ZEER SLECHTE ervaring met Winsol! Al 3 jaar hebben wij een zonneluifel die niet gebruikt kan worden om diverse technische gebreken. Het begon met een onprofessionele plaatsing, gevolgd door onvo... Toon meer
Jammer dat je geen 0 sterren kan geven! ZEER SLECHTE ervaring met Winsol! Techniekers die verkeerde diagnose geven en aanraden om een volledig nieuw systeem te plaatsen, terwijl dit helemaal niet n... Toon meer
Heel tevreden over onze voorzetrolluiken die professioneel geplaatst zijn door goede vakmensen.Mooi materiaal in de kleur van onze ramen en wat een luxe bij warm weer alsook een veilig gevoel s'avonds... Toon meer
Wij hebben alle ramen +rolluiken laten vervangen. De ontvangst en info van Danny waren om een puntje aan te zuigen. Ook op telefonisch contact werd vlot ingegaan. De plaatsing, begeleid door Adriaan,... Toon meer
Bij Winsol kun je terecht voor ramen (PVC of Aluminium), deuren (PVC of Aluminium), garagepoorten, rolluiken en zonwering. Ons gamma zonwering bestaat uit innovatieve terrasoverkappingen, luifels en screens. Onze adviseurs nemen graag de tijd om te antwoorden op je vragen en je krijgt steeds een persoonlijke en vrijblijvende offerte op maat. Onze producten zijn van Belgische makelij, duurzaam en van topkwaliteit! Spring gerust binnen in onze showroom of ontdek ons gamma op onze website winsol.eu
België
- winsol.eu
Vraagt klanten om een review
Heeft 66% van zijn negatieve reviews beantwoord
Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand
Plaatsing garagepoort februari 2025
Plaatsing garagepoort februari 2025. Tot op heden (februari 2026) heb ik een niet sluitende en onafgewerkte garagepoort. Dit is een blijvende toestand omdat de vertegenwoordiging van Winsol in Maasmechelen de firma Derasol weigert e-mail of telefoontjes te beantwoorden. Hetzelfde geldt voor Winsol Izegem.
Totaal geen communicatie het is of je niet bestaat een straathond krijgt nog meer aandacht dan een Winsol klant. Ik ben dan ook diep beledigd! door deze onwil van Winsol om zich normaal te gedragen.

Antwoord van Winsol
Gevoelige lasnaden bij screens en onduidelijke garantievoorwaarden
4 jaar geleden heb ik een solarfix screen voor een raam laten plaatsen. Hierin is een lasnaad verwerkt (hoewel dit technisch gezien ook zonder kon). Deze zomer is de lasnaad deels losgekomen. Ondanks de 5 jaar garantie die ze geven op hun producten, vindt Winsol niet dat dit onder garantie valt. Ze willen wel het doek vervangen voor de prijs die ik destijds voor de hele installatie betaald heb 😄.
Een tijd geleden heb ik eenzelfde probleem gehad met raamverduistering van het Nederlandse Sunway. Deze hebben wel netjes alles onder garantie vervangen.
Edit:
Toch tot een vergelijk gekomen na wat heen en weer gemail. Wel netjes, alleen jammer dat het niet van in het begin zo geregeld kon worden.

Antwoord van Winsol
Ondermaatste service na verkoop.
Het kopen van producten verloopt vlot.
Maar de service na verkoop is ondermaats.
Onze rolluiken hebben voortdurend technische defecten.
Na de oxidatie in de rolluikkast is nu ook een motor stuk waardoor er een rolluik niet meer naar omhoog kan. We zitten al bijna 2 maanden zonder daglicht in de woonkamer/living en we hebben geen zicht meer op onze tuin. We belden dagelijks meerdere keren en kregen pas na 6 weken eens iemand aan de lijn. Ook onze dagelijkse mails bleven onbeantwoord. Niemand helpt ons verder. Na 8 weken eindelijk een afspraak kunnen vastleggen voor de herstelling. Die afspraak werd de dag zelf weer afgezegd. Het is een ware schande. Zeer klantonvriendelijk bedrijf.

Antwoord van Winsol
Verkoper komt afspraak niet na.
Ik had een afspraak in Oostende.
Ik was netjes op tijd.
De verkoper was nog een kwartiertje langer bezig met de vorige klanten.
Toen hij daarmee klaar was begon hij met nog andere klanten.
Toen ik zei dat ik een afspraak had vroeg hij met wie. Ik zei met Hans.
Hij viel precies uit de lucht en zei ik kom bij jou na deze mensen.
Ik ben weggegaan.

zeer tevreden
zeer tevreden, perfect op tijd volgens afspraken.
Nette afwerking en uitstekende plaatsers.
Bedankt team BRO'S

Antwoord van Winsol
een hoop ongeldige clausules in het…
een hoop ongeldige clausules in het contract ; klant is zelf aansprakelijk in geval van zware fout en zelfs opzet ; communicatie ondermaats ; alles komt altijd in orde volgens de toonzaal ; als men de uitleg dan per mail bevestigt, lukt er plots niets meer ; advocaat moeten inschakelen ; zaakvoerder ging voorschot aan 1 eur per maand terugstorten... men ging sneller kunnen leveren via andere leverancier, maar men heeft meer dan een maand aan tijd verkwanseld ; afwerking ten slotte : sommige ramen met gyproc afgewerkt, andere met PVC. De afgewerkte ramen kwamen dieper dan de isolatie ; nochtans uitvoerig gecommuniceerd; de plaatsers zijn Roemenen die zelfs geen drinkwater krijgen van hun patron, ook niet wanneer het 30 graden of meer is... Hoofdaannemer heeft dan alles maar afgewerkt want enige reactie op opmerkingen krijg je niet ; die 90% is al in de pocket weet je wel ; de hoofdzetel doet ook weinig of niets om hun franchisenemer tot de orde te roepen; je krijgt nooit iemand aan de lijn die de problemen ernstig neemt; Nooit meer bij zo'n bende amateurs; veel geblaat maar zeer weinig wol

Dienst na verkoop uitstekend
Dienst na verkoop uitstekend. Probleem met zonnescreen, contact opgenomen, vriendelijk personeel en zelfde dag nog opgelost.

tevreden klant
Zeer goede service in de winkel, vriendelijke bediening, stipte afspraken, goede uitleg omtrent jullie producten,..

Antwoord van Winsol
Uitstekende service van aankoop tot na…
Uitstekende service van aankoop tot na installatie. Vriendelijk personeel

Goede afspraken
Goede communicatie en afspraken met Winsol. En ook degelijk martiaal.

Antwoord van Winsol
Meteen de juiste oplossing voorgesteld…
Meteen de juiste oplossing voorgesteld en zeer goed geluisterd naar onze wensen! Prima contact en zeer bekwame plaatsters!

Plaatsing volgens afgesproken timing,
Plaatsing volgens afgesproken timing,
propere oplevering en
goede kwaliteit!
De zaken die later nog moesten afgewerkt worden, werden goed opgevolgd en kwalitatief afgewerkt.

terrasoverkapping Pergola ZIP
goed ontvangen door Rob en verder ook correct opgevolgd. wel enkele problemen bij plaatsing maar werd correct uitgevoerd (communicatie tussen plaatsers en atelier) we zijn tevreden over onze terrasoverkapping Pergola ZIP ...puur genieten op ons terras

Een pluim voor Winsol
Duidelijke afspraken, 3 maal opgemeten i.v.m. eventuele correcties, goede materialen, genoeg spullen om moeilijke punten te omzeilen. Wel beginnen de monteurs op vele plaatsen gelijk, zodat het een beetje op ons afkwam, maar aan het eind van de dag was alles dicht. (niet afgewerkt, maar bewoonbaar). Vriendelijke werknemers, goede uitleg voor vertrek. Nette afgesproken rekening achteraf.

Proffesioneel
Vakman Rachid heeft mijn zonneluifel op een zaterdagvoormiddag geplaatst,snel en vakkundig,niets was hem te veel gevraagd,top!

Aangeraden
Zeer vlot, conform afspraken.
Niets op aan te merken.
Zou opnieuw met deze firma samenwerken.

Antwoord van Winsol
Correcte opvolging en oplossen van een…
Correcte opvolging en oplossen van een probleem