Lekker snel bezorgd weer, dit uitstekende product. Ook slim verpakt in plat A4 formaat doosje, het zijn tenslotte toch altijd nog 'vloeibare' producten. Ik heb er veel baat bij, mijn persoonlijk... Toon meer
300 pillen (5 zakjes) gekocht bij Vitamineman: genoeg voor bijna een jaar. Pillen zijn lang houdbaar, maar bij levering bleek dat de THT datum al volgende maand was. Wilde gebruik maken van het herroe... Toon meer
VitamineMan levert de hoogste kwaliteit levensverbeterende voedingssupplementen. VitamineMan verdiept zich in klinische onderzoeken en biedt alleen de beste kwaliteit supplementen en de best werkende varianten. Snelle levering, schappelijke prijzen en aandacht voor u zijn onze speerpunten.
Rollandstraat 12, 2013SP, Haarlem, Nederland
Bestelling gedaan. Mail gekregen van de vitamineman dat het verstuurd is met dhl met een traceringsnummer. Maar die vermeld dat het teruggestuurd is naar de verstuurder. Nog even met dhl gebeld en die bevestigd dat het teruggestuurd is maar weet geen reden. De vitamineman meerdere keren geprobeerd te bellen maar telefoon staat uit . Geprobeerd te chatten maar ook daar geen reactie op. Heb het maandag 8 januari besteld (bestelling #vmshop10173
Ik heb U reeds een mail gestuurd,nog niet eens uit beleefdheid een antwoord,laat staan een oplossing.
Mvg Guy Liekens
Tot 2 x toe een mail gezonden met de vraag of de gezonden cholesterol verlagende tabletten hetzelfde waren als he5 door mij bestelde.etiket was anders, tot nu toe geen reactie mogen ontvangen
Alles ging mis verkeerde product gekregen .geen pakking bon gekregen in de doos ik heb gemailt over de klacht niemand heeft tot nu toe gereageerd vrijdag 21 april besteld woensdag 26 april mijn reactie geplaats en nog steeds niks gehoort van mij mail slechte service
Na 1 week, nog steeds geen confirmatie dat de bestelling überhaupt onderweg is.
Ik zal deze review aanpassen wanneer ik de bestelling ontvangen heb.
bestelling gedaan maar tot op heden niets ontvangen. waardeloos.
mailtjes gestuurd en ook geen antwoord. dus wat mij betreft onbetrouwbaar.
Update : na 2 weken wel een automatische terugbetaling ontvangen, maar geen contact gehad met niemand
Ik heb niks ontvangen een mail gestuurd en geen antwoord
Ik heb op 08/03/2023 3 zakjes Curcumine besteld omdat dit goedkoper is. Maar de vervaldatum van deze 3 zakjes is 05/2023. Dat is amper 2 maanden.
Op jullie website staat dat je 20% korting als je 5 x zakje curcumine besteld. Ik heb dat meteen gemeld en heb nog steeds geen bericht!
Louis van Ditshuizen

Antwoord van VitamineMan
N9g steeds mn pakje niet binnen .... pfffff .. zit er echt op te wachten..
Voorlopig even " klaar" !!!

Antwoord van VitamineMan
Woensdag 26 oktober besteld, en tot heden nog geen bestelling of enige informatie betreft mijn bestelling..

Antwoord van VitamineMan
Snelle bezorging, besteld en de andere dag al bezorgd toppie hoor👍👍

Antwoord van VitamineMan
Het is heel eenvoudig om te bestellen. Spullen worden volgende dag netjes op afgesproken tijd bezorgd!!!

Antwoord van VitamineMan
Ik heb afgelopen dinsdag 9 augustus 2022 een bestelling geplaatst voor magnesium bisbglycinaat Vcaps en nog niets ontvangen op 14 augustus 2022, ook geen email dat de bestelling is verzonden of aangekomen is, niets. Ik heb ze via hun contactformulier gemaild en hopelijk wordt er snel gereageerd. Ik ben deze slechte service niet gewend van hen, jammer! Met vriendelijke gr. E. I.

Antwoord van VitamineMan
Ik heb 17 juli 2022 een bestelling geplaatst nog niks ontvangen. Terwijl er gezegd word snelle levering. En niemand reageerd, mail niet chat online niet facebook niet instagram niet. Als je belt krijg je de voice mail.
Vandaag email ontvangen, en dan word er gezegd dat mijn email al die tijd niet werkte, dat is echt onzin, anders had ik die allang van andere ook gehoord, dit is gewoon liegen!!
Als ik bel krijg ik een voice mail, waarom is dit??
Het bedrijf heeft zijn verontschuldiging aangeboden, en snapte dat ik gefrustreerd was. Wederzijdse begrip getoond.

Antwoord van VitamineMan
Overzichtelijke webshop. Goede informatie over de producten. Mijn bestelde product werd snel geleverd.