Jeg har netop haft en af jeres ekstremt irriterende telefonsælgere i røret – og ærligt talt, det var en pinlig oplevelse. Vedkommende kunne eller ville ikke engang svare klart på, hvilken vir... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Jeg talte med en skøn sælger for tid tilbage og har sådan glædet mig til kursus… blev desværre syg få mån efter og endte i livstruende forløb 9 mån indlagt 65 narkoser og ja frygteligt forløb. Jeg s... Toon meer
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med VO Danmark i forbindelse med køb af et weekendophold. Hele processen fra bestilling til selve opholdet har været både nem og professionel. Kundeservicen var... Toon meer
Får lidt for mange ting at vide da sælger ringer og der manglede efterfølgende et gavekort samt lidt svært at komme igennem telefonkøen men Paulina ringede så tilbage og her blev alt rettet hurtig o... Toon meer
Heeft 63% van zijn negatieve reviews beantwoord
Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Ringede for forlængelse af gavekort
Ringede for forlængelse af gavekort, ingen problemer der

Stedet og værtsparret
Vi har været på weekend tur til dette fantastiske sted.
Det var en unik oplevelse. Smukt værelse. Venlige og imødekommende værtpar. God service og mad.til meget rimelige priser
Fantastisk natur.
Det kan varmt anbefales
Vi kommer gerne igen

God kundeservice
Havde en super god samtale med VO Danmark.
God kundeservice der hjælper med de udfordringer der kan være.
Ser frem til at bruge de gavekort der er blevet købt.

Antwoord van VO Danmark ApS
Hej har lige snakket med paulina
Hej har lige snakket , med en sød medarbejder . Paulina mega sød og hjælpe som . Bare super. En god og behagelig oplevelse,rigtig god hjælp takker

God oplevelse
Ringede til VO, fik god og venlig service.
MVH
Karl Anker

God oplevelse
Vi blev ringet op af en sælger, der tilbød, hvad der lød til at være et godt tilbud om hotel/spa ophold. Efter samtalen tjekkede vi validiteten af tilbuddet, og fandt frem til, det var et rigtigt godt tilbud.
Der var dog sket en misforståelse under vores kommunikation. Jeg var af den opfattelse, at jeg havde syv dage til endelig at bestemme mig for, om jeg ville gøre nytte af tilbuddet. VO Danmark fremsendte en faktura på det fulde beløb, og var den opfattelse, at det var en bindende aftale. Efter én mail og én tlf samtale, nåede vi til enighed og fakturaen blev annulleret.
Misforståelser opstår. Det, der er vigtigt for mig er, at det kan løses høfligt, professionelt og effektivt. Det var den oplevelse, vi havde med VO Danmark.
Der var intet galt med tilbuddet, men som nystartet firma, var det ikke det rette tidspunkt at bruge penge og tid på den slags fantastiske oplevelser. Det var eneste grund til, vi valgte at takke nej.
Forsøg på svindel og bondefangeri.
Forsøg på svindel og bondefangeri.
Sender en faktura uden andet grundlag end et telefonopkald omkring et tilbud, som jeg bad om mere information omkring over mailen.

Antwoord van VO Danmark ApS
har altid holdt hvad de lover.
har altid holdt hvad de lover.
holder altid hvad de lover. Denne gang skal vi til Hotel Marina og have 7 retter og Spa. Det glæder vi os meget til Vi bruger gerne VO i fremtiden, det kan anbefales.
lækkert ophold på Hotel Marina Grenå.
Jeg har købt et gavekort igennem VO-Danmark og vil helt sikkert gøre det igen. Vi var for nylig på et skønt ophold på Hotel Marina med 7 anretninger til aften og en utrolig imødekommende betjening. Fantastisk mad og en skøn spaoplevelse – vi kommer helt klart igen!
Plat bondefangeri - VO-Danmark videresælger hotellets standardpakker til vild overpris
Jeg blev ringet op af en telefonsælger fra VO-Danmark, som tilbød mig et eksklusivt gavekort til et 2-nætters ophold for to personer med fri adgang til spa-faciliteter og 7-retters menu. Som erhvervskunde skulle jeg blot betale kr. 6.900 ekskl. moms for herlighederne. Jeg afviste at forholde mig til noget køb i telefonen og fik sælger til at sende mig en mail med tilbuddet. Ved et hurtigt opslag på hotellets egen hjemmeside kunne jeg herefter konstatere, at det tilbudte ophold med præcis samme ydelser sælges næsten 3.000 kr billigere. Det er jo plat bondefangeri.

Snyd og bedrag.
Snyd og bedrag.
Mage til aggressiv telefonsælger på mit private telefonnummer. Med påstand om at jeg har indgået en “erhvervsaftale” (jeg har et CVR nummer registreret) så mener VO-Danmark, at jeg har indgået en bindende aftale. Jeg gør indsigelse og mener ikke at det er en erhvervsaftale og at et hotelophold ikke kan være fradragsberettiget om med moms-fritagelse, som sælger påstår.
VO-Danmark dokumenterer den "bindende aftale" ved en telefonoptagelse af den allersidste del af sælgerens lange snak, hvor han rabler en masse af, mens jeg blot grynter for at få det til at stoppe.
Nu rykkes jeg for betaling af et hotelophold i Grenå, som jeg ikke har ønsket. Med den meget aggressive rykker følger en meget flabet besked om at de jo har en lydoptagelse af sælgerens oplæsning af hans tilbud og hans bekræftelse af aftalen, hvor jeg ikke tydeligt siger fra.
Desværre kan man jo ikke nå at slå VO-Danmark op på Trustpilot, mens man en aften får en aggressiv sælger i røret. Men jeg kan dog - som snart 100 andre - komme med advarslen her.
Hotellet, som VO-Danmark sælger “gavekort” for, har lovet at tage sig af det, og det er jeg jo glad for. Jeg kan se, at Paulina fra VO-Danmark svarer på nogle af de mange kritiske anmeldelser på Trustpilot ved at tilbyde en form for kompensation. Men det er tydeligt fra datoerne i anmeldelserne at se, at det aggressive salg fortsætter.

Antwoord van VO Danmark ApS
God service. Vi havde desværre en uheldig oplevelse med hotel Marina Grenaa, som ikke levede op til vores forventninger. Det blev heldigvis taget seriøst, så vi fik god hjælp og et andet værelse. VO var hurtige til at kontakte os, reagerer på vores feedback og hjælpe os videre.
Advarsel: Undgå dette hotelophold og VO Danmark!
Ja, jeg er desværre også en af dem, der faldt i fælden med hotellet i Grenå. Jeg blev lovet et luksusophold med en 7-retters menu, vin på værelset og et nyrenoveret hotel. Virkeligheden kunne dog ikke være længere fra det lovede.
Ved ankomst mødte vi et meget slidt hotel med afskallet maling på værelset og vinduer, der ikke kunne åbnes. Den hele virkede bare gammelt og slidt. På badeværelset sad der stadig et gammeldags 110-volts stik – Jeg kan kun svagt huske dem fra min barndom = lang tid siden.
Middagen viste sig at være en buffet med 3 forretter, en hovedret og 3 desserter – næppe en 7-retters menu i klassisk forstand. Den vin, vi var blevet lovet på værelset, måtte vi selv hente oppe i receptionen – virkelig "superhyggeligt"...
Sælgeren havde ellers overbevisende fortalt, at hotellet netop var blevet totalrenoveret og derfor kunne sælges som gavekort i forbindelse med genåbningen. Det var tydeligvis ikke tilfældet.
Jeg giver én stjerne og vil kontakte mine netværk for at advare dem. Bliver du ringet op af VO Danmark – så læg på!
SVINDLERE!
Blev kontaktet af virksomheden om et tilbud på et lækkert resort / hotel i Grenaa.
Min virksomhed er reklamebeskyttet men tænkte alligevel at jeg gerne vil modtage et tilbud. Nu har jeg modtaget en faktura med kort betalingsfrist og intet om et tilbud.
Jeg kan læse om flere der har oplevet præcist det samme
De sender også en lydfil fra ens samtale hvor de klipper i det, så det lyder som om man siger ja til tilbuddet og ikke at få tilsendt noget på forhånd.
Jeg har meldt dem til både politiet og forbrugerombudsmanden nu
Hold jer LANGT væk fra dem her
Ville IKKE anbefale at handle med dette firma til nogen!
Min kæreste blev ringet op af en sælger som fortæller at han har et virkelig godt tilbud. Det var det - problemet var bare, at vi ikke fik hvad der var lovet. Et helt nyrenoveret værelse med stor spa oplevelse tilhørende. Vi fik noget der svarede til en motel oplevelse på en highway i Texas. Der var hul i væggen, tapetet krakelerede, og gulvet var fyld med ulækre pletter.
Ville IKKE anbefale at handle med dette firma til nogen!
Seriøst firma 😊
Ringede til VO og fik god og venlig service. Fik svar på min henvendelse asap. Altid seriøse og løsnings orienterede tilbagemeldinger. Kan kun anbefale VO til andre 💪
Samtale
Hej har lige snakket , med en sød medarbejder . Pawlina😉 mega sød og hjælpe som . Bare super. En god og behagelig oplevelse, takker
Super service og meget venlig hjælp med…
Super service og meget venlig hjælp med gavekort.
Talt med Paulina i kundeservice - super venlig.
At møde en medarbejder i telefonen som…
At møde en medarbejder i telefonen som jeg havde fornøjelse af i dag. Kan kun gøre en glad. Meget imødekommende venlig og lytteende. Der hjalp med af finde den beste løsning for os i forholdet til vores gavekort.
1000 tak for hjælpen. 😊
hjælpsomt personale
Jeg vil blot skrive at vi har haft en god oplevelse med VO-Danmark, i forbindelse med køb af gavekort til Hotel Marina i Grenå. Super hjælpsomme med opholdet

Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.