ZEER SLECHTE ervaring met Winsol! Al 3 jaar hebben wij een zonneluifel die niet gebruikt kan worden om diverse technische gebreken. Het begon met een onprofessionele plaatsing, gevolgd door onvo... Toon meer

Jammer dat je geen 0 sterren kan geven! ZEER SLECHTE ervaring met Winsol! Techniekers die verkeerde diagnose geven en aanraden om een volledig nieuw systeem te plaatsen, terwijl dit helemaal niet n... Toon meer

Heel tevreden over onze voorzetrolluiken die professioneel geplaatst zijn door goede vakmensen.Mooi materiaal in de kleur van onze ramen en wat een luxe bij warm weer alsook een veilig gevoel s'avonds... Toon meer

1. Carport- en pergolabouwer
  2. Luifel leverancier
  3. Deurenfabrikant
  4. Garagedeurenleverancier
  5. Ramenleverancier

Bij Winsol kun je terecht voor ramen (PVC of Aluminium), deuren (PVC of Aluminium), garagepoorten, rolluiken en zonwering. Ons gamma zonwering bestaat uit innovatieve terrasoverkappingen, luifels en screens. Onze adviseurs nemen graag de tijd om te antwoorden op je vragen en je krijgt steeds een persoonlijke en vrijblijvende offerte op maat. Onze producten zijn van Belgische makelij, duurzaam en van topkwaliteit! Spring gerust binnen in onze showroom of ontdek ons gamma op onze website winsol.eu

3,1

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Vraagt klanten om een review

Heeft 66% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

3,1

Alle reviews

43 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

zeer tevreden over de ganse lijn

Zeer tevreden en zeer vriendelijke mensen doe de zonneluifel komen plaatsen zijn , ziet er super mooi uit , spijtig nog niet kunnen van geniet met al die regen , maar dat gaan we zeker doen deze zomer top

20 september 2024

Antwoord van Winsol

Beste Eddy, Bedankt voor je positieve feedback! Super om te horen dat je tevreden bent over jouw luifel en onze plaatsing. We duimen mee voor zonnige dagen, zodat je er optimaal van kan genieten. 😊☀️
Nog een prettige dag.

Vlotte follow up

Vlotte follow up, respectvol en goede service, materiaal voldoet aan gevraagde eisen, m.b.t. normen

31 oktober 2024

Antwoord van Winsol

Beste Stefaan, bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Jouw feedback stimuleert ons om onze service en kwaliteit hoog te houden. Fijn weekend gewenst!
Het Winsol Team

Zeer goed geïnformeerd vooraf en zeer…

Zeer goed geïnformeerd vooraf en zeer goede opvolging. Bij vragen ook steeds zeer vlug geholpen!

22 januari 2025

Antwoord van Winsol

Hartelijk dank voor deze positieve beoordeling Jasper! We hopen je ook in de toekomst weer te mogen helpen. Prettig weekend.

Tevreden klant

Solarbox voorzetrolluiken laten installeren door Winsol. Alles is goed verlopen en ze werken feilloos, ook gedurende de donkere wintermaanden. Wij zijn tevreden.

24 januari 2025

Antwoord van Winsol

Beste Johan, tevreden klanten daar streven we naar 😊. Hartelijk dank voor deze fijne beoordeling. Prettig weekend!
Het Winsol Team

Hebben prima oplossing gevonden voor…

Hebben prima oplossing gevonden voor mijn zonwering.
Professioneel uitgevoerd door bekwame medewerkers met oog voor detail en netheid.

22 januari 2025

Antwoord van Winsol

Dankjewel voor je positieve review Marc. We zijn superblij om te vernemen dat we een oplossing hebben gevonden voor je zonwering. We wensen je nog een fijne dag toe. Het Winsol Team

Goed materiaal

Goed materiaal , goede vakmannen , goede afspraken , goede opvolging !

18 januari 2025

Beste Joseph,
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je positieve ervaring te delen. Dat waarderen we enorm! Nogmaals bedankt en een fijn weekend gewenst. Het Winsol Team

Bestelling van solarfix, muggendeur en hor

Bekwaam personeel bij het plaatsen van solarfix, muggendeur en hor, zeer mooie afwerking, mooie materialen

23 oktober 2024

Antwoord van Winsol

Beste Sonia, het doet deugd om te vernemen dat je tevreden bent over onze service en producten. We wensen je nog een prettig weekend toe! Het Winsol Team

Prijs/kwaliteit

Prijs/kwaliteit, duidelijke afspraken, kennis van de verkoper, plaatsing en zo verder

9 december 2024

Antwoord van Winsol

Beste Freddy, dankjewel voor jouw positieve beoordeling! Nog een prettig weekend. Het Winsol Team

Professionele vakmensen,

Professionele vakmensen, perfecte afwerking. Wij zijn heel tevreden.

12 september 2024

Antwoord van Winsol

We waarderen jouw positieve beoordeling! We zijn blij als ook onze klanten tevreden zijn 😊. Nog een prettige dag.

Vast raam

Correcte plaatsing, correcte opvolging en correcte planning. Een voorbeeld voor vele anderen.

21 oktober 2024

Antwoord van Winsol

Bedankt voor je mooie woorden! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent over onze plaatsing, opvolging en planning. Jouw feedback motiveert ons om steeds het beste te blijven doen 😊. Nog een fijne dag. Het Winsol Team

Topfilms.

Duidelijke afspraken en prima uitvoering.

28 september 2024

Antwoord van Winsol

Hartelijk dank voor jouw positieve beoordeling. We vinden het fijn om te horen dat afspraken werden nageleefd en de uitvoering van de werken prima was. Nog een prettige dag. Het Winsol Team

screen en luifel geplaatst

goede plaatsing zeer goede info voor de verkoop was afgerond

11 oktober 2024

Antwoord van Winsol

Dankjewel voor jouw positieve beoordeling! Het is fijn om te horen dat de service en plaatsing zeer goed was van jouw screen en luifel. Nog een prettige avond! Het Winsol Team

Alles correct volgens afspraak…

Alles correct volgens afspraak uitgevoerd

31 mei 2024

Antwoord van Winsol

Bedankt Freddy! Het doet ons goed om te horen dat alles correct en volgens afspraak is uitgevoerd. We helpen je in de toekomst graag weer verder! Met vriendelijke groeten, Het Winsol Team

Correct en volgens de afspraken…

Correct en volgens de afspraken geplaatst. Verzorgd en netjes gewerkt .
Zeer functioneel. Tevreden met onze aankoop.

15 augustus 2024

Antwoord van Winsol

Bedankt voor je mooie review! Fijn dat alles naar wens is verlopen. Alvast veel plezier met je aankoop. We verwelkomen je in de toekomst graag terug. Nog een prettige avond.
Het Winsol Team

de dienstverlening vooraf was…

de dienstverlening vooraf was uitstekend, alsook het contact (en de plaatsing van het doek) met de technici die het doek van onze zonneluifel hebben vervangen

10 mei 2024

Antwoord van Winsol

Beste, dankjewel voor jouw positieve beoordeling. Het is super om te
horen dat je onze service, contact en plaatsing uitstekend vond. We wensen je nog een fijne avond toe. Het Winsol Team

Totale, succesvolle, vernieuwing van ramen en rolluiken Wij hebben alle ramen +rolluiken laten…

Wij hebben alle ramen +rolluiken laten vervangen. De ontvangst en info van Danny waren om een puntje aan te zuigen. Ook op telefonisch contact werd vlot ingegaan. De plaatsing, begeleid door Adriaan, verliep, ondanks de grootte van de werf, vlot. Op vragen en bijhorende aanpassingen tijdens de werken werd vlot ingepikt. De meerwaarde inzake woonkwaliteit is zeker niet te ontkennen.

12 december 2024

Antwoord van Winsol

Bedankt voor deze mooie review, Edwin!
Wat fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn over de service van Danny en Adriaan. Mocht er in de toekomst nog iets zijn waar we mee kunnen helpen, aarzel dan zeker niet om contact op te nemen. We wensen je veel plezier met de nieuwe ramen en rolluiken!
Nog een fijne avond