1. Verwarmingsapparatuur leverancier

Whspr ontwikkelt fluisterstille hybride warmtepompen voor Nederlandse rijwoningen. Waar veel warmtepompen te luid zijn voor dichtbebouwde woonwijken, is Whspr speciaal ontworpen om stil, compact en praktisch toepasbaar te zijn, zonder concessies aan comfort of duurzaamheid. Ons team bestaat uit mensen met jarenlange ervaring in de warmtepompsector, installatie en productontwikkeling. Samen werken we aan een warmtepomp die beter past bij hoe Nederlanders écht wonen. Slim ontworpen. Stil in gebruik. Gewoon goed geregeld.

4,3

Uitstekend

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Top apparaat!

Top apparaat!
Hij is veel stiller dan de airco van de buren en eerlijk is eerlijk: hij ziet er ook een stuk mooier uit. Het oog wil tenslotte ook wat.Ons huis wordt perfect verwarmd. Dankzij de constante temperatuur voelt het binnen in de herfst en winter merkbaar comfortabeler aan. De installatie werd uitgevoerd door professionele monteurs en binnen een halve dag draaide alles probleemloos. En dan de kers op de taart: de besparing op onze gasrekening is boven verwachting.
Kortom: een dikke aanrader.

12 maart 2026

Antwoord van Whspr B.V.

Dank je wel voor je uitgebreide review Daisy, mooi om te horen dat je zo tevreden bent, geniet ervan!

Top ding

We hebben de warmtepomp op het dak laten plaatsen en zijn er ontzettend blij mee. Hij werkt uitstekend, is zeer energiezuinig en maakt vrijwel geen geluid. Het comfort in huis is merkbaar verbeterd. Een absolute aanrader!

1 juni 2026

Antwoord van Whspr B.V.

Dankuwel, dit horen/lezen we graag bij Whspr! Fijn dat alles zo goed bevalt en dat u er echt plezier van hebt in huis. Geniet ervan!

whspr.net

Gaaf design en eenvoudig te installeren

Ik heb al meerdere toestellen mogen installeren bij verschillende type woningen. Vooral het design valt op omdat de Whspr niet op een traditionele warmtepomp lijkt. Doordat het toestel al op een rubberen voet geleverd wordt is het plaatsen ook eenvoudig en hoef je niet onnodig vaak de unit te verplaatsen. Doordat de Whspr zichzelf inregelt en je geen componenten zoals buffervat, open verdeler en werkschakelaar hoeft te plaatsen win je erg veel op je installatietijd.

3 juni 2026

Antwoord van Whspr B.V.

We hebben erg ons best gedaan om de installatie zo eenvoudig mogelijk te maken, dus heel tof om te lezen dit Jasper, dank!

whspr.net

Heel erg tevreden met deze nieuwe WHSPR warmtepomp!

Na een aantal maanden verwarmd te hebben met de WHSPR warmtepomp en daar hebben we geen moment spijt van gehad. Wat ons direct opviel, is hoe stil deze warmtepomp is. Van alle warmtepompen die wij in het echt hebben gezien en gehoord, is dit veruit de stilste. Zowel binnen als buiten ervaren wij nauwelijks geluid.

De thermostaat is bovendien erg gebruiksvriendelijk en eenvoudig te bedienen. Het comfort in huis is uitstekend; de temperatuur blijft stabiel en aangenaam, zonder grote schommelingen.

Een ander groot voordeel is het compacte formaat. De buitenunit neemt weinig ruimte in beslag en kon dicht tegen de erfgrens worden geplaatst, wat voor onze stadse woning een belangrijke voorwaarde was. Ondanks de beperkte ruimte hebben wij geen enkele vorm van geluidsoverlast ervaren, zowel voor onszelf als voor de buren.

Daarnaast vinden wij het prettig dat de WHSPR warmtepomp qua uitstraling en afmetingen goed past bij ons monumentale pand. Het systeem sluit mooi aan bij de karakteristieke kenmerken van onze woning zonder storend aanwezig te zijn.

Al met al zijn wij erg tevreden over de keuze voor de WHSPR warmtepomp en kunnen wij deze zeker aanbevelen aan andere woningeigenaren die op zoek zijn naar een stille, compacte en comfortabele oplossing voor duurzaam verwarmen.

4 juni 2026

Antwoord van Whspr B.V.

Beste Rowan, dankjewel voor deze uitgebreide review. We hebben best veel huizen & tuinen bezocht voordat we aan het design begonnen, dus echt tof om te horen dat het toch best moderne ontwerp van Whspr goed aansluit op de uitstraling van jullie monumentale woning. Mooi dat comfort en karakter zo samenkomen.

whspr.net

Fijne warmtepomp, stil en goed design

Wij hebben de Whspr warmtepomp geplaatst als onderdeel van een pilot. De ervaring is erg positief.
De warmtepomp is stil en heeft een mooi design. Hij is wat groter, maar door de kleur en vorm valt hij bijna niet op. Zelfs de buurman gaf een compliment over hoe stil hij is.
De installatie door Eneco is goed en netjes gedaan. Alles werkte snel en zonder gedoe.
Het comfort in huis voelt beter dan voorheen. Daarnaast besparen we ook gas, wat natuurlijk een groot voordeel is.
Al met al zijn we erg tevreden.

3 juni 2026

Antwoord van Whspr B.V.

complimenten van de buren!
Daar worden we stil van.

dankjewel Esther,

Gewoon goed

Wij hebben eind 2025 de Whspr warmtepomp als test gekregen.
De installatie ging prima goeie en vakkundige mannen.
Wij zijn zeer tevreden over de warmtepomp,we zijn veel minder gas gaan verbruiken.
En het gebruik ging na wat onwennigheid bijzonder goed.
Warmtepomp is goed stil niemand heb er last van,staat bij ons naast het huis.

2 juni 2026

Antwoord van Whspr B.V.

Klopt Nico. Het is net wat anders stoken dan een cv-ketel, maar goed om te zien dat jullie snel doorhadden hoe Whspr het beste werkte voor jullie, en dan ook nog meer ging besparen!

Veel plezier er mee,

whspr.net

6 maanden review WHSPR: heel erg tevreden!

Wij hebben sinds November een WHSPR op ons dak, voor ons werkt dat top. Wij merken geen geluid, maar merken dit wel enorm op in ons energieverbruik. De installatie verliep soepel en het contact met WHSPR was super goed, fijne ervaring.

29 mei 2026

Beste meneer Koetzier,

Als ik het goed begrijp merkt u eigenlijk alleen aan de energierekening dat u een warmtepomp hebt.
Dat is precies waar we het voor doen.

Dank!