Vinted werkt erg fijn. Helaas moet je verplicht bepaalde verzendmethode actief houden. Er is bij mij geen homer of mondiaal punt. Toch moet ik er volgens vinted aan meewerken. Ik zou graag ook zelf w... Toon meer

Super toffe account ontdekt op Vinted. Kay1363, ik heb al drie vintage blazers bij haar gekocht. Heb nu een donkerblauwe krijtjesstreep, een zwarte en een lichtgrijze. Assortiment is gevarieerd. Nu ee... Toon meer

Altijd prima kunnen verkopen via vinted. Tot de laatste verzending. Deze ging met homerr. Dat wil zeggen hij is gegaan, maar nooit aangekomen. Geld terugbetaald gekregen, dus dat is oké. Kom er all... Toon meer

Uit het niks moet mijn telefoonnummer gekoppeld worden aan mijn account. Ok prima gedaan maar geen code gekregen om verder te gaan. Probeer het nog een keer dan staat er dit nummer is al in gebruik. I... Toon meer

1. Online marktplaats
  2. Kledingwinkel
  3. Herenmode
  4. Winkel voor tweedehands kleding
  5. Vintage kledingwinkel
  6. Damesmodewinkel

Vinted is a diverse community marketplace dedicated to making second-hand first choice. Every day millions of our members buy and sell pre-loved items across Europe. Sell without fees and browse unique, quality items – including fashion, electronics, home decor, pet supplies, and more.

3,0

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

67K reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Erg jammer……

Erg jammer dat altijd de koper in het gelijkt wordt gesteld. De koper heeft een onderdeel uit het item gehaald en bij Vinted aangeven dat het niet compleet is. De koper heeft vervolgens het incomplete artikel teruggestuurd en heeft daarna het geld terug gekregen van Vinted. Omdat ik zogenaamd in de fout zit. De klantenservice is niet echt een service maar meer een schijn dat er iets is wat je zou kunnen helpen als er problemen zijn.

Erg jammer van dit platform omdat ik tot noch toe erg tevreden was met het kopen en verkopen via Vinted. Zo’n ervaring laat mij nu wel nadenken of en wat ik nog via Vinted wil verkopen. Er is natuurlijk altijd een risico bij een online koop of verkoop. Ik had nooit gedacht dat het mij op deze manier zo overkomen en al helemaal niet dat Vinted niet altijd de juiste kant kiest. Het is logisch dat Vinted voor de koper kiest omdat de koper kopersbescherming betaald en dat is waar Vinted van betaald wordt. Als de kopers zouden verdwijnen dan kan Vinted wel stoppen.

Je kunt dus best wat kopen via Vinted maar verkopen iets waar je over na moet denken of je dat echt wilt.

24 februari 2024

Slechte klantenservice

Een pakket naar het buitenland verstuurd, komt in stukken aan. Zat keurig in bobbeltjesplastic en was goed verpakt. Ik krijg geen geld terug. Al dagen aan het mailen maar je krijgt alleen geautomatiseerde mails! Super slechte klantenservice!!!

8 maart 2024

Verificatie code per mail ??

Ik heb 5 keer gevraagd om mijn bankrekening te verifiëren, ben al heel lang klant, steeds zeggen ze we sturen een code op, mooi niet, hoe krijg ik dan mn GELD ??? VINTED ??

8 maart 2024

Als er iets mis gaat met de bestelling…

Als er iets mis gaat met de bestelling fixt Vinted het nooit maar je betaald wel flink voor die verzekering. Als je dat alles gaat optellen verdienen ze daar dik op en dan ook nog de reclames... Ik mis United wardrobe, daar werd echt uitgekeken voor de klant. Ik heb eerder een review willen plaatsen en toen kwam Vinted me half stalken en dreigen zodat ik de review zou aanpassen.

7 maart 2024

Een nepartikel gekocht

Een nepartikel gekocht. Door eigen toedoen pas na de 48 uur gezien en kon fluiten naar mijn geld. Geen probleem, I’ll take my loss nadat ik eerst geprobeerd had het met de verkoper op te lossen die meteen aanbood om het artikel te retourneren. Toch bleef latere respons uit en bleek ik te zijn geblokkeerd. Dan geeft de klantenservice niet thuis hoor: Pech voor jou, we kunnen niks doen. Ook niet zorgen dat de verkoper op een zwarte lijst wordt gezet of dat ik alsnog een recensie kan schrijven om toekomstige kopers te behoeden. Waardeloze klantenservice en zorgt ervoor dat ik hier niet weer kom om te kopen.

7 maart 2024

VERSCHRIKKELIJKE OPLICHTERS

VERSCHRIKKELIJKE OPLICHTERS. In de voorwaarden staat dat ze geld terugkeren aan gedupeerde kopers maar hier is NIETS van waar. Ze komen op geen enkele manier voor je op en geven geen geld terug. Schandalig. Ik heb steeds minder vertrouwen gekregen in dit platform en zal hier nooit meer iets kopen.

6 maart 2024

Vinted... afzetters!!!

Ik ben echt zwaar ontevreden over dit bedrijf... stelletje afzetters!!!!
Wij plaatsen een advertentie, koper leest advertentie niet maar klaagt dat het product kapot is. Wij geven in een gesprek aan dat duidelijk in de advertentie stond wat het product kon... zij beslissen dat koper gelijk heeft (waarom.. is ons totaal niet duidelijk, want wij hebben niks fout gedaan)... en vervolgens wil koper het product niet terugsturen.. want VINTED beslist maar even dat koper het product maar gratis mag hebben.. WALGELIJK.. dit bedrijf is zwaar teleurstellend!!

5 maart 2024

Werelds slechtste klantenservice en gebrek aan oplossingsvermogen of wil

Ik ben enorm ontevreden over de service en regels van Vinted.

Laat ik een voorbeeld schetsen: afgelopen maand heb ik mijn sieradenkast uitgezocht en enorm veel geüpload, voor een 'verlies draaiende' prijs van €1-€5. Hier is veel van verkocht, allemaal leuk en aardig. Nu heeft Vinted 82 advertenties verwijderd en dreigt met het blokkeren van mijn account. Ik zou namelijk doen aan 'commercieel verkopen'.

Ik heb met bewijs een bezwaar ingediend en ze sluiten daarna, zonder maar iets te lezen of moeite te doen onze chat. Waar komt het op neer? "Jij hebt dikke vette pech"

Een ander voorbeeld: wanneer je verzend met homerr moet je hopen dat alles goedgaat. Je krijgt geen verzendbewijs, dus als technisch iets mis gaat ben jij wederom de dupe. Je kan niet aantonen dat het verstuurd is, en samen trekken homerr en vinted hun handen van het probleem af. Ze doen niks meer voor je en reageren niet op vragen. Sluiten gelijk de chat na het sturen van een automatisch antwoord. Resultaat? "Jij hebt pech, doei".

En zijn ze verder te bereiken, voor een normale oplossing? Nee. Hun zijn het commerciële bedrijf dat geen aandacht en energie stopt in het oplossen van daadwerkelijke issues als hun 'flag system'. Ze steken geen vinger uit. Ook niet als je een totaal verkeerd pakket hebt ontvangen en dit bij de bezorgdienst zelf verkeerd is gegaan.

28 februari 2024

Andere kleur plaid ontvangen

Een plaid gekocht die bij ontvangst een totaal andere kleur blijkt te hebben. Ondanks de kopersbescherming waar ik voor betaald heb legt Vinted het probleem bij mij. Ik had moeten vragen of de kleur wel klopte. Voor mij de omgekeerde wereld. Geen aanrader

26 februari 2024

Oplichterij

Op 23-01-2024 een artikel besteld. Deze was niet naar wens en ik besloot het artikel te retourneren. Mijn geld zou uiterlijk op 08-02-2024 op mijn rekening staan. Dit is tot op heden nog steeds niet het geval.
Na lang zoeken heb ik het mailadres van Vinted gevonden en ik ben al twee weken lang over en weer aan het mailen met ze. Ze vragen allemaal vage dingen. Het begint met een transactieoverzicht tussen twee bepaalde datums. Als je die gestuurd hebt naar ze, gaan ze meer eisen. Ze willen een verklaring van mijn bank dat zij moeten bevestigen dat het bedrag niet op mijn rekening terechtgekomen is met het ‘account nummer’. Mijn bank werkt met standaard verklaringen en mogen de inhoud hiervan niet aanpassen. Wanneer ik dit aangeef bij Vinted, zeggen ze dat ze die informatie per se nodig hebben om mijn geld terug te storten. Belachelijk!
Als ik hier dan op reageer, zeggen ze dat dit hun uiteindelijke besluit is en er geen verdere discussie mogelijk is.

Lang verhaal kort, ik kan dus fluiten naar mijn geld. Ik ben helemaal klaar met Vinted.

23 januari 2024

Lachertje anno 2024

Lachertje anno 2024. Eerst duurt het anderhalf, bijna 2 week tot je pakketje ontvangen en bevestigd word, en dan op het moment dat je je geld ontvangt in je ‘vinted-portemonne’ duurt het doodleuk nog even een dikke week tot dat geld uitbetaald word op je bankrekening. Ben je zo 3 week verder voordat 1 item is afgehandeld, te triest voor woorden.

26 februari 2024

Vinted sucks

Vinted laat het volledig afweten. Verkoper annuleert mijn aankoop. Vinted heeft nooit mijn betaalde bedrag terug gestort. Zijn onbereikbaar, totaal niet behulpzaam en ik kan kan fluiten naar mijn geld.
Dus pas op met Vinted, zij gebruiken Mangopay voor het geldverkeer. En dat is n slecht bedrijf.
Ga niet in zee met Vinted!@

9 februari 2024

Superslecht

Superslecht! Ik maak een pro account aan en vervolgens worden al mijn advertenties zonder te vragen verwijdert. Helemaal klaar ermee. Omdat ik een paar artikelen verkoop met een nieuw kaartje! Wtf. Dit nooit meer.

24 februari 2024

Mijn account werd definitief verwijderd…

Mijn account werd definitief verwijderd omdat ik volgens hun een fake jas aanbood. De jas was authentiek, alle labels en kasticket waren aanwezig. Dus geen enkele reden om mij te blocken. Na 2x klacht ingediend te hebben, blijven ze bij hun standpunt en krijg ik mijn account niet terug. WAARDELOOS platform, ze verwijderen accounts zonder duidelijke communicatie of nader onderzoek.

19 februari 2024

Risico om hier te kopen!

Als je niet binnen 48 uur na levering bij het pick up point erachter komt dat je pakket al weken zoek was krijg je gewoon een dichte deur bij de klantenservice. Geld kwijt en niks gekregen. 0 tegemoedkoming en dus zeer risicovol. Pas heel goed op met de aankoop van items op deze site!

9 februari 2024

Vinted, grote teleurstelling

Nav de reclame op tv heb ik een advertentie van een LV tas op Vinted gezet. Na een dag werd deze verwijderd; ze namen aan dat de tas nep was, ondanks het feit dat ik óveral foto’s van overlegd had: doos/stofzak/aankoopbon/label in de tas met code/made in/buitenkant/binnenkant/onderkant etc…
Ik ben meteen in beroep gegaan, maar na ontvangst van een standaard bericht van Vinted is het ‘case closed’. Geen idee waarom ze denken dat hij niet echt is… Zeer teleurstellend zeker omdat ik de tas gekocht heb bij LV Antwerpen (een foto van de aankoopbon was dus ook bijgesloten) en er dus 1000% zeker van ben dat de tas wel echt is. Veel werk voor niets. Ik verkoop mijn items voortaan wel op een professionele site.

23 februari 2024

Prima app, maar zeer slechte klantenservice

Prima app, maar helaas is de klantenservice enorm slecht.
Er was wat mis gegaan met het afgeven, maar zowel vinted als het postorderbedrijf willen mij niet verder helpen, gevolg. Pakje met artikel vind en krijg ik nooit meer terug.
Zeer klantonvriendelijk.

23 februari 2024