Ook ik ben er in getrapt ! Enkele maanden geleden trimmer besteld, maar nog steeds niks gekregen. Via "vriendelijke" e-mail antwoorden aan het lijntje gehouden op verzoek om terugbetaling, maar nog ni... Toon meer
Ben dus niet de enige.wel jammer zoveel gedupeerden.ik ook haartrimmer besteld 7 april.bevestiging van verzending gehad.nooit pakje ontvangen.geld wel van de rekening.wat een slechte service.meermaals... Toon meer
All in one trimmer besteld bij Virali. Komt rechtstreeks van Alibaba...na weken wachten. Plastic inferieur product. Alibaba rekent 5 dollar....virali 40 euro. Ze laten het ook gewoon schaamteloos d... Toon meer
BESTAAN DIE LUI NOG WEL? Ze hebben heel wat geld geïnvesteerd in hun malversaties door middel van dure tv-reclame. De kosten daarvan zullen ze wel niet betaald hebben, zo ook niet de productiekosten... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Verkoop van huis en tuin aritikelen
Nederland
- info@virali.nl
- virali.nl
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Mensen keken ook naar
Virali een echte oplichter
trimmer besteld na 30dagen nog niks ontvangen
mijn geld terug gevraags krijg je een video met de melding dat we geduld moeten hebben
eis mijn geld terug al 3 maal hebben ze gezegd dat ze hat gaan terug sortne , nog niks ontvangen
Heb in april ook een trimmer besteld
Heb in april ook een trimmer besteld
Nooit iets ontvangen heb herhaaldelijk via mail mijn geld terug geëist laten gewoon niks meer van hun horen heb vandaag klacht neergelegd bij de rechtbank
Bedriegers zijn het
In april besteld
In april besteld, niets ontvangen. Ik heb vorige week donderdag geld terug gevraagd. Kreeg een keurige mail terug en vandaag (maandag 8 juni) is het geld teruggestort. Uiteindelijk dus netjes afgehandeld
Nooit iets kopen bij Virali!!
We hebben in maart een shaver besteld die goed van pas zou komen in Corona tijd. Na een hele tijd niets te horen ondanks de vele mails die ik heb verstuurd, kregen we op 21mei de shaver. Het bleek echt rotzooi, dus direct aangetekend terug gestuurd op 22 mei. Ze hebben op 23 mei voor ontvangst getekend, maar ondanks dagelijkse mails, geen reacties meer en we hebben we nu (6 juni) nog altijd geen geld terug. Super slechte klantenservice, kreeg namelijk gister nog wel een mail van ze dat de producten bijna in nederland zijn?!!!
Waardeloze firma
Waardeloze firma, onze bestelling van maart niet binnen gekomen, wel betaald, niks meer gehoord schandalig, geldklopperij
Uiteindelijk geld terug
Haar trimmer in april besteld en niet ontvangen. Uiteindelijk via mail aan een medewerker in juni mijn geld terug ontvangen.
Op 29 maart een haartrimmmer besteld…
Op 29 maart een haartrimmmer besteld bij Virali,tot vandaag alleen maar emails over Corona virus gehad.
Tot nu geen haartrimmer en geen geld.
Prima afhandeling
Naar zeggen van Virali buiten hun schuld het bestelde product niet ontvangen. Wel heeft men mij het geld geretourneerd. Jammer dus dat het bestelde artikel niet werd geleverd, maar uiteindelijk prima service. Van oplichting zoals in veel berichten wordt gesproken is wat mij betreft geen sprake.
Ook ik heb een bestelling gedaan in…
Ook ik heb een bestelling gedaan in April,nog steeds niks gehad ook bericht dat de bestelling onderweg is. Ik heb een mailtje gestuurd maar jammer wordt niet meer gereageerd. Mijn haar en baart is zodanig gegroeid en lijkt nu op een Jihadist..
Ik verwacht mijn geld zo spoedig op mijn rekening #12464
Wees gegroet.
Oplichters!!
Oplichters!!
Bestelling gedaan 14/04...nog steeds niks geleverd!
Diverse malen is me verzekerd dat het behandeld en onderweg was; ik kon op elk moment levering verwachten en dan 2 dagen later een mail van een andere medewerker dat hun leverancier niet geleverd heeft!! klopt niks van!!
diverse malen centen terug gevraagd...komt geen reactie op!!
Dan gaan WE ze maar halen;
tot snel!
Het produkt wat ik bestellt had was…
Het produkt wat ik bestellt had was blijkbaar niet leverbaar .hierover had ik ook na 8 weken nog geen informatie.op de site ben ik erachter moeten komen hoe het zat.hier zal ik zeker niets meer bestellen en nu maar afwachten of ik mijn geld terug krijg
Bestelling niet ontvangen, geld kwijt!
2 maanden geleden iets besteld. Mails gestuurd ,geld terug gevraagd.
Helaas heb ik niets ontvangen en ook geen geld terug gekregen. Mailtje gekregen 6 weken geleden dat bestelling eraan komt. Verder geen antwoord op mails gekregen. Heb het gevoel dat ik belazerd ben.
Schoften!!
Nou ook hier, ik wacht al sinds 4 april op mijn bestelling. Ik vind het serieus te grof voor woorden dat ze mijn aan het lijntje houden met teksten als 'ik zie dat uw pakketje onderweg is en wij kunnen het nu niet meer volgen voor u' of 'o het heeft vertraging op gelopen maar wordt morgen echt' verscheept ', of' nee ik raad u aan nog even geduld te hebben want uw pakketje is echt onderweg', sturen je vervolgens een track en tracé, vul je je order nummer in, onbekend. Het zijn serieus OPLICHTERS!!! Geld is afgeschreven en gewoon niets toe sturen, das toch, zeker in deze tijd, te erg voor woorden. Dieven!!!
Ik raad echt iedereen aan hier niet te bestellen en zal dit ook op Facebook zetten. Ben echt zo boos!!!!
Laat je niet in de luren leggen
Ik deed een bestelling op 12 april en nog steeds niets, behalve een sorry.
Op 22 mei stuurde ik volgende mail:
"Ik wacht al sinds 12 april op mijn bestelling. Dit ging geleverd worden uiterlijk 22 mei (zie bijlage).
Ik begrijp uw probleem, maar ik denk dat ik heel veel geduld heb gehad.
Dit is overigens meer dat de 30 dagen die in art. 2.2 van jullie bemiddelingsvoorwaarden staat te lezen.
U hebt dus niet voldaan aan uw verplichtingen.
Ik vraag je dan ook de aankoopsom t.b.v. ...... onmiddellijk terug te betalen op rek.nr. ..........................
Ik krijg geen antwoord meer en het bedrag wordt ook niet teruggestort.
Dus graag deze aanbeveling: ik laat dit verder voor wat het is, maar bedenk dat je risico's loopt door met dit bedrijf in zee te gaan.
Ik zie me verplicht eraan toe te voegen dat het pakket op 9 juni dan toch werd geleverd. Dat is, op een paar dagen na, 2 maand! Waarom dit niet eerlijk communiceren? Zo werkt men zichzelf de dieperik in. Echt niet verstandig van dit bedrijf.
Wacht sinds 18 april op mijn bestelling…
Wacht sinds 18 april op mijn bestelling nog niets gekregen
AL twee keer een mail gestuurd nog niets gehoord gezien of reactie gehad
Krijg een naar gevoel
een sterretje is eigenlijk één te veel
een sterretje is eigenlijk één te veel. Ik wacht al 5 weken op mijn levering en ik vermoed dat ik ze nooit zal zien. Mijn geld is teruggevraagd maar het blijft stiel aan de andere kant
AliExpress dropshipper!
AliExpress dropshipper!
Pure oplichting en misleiding.
Besteld maar leveren ho maar
Besteld, betaald maar leveren ho maar. 4x gemaild om geld terug te krijgen maar ze reageren niet om mails.
Oplichters!
Dit bedrijf stuurt de bestelling niet op en geeft ook je geld niet terug. Naar mijn mening: oplichters!
Komt rechtstreeks van Ali express!
Ali express zooi dat gedropshipt wordt