VitamineMan Reviews

3,5

Lekker snel bezorgd weer, dit uitstekende product. Ook slim verpakt in plat A4 formaat doosje, het zijn tenslotte toch altijd nog 'vloeibare' producten. Ik heb er veel baat bij, mijn persoonlijk... Toon meer

Alles ging mis verkeerde product gekregen .geen pakking bon gekregen in de doos ik heb gemailt over de klacht niemand heeft tot nu toe gereageerd vrijdag 21 april besteld woensdag 26 april mijn react... Toon meer

Bestelling gedaan. Mail gekregen van de vitamineman dat het verstuurd is met dhl met een traceringsnummer. Maar die vermeld dat het teruggestuurd is naar de verstuurder. Nog even met dhl gebeld en die... Toon meer

1. Wellnesscentrum
  2. Fitness- en voedingsservice
  3. Online apotheek
  4. Apotheek
  5. Vitamine- en supplementenwinkel

VitamineMan levert de hoogste kwaliteit levensverbeterende voedingssupplementen. VitamineMan verdiept zich in klinische onderzoeken en biedt alleen de beste kwaliteit supplementen en de best werkende varianten. Snelle levering, schappelijke prijzen en aandacht voor u zijn onze speerpunten.

Gemiddeld

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Antwoord van VitamineMan

Beste Antonie, Dank u wel voor uw 5 sterren review. Daar zijn we natuurlijk heel blij mee! We gaan onze uiterste best doen dat niveau vast te houden. Nogmaals dank! Met vriendelijke groet, VitamineMan

Top winkel !!

Supersnel geleverd .......zondag besteld ...maandag geleverd !!!

Toppers !!

8 juli 2022

Antwoord van VitamineMan

Beste Patrichk, dank u wel voor uw 5 sterren review. Wat goed, dat het de volgende dag er al was. Daar werken we natuurlijk hard aan en dan is het fijn te lezen, dat het is gelukt. Mocht er eens iets niet soepel gaan, laat het ons dan svp weten. Dan lossen we het graag voor u op. Met vriendelijke groet, VitamineMan

Antwoord van VitamineMan

Beste Belinda, dank u wel voor uw 5 sterren review. We zijn blij, dat het zo vlot is aangekomen. Mocht er een keer iets niet goed gaan, laat het ons dan svp direct weten en we lossen het voor u op. Met vriendelijke groet, VitamineMan

gewoon correct

27 juni 2022

Antwoord van VitamineMan

Beste meneer/ mevrouw van Dijk, Dank u wel voor uw 4 sterren review. We gaan ons best doen er een 5 sterren van te maken. Mocht er eens iets zijn, dat niet goed is gegaan, laat het ons dan svp weten en we lossen het op. Met vriendelijke groet, VitamineMan

Snel ontvangen!

31 mei 2022

Antwoord van VitamineMan

Beste Ineke, dankjewel voor je positieve 5 sterren review. We zijn blij, dat het er snel was. Mocht er eens iets zijn, dat niet lekker loopt. Laat het ons weten en we lossen het op. Met vriendelijke groet, VitamineMan

Antwoord van VitamineMan

Beste Frederique, dankjewel voor je 5 sterren review. We zijn blij te lezen, dat onze leveringssnelheid en informatie voorziening je tevreden stellen. Mocht er toch eens iets aan de hand zijn, laat het ons weten en we lossen het op. 100% tevredenheid, daar gaan we voor. Met vriendelijke groet, VitamineMan.

Uitstekende service

300 pillen (5 zakjes) gekocht bij Vitamineman: genoeg voor bijna een jaar. Pillen zijn lang houdbaar, maar bij levering bleek dat de THT datum al volgende maand was. Wilde gebruik maken van het herroepingsrecht. Telefonisch geïnformeerd of levering van langer houdbare pillen mogelijk was. Hoefde de reeds geleverde pillen niet te retourneren en kreeg zonder verdere kosten 240 nieuwe pillen geleverd die nog twee jaar houdbaar zijn.

6 maart 2022

Antwoord van VitamineMan

Beste Paul, dankjewel voor je 5 sterren review. We vonden het alleen maar vervelend, dat dit gebeurde en we zijn blij, dat we het snel konden oplossen. We werken eraan dit in de toekomst te voorkomen. Dank voor je hulp in deze. Met vriendelijke groet, VitamineMan

Binnen 24 uur geleverd

Binnen 24 uur geleverd, keurig geseald en verpakt. Mijn cholesterol is 8.5 dus ga ik over ca 3 maanden bloedwaarden prikken en vertel ik dan hoe ik er voor sta. Voor mij is een natuurproduct nummer één ! Ik heb absoluut niks met farmaceutische producten.

6 maart 2022

Antwoord van VitamineMan

Beste Lenie, dankjewel voor je 5 sterren review. We verzenden alles dezelfde dag, als het vóór 22:30 uur is besteld. In de meeste gevallen leveren onze vervoerders dan ook de volgende dag. Fijn, dat het gelukt is. Als er eens wat is, benader ons dan svp direct. Dan lossen we het voor je op. Met vriendelijke groet, VitamineMan

verrast tevreden.... alles is prima gegaan en na een foutje mijnerzijds werd ik snel en betrouwbaar geeholpen. Prima onlineshop beste mensen

Schreef review in het verkeerde vakje. Zoals ik al schreef ben ik zeer tevreden over deze online shop. Nadat ik een foutje had gemaakt in mijn adres, kreeg ik snel een mail en nog sneller een antwoord. Geweldig. Ga zo door. vijf sterren van mij.

1 maart 2022

Antwoord van VitamineMan

Beste Tineke, Dank u wel voor deze prachtige 5 sterren review. We blozen er van. We zijn pas blij en tevreden, als u het bent. Gelukkig was alles snel opgelost en konden we leveren. Als er weer eens wat is, laat het ons weten en lossen het op. Met vriendelijke groet, VitamineMan

Snelle service

Snelle service, goed verpakt

2 februari 2022

Antwoord van VitamineMan

Beste Jona, Dank u wel voor uw 5 sterren review. Goed te zien, dat onze service u bevalt. Het kan erg druk zijn in het logistiek centrum en onze vervoerders hebben het ook razend druk. Dan is het fijn hen uw compliment te mogen doorgeven. Mocht er eens iets zijn, laat het ons weten. Dan lossen we het graag voor u op. Met vriendelijke groet, VitamineMan

altijd super service

altijd super service! snelle afhandeling van je bestelde goederen.

24 januari 2022

Antwoord van VitamineMan

Beste Tessa, dankjewel voor je 5 sterren review! Fijn om te lezen, dat je zo tevreden bent over onze service. Waarderen we enorm. Mocht er eens iets zijn, laat het ons weten, dan lossen we het voor je op. Met vriendelijke groet, VitamineMan

1 punt aftrek

1 punt aftrek: past door de brievenbus dus je hoeft er niet voor thuis blijven klopt niet. Het was in een doos verpakt.

3 januari 2022

Antwoord van VitamineMan

Hi, dank u wel voor uw 4 sterren review en uw opmerking. Dat helpt ons te verbeteren. We hebben ons logistiek centrum (wederom) erop aangesproken. In alle drukte van de afgelopen weken zijn er pakketten verzonden in een te grote doos. Met als gevolg, dat het genoemde ongemak is ontstaan. Onze excuses hiervoor. We proberen dit in de toekomst te voorkomen. Gelukkig is alles goed aangekomen. We gaan eraan werken om de doos grootte ook op 5 sterren niveau te krijgen in alle gevallen. Met vriendelijke groet, VitamineMan

Capsules zien er uit zoals ik gewend…

Capsules zien er uit zoals ik gewend ben van duurdere merken. Binnen een dag geleverd... uitstekend!

2 januari 2022

Antwoord van VitamineMan

Beste Chris, dankjewel voor je 5 sterren review. We zijn erg blij, dat je bestelling in een dag geleverd is, terwijl het toch erg druk is bij onze partners. Mocht er een keer iets zijn, laat het ons weten en we lossen het op. Met vriendelijke groet, VitamineMan

Goed product

Goed product. Snelle levering.

29 december 2021

Antwoord van VitamineMan

Beste Jack, dankjewel voor je 5 sterren review. Kort en krachtig. We zijn er trots op. Mocht er eens iets met je bestelling zijn, laat het ons weten en we lossen het voor je op. Met vriendelijke groet, VitamineMan

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit - redelijke prijsstelling - altijd super snelle levering.

28 december 2021

Antwoord van VitamineMan

Beste Floris, dankjewel voor je 5 sterren review. Fijn te lezen, dat we het 3 vlakken goed doen. Daar werken we hard aan. Mocht er eens iets niet gaan, zoals je verwacht, laat het ons weten en we lossen het op. Met vriendelijke groet, VitamineMan

Antwoord van VitamineMan

Beste Marc, dankjewel voor je 5 sterren review. We zijn heel blij, dat het in deze drukke tijd op tijd bij je is aangekomen. Daar werken we hard aan. Mocht er een keer iets zijn, laat het ons dan weten. Dan lossen we het op. Met vriendelijke groet, VitamineMan

makkelijk bestellen.

makkelijk bestellen.
goed communicatie
vlotte levering

29 november 2021

Antwoord van VitamineMan

Beste Hans, Dankjewel voor je 5 sterren review. Fijn om te lezen, dat alles goed is verlopen. Mocht er eens iets aan de hand zijn, laat het ons dan svp weten. Dan lossen we het op. We geven 100% tevredenheidsgarantie. Met vriendelijke groet, VitamineMan

Snel geleverd en heel goede info over…

Snel geleverd en heel goede info over de bestelling en aflevering!👍

6 november 2021

Antwoord van VitamineMan

Beste Evelien, dankjewel voor je 5 sterren review. Wat fijn, dat je zo tevreden bent over onze service. Mocht er eens wat zijn, neem dan direct contact met ons op, Dan lossen we het meteen voor je op. Met vriendelijke groet, VitamineMan

'Die vervelende klanten'

De producten zijn prima, maar de klant wordt genegeerd bij het formuleren van een schriftelijke klacht. Het is duidelijk : de omzet primeert, 'alleen jammer dat dat via klanten moet'.

1 november 2021

Antwoord van VitamineMan

Beste Josse, Dank voor uw review. We vinden dit erg vervelend voor u. Zoals gemeld geeft de vervoerder DPD aan, dat het pakket is afgeleverd. Maar, het is niet aangekomen bij u. We hebben u aangegeven dat te onderzoeken. We hebben gevraagd, dat te onderzoeken door onze logistieke partner. Dat neemt in deze drukke tijd helaas langer dan we willen. We zijn het met je eens, dat het te lang neemt en daar bieden we onze excuses voor aan. Morgen, vanavond lukt helaas niet meer, sturen we de bestelling nogmaals op. Onze welgemeende excuses voor de vertraging. Met vriendelijke groet, VitamineMan

alles altijd picobello net en zeer vlug…

alles altijd picobello net en zeer vlug geleverd kortom TOP

26 oktober 2021

Antwoord van VitamineMan

Beste Seyen, dankjewel voor je 5 sterren review. Niet alleen deze keer, maar altijd geef je aan dat we snel en netjes leveren. Beter dan Top kan bijna niet en toch blijven we proberen het beter te doen. Mocht er dus een keer iets zijn, laat het ons weten en we lossen het voor je op. Met vriendelijke groet, VitamineMan