Had een fiets voor mijn zoontje gekocht, kreeg mail dat het product niet leverbaar was, vervolgens om terugbetaling gevraagd, ze geven dan aan dat het geld ‘teruggestort’ is maar vervolgens hoor je ni... Toon meer
Voor mijn dochtertje haar 6e verjaardag haar 1e rolschaatsen hier besteld. (Champz Champz verstelbare rolachaatsen) Duidelijk bestelproces en afhandeling. Goed en stevig verpakt ontvangen en de rolsch... Toon meer
Product snel en conform afspraak geleverd. Prima verzorgd. Product net in gebruik dus over kwaliteit valt nog niet veel te zeggen. Mobiele website deed raar met kortingcode. De aanbieding was blij... Toon meer
Via de website vond ik niet dat je alle informatie kreeg. Op het internet circuleren ook verschillende reviews. Wij bestelden inlineskates. Die waren niet echt duur, maar voor een eerste exemplaar (do... Toon meer
Bij Wheelz4kids heeft u keuze uit het grootste assortiment Heelys, stuntsteps, longboards, skateboards, rollerskates en bescherming, fietsen, skelters, sportkleding en accessoires en speelgoed.
Oss, Nederland
- info@wheelz4kids.com
- wheelz4kids.com
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Goede prijs
Ruime keuze, goede prijzen en snelle levering. Goede kwaliteit skateboards gekocht voor de kinderen.

Top kwaliteit en service
Product van goede kwaliteit. Zeer snelle levering.

Antwoord van wheelz4kids.com
Goed/mooi product werkt prima snelle…
Goed/mooi product werkt prima snelle levering.

Gewoon perfect
Wat ik zag is wat ik kreeg en op de afgesproken tijd zonder enige hobbel of bobbel. Perfectie!!

Antwoord van wheelz4kids.com
Snelle levering en leuke steps.
Snelle levering en leuke steps.
Led step zoontje drie besteld hij vind het geweldig

Antwoord van wheelz4kids.com
Snel goede en goedkope skeelers…
Snel goede en goedkope skeelers gevonden, gekocht en ontvangen!

Antwoord van wheelz4kids.com
Het artikel is prachtig en zit goed
Het artikel is prachtig, maar de zending was niet zo prettig. Vrijdags besteld, levering werd pas op dinsdag. Dat zou nog kunnen i.v.m. verjaardag kleinkind.
Op de dinsdag een mail van Post.nl dat de zending vertraagd was, nu op woensdag pas binnen.
Helaas.........!!! op de verjaardag van kleinkind moest ik dus met lege handen komen. Niet fijn.

Snelle en goede service
Netjes en op tijd geleverd
Netjes en op tijd geleverd
Mooi product ook

Super goede service
Super goede service, snelle verzending en afhandeling! Ons dochtertje is enorm blij met de mooi skeelers die zij zelf heeft gekocht van haar eigen gespaarde geld 💪🏻

Antwoord van wheelz4kids.com
Super snelle levering goede service en…
Super snelle levering goede service en goed kwalitiet voor een kleine prijs

Aanrader
Goede prijs (aanbieding) en snelle levering. Product is naar wens, ziet er mooi uit.

Antwoord van wheelz4kids.com
Niet het snelste online webshop
Wij zijn minder tevreden over deze online aanbieder. Wij vonden de levering lang heeft geduurd met ruim 1 week. Wij hebben het product teruggestuurd en het heeft een maand geduurd voordat wij ons geld weer hebben ontvangen. Bedrijf waarschuwt op hun site dat alles wat langer duurt, maar dit verwacht je niet. Ook op mailtjes wordt erg traag of niet gereageerd. Is gewoon niet wat je tegenwoordig verwacht van een online webshop.

Antwoord van wheelz4kids.com
Snelle levering en goede informatie
Snelle levering en goede informatie, product in zeer goede staat en zoals omschreven.
Mooie skeelers ontvangen maar ze vallen…
Mooie skeelers ontvangen maar ze vallen wel erg klein. Maat 31-34 is te klein voor onze zoon met maat 33x
super vlotte bestelling en levering
super vlotte bestelling en levering. is al de 2e keer dat we een step kopen . zeer tevreden van
Tevreden klant
Duidelijke website, snelle levering in een gedegen verpakking, tof product, waar voor je geld!
Heel mooie skateboard voor beginnende…
Heel mooie skateboard voor beginnende skater, mijn neefje van 6 jaar was er super blij mee. Goed kwaliteit! Snelle levering.
Skeelers voor mijn zoontje
De verzending was enorm snel, na 1 dag hadden wij deze skeelers al in huis.
Met de kwaliteit, de comfort en de aangegeven maten zijn wij zeer tevreden. Ondanks de kieskeurigheid van mijn zoontje geeft hij aan dat deze skeelers heel lekker zitten en hij racet er zo mee weg