ZEER SLECHTE ervaring met Winsol! Al 3 jaar hebben wij een zonneluifel die niet gebruikt kan worden om diverse technische gebreken. Het begon met een onprofessionele plaatsing, gevolgd door onvo... Toon meer
Jammer dat je geen 0 sterren kan geven! ZEER SLECHTE ervaring met Winsol! Techniekers die verkeerde diagnose geven en aanraden om een volledig nieuw systeem te plaatsen, terwijl dit helemaal niet n... Toon meer
Heel tevreden over onze voorzetrolluiken die professioneel geplaatst zijn door goede vakmensen.Mooi materiaal in de kleur van onze ramen en wat een luxe bij warm weer alsook een veilig gevoel s'avonds... Toon meer
Wij hebben alle ramen +rolluiken laten vervangen. De ontvangst en info van Danny waren om een puntje aan te zuigen. Ook op telefonisch contact werd vlot ingegaan. De plaatsing, begeleid door Adriaan,... Toon meer
Bij Winsol kun je terecht voor ramen (PVC of Aluminium), deuren (PVC of Aluminium), garagepoorten, rolluiken en zonwering. Ons gamma zonwering bestaat uit innovatieve terrasoverkappingen, luifels en screens. Onze adviseurs nemen graag de tijd om te antwoorden op je vragen en je krijgt steeds een persoonlijke en vrijblijvende offerte op maat. Onze producten zijn van Belgische makelij, duurzaam en van topkwaliteit! Spring gerust binnen in onze showroom of ontdek ons gamma op onze website winsol.eu
België
- winsol.eu
Vraagt klanten om een review
Heeft 66% van zijn negatieve reviews beantwoord
Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand
Afgezien van 1 aansluiting van een…
Afgezien van 1 aansluiting van een terrasverwarmer die even verkeerd aangesloten was,alles prima!
Kort daarna werd dit euvel ook weer vakkundig opgelost.

Antwoord van Winsol
Goeie uitleg bij aankoop!
Goeie uitleg bij aankoop!
Op tijd geleverd en plaatsing correct👌

aankoop luifel
Vriendelijk onthaal , degelijke producten , goede service , eerlijke prijs

Heel eerlijke verkoper.
Heel eerlijke verkoper.
Alles verliep zoals hij gezegd had.
Montage was ook tip top.

Gewoon een waarschuwing KOOP HIER NIET
Gewoon een waarschuwing! Koop hier geen ramen! De klant heeft blijkbaar altijd ongelijk,want zij hebben 30jaar ervaring🤔 en woorden worden verdraait. Uiteindelijk blijf je achter met niet professionele plaatsing met alle gevolgen van dien! waterinsijpeling...arrogante zaakvoerder en oh ja...wij betaalden 13!!!Duizend euro voor twee raampjes en een heel gewone schuifdeur die normaal in alu was maar dan maar PVC omdat dat sneller gemaakt kon worden, we zaten immers midden in de winter met een open gat....

Antwoord van Winsol
Geen antwoord op mijn vraag
Offerte gevraagd voor een schuifraam in pvc. Offerte gekregen voor een schuifraam in aluminium met de mededeling dat in pvc geen symmetrisch verdeling mogelijk is wegens te zwaar. Neem ik telefonisch contact op met Winsol Sint-Niklaas met de vraag of pvc toch niet mogelijk is, ook al zijn de beide raamdelen niet even groot zoals nu het geval is. Geen antwoord op mijn vraag enkel de mededeling dat zij duurder zijn dan de rest maar wel de beste. Was van plan daar te bestellen maar door deze reactie ben ik toch ergens anders gegaan.

Antwoord van Winsol
De lamellen van onze overkappingen…
De lamellen van onze overkappingen bewegen niet meer. Op 3 oktober, na 2 weken wachten, komen er techniekers kijken die niks gegevens hadden van onze installatie.
18 oktober krijgen we een mail dat de fabriek een voorstel zal doen.
29 oktober nog steeds niks ontvangen.
Na een mail naar dienst reparaties krijgen we te horen dat ze een week met verlof zijn.
Ondertussen staat alles nat de worden onder de overkapping en steeds geen zicht op een reparatie.
Schoon verkoopspraatjes maar waardeloze service naar de klant voor zowel installatie als naverkoop !

Antwoord van Winsol
zeer tevreden met service en produkt…
zeer tevreden met service en produkt screens

Super slechte bedrijf
Super slechte bedrijf
Mail gestuurd voor een rolluik offerte waarvoor je helemaal geen antwoord van krijgt...

Kan heel veel beter
Op zich alles redelijk ok, maar de zonneweringen zitten gedeeltelijk verkeerd, en sedert ze dit weten komt er geen reactie niet meer. Ik heb hiervoor al meermaals gemaild.
En de klink van de achterdeur staat niet horizontaal, die trekt naar boven.
Vooral heel zuur omdat dit toch veruit de kostelijkste was van de volledige verbouwing!
We hebben over 10 jaar ook ramen gestoken, zelfde ral, en daarvan moet gezegd worden, kleur is aan de zonnekant, nog steeds identiek van de nieuwe!

Terras overkapping van 5 jaar oud
Terras overkapping van 5 jaar oud, eerst vooral installatie was een lijdens weg door verkeerde opmetingen. Nu is er een probleem lamellen gaan niet meer dicht. Contact met arrogante telefoniste die je eerst een contact formulier laat invullen waar je nooit bevestiging van krijgt. Na mail en telefonisch contact is er ook totaal geen antwoord of ze een technieker naar Antwerpen kan sturen. Uiterst slechte naverkoopservice.

Antwoord van Winsol
Rolluiken !!!!! Zéér slechte ervaring !!!!
In juni 2023 rolluiken met Zonne energie laten plaatsen. Zéér slechte ervaring, tot op heden 21/08/24 is de installatie nog altijd niet in orde!
Ook electrische rolluiken waren een ware lijdensweg, we hebben hierop maanden moeten wachten tot er eindelijk een rolluikkast zonder of beter met minim builtje kon geplaatst worden!

Vlot verloop
Ik schrik een beetje van al die negatieve reviews. Zelf heb ik goede ervaring tot nu toe met Winsol Solarbox voorzetrolluiken. Alles is vlot verlopen : advies, bestelling, opmeting en plaatsing. Nu hopen dat alles blijft werken.

Bellen niet terug
Bij ons heeft winsol een automatische poort geplaatst. De plaatsing ging goed en de poort werkte tot hij eens haperde en bleef haperen. Nu is hij kapot (werkt niet meer, niet naar boven, niet naar beneden), waardoor wij de garage niet meer kunnen gebruiken. Mijn ma belde al verschillende keren en ze zeggen dat ze gaan terugbellen. Wij horen niemand van bij winsol. De herstelling duurt waarschijnlijk maar een uur. Ondertussen kunnen wij de garage niet meer gebruiken.
Mijn besluit: geen service na levering.
Af te raden… geen goede ervaring!
Mijn ouders bestelden nieuwe ramen voor bovenverdiep en beneden.
Ze kwamen opmeten.
Bij levering ( half jaar na offertebevestiging), verkeerde afmetingen. Te kleine ramen.
Dus… Andere besteld.
Weer wachten!
3 maand later, ja hoor: ramen!
Maar… niet gezien dat er rolluiken boven zaten!
Ze vulden die kast gewoon op met “silicone.”
En ramen niet perfect afgewerkt.
Resultaat: duur 1 jaar, geen gewenst resultaat. Moeilijke communicatie!
Winsol: goed voor doorsnee ramen maar met problemen …?
Af te raden!
Er werd ons een VOLLEDIGE plaatsing…
Er werd ons een VOLLEDIGE plaatsing beloofd van een terrasoverkapping voor de zomer.
Eerste plaatsing pas op 11 juli om dan slechts de helft in orde te zijn, screen te kort en verkeerd afdekplaatje.
Nieuwe datum ergens in oktober opnieuw verkeerd afgemeten screen, te breed deze keer.
Uiteindelijk eind december een volledig afgewerkte terrasoverkapping maar weinig of geen begrip voor de problemen die zij veroorzaakt hebben.
Allemaal loze beloften!
GEEN service na verkoop. Beleefdheid: 0
Ik liet rolluiken plaatsen: de communicatie en service na verkoop zijn propnul!!!
Ik betaalde de factuur onmiddellijk (dag van de plaatsing) maar ik had beter kunnen wachten.
Op mijn mailtjes om nog een oplossing/kleine aanpassing te vragen, wordt gewoonweg NIET gereageerd. Boeren!
Een investering in goede handen
Maar wat vaak lees je enkel slechte reviews, allicht omdat mensen met een minder goede ervaring sneller geneigd zijn om dit te delen dan wanneer alles naar behoren verloopt (perfectie bestaat immers in geen enkele stiel).
Tijd om een positieve noot te delen!
Mijn zoektocht naar een specialist in ramen en deuren begon in het voorjaar van 2022.
Nadat vertegenwoordigers van vier verschillende bedrijven mij een offerte hadden bezorgd, besloot ik in zee te gaan met Winsol.
Wat de doorslag heeft gegeven, waren niet zozeer de gekende verkoopstechnieken, maar wel de spontaniteit en eerlijke/duidelijke toelichting die ik kreeg van de vertegenwoordiger uit Ekeren.
Na de eerste bevestiging van de offertes, mocht ik kennismaken met de werfleider, eveneens iemand met kennis van zaken.
Ondanks het relatief grote project voor een eensgezinswoning en de verschillende uitdagingen met het bestaande schrijnwerk, werd ik steeds gerustgesteld dat alles wel goed zou komen.
Als alleenstaande is het best spannend om zulke renovatiewerken te gaan plannen, tenslotte ben je 100% afhankelijk van de deskundigheid van de partner(s) waarmee je in zee gaat.
Het eerste deel van de bestelling, meer bepaald de garagepoorten, werden uiterst netjes geplaatst door een onderaannemer.
Ook wanneer daags na de plaatsing de manuele bediening wat stroef bleek, werd dit probleem enkele dagen later meteen verholpen. Knap!
Op de ramen en voordeur was het wat langer wachten, maar niet onbegrijpelijk vanwege de schaarste aan materialen.
10 januari 2023 was dé grote dag, plots stonden er vier, misschien wel vijf Winsol bestelwagens voor de deur en kon ik meteen rekenen op drie ploegen die gedurende negen volle dagen het beste van zichzelf hebben gegeven.
Stuk voor stuk aardige vakmensen!
Graag wens ik Winsol dan ook te bedanken voor de samenwerking gedurende de afgelopen periode.
Ik ben bijzonder tevreden dat ik destijds de beslissing genomen heb om met Winsol in zee te gaan en hoop dat deze review kan bijdragen om potentiële klanten te overtuigen, mochten zij enige twijfel hebben.