Dat wil zeggen hij is gegaan, maar nooit aangekomen. Geld terugbetaald gekregen, dus dat is oké. Kom er all... Toon meer

Uit het niks moet mijn telefoonnummer gekoppeld worden aan mijn account. Ok prima gedaan maar geen code gekregen om verder te gaan. Probeer het nog een keer dan staat er dit nummer is al in gebruik. I... Toon meer

1. Online marktplaats
  2. Kledingwinkel
  3. Herenmode
  4. Winkel voor tweedehands kleding
  5. Vintage kledingwinkel
  6. Damesmodewinkel

Vinted is a diverse community marketplace dedicated to making second-hand first choice. Every day millions of our members buy and sell pre-loved items across Europe. Sell without fees and browse unique, quality items – including fashion, electronics, home decor, pet supplies, and more.

3,0

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

67K reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Ik baal momenteel stevig van vinted

Ik baal momenteel stevig van vinted. Vooral de samenwerking met DPD. Tracking wordt niet bijgewerkt. Dan wordt een artikel gepauzeerd! Moet ik bewijzen dat de koper het pakket heeft ontvangen met een screenshot om mijn geld te krijgen. Dpd werkt zijn website niet bij en zo is de cirkel rond en ligt het probleem bij de koper! Fantastisch!…. NOT

27 maart 2024

Vinted verdient op slinkse wijze...

Ik heb nu enkele artikelen besteld via vinted. Nadat het pakket verstuurd is , duurt de bezorging vaakt meer dat 7 werkdagen in Nederland en vanuit t buitenland zelfs 14 dgn. Via andere bedrijven wordt een pakket gemiddeld binnen 1 dag in NL bezorgt en binnen enkele dagen vanuit t buitenland. Heeft Vinted hier een manier gevonden om extra winst te maken, doordat t geld van al deze pakketjes nu langer op hun rekening staan. Is dit legaal, of riekt dit verdien model naar een vorm van oplichting ?

26 maart 2024

Veel scammers en dropshippers

Veel scammers en dropshippers, die door Vinted worden beschermd. Veel nepspul, en je wordt niet geholpen door Vinted zelf, het is een; zoek het zelf maar uit.Shoppinghoek (een verkoper) heeft alleen maar goedkope Alieexpress troep, dus daar geen geld in stoppen.waarschuwing

26 maart 2024

Alles ging mis

Alles ging mis. Geld kwijt, geen pakket ontvangen. Klantenservice reageert pas na heel lang en met een soort standaard bericht dat helemaal geen probleem oplost of antwoord is op de situatie. Wat een slecht bedrijf!

13 maart 2024

Waardeloze service

Ik moet mij telefoon nummer registreren, maar dat blijkt al eens gebruikt. Omdat ik prepaid heb kan ik geen factuur overleggen en kan ik niet meer bij mijn account. Ze kunnen mij niet helpen. Hopeloze tok.

23 maart 2024

Schijt platform

Ik kocht en verkocht hier altijd met plezier, weinig tot geen slechte ervaringen gehad met kopers of verkopers. Vinted is echter zelf het probleem, ik heb me altijd netjes aan de regels gehouden en zoals hoe iedereen zijn kledingkast opruimt en zijn producten op dit platform aanbiedt, zo deed ik dat exact hetzelfde. Ineens krijg ik meldingen vanuit Vinted dat ze denken dat ik zogenaamde “Commerciële verkoop” doe, ik heb dan ook meerdere bezwaren tegen gedaan maar zij geven hier geen gehoor aan. Helpdesk is net zo’n drama. Nu ben ik dus permanent gebanned, terwijl ik het gewoon normaal gebruik net zoals iedereen. Ik vind het nergens op slaan, vandaar schijt platform.

20 maart 2024

Als verkoper ben je altijd de klos

Als verkoper ben je altijd de klos. Ik had via Vinted een merk jas te koop aangeboden. Een fransoos reageerde en kocht het artikel. Vervolgens begon hij te klagen over de echtheid. Ik heb aan Vinted alle informatie geleverd. De originele tot’s van de jas welke ik gekocht had bij Veepee. De originele rekening. Tevens de label aan de jas. Wat denk je…… Vinted gaf d3 koper gelijk. Hij kreeg zijn geld terug en ik had niets. De fransoos hoef zelfs niet de Jack terug te sturen. Hierin wilde Vinted zelfs niet bemiddelen!!!
Conclusie!!! Die koper krijgt altijd gelijk en de verkoper heeft Pech!!!! Ik heb hierna alles van Vinted gehaald en mijn account offline gehaald!!! Nooit meer!,, boevenbende

20 maart 2024

Onbehulpzame en onvriendelijke klantenservice

Ik heb nog nooit zo'n klantonvriendelijke en onbehulpzame klantenservice meegemaakt.

Let op: als er iets misgaat met de verzending van je pakketje, dan heb je een probleem.

Ik heb Vinted altijd met veel plezier gebruikt, nooit problemen gehad, tot vandaag. Dit was de eerste (en laatste...) keer dat ik contact had met de klantenservice.

Ik heb mijn pakketje via een VintedGo locker verstuurd (in Frankrijk). Alles correct doorlopen en het pakketje in de locker achtergelaten. Ik heb dit al vaker zo gedaan. Helaas ontving ik deze keer geen bevestiging en heb ik de volgende dag Vinted hierover gecontacteerd. Ondanks dat ze zelf op hun website aangeven dat het tot 48 uur kan duren voordat de tracking informatie is bijgewerkt, hebben ze naar aanleiding van mijn berichtje de bestelling zonder overleg geannuleerd en de koper terugbetaald zonder de situatie te hebben onderzocht.

Vervolgens heb ik ze nog meerdere keren de situatie proberen uit te leggen maar ze zeggen het hierbij te laten en me niet verder te kunnen helpen. Ze reageren niet meer op mijn berichtjes.

Ik heb het pakketje dus niet meer en zal m'n geld ook niet ontvangen. Het pakketje zit nog steeds in de locker maar ik heb er geen toegang meer toe.

Zeer teleurgesteld door deze ervaring. Als bedrijf kun je soms fouten maken, dat is begrijpelijk, maar je kunt deze fout vervolgens herstellen door hier op een correcte en vriendelijke manier mee om te gaan en de klant in ieder geval proberen te helpen. Dat is bij Vinted helaas niet het geval.

19 maart 2024

Waarschuwing voor klanten die de boel oplichten

Voor het eerst iets verkocht op Vinted, een dure parajumpers jas voor €12! Dat was de koper kennelijk nog teveel want die heeft door het maken van schimmige foto's voor het raam met tegenlicht geprobeerd deze jas gratis te krijgen en wordt ook nog in het gelijk gesteld door de waardeloze klantenservice die allerlei verschillende berichten naar mij stuurt waarin ik in het ene bericht in het gelijk wordt gesteld en verschillende andere berichten met een totaal andere inhoud. Zonder blikken of blozen wordt het aankoopbedrag teruggestort aan de klant en jij bent je spullen kwijt. Een gewaarschuwd mens telt voor twee: zet het liever op Marktplaats of Facebook marketplace.

19 maart 2024

Geen geld gekregen

Pakket verzonden degene die van me kocht heeft geen melding gehad dat hij verzonden was. Hij is onderhand wel al binnen maar kan nergens aangeven dat hij binnen is. Vinted slecht te bereiken niet aan te raden

18 maart 2024

Superhandig, goed aanbod en goede klantbescherming

Nou even een positief bericht om de negatieve uitzonderingen hieronder in balans te brengen! Ik koop veel en vaak via Vinted. In 95% van de gevallen verloopt dat perfect. Een paar keer was er een pakje kwijt, heb toen netjes het aankoopbedrag terug gekregen en een aantal keer bleek er toch een beschadiging te zijn in de kleding. Dat toen aangegeven en ook weer netjes geld terug. Maar dat zijn uitzonderingen op misschien wel 100 transacties. Ik vind het een top forum, veel keus, mooie prijsjes en een goede bescherming voor koper en verkoper. Hoe het zit met hele dure merkkleding weet ik niet, dat koop ik nooit op Vinted.

17 maart 2024

Pakketje zoek

3x in een half jaar tijd is een pakketje kwijt geraakt. Eerste keer via Mondial, de twee keren daarna door DHL. Ik maak dit nooit mee, behalve bij Vinted. Klantenservice is vreselijk: alleen standaard berichten, duurt lang, slecht of niet bereikbaar.

15 maart 2024

Nu al 2 maal een refund niet uitbetaald…

Nu al 2 maal een refund niet uitbetaald gekregen. In plaats van klantenservice krijg je enkel standaard berichten. Zo vragen ze mij telkens 10 werkdagen geduld te hebben met de refund terwijl we spreken over een refund van december 2023. En een refund van februari 2024. Beide ruimschoots voorbij de 10 dagen.
De issue van december hebben ze gewoon gesloten als opgelost met als laatste bericht dat als ik niet blij bent met de oplossing die zij bieden; 10 werkdagen wachten. Ze mij geen andere oplossingen meer kunnen bieden.
Wanneer ik bij de andere issue betrek dat het niet het enige probleem is krijg ik dat ze me maar met 1 issue kunnen helpen en dat ik voor de ander maan een andere chat moet openen terwijl zij die zelf steeds sluiten.
Ze stelen geld van de klanten en zijn niet bereid te helpen

15 maart 2024

Geld kwijt en tas kwijt

Pakket verzonden ter waarde van 170 euro. eenmaal aangekomen zei de koper dat het geen authentiek product was. terwijl ik hem van zalando heb.

Hierdoor is de betaling gecanceld en mag de koper de tas houden. geprobeert contact op te nemen met de koper en met vinted maar reageren hier allebij niet op.

de koper is bij vinted dus niet verplicht om te betalen of anders het pakket terug te sturen.

Verkoop niks via vinted!!!

14 maart 2024

Algemene voorwaarden worden niet nagevolgd.

Als koper heb je veel rechten maar als verkoper heb je helemaal geen rechten. Onlangs mokken verkocht via vinted. Deze heb ik 2 x in bubbelplastic ingepakt en ingewikkeld in keukenpapier als extratje. Ook heb ik een kleinere doos gebruikt zodat het niet teveel kan bewegen. Tijdens verzending zijn de mokken kapot gegaan. De koper heeft haar geld terug gekregen maar de verkoper krijgt niks. Mijn mokken twv 20 euro zijn weg en heb ook mijn geld niet gekregen. Vinted klantenservice geeft aan dat het niet goed is ingepakt volgens de foto’s die zijn gemaakt door de koper. In de algemene voorwaarden staat duidelijk dat als het product kapot gaat in het magazijn dat Vinted verplicht is volledige vergoeding te geven aan de verkoper. Helaas ontneemt vinted de rechten van de verkoper en houdt zich niet aan hun algemene voorwaarden.

13 maart 2024

Heb 2 kopjes verkocht en bewijs dat wr…

Heb 2 kopjes verkocht en bewijs dat wr het goed zorgvuldig verpakt hebben. Met breekbaar op het pakje.
Nu was de doos beschadigd en 1 kopje. Nu heeft de koper de verkeerde claim ingediend. (Producte niet zoals beschreven) ipv beschadigd door transport. De kopen wilde dit veranderen maar lukte niet. We hebben alle bewijzen geleverd hoe wij het ingepakt hebben en hoe de door er uit zag met versturen. Maar ze hebben de foute clame geoordeeld en zijn niet ingegaan op de foto's en dat het niet onze schuld was. Alsof ze nooit nasr de foto's hebben gekeken. We hebben een 2de klacht ingediend binnen 2 dagen niks gehoort en nu hebben de terug betaling al in gang gezet. Dus wij ons geld kwijt terwijl wij alles goed hadden gedaan. Ze reageren ook niet meer.

10 maart 2024

2 pakketten zijn niet bij mij bezorgd

2 pakketten zijn niet bij mij bezorgd. Na onderzoek bleek er, althans gezegd door Vinted, 1 gevonden die alsnog bij mij bezorgd zou worden. Na een week die opnieuw niet ontvangen te hebben, gaven ze aan dat het pakket in eerste instantie toch ineens bezorgd bleek te zijn en hebben ze zelfs hun eerdere berichten verwijderd. Op de vragen waarom ze dan eerst iets anders hebben gezegd en waarom ze die berichten verwijderd hebben, geven ze geen antwoord. Ik ben echt nog nooit zo slecht behandeld door een klantenservice als die van Vinted. Als er iets mis gaat heb je niks aan ze.

11 maart 2024