Pas på
Vi har haft en ekstremt dårlig oplevelse med firmaet. Vi havde aftalt rørarbejde med firmaet, men undervejs påtager de sig også at hjælpe med gulvvarme. Det går desværre helt galt, hvilket ender med, at vores styresystem til hele anlægget ikke længere virker. De oplyser, at de har været i kontakt med producenten, og det bare skal skiftes. Jeg spørger om det ikke kan være en garantisag, da systemet ikke ser gammelt ud. De henviser til, at vi kan snakke med sælgeren af huset. Sælger bekræfter, at det er inden for garantiperioden. Vi kan ikke selv anmelde til producenten, da det skal være en professionel part. Vi tager derfor kontakt til den vvs'er, der oprindelig har sat systemet op. Han oplyser hurtigt, at han har aftalt med VVS og Co, at de vil foretage anmeldelsen. Vi får derefter en regning på det fulde beløb. Vi betaler for det udførte arbejde, men tilbageholder beløbet svarende til styresystemet og skriver til chefen for VVS Casper, at vi gør indsigelse. Vi hører derefter ikke noget i et par måneder. Men så har deres økonomiafdeling overtaget og sender rykker. De nægter at kommunikere med den anden vvs'er og hjælpe med garantisagen.
Under hele processen har det været ekstremt svært at få fat på chefen for VVS Casper. Det er først efter vi har tilbageholdt beløbet for vores styresystem, at de har reageret. Nu reagerer de fint med trusler om inkasso, men nægter stadig at være behjælpelige med anmeldelse af reklamationssag til producenten.
Vi kan bestemt ikke anbefale at bruge dette firma.