VitamineMan Reviews

3,5

Lekker snel bezorgd weer, dit uitstekende product. Ook slim verpakt in plat A4 formaat doosje, het zijn tenslotte toch altijd nog 'vloeibare' producten. Ik heb er veel baat bij, mijn persoonlijk... Toon meer

Alles ging mis verkeerde product gekregen .geen pakking bon gekregen in de doos ik heb gemailt over de klacht niemand heeft tot nu toe gereageerd vrijdag 21 april besteld woensdag 26 april mijn react... Toon meer

300 pillen (5 zakjes) gekocht bij Vitamineman: genoeg voor bijna een jaar. Pillen zijn lang houdbaar, maar bij levering bleek dat de THT datum al volgende maand was. Wilde gebruik maken van het herroe... Toon meer

Bestelling gedaan. Mail gekregen van de vitamineman dat het verstuurd is met dhl met een traceringsnummer. Maar die vermeld dat het teruggestuurd is naar de verstuurder. Nog even met dhl gebeld en die... Toon meer

1. Wellnesscentrum
  2. Fitness- en voedingsservice
  3. Online apotheek
  4. Apotheek
  5. Vitamine- en supplementenwinkel

VitamineMan levert de hoogste kwaliteit levensverbeterende voedingssupplementen. VitamineMan verdiept zich in klinische onderzoeken en biedt alleen de beste kwaliteit supplementen en de best werkende varianten. Snelle levering, schappelijke prijzen en aandacht voor u zijn onze speerpunten.

Gemiddeld

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Betrouwbaar

Betrouwbaar, alleen nog al aan de prijs

24 december 2020

Antwoord van VitamineMan

Beste Wouter, dank voor je 4 sterren review. We zijn blij, dat je ons ook betrouwbaar vindt. Onze producten zijn van hoge kwaliteit, dat brengt ook hoge kosten mee helaas. Heb je ook gekeken naar onze kwantum kortingen? Je ontvangt die al bij bestellingen van 2 stuks. Met vriendelijke groeten, VitamineMan

Antwoord van VitamineMan

Beste Wietze, Dank u wel voor deze mooie 5 sterren review. In drukke tijden, zoals we die nu beleven, is het fijn te zien, dat er snel en netjes geleverd is. We werken nauw samen met onze logistieke partners om dat te regelen. Mocht er eens iets zijn, dat meer van onze aandacht verdient, laat het ons dan vooral weten. We lossen het dan direct met u op. Met vriendelijke groet, VitamineMan

Snelle levering van top kwaliteit…

Snelle levering van top kwaliteit producten. Bedankt.

2 december 2020

Antwoord van VitamineMan

Beste Remco, dankjewel voor je 5 sterren review. Wij zijn blij, dat je onze producten en service waardeert. Dat stimuleert ons alleen maar meer het goed te doen. Mocht er eens iets zijn, laat het ons weten en we lossen het voor je op. Met vriendelijke groet, VitamineMan

Makkelijk en sn

Alles goed geregeld en snel

2 december 2020

Antwoord van VitamineMan

Beste Mona, dankjewel voor je 5 sterren review. Alles snel en goed geregeld, geef je aan. Dat is ons streven en dan is het fijn te lezen dat het is gelukt. Mocht er eens wat zijn, laat het ons gerust weten. Dan lossen we het direct voor je op. Met vriendelijke groet, VitamineMan

Antwoord van VitamineMan

Beste Wim, Dankjewel voor je 5 sterren review. Fijn, dat je de moeite hebt genomen. We werken er elke dag hard aan om het zo goed mogelijk te doen. Daar horen snelle levering en goede producten natuurlijk bij. Mocht er eens niet gaan, zoals bedoeld, laat het ons dan direct weten. We lossen het dan voor je op. Met vriendelijke groet, VitamineMan

Super snelle levering

17 november 2020

Antwoord van VitamineMan

Beste Marian, Dankjewel voor je 5 sterren review. We doen er alles aan snel te leveren. Super snel is dan wel een heel mooie waardering, dankjewel. Veel plezier met je aankoop en laat het ons ook weten, als er eens iets niet goed is gegaan. Dan lossen we dat op. Met vriendelijke groet, VitamineMan

Concurrerende prijzen en goede…

Concurrerende prijzen en goede kwaliteit zijn voor mij de doorslag.

10 november 2020

Antwoord van VitamineMan

Beste Jim, dankjewel voor je 5 sterren review. We proberen inderdaad de beste prijs/kwaliteit verhouding te bieden en dan is het extra fijn, als je dat bevestigt. Dankjewel daarvoor. Mochten we iets beter kunnen doen, laat het ons dan gerust weten. Met vriendelijke groet, VitamineMan

Vitamineman is een prettige online shop…

Vitamineman is een prettige online shop om je vitamines en supplementen te kopen. Ook een snelle bezorging. Alles wordt netjes afgehandeld.

9 november 2020

Antwoord van VitamineMan

Beste Trudy, dankjewel voor je 5 sterren review. Wat fijn, dat alles snel is aangekomen en dankjewel voor je complimenten. Zijn we trots op. Mocht er eens wat zijn, laat het ons svp direct weten. Dan lossen we het voor je op. Met vriendelijke groet, VitamineMan

Snelle levering,super.

8 november 2020

Antwoord van VitamineMan

Beste Bert, Dankjewel voor je 5 sterren review! We zijn blij, dat de levering er snel was en nog meer, omdat je ons zo waardeert. Mocht er een keer iets niet lekker lopen, laat het ons weten en we lossen het voor je op. Met vriendelijke groet, VitamineMan

Antwoord van VitamineMan

Beste Maria, dankjewel voor je 5 sterren review en natuurlijk voor je complimenten. Fijn, dat we je zo van dienst mochten zijn en dat alles er snel was. Mocht er eens wat zijn, laat het ons weten en we lossen het voor je op. Met vriendelijke groet, VitamineMan

Duidelijk en de volgende dag al in huis .

Duidelijk en de volgende dag al in huis.

26 oktober 2020

Antwoord van VitamineMan

Beste Ria, Dankjewel voor je 5 sterren review. Daar doen we het voor tenslotte. Fijn, dat alles ook goed is aangekomen. Mocht er een keer iets zijn dat we kunnen verbeteren, laat het ons dan svp weten. Dan lossen we het op. Met vriendelijke groet, VitamineMan

Goeie service

Goeie service, goeie producten.

26 oktober 2020

Antwoord van VitamineMan

Beste Willem, dankjewel voor je 4 sterren review. We zijn blij, dat je onze service en producten goed vindt. We streven natuurlijk naar het hoogste, de 5 sterren. Laat ons svp weten wat we kunnen doen, om die te verdienen en we pikken het op. Alvast bedankt. Met vriendelijke groet, VitamineMan

De ene dag besteld de andere dag in…

De ene dag besteld de andere dag in huis!
Waar zijn de potjes die ik besteld heb gebleven?

23 oktober 2020

Antwoord van VitamineMan

Beste Jeannette, dankjewel voor je 5 sterren review! Waarderen we natuurlijk heel erg. Ik mail je even rechtstreeks over de genoemde potjes. Met vriendelijke groet, VitamineMan

Top zijn jullie.

9 oktober 2020

Antwoord van VitamineMan

Beste Patricia, dankjewel voor je 5 sterren review. Kort en bondig en wij zijn er blij mee en ook trots op. We blijven er alles aan doen top te blijven. Dank voor je vertrouwen en waardering. Met vriendelijke groet, VitamineMan

Prima product

Prima product, snelle levering. Prijs-kwaliteit verhouding uitstekend

14 september 2020

Antwoord van VitamineMan

Best Maddy, Dankjewel voor je 5 sterren review. Hartstikke fijn om zo veel complimenten te ontvangen, dat kan ik je verzekeren. Mochten we iets een keer niet goed doen, laat het ons weten en we lossen het voor je op. Met vriendelijk groet, VitamineMan

Zeer goede producten en een ruim…

Zeer goede producten en een ruim assortiment. Wordt aandacht besteed aan je bestelling. Én wordt met zorg ingepakt en verstuurt,ben daar zéér tevreden over.

12 september 2020

Antwoord van VitamineMan

Dankjewel voor deze mooie 5 sterren review. Wat fijn om te lezen dat je zeer tevreden over ons bent. Daar doen we het voor. We spannen ons in om het allemaal goed te doen en dan is het fijn te merken dat je het zo waardeert. Dat stimuleert ons te blijven verbeteren. Mocht je aanbevelingen daartoe hebben, dan vernemen we die graag. Met vriendelijke groet, VitamineMan

Super snelle levering

Super snelle levering, waarvoor dank!

3 september 2020

Antwoord van VitamineMan

Beste Elise, dankjewel voor je 5 sterren review. Fijn, dat je bestelling snel is aangekomen. We doen ons best, alles op tijd te verzenden en onze logistieke partners net zo. Mocht er een keer iets niet lopen volgens plan, laat het ons svp weten en we lossen het voor je op. Met vriendelijke groet, VitamineMan

De aankoop van de producten en…

De aankoop van de producten en aflevering zijn netjes en snel afgehandeld

1 september 2020

Antwoord van VitamineMan

Beste Marcella, dankjewel voor je 5 sterren review. We zijn blij, dat je zo tevreden bent met onze service en levering. Mocht er onverhoopt eens iets niet goed gaan, laat het ons direct weten en we lossen het op. Met vriendelijke groet, VitamineMan

goede prijs en snel

goede prijs en snel, wat wil je nog meer

23 augustus 2020

Antwoord van VitamineMan

Beste Yusuf, dankjewel voor je 5 sterren review. Wat wil je nog meer, dat vinden wij natuurlijk ook. Mocht er toch iets niet naar je 100% tevredenheid zijn, laat het ons weten en we lossen het voor je op. Met vriendelijke groet, VitamineMan

Zoals altijd weer top.

Zoals altijd weer een topwaardering. Goeie website, mooie prijzen en snelle levering.

15 augustus 2020

Antwoord van VitamineMan

Beste Noah, Dankjewel voor deze 5 sterren review. Daar zijn we natuurlijk erg blij mee. Binnenkort gaat de vernieuwde en verbeterde shop online. We blijven bezig met ons te vernieuwen en verbeteren. Mocht er een keer iets zijn, laat het ons dat direct weten. Dan lossen we het op. Met vriendelijke groet, VitamineMan