Watery.no Reviews

4.150
TrustScore 4.5 uit 5

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Kunne lett vært 5 stjerner bare litt mangler.. Veldig hyggelig gjeng, dette her. Og veldig stort utvalg innenfor svømming etc. Helt utrolig. Men kanskje litt mange kokker innimellom, slik at kommun... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg er en eldre dame som elsker å svømme på dypt vann, med nesen mot horisonten. Men sjøen skal respekteres, og noe kan gå galt. Heldigvis fant jeg dere! Nå føler jeg meg mye tryggere med den orans... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det var veldig enkelt å bestille, spesielt med tanke på størrelser. Guidene til størrelsene var veldig bra og jeg traff med alt på bestillingen min. Betalingen gikk fort og det samme med levering.... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Veldig fint med guide på våtdraktene for triatlon. Denne hjalp meg veldig med å finne ut hvilken som passer meg best! Stort og fint utvalg av diverse varer, og morsom kommunikasjon med kunde i etterka... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Fitnesswinkel
  2. Waterskiwinkel
  3. Zwembadwinkel
  4. Zwemvereniging

Geschreven door het bedrijf

Velkommen til Watery.no! NORGES STØRSTE SVØMMEBUTIKK ✔ Alt innen badetøy ✔ Alt innen svømmeutstyr ✔ Alt innen snorkling ✔ Alt innen åpent vann ❤ 08:00-22:00 support ❤ Rask levering ❤ +300 000 fornøyde kunder

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

4K reviews

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 87% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

(4.150)

1.097 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Support did a great job with picking a…

Support did a great job with picking a right size of a wetsuit, the goods are all the best quality. Packing and delivery was much longer than expected (and advertised), possibly because if summertime

Hi Mikhail!

Thank you so much for your awesome feedback! 🙌

I'm so thrilled to hear that our support team did a great job helping you pick the right size wetsuit, and that you find the quality of our goods to be the best! That's exactly what we aim for! 🌊

I'm truly sorry to hear that the packing and delivery took longer than expected. We're always working hard to get orders out as fast as possible, and we appreciate your understanding regarding potential delays during busy times like summer. Your feedback is valuable, and we'll definitely take it into account as we continuously improve our services.

Best swimming regards, Emil / Watery 💙

Gode salg

Gode salg, kjapp levering👍🏼

Hej Mari!
Tusind tak for din super fede anmeldelse af din oplevelse hos os! 🙌
Det er jo lige præcis dét, vi stræber efter her hos Watery, når vi sørger for, at din levering er kjapp og effektiv! 🌊
De bedste svømmehilsner, Emil / Watery 💙

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hyggelig service og rask frakt

Hyggelig service og rask frakt. Tipp topp!

17 juli 2026

Hei Iselin Hammer,
Tusen takk for den superhyggelige anmeldelsen din! 🙌 Det er jo helt fantastisk å høre at du har opplevd både hyggelig service og rask frakt! Tipp topp! Vi elsker når det hele går opp i en høyere enhet, og at du er fornøyd med hele prosessen fra bestilling til levering. Det er nettopp det vi stræber etter hver eneste dag! 🌊

Watery.no

Jeg hadde prioritert pakke, fikk den i løpet av en uke. Litt vanskelig å følge å forstå pakken på linken jeg fikk tilsendt så endte med å bruke posten appen. Bestilte uv tskjorte til bading. Har vært både i basseng og i havet på 10 uv. Ikke blitt brent. Hadde flere ganger minimalt med solkrem i basseng.

Antwoord van Watery.no

Hei Angelica! Tusen takk for din superhyggelige tilbakemelding! 🙌 Det er helt fantastisk å høre at UV-t-skjorten har levd opp til forventningene og holdt deg beskyttet i både bassenget og havet, selv med minimal solkrem. Det er akkurat det vi elsker å høre! 🌊 Vi er så glade for at du kan nyte sol og vann uten bekymringer, og at t-skjorten gir deg den tryggheten! De beste svømmehilsener, Emil / Watery 💙

Super gode produkter

Super gode produkter, rask levering

Hej Susanne!
Tusind tak for din dejlige anmeldelse! 😊
Super fedt at høre om gode produkter og rask levering! Vi håber, du nyder det! 🌊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Varene kom raskt og var som forventet

17 juli 2026

Hej Iren,
Tusind tak for din anmeldelse! 🙌 Det er super fedt at høre, at varene kom raskt frem! 🌊 Vi håber, du blir rigtig glad for dem!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God pris og godt utstyr!

Hei Thomas!
Tusen takk for din super anmeldelse! 🙌
Det er super å høre at du er fornøyd med både prisen og utstyret!
Vi håper det vil gi deg mange flotte timer i vannet fremover! 🌊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Pakken ble shippet raskt og alt var som…

Pakken ble shippet raskt og alt var som forventet. Virker som utstyret er av god kvalitet.

16 juli 2026

Hej Amanda Gjelseth!
Tusind, tusind tak for din super feedback – det sætter vi virkelig stor pris på! 🙌
Det er bare så fedt at høre, at pakken landede hurtigt hos dig, og at udstyret lever op til dine forventninger og er af god kvalitet! 🌊
Vi gør altid vores bedste for at levere både hurtigt og med produkter, vi selv står 100% inde for, så det varmer at læse din kommentar. 😊
De bedste svømmehilsner, Emil / Watery 💙

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Svært dårlig

Svært dårlig! Bestilte fordi de beskrev at varene har 2-3 dager leveringstid. Det er 1,5 uker siden siste og har ikke fått varene. Det var veldig synd, fordi planen var å ta med på ferie. Svært skuffet

Hei Chadia,

Takk for anmeldelsen din og for at du deler tilbakemeldingen din. Vi beklager at bestillingen din ikke kom innen den oppgitte leveringstiden på 2–3 dager.

Vi forstår godt at dette er ekstra skuffende når du hadde planlagt å ta varene med på ferie. Å vente i halvannen uke uten å ha mottatt bestillingen er selvfølgelig ikke den opplevelsen vi ønsker å gi kundene våre.

Takk for at du gjør oss oppmerksomme på dette. Vi tar tilbakemeldingen din med videre.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Anbefales ikke!!

Hvis du har mulighet til å finne produktet du ønsker i en annen butikk, selv om det skulle være litt dyrere, så gjør det.

Jeg har aldri opplevd en mer elendig, treg og inkompetent kundeservice enn denne.

De sendte meg et par badesko der hver sko var i forskjellig størrelse, og kvaliteten var den dårligste jeg noen gang har sett. Etter to uker med meldinger og reklamasjoner har jeg rett og slett gitt opp. De kommer ikke med noen løsning.

Nå sitter jeg igjen uten både pengene og produktet.

22 juli 2026

Hei Mario,

Takk for anmeldelsen din og for at du deler din ærlige opplevelse. Vi beklager svært mye at du mottok et par badesko med ulik størrelse, og at kvaliteten ikke levde opp til forventningene dine.

Vi forstår godt at situasjonen har vært svært frustrerende, særlig når du har vært i kontakt med kundeservice over en lengre periode uten å oppleve at saken har blitt løst. Det er selvfølgelig ikke slik vi ønsker at reklamasjoner skal håndteres.

Vi beklager også at du sitter igjen med en så dårlig opplevelse av både produktet og kundeservicen. Tilbakemeldingen din tar vi på alvor og bruker den i arbeidet med å forbedre både produktkontroll og kundeservice.

Akkurat som forventet!

Rask levering og god kvalitet på produktene!

Hej Johannes!
Tusen takk for din superkule anmeldelse! 🙌
Det er rett og slett så kult å høre at du opplevde rask levering og er fornøyd med kvaliteten på produktene! 🌊 Vi jobber hardt hver dag for å sørge for at du får varene dine raskt, og at de lever opp til forventningene dine.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Enkel og oversiktlig side og handle på

11 juli 2026

Hej Beate Mæhre!
Tusind tak for din feedback! 🙌 Det er fantastisk at høre, at du fandt siden enkel og overskuelig at handle på. Det glæder os! 😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Badedraktene passet og pakken ble…

Badedraktene passet og pakken ble levert raskt!

16 juli 2026

Hei Maria,
Tusen takk for den fine tilbakemeldingen din! 😊
Hvor er det fantastisk å høre at badedraktene passet og at pakken kom raskt frem! 🌊 Det er akkurat den gode opplevelsen vi ønsker å gi.
Vi håper du får masse glede av dine nye badedrakter i vannet!

Rask levering

Rask og presis levering

Hei kunde,
Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er så kult å høre at leveringen var rask og presis. 🚀
Vi gjør alt vi kan for å få varene ut raskt, så du kan komme deg ut i vannet! 🌊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lynrask levering og super service

Godt utvalg, lynrask leveranse, rask og veldig god service.

Hei Gro Andersen,
Tusen takk for din fantastiske tilbakemelding! 🙌
Det er så gøy å høre at du opplevde en lynrask leveranse! 🚀 Vi gjør alltid vårt ytterste for at pakken din skal komme frem i en fei, så det er skjønt å høre at det lykkes. Din positive tilbakemelding betyr masse for oss, og vi håper du blir superfornøyd med alt du har fått.

Enkel retur vid felköp

Enkel retur vid felköp. Tog längre tid med leveransen än det som var förväntad.

Hej Joanna!
Tack så mycket för din recension! 💙
Vad härligt att höra att returen var enkel vid felköp! Det är vi glada för att läsa. 🙌😊
Vänliga simhälsningar, Emil / Watery 💙

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Kunne ha vært raskere levering

Kunne ha vært raskere levering, men alt i alt ok. Litt slitsomt med alle mailene,selv når man bare legger noe i handlekurven til senere

Antwoord van Watery.no

Hej Kunde, Tusind tak for din super feedback! 🙌 Hvor er det fedt at høre, at din pakke blev pakket og sendt afsted på ingen tid, og at du er glad for vores priser! Det er præcis den hurtige service og gode oplevelse, vi stræber efter at give jer hver gang. Vi håber, du bliver rigtig glad for dine nye varer! De bedste svømmehilsner, Emil / Watery 💙

Stor fornøyd

Hei! Raskt, god kvalitet, god service, enkelt!

14 juli 2026

Hei Andrej!
Tusen takk for den flotte anmeldelsen din! 🙌 Det er så fedt å høre at du opplevde det som raskt og enkelt å handle hos oss! Vi elsker når det går smidig og greit for seg. 😊🌊

De beste svømmehilsener,

Alt fungerte bra

Alt fungerte bra, men det tok lengre tid en forventet før varene kom. Beregn derfor god tid hvis du har en dato du skal rekke.

Hei Kathrine Helland!
Tusen takk for din tilbakemelding! 🙌 Så flott å høre at alt fungerte bra med bestillingen din. Vi forstår godt at du forventer en rask levering, og vi tar til oss din kommentar om tiden det tok. Vi håper du blir superfornøyd med varene, og at de var verdt ventetiden! 🌊

De beste svømmehilsener,

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Lang levering, bra varer

Vanskelig å legge varer i handlekurven, noe galt med nettsiden tror jeg. Veldig fornøyd med varene da. Lang leveringstid- 9 dager var lenge for en femåring som gledet seg til ny dykkermaske!

9 juli 2026

Hei Hanne,

Takk for anmeldelsen din og for den ærlige tilbakemeldingen. Det er hyggelig å høre at du er veldig fornøyd med varene.

Vi beklager samtidig at du opplevde problemer med å legge varer i handlekurven, og at leveringen tok hele 9 dager. Vi forstår godt at det føltes ekstra lenge å vente, spesielt når en femåring gledet seg til den nye dykkermasken.

Takk for at du gjør oss oppmerksomme på både utfordringene med nettsiden og leveringstiden. Vi tar tilbakemeldingen din med videre.