Lekker snel bezorgd weer, dit uitstekende product. Ook slim verpakt in plat A4 formaat doosje, het zijn tenslotte toch altijd nog 'vloeibare' producten. Ik heb er veel baat bij, mijn persoonlijk... Toon meer
Alles ging mis verkeerde product gekregen .geen pakking bon gekregen in de doos ik heb gemailt over de klacht niemand heeft tot nu toe gereageerd vrijdag 21 april besteld woensdag 26 april mijn react... Toon meer
300 pillen (5 zakjes) gekocht bij Vitamineman: genoeg voor bijna een jaar. Pillen zijn lang houdbaar, maar bij levering bleek dat de THT datum al volgende maand was. Wilde gebruik maken van het herroe... Toon meer
Bestelling gedaan. Mail gekregen van de vitamineman dat het verstuurd is met dhl met een traceringsnummer. Maar die vermeld dat het teruggestuurd is naar de verstuurder. Nog even met dhl gebeld en die... Toon meer
VitamineMan levert de hoogste kwaliteit levensverbeterende voedingssupplementen. VitamineMan verdiept zich in klinische onderzoeken en biedt alleen de beste kwaliteit supplementen en de best werkende varianten. Snelle levering, schappelijke prijzen en aandacht voor u zijn onze speerpunten.
Rollandstraat 12, 2013SP, Haarlem, Nederland
Ze hebben de goede vorm van magnesium, de bisglycinaat voor een redelijke prijs! Vlotte bezorging

Antwoord van VitamineMan
Ondanks Covid-19, de dag na bestelling geleverd! Top. Geleverd product: vloeibare curcuma, al 2 jaar mijn favoriet: beste koop - goede kwaliteit - goede prijs!

Antwoord van VitamineMan
Heel tevreden met de producten en een snelle levering.

Antwoord van VitamineMan
Dit was de tweede keer dat ik hier wat besteld heb. Service is snel en de keus aan supplementen groot. De biotine is een heel goed product. Mijn partner is deze gaan slikken nadat hij vanwege sebhorroïsch eczeem op zijn hoofdhuid, veel haar was verloren. Icm met medicatie en de juiste shampoo heeft hij het na ruim een jaar goed onder controle en slikt nu sinds 2 maanden biotine om zijn haargroei te bevorderen en zijn huid te ondersteunen. Dit werkt uitstekend, hij heeft minder jeuk (hoofdhuid is schoon) minder haaruitval of last van haarbreuk na het borstelen dan voorheen. (Hij heeft lang haar) Ik gebruik dit product ook. Mijn nagels splijten niet meer, zijn stevig en groeien erg goed. Top product!

Antwoord van VitamineMan
goed telefoisch bereikbaar klantvriendelijk goede service snelle levering dus aan te raden bedrijf

Antwoord van VitamineMan
Alles snel en zorgvuldig geleverd, zoals beloofd

Antwoord van VitamineMan
Makkelijk besteld, goede informatie, goed verpakt en snel geleverd.
Enorm blij met de service en snelle leveringen!
Ik bestel vaker via vitamineman, geweldige producten. Deze keer kreeg ik een zending binnen waar verkeerde items in zaten. Klantenservice heeft direct een nieuwe zending verstuurd en een retoursticker om de verkeerd ontvangen producten te retourneren. Keurig opgelost. Tot bedrijf met top producten.
Vlugge service en met een cadotje erbij! Bedankt VitamineMan🙂