Det har gått snabbt och enkelt med beställningen. Vi trivs med att gå på vårt nya golv. Däremot när vi skulle göra en retur så var det lite segare.. skickade mail om att få en retursedel vilket jag... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Fantastisk kundservice🙏 Fick snabb hjälp med att lägga en beställning som tillfälligt saknades i webshopen och kom fram direkt på telefon när jag hade ett mindre problem vid installationen och fick... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Extremt smidigt att montera! Vi var nöjda från start till slut. Från första kontakt med företaget, provbitar, beställning, leverans, montering och uppföljning! Det blir väldigt modernt och extrem... Toon meer
Geschreven door het bedrijf
Geschreven door het bedrijf

Atlasgatan 8, 802 86, Gävle, Brynäs, Zweden
Vraagt klanten om een review
Heeft 93% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Snabb leverans, snygg lampa lite dyr kanske.
Med vänlig hälsning, Peter

Antwoord van WoodUpp - Sverige
I spent over €1,500 on this order and just received it this morning. I haven't even had the chance to inspect the product yet, but the delivery left a huge disposable pallet without any prior notice. Customer service completely refuses to help or compensate for the disposal, meaning I now have to pay out of my own pocket to hire someone to remove the trash. Extremely poor service experience for a high-value purchase.
Att Woodup´s Ledstip funkar med Hue var för mig avgörande. Jag valde dom svarta så dom syns mindre när dom är avslagna.
En bra produkt som var enkel att installera.

Antwoord van WoodUpp - Sverige
Mycket hög kavlitet på dessa produkter.
Bra leveranser.

Antwoord van WoodUpp - Sverige
Däremot när vi skulle göra en retur så var det lite segare.. skickade mail om att få en retursedel vilket jag inte fick svar på. Men när jag ringde till kundtjänst gick det smidigt. Nu väntar vi på info om den returnerade varan kommit fram vilket tagit snart 2veckor.
Så lite snabbare uppdatering kring saker vore bra. Annars är vi super nöjda

Antwoord van WoodUpp - Sverige
Jättefina akustikpaneler med tillbehör , enkelt att montera och ett toppen resultat

Antwoord van WoodUpp - Sverige
Bra kvalitet, snyggt och lätt att montera. Supernöjda!

Antwoord van WoodUpp - Sverige
Otroligt snygga hyllor som är enkla att montera. Snabb leverans. Skulle varmt rekommendera.

Antwoord van WoodUpp - Sverige
Fantastiska produkter så nöjd med
Belysningen, hylla och nyckellådan
Hallen har fått ett jättelyft så nöjd.

Antwoord van WoodUpp - Sverige
Det är tredje gången jag köper paneler och CREATE produkt från dem och jag är jättenöjd med det. Jag satte upp i sovrummet denna gången, bara en sida mot grannen, och rummet blev tystare och panelerna ser jättefina ut. Jag tänkte köpa till andra sovrum också den här veckan. Är det dyrt? Ja, det är det jämfört med andra företag, men kvaliteten är också mycket bättre än andra företag. Det enda som kan bli lurigt att göra är nära knappar och eluttag. Jag har använt laserpass/krysslaser då jag kan markera snabbare var jag ska göra ett hål på panelen.

Antwoord van WoodUpp - Sverige
Lättnavigerad hemsida, produkter avbildade på propert sätt, lätt att se hur de skulle passa in i den egna hemmiljön. Vara lätt att montera, stabil och förbaskat snygg. Rekommenderas!

Antwoord van WoodUpp - Sverige
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.