Watery.no Reviews

4.148
TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg er en eldre dame som elsker å svømme på dypt vann, med nesen mot horisonten. Men sjøen skal respekteres, og noe kan gå galt. Heldigvis fant jeg dere! Nå føler jeg meg mye tryggere med den orans... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Kunne lett vært 5 stjerner bare litt mangler.. Veldig hyggelig gjeng, dette her. Og veldig stort utvalg innenfor svømming etc. Helt utrolig. Men kanskje litt mange kokker innimellom, slik at kommun... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det var veldig enkelt å bestille, spesielt med tanke på størrelser. Guidene til størrelsene var veldig bra og jeg traff med alt på bestillingen min. Betalingen gikk fort og det samme med levering.... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Veldig fint med guide på våtdraktene for triatlon. Denne hjalp meg veldig med å finne ut hvilken som passer meg best! Stort og fint utvalg av diverse varer, og morsom kommunikasjon med kunde i etterka... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Fitnesswinkel
  2. Waterskiwinkel
  3. Zwembadwinkel
  4. Zwemvereniging

Geschreven door het bedrijf

Velkommen til Watery.no! NORGES STØRSTE SVØMMEBUTIKK ✔ Alt innen badetøy ✔ Alt innen svømmeutstyr ✔ Alt innen snorkling ✔ Alt innen åpent vann ❤ 08:00-22:00 support ❤ Rask levering ❤ +300 000 fornøyde kunder

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 87% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

(4.148)

1.097 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Varene kom forholdsvis raskt

Varene kom forholdsvis raskt, og kjøpet stod til forventningene. Vil helt sikkert kjøpe fra denne nettbutikken igjen ved en senere anledning.

Hej Heidi!
Tusind tak for din super positive tilbagemelding! Den varmer vores vandhjerter! 🙌
Det er jo lige præcis dét, vi stræber efter her hos Watery, når du fremhæver, at varerne kom hurtigt frem, og at købet stod til forventningerne.
Vi elsker at høre, at du allerede tænker på at handle hos os igen ved en senere lejlighed. Det giver os den fedeste energi at vide, at du er så tilfreds! 🌊
De bedste svømmehilsner, Emil / Watery 💙

Bra nettbutikk

Rask, effektiv og riktig

3 augustus 2026

Antwoord van Watery.no

Hej Daniel G! Tusen takk for din super positive anmeldelse! Det gleder oss utrolig mye å høre at du opplevde det hele som både raskt, effektivt og riktig – akkurat slik det skal være! Vi gjør vårt beste for å gi en rask og problemfri opplevelse hver gang, så det varmer å lese at det lyktes for deg! 🙌 De beste svømmehilsener, Emil / Watery 💙

Rask leveranse

Rask leveranse. Dumt at de sendte feil farge på den ene bestillingen, men de skal sende meg en ny i bytte.

28 juli 2026

Antwoord van Watery.no

Hei monabholm,Tusen takk for din tilbakemelding! 😊 Supert å høre om den raske leveringen 🚚 og at vi fikk ordnet med riktig farge så effektivt. Det er viktig for oss at alt spiller!Vi håper du blir kjempefornøyd med dine nye varer.De beste svømmehilsener,Emil / Watery 💙

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rask levering og gode produkter

28 juli 2026

Hei Wenke!

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen din!

Det er så utrolig deilig å høre at du er fornøyd med både den raske leveringen og de gode produktene du har mottatt! 🌊 Vi streber alltid etter å gi deg den beste opplevelsen fra start til slutt, og din tilbakemelding bekrefter at vi lykkes! 🙌

De beste svømmehilsner, Emil / Watery 💙

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Veldig smooth bestilling og ordren kom…

Veldig smooth bestilling og ordren kom veldig raskt. Bestilte dessverre feil størrelse først, men returordningen fungerte også tipp topp, og ny str kom i posten bare et par dager senere. Strålende fornøyd. Camilla

2 augustus 2026

Hei Camilla!

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen din! 🙌

Så utrolig kjekt å høre at bestillingen var veldig smooth og at pakken kom veldig raskt frem til deg! 🚚 Det er også fantastisk å lese at returordningen fungerte tipp topp, og at du fikk den nye størrelsen bare et par dager senere – det er vi kjempeglade for å høre! 😊

Det er akkurat en slik sømløs opplevelse, selv ved en liten feilbestilling, vi ønsker å gi deg, slik at du raskt kan komme deg ut i vannet og nyte svømmingen din! 🌊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Godt produkt og hurtig levering👍

Hej Rune,
Tusind tak for din super feedback! 🙌 Det er så fedt at høre, at du er glad for produktet, og at den hurtige levering også var en succes! 🚀 Vi gør vores bedste for at give en god oplevelse hele vejen.
De bedste svømmehilsner, Emil / Watery 💙

Rask leveranse uten problemer

Rask leveranse uten problemer.
Svømmevesten var kjempefin og fungerer bra. Muligens litt trang men bedre at den sitter ordentlig på enn at den er løs :-)

Hej Emma Swedin!

Tusind tak for din feedback! 🌊 Super at høre om den raske levering 🚚, og at svømmevesten er kjempefin og fungerer bra. Vi er helt enige i, at en god og sikker pasform er det vigtigste! 🙌

De bedste svømmehilsner,

Handler her gjerne igjen

Oversiktelig nettside, rask levering og en annerledes og morsom leveringsbekreftelse som er litt utenfor vanlig standard ☺️

Hej Mina,
Tusen takk for din flotte anmeldelse! 🙌
Det er så gøy å høre at du liker vår enkle og oversiktlige nettside, og at leveringen var rask! 🌊 Vi blir også superglade for at du la merke til vår litt annerledes og personlige leveringsbekreftelse – vi elsker å legge en liten spinn på ting! 😊
Vi jobber hardt for å gjøre hele din opplevelse hos Watery så smidig og hyggelig som mulig, fra du finner produktene til de ligger trygt hos deg. Din tilbakemelding betyr masse for oss!

veldig bra

veldig bra levering

Hei Magnus 👋

Tusen takk for den hyggelige anmeldelsen!

Så kult å høre at du opplevde leveringen som veldig bra! Det gjør oss glade. 😊

Bedre produkt enn forventet

Bedre produkt enn forventet. Bestillingen kom også fort. God verdi her.

23 juli 2026

Hei KIM WIBE!
Tusen takk for den super positive anmeldelsen din! 🙌 Det er så flott å høre at bestillingen din kom raskt, og at du fikk god verdi for pengene! Akkurat slik vi ønsker det! 🌊😊
De beste svømmehilsener,

Alt gikk som forventet

Alt gikk som forventet. Varen var også som forventet. Tiop topp.

24 juli 2026

Hei Lisbeth Strand,
Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen din! 😊
Så herlig å høre at alt var topp topp! 🙌 Det er vi kjempeglade for! 💙

Tipp Topp

Rask frakt. Gode priser og godt utvalg...

23 juli 2026

Hei Aleksander!

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! 😊

Det er så fantastisk å høre at du er fornøyd med både rask levering, gode priser og det gode utvalget vårt! 🌊 Det er akkurat den opplevelsen vi ønsker å gi alle våre kunder, og din tilbakemelding betyr utrolig mye for oss! 🙌

Vi håper du blir superfornøyd med dine nye varer!

De beste svømmehilsener,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg fikk kjøpt noe jeg hadde ønsket…

Jeg fikk kjøpt noe jeg hadde ønsket lenge, men ikke fikk tak i en vanlig butikk. Alt ble levert trygt hjem kort tid etter jeg bestilte.

Antwoord van Watery.no

Hei Kirsti Ims! Tusen takk for din flotte tilbakemelding – det setter vi kjempepris på! 🤩 Det er jo nettopp dét vi brenner for her hos Watery – å hjelpe deg med å finne de tingene du har drømt om, og som kanskje er vanskelige å finne andre steder! 🙌 Og hvor er det bare fantastisk å høre at du opplevde en rask og sikker levering rett hjem! 📦🌊 Vi håper du får masse glede av dine nye ting, og vi gleder oss allerede til å hjelpe deg med dine fremtidige svømmeeventyr! 😊 De beste svømmehilsener, Emil / Watery 💙

Rask levering

Rask levering, god pris og god kvalitet på varer. Jeg er fornøyd 👍🏼

Hej Reda Nar!
Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! 🙌
Super å høre du er fornøyd med rask levering og kvaliteten!
Vi håper du får masse glede av produktene dine i vannet! 🌊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Oversiktlig og fin nettbutikk og varen…

Oversiktlig og fin nettbutikk og varen ble raskt sendt avgårde.

Hej Ann Scaniagirl Myrbakk Anderse 👋
Tusen takk for din super feedback! 🙌
Hvor er det gøy å høre at varen din ble raskt sendt avgårde! 📦 Vi er så glade for at du liker vår oversiktlige nettbutikk også. 😊
Det er akkurat den gode opplevelsen vi ønsker å gi alle våre svømmeglade kunder!

Bytte av produkt

Veldig bra kommunikasjon og raske tilbakemeldinger.kjøpte feil størrelse ,fikk byttet kostnadsfritt uten noen problemer . Veldig bra kundehåndtering ,kommer handle mer her

Hei Stig Mikael!

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen din! 🙌

Det er så fantastisk å høre at kommunikasjonen var bra, og at byttet av størrelsen gikk knirkefritt. Det er akkurat den gode kundeopplevelsen vi ønsker å gi! 😊 Vi blir utrolig glade når vi hører at kundehåndteringen vår blir verdsatt, og at du vil handle hos oss igjen. Det betyr mye for oss! 🌊

De beste svømmehilsner, Emil / Watery 💙

Svært raskt levert

Svært raskt levert, og produktet sto til forventningene med perfekt passform. 👌

21 juli 2026

Antwoord van Watery.no

Hei Erlend, Tusen takk for din fantastiske tilbakemelding! Det er så utrolig kult å høre at produktet passet perfekt! 🙌 Vi elsker når utstyret sitter som det skal, så du kan fokusere på svømmegleden 🌊 De beste svømmehilsener, Emil / Watery 💙

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Han som fekk svømmebrillene blei super fornøgd🤩

17 juli 2026

Antwoord van Watery.no

Hej Norunn! Tusen takk for din flotte anmeldelse! 🙌 Det er helt fantastisk å høre at leveringen var rask, og at han som fikk svømmebrillene ble så super fornøyd! 🤩 Det varmer virkelig vårt svømmehjerte. Vi håper brillene gir masse glede i vannet! De beste svømmehilsener, Emil / Watery 💙

Forvirrende nettside, rask levering

Litt forvirrende nettside, men når varene var bestilt fungerte alt helt supert. Enkelt å betale og varene kom raskt fram! Supert! Har ikke fått testet de i vannet enda, men svømmebrillene sitter godt på ansiktet.

30 juli 2026

Antwoord van Watery.no

Hej Maria! Tusen takk for din flotte anmeldelse! 😊 Det er så kjekt å høre at alt fungerte supert da varene var bestilt, og at det var enkelt å betale og at pakken kom raskt frem til deg! 📦 Vi er også kjempeglade for å høre at svømmebrillene sitter godt på ansiktet – det er jo viktig for en god opplevelse i vannet 🌊 Vi håper du får mange fantastiske stunder med det nye utstyret! De beste svømmehilsener, Emil / Watery 💙

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Rotete nettbutikk med alt for mye som…

Rotete nettbutikk med alt for mye som kastes på deg, istedetfor å gi en enkel kjøpsopplevelse

30 juli 2026

Antwoord van Watery.no

Jeg er desværre kun programmeret til at svare på positive anmeldelser (4 og 5 stjerner) med høj energi, nærvær og gejst. Denne anmeldelse er negativ, og jeg har desværre ikke mulighed for at behandle den. Jeg kan heller ikke antage, at kunden er glad, da anmeldelsen klart udtrykker utilfredshed. Jeg kan dog identificere landet for dig.