Iedereen die gedupeerd is door Websa, kan proberen via ipay.nl zijn of haar aankoopbedrag terug te krijgen. In 2021 heb ik een bestelling bij Websa geplaatst, maar door enorme leveringsvertr... Toon meer

NIET HIER BESTELLEN! Ik heb een order begin oktober geplaatst 08-10. Na lang wachten ( +- 6 weken), order geannuleerd. Hierbij kreeg ik een bevestiging van P.scholtens. Tot heden staat factuur ope... Toon meer

NIET BESTELLEN OP DEZE SITE. Een hangstoel en tafel besteld op Websa en nooit geleverd gehad. Geen contact te krijgen via telefoon en geen respons via email of webcontactformulier. Ook aangetekende... Toon meer

Besteld,betaald en mail ontvangen dat track&trace nog komt..daarna niets meer vernomen.Op mails wordt niet gereageerd en telefoonnummer blijkt buiten gebruik. Via Pay.nl een dispuut geopend en ook daa... Toon meer

1. Binnenhuisarchitect

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

websa biedt een ruime collectie met artikelen op het gebied van Outdoor & Living. ✔ Groot assortiment ✔ Snelle levering ✔ Veilig betalen ✔ Webshop keurmerk

1,6

Zeer slecht

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Onbetrouwbaar en komen afspraken niet…

Onbetrouwbaar en komen afspraken niet na!!! Hangstoel besteld en betaald, maar bleek achteraf niet op voorraad. Bestelling geannuleerd en creditnota ontvangen….geen geld. We wachten nog steeds op ons geld. Zijn inmiddels 10 maanden verder. Geen reactie. Dieven zijn het! Gaan aangifte doen.

3 februari 2023

Bestelling nooit geleverd

Bestelling geplaatst in november 2022 maar nooit iets ontvangen. Geld ook niet teruggestort. Oplichters! Pogingen tot contact leverden helemaal niks op.

3 februari 2023

OPLICHTERS WEBSA!!!!

OPLICHTERS WEBSA!!!!
Half november 2022 bestelling geplaatst, 2 spullen leverbaar en 1 niet. Wachten, wachten, nog steeds niks geleverd. De bestelling geplaatst voor 3 olielampen via de mail bij Phil Scholtens en de betaling van 110,- via ideal betaald. Daarna bleef het doodstil. Tig keer gebeld, ingesproken terug te bellen, contactformulier ingevuld om spoedig contact op te nemen, gemaild naar de info@websa en Phil Scholtens zelf. Bestelling geannuleerd op 20 december 2022 en geld zou teruggestort worden binnen 1 tot 8 werkdagen. Nog steeds niks. Zitten bijna in februari en nog steeds geen terugstorting. WEBSA, IK WIL MIJN GELD TERUG 110,- !!!!

24 november 2022

Oplichting!!!

Oplichting!!!
Na bestelling hebben gedaan. Niks meer vernomen meerdere pogingen gedaan via telefoon e-mail en whatsapp.
Pas na dat ik verder onderzoek heb gedaan heb ik de eigenaar zijn persoonlijke telefoonnummer weten te krijgen. En heb hem daarop weten te benaderen. Door een bepaalde toon te zetten tegen deze fraudeur werd per direct mijn bestelling geannuleerd en na veel maanden eindelijk mijn geld terug. Deze zaak is niet meer telefonisch te bereiken omdat de fysieke zaak niet eens meer bestaat.

23 januari 2023

Websa is van een betrouwbare leverancier vervallen tot een oplichtersbende

1 oktober 2022 Maison Berger Vent besteld.
13 oktober 2022 bericht van Phil Scholtens over langere levertijd
29 november 2022 e-mail gestuurd dat producten nog steeds niet zijn ontvangen. Order geannuleerd.
2 december 2022 e-mail van Websa dat order is geannuleerd en terug betaling door Pay.nl tussen 2 en 10 dagen zal plaats vinden.
Diverse malen gebeld: "op dit moment zijn al onze medewerkers niet bereikbaar. Laat een bericht achter wij bellen u zo spoedig mogelijk terug".

24 januari 2023 nog geen geld ontvangen en nog steeds onbereikbaar.
Dhr. Phil. Scholtens [b]lijkt nu een oplichter te zijn. Zegt het voort! Voor meer info kijk maar eens op Linkedin

Websa is webwinkel handelend onder de naam:
Different Trading B.V.
Dhr. Phil Scholtens is mede-eigenaar van Different Trading B.V.

24 januari 2023

!!!ONBETROUWBAAR!!!
In September 2022 bestelling geplaatst en betaald.
Na +/- 1,5 maand bericht gehad dat het product niet leverbaar was en het bedrag teruggestort zou worden.
December 2022 zelf via mail (meermaals) geïnformeerd hoe het zat met de terugbetaling maar nooit antwoord gekregen!
Ondertussen januari 2023 en heb nog steeds geen terugbetaling ontvangen 😡

20 januari 2023

Waardeloos bedrijf

Ik heb half december een bestelling gedaan. Product is nog steeds niet geleverd. Bedrijf is telefonisch niet te bereiken. Er heeft 1 keer iemand gerageerd maar daarna blijft het oorverdovend stil.
Heb aan gegeven dat als ze het product niet kunnen leveren ze het geld terug moeten storten. Ook dat gebeurt niet. Advies, bestel niets bij dit bedrijf. Kans is groot dat je het geld kwijt bent.

5 januari 2023

Zeer ontevreden klant. Ga naar jullie bank. Koop nooit meer bij Websa.

Ontevreden klant.In oktober elektrisch vuur besteld .was op voorraad normaal 3 tot 5 werkdagen voor levering. Na 14dagen niks gehoord. Mail gestuurd ging wat langer duren. Wachten en Wachten. Ondertussen nog Mail . Plots Mail terug gingen ons geld terug storten. Geen geld Geen vuurtje al gebeld ook . We blijven hopen dat ze ons geld terug storten. Dat kan toch niet. Ik heb de reviews gelezen amai.Wat een firma doet dat nu . Zo de mensen oplichten. Ik blijf mails sturen.

31 oktober 2022

bestelling niet ontvangen

Ik heb mijn bestelling niet ontvangen! Tevens is er geen contact te krijgen met de klantenservice omdat de medewerkers constant in gesprek lijken te zijn... Niets bestellen bij deze website!!

16 december 2022

Geen levering, geen terugbetaling, geen antwoord

Had ik de Websa-reviews op Trustpilot eerder gelezen, dan had ik geweten wat er zou komen: geen levering, geen terugbetaling via Afterpay.nl bij annulatie van de bestelling, inmiddels ook geen reactie meer op mails (initieel wel nog een antwoord dat ze de terugbetaling zouden checken). Eén ster is nog te veel voor een bedrijf dat geen enkele afspraak nakomt.

15 augustus 2022

OPLICHTERS

NIET HIER BESTELLEN!
Tot heden staat factuur open bij Afterpay/ Riverty. Er wordt ook niet meer gereageerd zowel op die van mij als van Afterpay/ Riverty.
Mijn factuur staat open, en niets ontvangen !? Bizar.. Slechte klantenservice. En telefonisch nooit bereikbaar, meteen voicemail bericht.

12 december 2022

In augustus 22 bestelling geplaatst

In augustus 22 bestelling geplaatst, na lang wachten goederen niet in voorraad. In november werd beloofd het bedrag terug te storten. Ondanks meerdere mails en telefonische berichten is dat nog steeds niet gebeurd ( zijn telefonisch niet te bereiken, je kan alleen een bericht inspreken) heb intussen een betere site gevonden die binnen 1 week mijn goederen leverde

11 december 2022

Bestel hier niets

Ruim 2 maanden geleden bestelling geplaatst.
Nooit iets ontvangen.
Zou nu mijn geld terugkrijgen maar NIETS

11 december 2022

NIET BESTELLEN

NIET BESTELLEN!
Besteld , bevestigd gehad , daarna een maand niks meer gehoord. Gemaild, gebeld , uiterst vriendelijk te woord gestaan maar er gebeurt weer niks ! Ruim 2 maanden geleden besteld

9 december 2022

Bij Websa moet je niets bestellen!

Bij Websa moet je niets bestellen!
Bij Websa moet je niets bestellen!! Na lange tijd niks gehoord te hebben over de status van mijn bestelling heb ik contact met hen opgenomen. Het product bleek niet beschikbaar. Het zou "binnenkort" beschikbaar komen. Dus niet. Gevraagd om terugbetaling. Inmiddels 4 mnd en vele mails verder, nog geen geld terug gehad!

5 december 2022

LET OP!!! Hier geen bestelling plaatsen.

LET OP!!! op 30 oktober 2022 een bestelling geplaatst maar al gauw bleek dat ze niet konden leveren. Bestelling geannuleerd op 16 november en netjes een mail ontvangen dat het geld binnen 2 - 10 werkdagen op je rekening zouden worden teruggeboekt. Helaas geen geld, vervolgens diverse keren een mail gestuurd. Hierop wordt 1x netjes geantwoord dat het geld spoedig op je rekening wordt gestort, niet waar dus. Nogmaals mail gestuurd en gebeld daar wordt niet op geantwoord en tot op heden, 6 december, nog steeds geen geld gezien. Dit zijn helaas oplichters die het alleen op je geld hebben voorzien. Vroeger was dit een betrouwbare website, helaas verleden tijd.
AAVULLING.
Als laatste poging nogmaals een mail gestuurd begin december en duidelijk aangegeven dat ik niet meer de hoop had mijn geld terug te zien maar dat ik het er absoluut niet bij zou laten zitten. Een ultimatum gesteld en ja hoor op de laatste dag stond mijn geld op de rekening, jammer dat dit zo moet lopen, maar voor mij in iedergeval NOOIT meer Websa, helaas was ooit een fijne webwinkel.

5 december 2022

Bestel hier nooit

Bestel hier nooit, sterk vermoeden van scam.
Product op 30 oktober besteld, op 3 november bericht dat dit zogezegd werd verzonden. Het track and trace nummer (waar ze geen link voor geven, dus zoek zelf maar uit bij welk verzendbedrijf het hoort) vertoonde geen enkel vooruitgang, enkel aanmelding dat er iets zou geleverd worden. Meermaals telefonisch contact opgenomen, onbereikbaar. Meerdere mails naar klantendienst verstuurd. Op 15 november eindelijk "antwoord" dat er inderdaad iets mis is gegaan. Verder geen enkele communicatie meer, ondanks mails met vraag naar de huidige toestand in verband met mijn levering. Ondertussen gevraagd voor annulering van bestelling en terugbetaling product, uiteraard ook geen enkel antwoord, betaling ook nog niet ontvangen.
Websa.nl valt zogezegd onder het keurmerk van trustedwebshops.nl, ik heb hen ondertussen gecontacteerd over deze situatie. Deze website/"verkoper" dient grondig onder de loep genomen te worden.

23 november 2022