VO Danmark ApS Reviews 553

TrustScore 4 uit 5

4,2

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg har netop haft en af jeres ekstremt irriterende telefonsælgere i røret – og ærligt talt, det var en pinlig oplevelse. Vedkommende kunne eller ville ikke engang svare klart på, hvilken vir... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg talte med en skøn sælger for tid tilbage og har sådan glædet mig til kursus… blev desværre syg få mån efter og endte i livstruende forløb 9 mån indlagt 65 narkoser og ja frygteligt forløb. Jeg s... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med VO Danmark i forbindelse med køb af et weekendophold. Hele processen fra bestilling til selve opholdet har været både nem og professionel. Kundeservicen var... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Får lidt for mange ting at vide da sælger ringer og der manglede efterfølgende et gavekort samt lidt svært at komme igennem telefonkøen men Paulina ringede så tilbage og her blev alt rettet hurtig o... Toon meer

Contactgegevens

1 ster

Heeft 63% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk service og stor hjælpsomhed!

Vi havde tre gavekort, som desværre var udløbet, men kontaktede VO Danmark ApS i håbet om, at der måske kunne findes en løsning. Til vores store glæde og overraskelse valgte de at udstede tre nye gavekort til os – helt uden besvær.

Det er sjældent, man oplever en virksomhed, der møder én med så meget imødekommenhed, forståelse og generøsitet. VO Danmark ApS viste ikke bare god kundeservice – de viste ægte omtanke for deres kunder. Det fortjener stor ros.

Tak for at gøre en potentiel skuffelse til en rigtig god oplevelse. Vi glæder os til at bruge gavekortene og vil varmt anbefale jer til andre!

28 mei 2025

Hej,

Tusind tak for jeres tilbagemelding, det betyder meget for os. Vi er rigtig glade for at høre, at I har haft en god oplevelse, og at alt gik godt i forbindelse med jeres ophold.

Vi sætter stor pris på jeres feedback – og håber, vi får lov til at hjælpe jer igen en anden gang.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg kontaktede VO Danmark og kom meget…

Jeg kontaktede VO Danmark og kom meget hurtigt igennem:) Jeg havde fornøjelsen af at tale med Pauline, som på en meget serviceminded måde og "smilende" i telefon, gav mig svar på min spørgsmål.
Tak

21 mei 2025

Hej Helle,

Tusind tak for din tilbagemelding, det betyder meget for os. Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores kollega Paulina.

Vi sætter stor pris på din feedback – og håber, vi får lov til at hjælpe igen en anden gang.

Sofie

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig god service og behagelig…

Rigtig god service og behagelig betjening.

14 mei 2025

Hej Martin,

Tusind tak for din tilbagemelding, det betyder meget for os. Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores betjening.

Sofie

Fuld tilfredshed herfra…

Fik den fineste service, da jeg kontaktede dem😊

5 mei 2025

Hej Ane,

Tusind tak for din tilbagemelding, det betyder meget for os. Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service.

God service. Altid hjælpsom personale. Gode tilbud på ophold

29 april 2025

Hej Janni,

Tusind tak for din tilbagemelding, det betyder meget for os. Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service og personale.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Hold jer væk - læg på og bloker deres nummer

Efter 2 gange på mail og telefon at have sagt nej tak, og skriftligt bedt jer om at slette os fra jeres database, er i alligevel så frække at i sender os gavekortene som en ordrebekræftelse.
Vi har IKKE lagt en ordre, vi har sagt nej tak flere gange og ja jeg har "truet" med advokat og politi anmeldelse for bondefangeri, for det er det i laver.

Her er så den mail de valgte at sende mig som svar:
Hej igen,

Wow, bare wow.

Jeg har allerede bekræftet at Txxx's firma er slettet fra vores database. Også var du alligevel inde og give en 1 stjernet anmeldelse på trustpilot dit skvat,
Desuden aner du ikke en skid om, hvad der blev talt om i telefonen med Txxx. Nu giver det da lige pludselig mening, at han bad mig om at sende det ud først på din mail, så du ikke troede det var spam. Du er receptionist - du er i service faget, du ødelægger Txxx's ry og rygte.

De blev sendt ud som aftalt så Txxxx kunne se gavekortene først også betale efter en måneds tid, hvis Txxxx ville anvende dem, for han var interesseret i 10 stk. Men igen, du hørte ikke samtalen - det var ikke dig Jacob talte med. Det var Txxx, din chef. Også er DU fræk nok til at true med politi og bondefangeri som receptionist, du har ovenikøbet nævnt den sætning med at vi skulle slette jer fra vores database 15 gange over 3 beskeder, måske skulle du skrue ned for dit medicin indtag. (Ordren blev slettet efter første besked.)

Og jeg lover dig, i kommer aldrig til at få nogle tilbud fra os igen.

Magen til en vestegns tosse skal man s.atme lede længe efter.

28 april 2025

Kompetent medarbejder

Havde spørgsmål, som blev besvaret kompetent og hurtigt. Rigtig god service - Christian.
Tak for det.

28 april 2025

Hej Jens,

Tusind tak for din tilbagemelding, det betyder meget for os. Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores kollega Christian.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Havde nogle gavekort som var ved at…

Havde nogle gavekort som var ved at udløbe.
Her kontakte jeg VO Danmark, som uden beregning forlænget dem.
Fin Services.
MVH
Dan Goldmann

24 april 2025

Hej Dan,

SUPER service

Havde spørgsmål til gavekort/ophold og er kun blevet mødt med forståelse og en super god service - tak for det :-)

24 april 2025

Hej Karen,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mega god service fik rykket mit…

Mega god service fik rykket mit gavekort 3 mdr tak for hjælpen

22 april 2025

Hej Charlotte,

VO Danmark snyder folk!

De snyder virksomheder til at betale for ophold på hotel marina i Greenå. Selvom man IKKE har sagt ja til det, sender de fakturaer. De ringer og optager samtalen og får det til at lyde som om man siger ja, selvom man udelukkende siger man vil tænke over det.
Sikke noget svineri!!

14 april 2025

Hej Maria.

Tak for din anmeldelse! Det betyder meget for os at vores kunder reagerer når de står med et problem eller lignende; så vi kan rette op.
Det lader til der er sket en betydelig misforståelse over telefonen og det vil vi gerne beklage; det er jo vores ansvar at det ikke sker.
Send venligst dine kontakt-information til info@vo-danmark.dk og mærk emailen i emnefeltet "trustpilot" så vil vi meget gerne bidrage til at du kan få et bedre indtryk af VO Danmark - nu skaden er sket.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God værdi for pengene og min virksomhed

VO Danmark ApS yder god service og har meget fleksible ordninger.
Mvh
Simon B

10 april 2025

Hej Simon B,

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Har kun positiv at sige om VO yderst…

Har kun positiv at sige om VO yderst hjælpsom personale.

Har benyttet mig af deres tilbud 2 gange.

14 april 2025

Hej Michael,

Tusind tak for din tilbagemelding, det betyder meget for os. Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores personale.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har kun godt at sige om VO-Danmark

Har kun godt at sige om VO-Danmark. Har købt gavekort flere gange og har fået den bedste behandling hele vejen igennem. Synes lidt at de folk der siger det er fup skulle tage og lytte til det der bliver sagt i telefonen i stedet for at blive sur over at have sagt ja i telefonen uden at være klar over, hvad der blevet sagt.

4 februari 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Perfekt ophold – vi følte os virkelig forkælet!

Vi købte 2 gavekort gennem VO Danmark og havde en virkelig god oplevelse hele vejen igennem. Allerede ved ankomst til Hotel Marina blev vi taget imod med smil og venlighed. Værelset var opgraderet og lå med dejlig udsigt – stilrent og hyggeligt. På værelset ventede en fin gavekurv med bobler og snacks, hvilket satte prikken over i’et.

7-retters menuen var virkelig i topklasse – vi følte os som VIP-gæster hele aftenen. Spa-området var fantastisk, og vi nød virkelig at kunne bruge det frit hele dagen uden tidsbestilling.

Det var let at booke, og vi havde hele tiden adgang til support både fra hotel og VO Danmark, hvis der skulle være noget. Vi brugte det som firmaophold og overvejer allerede at købe flere. Alt spillede – både kvaliteten, servicen og prisen.

15 maart 2025
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Køb af 5 gavekort

Jeg har købt 5 gavekort igennem min virksomhed.

Da jeg tidligere har købt gavekort ved VO-Danmark, købte jeg flere.

Sælgerne kan være lidt for ihærdige for at sælge, og derfor love lidt for meget - dette skal man være opmærksom på - få alt skrevet ned i mails.

Alle samtaler bliver optaget - så, hvis der er den mindste misforståelse, så er de til at snakke med, og virker til at være venlige og tager kunderne seriøst.

Køber gerne flere Gavekort på et andet tidspunkt.

19 maart 2025

Uhumsk forretningsmodel

Uhumsk forretningsmodel, der giver falske forventninger, hvor de siger ting som ikke er muligt for køber og misbruger dette til at låse en.
Samt de kontakter virksomheder, selvom de er markeret til, at de ikke må/vil kontaktes.

18 maart 2025

Hej Anders.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Usmagelig måde at drive virksomhed på

Usmagelig måde at drive virksomhed på.
De ringer og skriver om et ophold på et hotel i Grenaa, og jeg fortæller at jeg vil gerne se på det, men på mail.
De sender så en invoice med udløbsdato på nogle få dage senere, og at der kommer renter på, hvis ikke det bliver betalt. Fuldstændig chokeret - hold jer langt væk!!
Jeg skrev at jeg ville politianmelde dem, og skrive til forbrugerombudsmanden hvis ikke de slettede den bestilling, og at de skulle skrive det direkte på mail.
Jeg venter nu på en mail - der kom et opkald fra en hos VO Danmark, og hun mente at det var jo "det vi havde aftalt" - NEJ.
Hun siger at hun vil slette den og sende en mail med det, som jeg nu venter på.

28 maart 2025

Hej.

VO Danmark ApS

Lees meer over geverifieerde reviews.