Ik had 4 stuks Radiatorbekleding nodig, die ik bij VMB wilde bestellen. Maar helaas zei Vincent dat ik buiten zijn werkgebied woon. Na wat overleggen met Vincent, zijn we samen (tot ieders tevredenhe... Toon meer

Vakkundig advies tijdens het inmeten waardoor de radiator bekledingen mooi passen. Vincent geeft goed advies wat je wel en niet moet doen zodat het er na het plaatsen top uitziet. Komt afspraken na en... Toon meer

1. Verwarmingsapparatuur leverancier
  2. Metaalbewerking

Radiator ombouw uit één stuk metaal. Wij zijn producent en leverancier van naadloze metalen radiatorbekleding. U kunt uw radiatorombouw laten poedercoaten in één van de vele kleuren die wij aanbieden op de website. Bestel in combinatie met onze voordelige opmeetservice, die nu in de aanbieding is voor slechts € 39,00 inclusief montage bij levering! Door een metalen radiator ombouw te plaatsen weet u zeker dat u geen warmteverlies zult ervaren. Dit in tegenstelling tot een houten ombouw, want hout is een isolatiemateriaal en geleidt zoals u weet geen warmte zoals metaal dat wel doet.

4,7

Uitstekend

Ik had 4 stuks Radiatorbekleding nodig

zijn we samen (tot ieders tevredenheid), tot een oplossing gekomen. Vincent is echt klantvriendelijk, en heel behulpzaam. De vergeelde radiatoren, zijn verdwenen, en ik heb nu moderne zwarte Radiator bekleding ervoor in de plaats.

11 april 2026

Topbedrijf voor een snelle en stijlvolle make-over

Vincent reageert snel en correct. Het is een vriendelijke en enthousiaste man die trots is op zijn producten. Een man die zijn afspraken nakomt.

We hebben gebruik gemaakt van de meetservice. Dat was handig, want zo kon hij ook ons adviseren wat er mogelijk was.

Hij werkt samen met een Brabants bedrijf. Dus de producten zijn "Made in Holland". Daar ben ik ook blij mee.

De radiatorbekleding is op en top kwaliteit en de prijs is ook prettig. In het kader van duurzaamheid is dit voor mij een mooi alternatief in plaats van nieuwe radiatoren.

27 september 2025

Heel blij met het resultaat

Heel blij met het resultaat! Ook duidelijke en snelle communicatie, goed advies/denkt actief mee. Kom afspraken perfect na. Eindproduct is van hoge kwaliteit, de radiatoren waren altijd een minpunt in het huis en nu straalt het klasse uit.

Schitterende radiatorbekleding

Vanaf eerste moment een goed gevoel bij dit bedrijf. Vincent reageert zeer snel op vragen en heeft verstand van zaken. Wij hebben er voor gekozen om gebruik te maken van de meetservice. Dat is een goede keuze geweest, want Vincent denkt mee om tot een mooi resultaat te komen. Voor ons was het kiezen van de juiste kleur nogal een dingetje, maar samen met hem zijn we tot een schitterend resultaat gekomen. Radiatorbekleding is uit 1 stuk metaal en ziet er zeer strak uit. Slechts een paar weken na het opmeten zijn de platen (4 stuks) vakkundig opgehangen en dat voor een redelijke prijs.

Zeer tevreden

Na een lange zoektocht terecht gekomen bij vmb-radiatorbekleding. Ik werd zeer snel geholpen met een afspraak aan huis. Waarna de levering en het plaatsten ook zeer snel mogelijk was. Al met al ben ik zeer tevreden met zowel het resultaat als de vriendelijke service van Vincent.

3 mei 2025

Denkt goed mee meet maatvoering en…

Denkt goed mee meet maatvoering en oplossingen, via de mail goed en vriendelijk geholpen met de afmetingen en mijn vragen over wat mogelijk is met specifiek ook het verbergen van de radiatorknop. Nu een mooie en praktische bekleding over mijn oude radiator. De gang ziet er meteen beter uit.

1 maart 2025

Na aanvraag zeer snelle reactie…

Na aanvraag zeer snelle reactie gekregen om alles op te meten.
Zeer vriendelijke eigenaar, en een goede service.
Een groot voordeel ten opzicht van de concurrent is dat de radiator ombouw uit een stuk wordt gesneden, dus is alles naadloos.
Kortom prachtig eindresultaat zeker niet duur en een goede service.
Edwin

15 maart 2025

Super blij!

Bij een kennis van ons de radiatorbekleding gezien en direct contact opgenomen met VMB Radiatorbekleding.

Vincent is alles bij ons komen opmeten, en kwam direct met goeie tips en heldere uitleg.

Nu hebben wij prachtige bekleding om onze radiatoren. Super strak en netjes. Alle afval werd ook weer netjes meegenomen. Nee wij zijn super blij met onze radiatorbekleding! Bedankt Vincent voor de top service!
Vijf sterren!

22 februari 2025

Topresultaat

Fijne communicatie, heel duidelijk en een mooi resultaat! Erg blij mee

1 maart 2025

Goede service. Contact verliep goed en de levering was snel. Ben erg tevreden over het resultaat.

28 februari 2025

Zeer tevreden, maatwerk, betrouwbaar!

Zeer tevreden! VMB komt thuis je radiatoren opmeten en neemt kleurstalen mee. Binnen korte tijd was de radiatorbekleding klaar, wij bestelden twee vrij grote voor in de woonkamer. Levering en ophanging (met magneten) door VMB bij je thuis. Perfect maatwerk! Goede prijs kwaliteit verhouding. We hadden het jaren eerder moeten doen, zo ontzettend mooi! Hele fijne en betrouwbare vakman, top service!

24 augustus 2024