Plankje besteld om 2 fotolijstjes op te zetten. Zwarte schroeven extra erbij besteld om eenheid te creëren. Helaas zijn deze schroeven tekort omdat onze panelen ergens anders vandaan komen terwij... Toon meer
Door Dhl was het pakket beschadigd en teruggestuurd naar de fabriek in Zweden. Na enkele e-mails werd binnen twee dagen via Dhl-express een reprint gestuurd! Geweldige service!
Geweldig geholpen door Robine van Woodupp toen bleek dat in één van de geleverde eind lamellen een flinke barst zat. Ik heb een nieuwe toegestuurd gekregen.

Wittevrouwen 14, 1358 CD, Almere, Almere Haven, Nederland
Vraagt klanten om een review
Heeft 93% van zijn negatieve reviews beantwoord
Ik vind de prijs/kwaliteit niet in balans. Onlangs heb ik in 7 panelen aangeschaft. De maatvoering van het akoestische materiaal tov de latten is niet hetzelfde. Er was maar 1 paneel zoals het moet zijn. De andere 6 panelen hadden fouten. Je gaat ervan uit dat je een paneel van € 110,- ps netjes kan monteren. Het was steeds een puzzel om het netjes te maken. Ik heb geen cirkelzaak dus moest alles met de handzagen. En als ik al moet beginnen met haaks, gaat er iets niet goed. Het is gelukt maar ging niet naar wens.
Het is vreemd dat de consument eerst een duur paneel haaks moet maken, de teveel aan akoestisch materiaal eraf snijden. Je ziet gewoon dat de de latten er maar op gekwakt zijn. Dat is zonde.

Antwoord van WoodUpp - Netherlands
Wandpanelen besteld, snelle levering goede handleiding en top kwaliteit. Erg blij mee

Antwoord van WoodUpp - Netherlands
Wat een snelle leveringen, makkelijk te gebruiken en te installeren....maar bovenalles echt mooi en zeer goede kwaliteit.

Antwoord van WoodUpp - Netherlands
Ik ben zeer tevreden over mijn aankopen bij WoodUpp. De communicatie was duidelijk en de wandpanelen met accessoires zijn bevestigd. Ik zie alleen de hoge prijs van de wandpanelen niet perse terug in de kwaliteit. Ik denk als je geen accessoires nodig hebt, je prima een goedkoper alternatief kunt gebruiken. Ik zelf heb echter ook een plank en tv-beugel mee gekocht en deze zijn daarentegen wel de moeite waard. Oordeel zelf dus even wat je precies nodig hebt. Geen 5-sterren dus vanwege de hoge prijs.

Antwoord van WoodUpp - Netherlands
Wat een mooi product! Netjes verpakt afgeleverd. De geur moesten we even aan wennen, maar lijkt ook qua sterkte iets af te nemen.

Antwoord van WoodUpp - Netherlands
Goede ervaringen de producten geweldig verpakt. Als het uitverkocht is kan jezelf op een lijst zetten. En je krijgt bericht als het artikel er weer is. Goede gebruiks aanwijzing.

Antwoord van WoodUpp - Netherlands
Alleen de haken/ knoppen besteld, heb zelf panelen van een andere fabrikant, ze passen en er hangen nu schilderijen aan
Goede kwaliteit

Antwoord van WoodUpp - Netherlands
De panelen zijn prachtig. De levering was top. Wij zijn heel blij

Antwoord van WoodUpp - Netherlands
Plankje besteld om 2 fotolijstjes op te zetten.
Zwarte schroeven extra erbij besteld om eenheid te creëren.
Helaas zijn deze schroeven tekort omdat onze panelen ergens anders vandaan komen terwijl het plankje wel past.
Zwarte schroeven bij Ali besteld 15mm lang, deze kan je wel vast draaien.
Misschien een idee dat u ook langere schroeven kan leveren.

Antwoord van WoodUpp - Netherlands
Prima product voor een redelijke prijs
Past Prima in onze zaak

Antwoord van WoodUpp - Netherlands
Hele mooie akoestische wandpanelen. De panelen zien er heel natuurlijk uit met een echte houtnerf. Onze keus viel op Engels eiken en deze kleur was elders nergens te vergkrijgen. Bijvoorbeeld bouwmarkten hadden licht eiken of een hele donkere kleur maar niets daar tussen in.... De panelen van woodupp zijn prijzig, maar daar krijg je wel unieke panelen voor terug.

Antwoord van WoodUpp - Netherlands
Het gaat niet goed nee, we hadden een frame / omkasting gemaakt en een aantal latten gemonteerd, maar mijn vrouw wordt er helemaal duizelig van, dus kunnen we dit helaas niet doorzetten, behalve een heleboel verloren tijd, ook nog ca 1000 euro weggegooid geld aan omkasting en latten.

Antwoord van WoodUpp - Netherlands
We kregen snel het gevraagde pakket met test materiaal. Gaan er mee aan de slag.