3,7

Gemiddeld

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Uitstekende service, snel en betrokken.

Volborg Klimaatmeesters heeft het onderhoud en de reparaties aan de cv-installatie van ons verenigingsgebouw verzorgd.
Ontzettend bedankt voor de snelle, fijne en belangeloze service ter steun aan onze vereniging!
Na het trainen kunnen we weer heerlijk warm worden.
Wij zijn enorm dankbaar en blij! ⭐⭐⭐⭐⭐

13 januari 2026

Slechte telefoniste en geen afspraken nakomen

Afspraak gemaakt met telefoniste Danielle, 4 sept 8 uur zouden ze komen. Helaas niemand opkomen dagen. Belde om 9 uur waar ze bleven, zou terug gebeld worden door de monteur. Ik vroeg mij af wanneer en of er nog die zelfde dag iemand zou komen, ik belde weer, kreeg de boekhoudster aan de telefoon ingrid, heb nog nooit iemand mee gemaakt die zo onbeschoft reageerd. Totaal niet klantvriendelijk. Grote mond. Ben er wel tegen in gegaan maar met zon iemand heeft dat geen nut. Uiteindelijk belde de monteur dat hij een afspraak wilde maken en ook niks wist van de afspraak van die ochtend. Aardige jongen. Nu zou hij komen op 9 sept. Dat is gebeurd , helaas werkt het ventilatiesysteem nog niet en ook niet samen met de climarad 2.0, dus 10 sept weer gebeld , wederom ingrid aan de telefoon. Al lachend pakt ze de telefoon op en beginnend met dat ze mij niet verstaat. Ik zeg nogmaals mn naam en vraag of ik een afspraak kan maken , met als reactie : waarvoor? En gewoon verder lachend. Ze had het schijnbaar erg naar d'r zin op t werk maar normaal doen met een klant aan de telefoon kan ze niet. Deze vrouw moet zich bezig houden met de boekhouding en niet voor telefoniste gaan spelen. Heb opgehangen en weer gebeld. Toen Danielle weer aan de telefoon daar heb ik kunnen aangeven wat er was en word nu weer gebeld door de telefoon.
Mvr ingrid hou u aub bij uw eigen werkzaamheden de boekhouding zoals u zelf aangaf bij de eerste keer dat ik u aan de telefoon had. Want zoals u aan de telefoon doet is gewoon schandalig.
De monteur doet ontzettend z'n best en zeer vriendelijk , helaas werkt het ventilatiesysteem gewoon niet wanneer t moet.

4 september 2025

Topservice van Volborg

Topservice van Volborg – snelle levering en vakkundige plaatsing!
Zeer tevreden over de plaatsing van onze airco door Volborg. Alles werd snel geleverd en perfect uitgevoerd. De communicatie was duidelijk en prettig. De monteurs werkten netjes en professioneel. Goede service van begin tot eind – Volborg is absoluut een aanrader!

17 juli 2025

Grote praatjes niks uitvoeren

Nu 2 maanden geleden 2 MV boxen laten plaatsen. Een aantal uur na plaatsing constateerde wij defecten aan beide apparaten. Direct contact opgenomen en na 1 week kwam de eigenaar langs voor het constateren van het defect. Hij zou dit gaan regelen, linksom of rechtsom. Tevreden klanten is het enige wat telt was zijn credo. na 4 weken kwam er eindelijk iemand (andere partij en zelf constant achteraan bellen) en constateerde dat 1 apparaat volledig vervangen diende te worden, de andere is correct vervangen middels een onderdeel.

Nu 2 maanden verder ben ik zelf verwikkeld in een doolhof van wachtmuziekjes van tussenpartij(en), Itho Daalderop die aangeeft dat ik er maar mee moet leven en stuurt de werkbonnen niet door en kan Volborg niks meer voor mij betekenen en weigert zijn telefoon op te nemen.

Volborg praat heel graag over hoe goed en klantgericht ze zijn, maar alleen bij de offerte en daarna plankgas weg kunnen rijden. Service hebben ze een hekel aan en laten je in de stront zakken als je iets hebt.

20 mei 2025

Is dit jouw bedrijf?