Jeg talte med en skøn sælger for tid tilbage og har sådan glædet mig til kursus… blev desværre syg få mån efter og endte i livstruende forløb 9 mån indlagt 65 narkoser og ja frygteligt forløb. Jeg s... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med VO Danmark i forbindelse med køb af et weekendophold. Hele processen fra bestilling til selve opholdet har været både nem og professionel. Kundeservicen var... Toon meer
Virkelig irriterende telefonsælger, Der åbenbart ikke høre efter hvad man siger til ham, han snakkende og snakkende, og jeg sagde til ham at han kunne maile hvad det var for et tilbud og hvad det inde... Toon meer
Får lidt for mange ting at vide da sælger ringer og der manglede efterfølgende et gavekort samt lidt svært at komme igennem telefonkøen men Paulina ringede så tilbage og her blev alt rettet hurtig o... Toon meer
Heeft 63% van zijn negatieve reviews beantwoord
Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand
Gavekortet var tæt på udløbsdato
Gavekortet var tæt på udløbsdato, ringede til kontoret om ønske udsættelse af datoen, fik en super fin oplevelse incl. fik forlængelse af udløbsdatoen 👏

Antwoord van VO Danmark ApS
Har været så heldig at få et gavekort…
Har været så heldig at få et gavekort til en hoteloplevelse i gave, og da jeg kontaktede VO Danmark med nogle spørgsmål, blev jeg mødt af en meget venlig kvinde, der med stor hjælpsomhed og forståelse, hjalp mig, så jeg fik booket mit ophold. Kæmpe tak for det.

Antwoord van VO Danmark ApS
Enormt søde og kompetente medarbejdere

Bondefangeri
Bondefangeri ligesom andre også skriver. Der er god grund til de ringer til virksomheder og ikke private med disse “knaldtilbud”. Som virksomhed har du ingen fortrydelsesret. Man beder om materialet på mail og får et svar med “jeg sender materialet så du kan se at alt er som vi har aftalt over telefonen”. Det man aftaler er bare at modtage materialet og ikke den oplevelse de prøver at sælge. Så modtager man faktura, rykkere osv ligesom andre også beskriver

Virkelig fin kundeservice
Virkelig fin kundeservice, venlige og imødekommende, samt tilgængelige. Skrev mails frem og tilbage med kort svartid, samt fik mulighed for at blive ringet op af medarbejderne.

Super god service
Super god service
Vi var skønt betjent af Caroline 😊

Antwoord van VO Danmark ApS
Vi har flere gange køb gavekort hos VO…
Vi har flere gange køb gavekort hos VO Danmark
Vi er godt tilfreds med hvordan det har fungeret.

Antwoord van VO Danmark ApS
Samme historie som alle andre her
Samme historie som alle andre her. Ringer og spørger om de må sende informationer, men sender efterfølgende en faktura.
Kontakt hotellet som de sælger for, hvis du oplever det samme.
Det er ikke i orden, og lige til et afsnit af Kontant.

Antwoord van VO Danmark ApS
Alt hvad der var aftalt og nedskrevet…
Alt hvad der var aftalt og nedskrevet var også det vi oplevede på hotel opholdet. Det var en behagelig medarbejder der i øjen højde kunne gøre rede for deres tilbud til os som startede denne oplevelse. Vi ser frem til næste samtale.

Antwoord van VO Danmark ApS
Efter en del vanskeligheder med en…
Efter en del vanskeligheder med en Brand varm sælger som havde misforstået konceptet gik alt i orden
Blev kontaktet af en meget sød og professionel leder og sammen fik vi løst alle problemer

Antwoord van VO Danmark ApS
Havde en knap så heldig snak med en af…
Havde en knap så heldig snak med en af deres sælgere, men jeg ringede ind og fik fat i Pauline, som var super løsningsorienteret, behagelig, og helt igennem fantasktisk at snakke med.
VI mangler flere af hende!

Antwoord van VO Danmark ApS
Åbenlyst brud på markedsføringsloven!
Åbenlyst brud på markedsføringsloven!
VO-Danmark er tilsyneladende fuldstændig ligeglade med, at folk aktivt har valgt reklamebeskyttelse. Jeg står selv på Robinsonlisten, og alligevel ringer de til mig – præcis som mange andre beskriver i deres anmeldelser.
Det såkaldte “gratis gavekort”, som angiveligt kun skal bruges til at teste Hotel Grenås nye gourmetrestaurant og få nogle anmeldelser, viser sig i virkeligheden at være en fælde. Man skal nemlig “pludselig” også betale for et ophold – så det er altså langt fra gratis.
Det er vildledende markedsføring, og når det kombineres med ulovlige opkald, er der vist ingen tvivl: Forbrugerombudsmanden får sig en fest med den her sag!

Jeg købte 3 gave kort
Jeg købte 3 gave kort. Alt kører fra dem. Søde og hjælpsomme i telefonen😊👍🔨 har handlet med dem igen og igen en super god service:-)
Mvh Michael

En stor anbefaling herfra
En stor anbefaling herfra.
En rigtig dejlig oplevelse med sælger, som ydet top service.
Masser af skønne gavekort.

Antwoord van VO Danmark ApS
Super god og venlig medarbejder
Super god og venlig medarbejder. Meget servicevenlige fra start til slut. Havde spørgsmål til tidlige køb, og efter at have sendt en mail, blev jeg kontaktet igen af en meget serviceminded medarbejder, der løste problemet.
Kan klart anbefales.
Tom Jørgensen

Marina Hotel Grenå via VO Danmark
Jeg har bestilt to overnatninger til Hotel Marina i Grenå, som jeg dog ikke har afprøvet endnu. Salgs- og support processen har været helt i top, og meget troværdige i disse fup-tider.
Kan kun anbefale det.

Læs det med småt!
Deres forretnings fremgang er så ligelydende de allestedsnærværende scammere, at jeg ikke kan anbefale nogen at lave forretning med dette selskab. Spild af tid og man skal virkelig læse “det med småt” på deres “tilbud”.

Antwoord van VO Danmark ApS
-Fantastisk service og søde…
-Fantastisk service og søde medarbejdere
-God kommunikation
-Hurtig svar ved henvendelse
-Gode tilbud
-Vi vil helt sikkert handle med dem igen
-Får de bedste anmeldelser og anbefalinger herfra

Antwoord van VO Danmark ApS
Lees meer over geverifieerde reviews.