VO Danmark ApS Reviews 552

TrustScore 4 uit 5

4,2

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg talte med en skøn sælger for tid tilbage og har sådan glædet mig til kursus… blev desværre syg få mån efter og endte i livstruende forløb 9 mån indlagt 65 narkoser og ja frygteligt forløb. Jeg s... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med VO Danmark i forbindelse med køb af et weekendophold. Hele processen fra bestilling til selve opholdet har været både nem og professionel. Kundeservicen var... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Virkelig irriterende telefonsælger, Der åbenbart ikke høre efter hvad man siger til ham, han snakkende og snakkende, og jeg sagde til ham at han kunne maile hvad det var for et tilbud og hvad det inde... Toon meer

4,2

1 ster

Heeft 63% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Tak for hjælp!

Jeg ringede til dem uden at få kontakt. Men kort efter blev jeg ringet op. Jeg havde et ønske om udsættelse af et hotelophold. Jeg fik lige den hjælp, jeg havde brug for, af en meget venlig, serviceminded og hjælpsom kvinde. Tusind tak! Jeg var ellers i tvivl om dette firma var reelt …men det er min klare opfattelse, at det er et ordentligt firma, som jeg derfor vil anbefale.

23 februari 2026

Altid super service

Har i flere år købt gavekort hos VO Danmark til mine kunder, altid med til en skarp pris og super service. Alle ophold har levet op til forventningerne lige fra tilsendte gavekort, booking og opholdene.
De bedste anbefalinger herfra og tryghed ved køb hos VO Danmark.

17 februari 2026

Fantastisk kundeservice

Får lidt for mange ting at vide da sælger ringer og der manglede efterfølgende et gavekort samt lidt svært at komme igennem telefonkøen men Paulina ringede så tilbage og her blev alt rettet hurtig og en som hende skal man lede længe efter . Så venlig og behagelig at snakke med og hun vidste alt så nu glæder vi os bare til at nyde opholdet . Tak for din fantastiske kundeservice .

16 februari 2026

Det er rent vildledning!

Det er rent vildledning! Der bliver aftalt at noget information blev sendt på mail og i stedet bliver der sendt ordrebekræftelse med tilhørende faktura og girokort. Når man kontakter og afviser at man har bestilt, blev man truet med lydoptagelser! Læg endelig på med det samme!!!

12 februari 2026

Virkelig højt serviceniveau

Virkelig højt serviceniveau.

Der var opstået en fejl i min bestilling af ophold, og da jeg kontaktede VO med dette, tog de det imod på en yderst professionel og imødekommende måde.

Stor respekt og stor anbefaling!

10 februari 2026

En utrolig positiv oplevelse

En utrolig positiv oplevelse. Jeg følte mig mødt med respekt, empati og oprigtig interesse for min situation. Kundeservicen var nærværende og hjælpsom, og behandlingen bar tydeligt præg af stor medfølelse og høj faglighed.

Jeg fik forlænget et gavekort til Hotel Marina i Grenaa, da jeg på grund af en akut rygoperation ikke havde mulighed for at bruge det inden udløbsdatoen. Det blev håndteret med stor forståelse og venlighed, hvilket betød rigtig meget for mig. En service ud over det sædvanlige – de varmeste anbefalinger herfra.

2 februari 2026

Rigtig god service

Rigtig god service.
Jeg havde prøvet og ringe i telefonen tiden men der var lang kø og forgæves men blev ringet op af firmaet uden for telefontid og fik en god dialog. Så alt i alt rigtig god service 👍🏼

27 januari 2026
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

God oplevelse med VO-DK

Vi har haft alle tiders oplevelse med VO-DK efter at vi havde købt gavekort til Hotel Marina i Grenaa.

Da vi skulle bruge gavekortet, kom vi i en situation, hvor vi var ved at booke for sent.

Her var VO-DK meget hjælpsomme og viste stor fleksibilitet og hjælpsomhed, da de forlængede gavekortets gyldighed, så vi stadig kunne få glæde af det. Mange tak for hjælpen.

Vi glæder os meget til vores kommende ophold.

21 januari 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Sender en faktura på et ophold man ikke har bedt om

Ringer og tilbyder billige gave kort til Hotel ophold. De oplyser at de vil sende et tilbud noget materiale men nej så kommer der en en faktura på 5500 kr for et ophold man ikke har sagt ja til.
I bedes slette faktura 572531 omgående.

21 januari 2026

Hej Rene.

Vi er enormt kede af det, hvis vi har været årsag til forvirring i denne sag. Dog har vi snakket med ejeren (Tobias) af virksomheden som har bestil opholdene med tilhørende faktura 572531, og det var også Tobias som vores medarbejder snakkede med om opholdene.
Siden hen har vi snakket Tobias som erkender at han aftalte med sælger at materiale ville komme ud til hans e-mail med vedhæftet faktura, samt gavekort med bookningskoder.
Vi modtager så en skriftlig annullering af opholdene ret hurtig, hvor efter vi med det samme beklager, hvis der er sket en misforståelse, og annullerer det hele.

Vi kigger ind ad og for at finde ud af, hvordan vi i fremtiden kan gøre det bedre og håber på at du vil tage imod denne undskyldning - du er blevet negativt overrasket, og det er selvfølgelig vores ansvar.

Vi ønsker dig en god.
Tak for din respons - det betyder meget.

M.V.H.

VO Danmark ApS

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super service og et meget behjælpelige og kompetent Personale som gjorde alt for at tingene faldt på plads 👍🏻😁

19 januari 2026

Altid god service.

VO Danmark
Jeg har købt ophold til Hotel Marina flere gange hos VO. Altid super god service.
Altid skønne ophold.
Vi har lige haft et ophold hvor vi havde behov for at forlænge udløbsdatoen. Jeg talte med Paulina som meget hurtig og professionel hjalp os med dette.
Mari-Ann B. Nielsen

15 januari 2026

Hej Mari-Ann B. Nielsen
Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for at du er med til at belyse godt eller skidt i forhold til vores foretagende, så vi kan tage det med videre og blive endnu bedre til at indfri forbrugernes forventninger. Det ligger os meget nært.,

Det glæder os meget at læse, at du oplever god service og skønne ophold gennem os. Særligt tak for din ros af Paulina – vi er glade for at høre, at hun hurtigt og professionelt kunne hjælpe jer.

Vi sætter stor pris på din tillid og håber at kunne byde jer velkommen til flere dejlige ophold fremover.

Mega service

Har købt et rigtig lækkert ophold til mig og konen vi ser frem til at tage i brug.
Mega service 🤩

14 januari 2026

Hej Morten!

Hvor er det skønt at høre! Det glæder os, at du har haft en rigtig god oplevelse og har fundet et ophold, som I ser frem til at nyde sammen. Tak for de pæne ord om vores service – det betyder meget for os.

Vi håber, at opholdet lever fuldt op til forventningerne og bliver en dejlig oplevelse for jer begge.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jamen den sælger jeg havde gjorde det…

Jamen den sælger jeg havde gjorde det sku faktisk rigtig godt . Hans beskrivelse af opholdene var spot on, vi købte faktisk 5 beviser til Marina i Grenå ( fint hotel) og det endte op med at vi blev så begejstret for Grenå at de resterende beviser blev brugt til overnatning når vi støvsugede Djursland for den type ejendom vi ville have 🤣 vi har boet herovre i 4 år nu, og har ikke fortrudt et sekund.
Jeg ville ikke tøve
Med at købe opholdsbeviser Af VO Danmark.

13 april 2025

Hej Kenneth

Hvor er det en fornøjelse at læse din historie! Det er skønt at høre, at sælgerens beskrivelse ramte plet, og at opholdene på Hotel Marina i Grenå endte med at spille en så stor rolle i jeres beslutning. At I ovenikøbet er endt med at bosætte jer på Djursland og har været glade for det i flere år, gør kun fortællingen endnu bedre.

Tak for din tillid og for den varme anbefaling af VO Danmark. Det betyder meget for os og motiverer os til at blive ved med at levere gode oplevelser.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super behagelige og professionelle.

Lever op til alle forventninger. Jeg har købt gavekort i en årrække og vil helt bestemt anbefale Vo-Danmark!!

13 januari 2026

Hej Jens

Det er rigtig dejligt at høre, at du oplever os som både behagelige og professionelle, og at vi lever op til dine forventninger. At du har valgt at købe gavekort hos os gennem en årrække, er noget vi sætter stor pris på, og din anbefaling betyder meget for hele teamet.

Tak fordi du tager dig tid til at dele din oplevelse – vi håber at kunne give dig mange flere gode oplevelser fremover.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har købt flere gavekort hos VO Danmark, Paulina har været meget hjælpsom omkring de spørgsmål vi har haft omkring opholdende.

12 januari 2026

Hej

Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service, og at Paulina har været hjælpsom i forbindelse med jeres spørgsmål om opholdene. Vi sætter stor pris på, at du nævner hende – den slags feedback betyder meget for os.

Tak for din tillid til VO Danmark. Vi håber at kunne hjælpe jer igen, næste gang I skal finde et godt ophold eller gavekort.

Sofie Nielsen

Lees meer over geverifieerde reviews.