Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dom hängde kostymen på dörrhandtaget vilket såklart ledde till att den föll till marken när jag öppnade dörren. Sen låg den för dörröppningen så jag var tvungen att skrynkla till den för att öppna dör... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Jag är nöjd med tvätten och det råder inga tvivel däremot känner jag att kundsupport inte är så bra då jag blev debiterad extra för något som de aldrig upplyste mig om innan de drog pengar från kontot... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Hade en moccajacka med fluffig ullfoder som blev riktigt bra. Tjänsten som sådan är briljant för den som har för mycket att göra. Däremot en pashminasjal jag skickade kom tillbaka delvis blekt och med... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Använder tjänsten för hushållstvätt, så skönt att slippa tvättstuga! Allt kommer tillbaks rent, fräscht och vikt. Älskar tjänster som förenklar livet! Enda önskemålet vore att på ett enkelt sätt ku... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Tapijtreinigingsbedrijf
  2. Laarzenreparatie
  3. Kledingreparatie
  4. Stomerij
  5. Was
  6. Schoenmaker

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Vi hämtar och levererar kemtvätt och hushållstvätt till din dörr. Ladda Washaway på Appstore. Tryggt, enkelt och prisvärt!

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

3,7

Alle reviews

3 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag är otroligt nöjd med min…

Jag är otroligt nöjd med min prenumeration på tvätt av sängkläder jag har varannan vecka. Punktligt och alltid enligt plan. Både upphämtning och återlämning. Sängkläderna är härligt, frasigt manglade och underbart att krypa ner i nytvättat och fint omhändertaget. Ibland lägger jag även i del klädtvätt som jag vill ha struket och klart. Så enkelt att bara lägga till i min ordinarie tvättsäck. Chaufförerna är trevliga och informerar om att nu är jag snart där och din tvätt står utanför dörren. Jag är väldigt nöjd med Washaway. Kundservicen är alltid topp och hjälpsam när det har varit nåt oklart eller jag behövt pausa min tvätt för semester. Kan varmt rekommendera! 👍

18 januari 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Washaway’s service has been super…

Washaway’s service has been super convenient and really good. Drivers are always friendly at collection/ drop off, the clothes are always sorted and folded nicely and when we’ve reached out on the chat service they’re always super helpful. Definitely recommend!!

21 december 2022

Kanonbra!

Kanonbra!! Billigare, snabbare, och oändligt mycket bättre och enklare att bara kunna lämna tvätten och sedan få tillbaka allt, lagat, tvättat och nystruket.

14 december 2022
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Bra tvätt mm men buden är stundtals…

Bra tvätt mm men buden är stundtals värdelösa! Hänger tvätten på dörren så den rena tvätten ramlar ned när man öppnar och så klart släpas i marken när man skjuter upp dörren. Har till och med skrivit vid beställning att det finns en separat krok på väggen att hänga allt på..men icke.

6 december 2022

Bra lagning

Har tvättat tidigare med Washaway vilket gott smärtfritt. Nu provade jag för första gången att laga byxor och även sy upp ett par andra byxor. Lagningen känns riktigt bra och långt mycket bättre än jag upplevt på random andra ställen.

17 november 2022

Funkar riktigt bra

Funkar riktigt bra. Smidigt med upphämtning och hantering. Tar 4-5 dagar att få tillbaka det numera (var kortare tid tidigare) men håller alltid de avtalade tiderna. Bra pris på skjorttvätt, upplevs lite dyrare på exempelvis tvätt av tröjor men har dålig referens

15 november 2022

Så nöjd med washaway

Det bolag jag tvättade hos försämrades så
Ni har jag valt Washaway och är jätte nöjd. De är hjälpsamma och lätta att få kontakt med !
All fungerar som det skall och till tiden.

2 november 2022

Mycket bra tjänst

Mycket bra tjänst, vi har gått över till att skicka all lakan och badprylar till Washway, väldigt prisvärt och hämtas och lämnas alltid på tid

22 oktober 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Varning för detta företag!!!

Varning för detta företag!!!
Lämnade in min kavaj för kemtvätt och fick tillbaka den med fläcken kvar samt blekt och fullständigt förstört. Plagget kan inte användas nån mer. Vände mig till washaway och förklarade situationen varpå de skyllde på försäljaren av kavajen som inte har hållit måttet då de påstår att de har tvättat den enligt tvättråd som framgår på kavajen. Bad då om att få underlag på hur kavajen har tvättats varpå de ber mig skicka en bild på tvättlappen för att de ska utfärda ett sånt underlag. De saknar alltså underlag och information själva om hur kavajen har tvättats och ändå påstår de att de har tvättat den enligt tvättråden. Det är uppenbart att de skyller ifrån sig utan att ha information om hur plagget ska tvättas och om de överhuvudtaget har gjort rätt. De är inte ens villiga att betala tillbaka pengarna för själva tvätten få fläcken jag lämnade in den för kvarstår. Första och sista gången jag vänder mig till detta oseriösa företag. Rent lurendrejeri. Jag har även gått vidare med ärendet.

20 september 2022

Antwoord van Washaway

Hej Pojan! Vad tråkigt att du inte blev nöjd med din Washaway-upplevelse. Vi har som sagt tvättat det enligt tvättråd och har erbjudit oss att hjälpa dig med reklamationen hos återförsäljaren. Ett plagg ska så klart klara tvätt enligt tvättråd. Vi har också erbjudit dig att vi hämtar upp plagget för att titta närmare på det och bekräfta på vilket sätt det tvättats, vilket du också avböjt. Återkom om du ångrar dig så hjälper vi dig gärna vidare.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Not worth your time or money

Not just a bad service but a terrible one. Washaway might post a reply to this where they claim to be adhering to some rules but honestly, forget their "Njöd kund-guaranti" because their seemly genuine offer to "avhjälper ditt problem på annat sätt" rings totally hollow their customer service answers quickly but are unwilling to come to another solution. They have had my garments twice and still have train tracks ironed into the legs and uneven creases. They don't check the quality of their work, even on the second try. Support your local, forget these guys.

24 augustus 2022

Antwoord van Washaway

Hi Hugh! We are sorry to hear that you are unhappy with the service. As we have said repeatedly we would like to bring in your clothes one more time to be able to rectify the ironing if it hasn't been done properly. Unless you let us look at the clothes, we are not able to fulfil the promise of "nöjd kund-garanti". Please let customer service know when we can pick up the clothes again. Thank you!

Washaway var bra förut

Washaway var bra förut men jag vet jag vet inte vad som hänt. Haft enorma problem med mina tre senaste beställningar. Ena gången lyckades de inte av oklar anledning kom in i porten. Nästa gång glömde de levererar tre skjortor och nu senaste levererade dom inte alls. Tvätten skulle kommit mellan 21-23. 23:48 får jag sms om att de kommer levereras om 24 min(!) för att sedan 23:49 få sms om att de försökt leverera utan att lyckas. Jag var på balkongen och såg inget försök att komma in i porten av någon. Helt opålitliga i dagsläget.

2 juli 2022

Antwoord van Washaway

Hej Alexander! Vad tråkigt att höra att du känner så. Jag ser att föraren inte har kunnat komma in i din port och försökt nå dig för att bli insläppt den första gången. Tyvärr hade föraren en försening jämfört med den bokade tiden vid andra försöket, vilket jag beklagar. Vi hoppas att du blev nöjd med tvätten när du till slut mottog den. Annars är du så klart varmt välkommen att höra av dig till oss så hjälper vi dig gärna vidare.

Totalt värdelöst…

De utsatte mina kläder som skulle kemtvättas för vatten fick hem sönderriven jacka och en lockig jackkrage då de tvättat pälsen med vatten. Kläderna luktade unkna och var i bättre skick innan tvätt. De svarar inte i chatten när man skriver och kan inte nås per tel. Aldrig mer Washaway för min del.

9 juni 2022

Antwoord van Washaway

Vad tråkigt att du fick en tråkig kundupplevelse. Som vi skrev i kontakten med dig via kundtjänstchatten (där vi oftast svarar inom ett par timmar) har din jacka med päls på tvättats enligt tvättråd. Eftersom att pälskragen inte klarat detta är det tyvärr hos återförsäljaren av jackan du behöver reklamera. Hålet på den andra jackan fanns där redan innan tvätten som vi visat för dig och kommer av att dragkedjan fastnar i tyget varje gång du stänger dragkedjan. Vi hoppas att du blev nöjd med lagningen vi gjorde åt dig utan kostnad.

Superbra tjänst

Testat både kemtvätt, lagningar samt kortning av byxor. Supernöjd alla gånger, smidigt att de hämtar och lämnar hemma och till bra priser! Kan varmt rekommenderas

31 mei 2022

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.