De koerier liet het behoorlijk afweten. En bij problemen leer je je leverancier kennen. Dankzij zijn inspanning is de vertraging nog binnen de perken gebleven.
Prima ervaring Victron batterij laders gekocht bij WSP energy solutions. De bestelling duurde iets langer dan verwacht maar kon goed contact opnemen met verkoper. Door drukte van verschillende orde... Toon meer
Victron apparaten gekocht met de laagste prijs garantie. Alles was nieuw en perfect verpakt en geleverd binnen één dag. Aanbevolen winkel!
Uw leverancier van de complete lijn van Victron Energy en Mastervolt producten snelle levering en een goede after sales. WSP Energy Solutions is een onderdeel van Watersportproducten.nl Wij zijn sinds 1986 gespecialiseerd in de verkoop van watersportproducten
Lovensekanaaldijk 88-19, 5015 AK, Tilburg, Nederland
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Prima prijzen. artikelen meestal direct leverbaar en vlotte levering, ben zeer tevreden...

Aanbevolen winkel!

Antwoord van WSP Energy Solutions
Voor de 2de keer besteld en wederom zeer tevreden. Snelle levering en uitstekende prijs. Graag tot de volgende keer.

Antwoord van WSP Energy Solutions
René heeft helemaal meegedacht met hetgeen we wilden. Door hem hebben we ook alles bij jullie besteld. Super tevreden. Ook een heel snelle levering. Volgende keer weer. Overigens de laagste prijs werd meteen toegepast. Top.

Antwoord van WSP Energy Solutions
Scherpe prijzen, vriendelijke communicatie, vlotte service, ben zeer tevreden.

Antwoord van WSP Energy Solutions
Verkeerd besteld product zonder problemen omgeruild.

Antwoord van WSP Energy Solutions
Aflevering correct alleen track en trace werkte niet vie website

Antwoord van WSP Energy Solutions
Beloven veel (laagste prijs garantie), doen best moeilijk als je ze aan hun beloften wilt houden en verder lijkt het allemaal heel onprofessioneel.
Communicatie is erg stroef.
Uiteindelijk was de prijs inderdaad het beste dat ik kon vinden, maar dat kostte wel heel wat mailtjes.
Accu (Victron Lithium 12.8V 200Ah NG) moet volgens de fabrikant rechtop of liggend geinstalleerd en vervoerd worden. Op de doos van de accu staat dat ook duidelijk. Hij werd echter in een blanko doos verstuurd, dus de pakketdienst deed er hun gebruikelijke gooi en smijtwerk mee, waardoor hij overduidelijk op z'n kop druk heeft gehad (schuim boven accu erg diep ingedrukt. Zeiden dat het geen probleem was, en dat het onder de garantie valt als hij toch stuk gaat. Niet erg prettig als je een paar duizend km van Nederland in een vrij leeg gebied op vakantie bent met een brandende lithiumaccu in je camper. Laten we maar hopen dat het goed gaat.

Antwoord van WSP Energy Solutions
Flexibel in het zoeken naar passende oplossingen, en snelle levering van producten.

Antwoord van WSP Energy Solutions
De prijzen zijn interessant, hoewel ik toch een extra kost kreeg van 195 € voor verzending, die ik niet had verwacht.
De firma was zo vriendelijk mijn bestelling in te houden toen ik vroeg om een wijziging in mijn bestelling. Erg klantvriendelijk.
Er was een probleem met mijn klantaccount: ik kon mij eigen betaalde bestelling niet zien.
Bij de eindafrekening is er iets misgelopen zodat ik 200 € te veel moest betalen.
Dat hebben ze na reclamatie en nogal lang wachten dan toch terugbetaald.

Antwoord van WSP Energy Solutions
Zeer goede interactie en zeer goed contact.
Artikel zeer snel verzonden.
Een minpuntje: de website herkent professionele gebruikers (btw) niet goed en op de factuur staan niet de volledige gegevens van de verkoper vermeld.

Antwoord van WSP Energy Solutions
Wat ging er niet mis; verkeerd advies.
Ondanks dat ik duidelijk heb aangegeven dat ik een Victron apparaat wil waarmee handelen op de energie markt mogenlijk moet zijn en waarbij ik mijn opgewekte energie wil verkopen wanneer de elektra prijs hoog is, werd mij een apparaat geadviseerd zonder een Net aansluiting.
Het annuleren zou heel lastig zijn omdat het reeds verstuurd zou zijn vanuit Victron zelf. Behalve onjuist advies, verkopen ze dus niet uit eigen voorraad. Dat het verstuurd was klopt ook niet, immers zou ik dan al de bevestiging van de tag & trace moeten hebben. Na het uitzoeken van een ander apparaat welke wat duurder bij hun was dan bij de concurrent en ik dit kenbaar maakte ivm de prijsgarantie werd mij te verstaan gegeven dat ik te lastig was en het maar ergens anders moet kopen. Dat hebben we gedaan, daar kreeg ik wel het juiste advies en was het ook nog goedkoper. Je zou zeggen dat het normaal zou zijn dat het betaalde bedrag per omgaande terug betaald zou worden, maar daar hadden ze ook niet veel haast mee.
De reactie had ik wel verwacht, het klopt dat ik niet direct een keuze kon maken over de vele keuzes die Victron bied, maar een taak van een dealer is ook GOED advies geven en de klant juist adviseren. Wat nu een andere Victron dealer wel heeft gedaan. Van het begin af aan heb ik duidelijk aangegeven wat de bedoeling was. Of mijn wensen van een kleine simpele Victron installatie met terug lever mogelijkheden en "Dynamisch ESS" boeide jullie niet of wilde mij alleen de duurste mogelijke oplossing verkopen.

Antwoord van WSP Energy Solutions
Een geweldige service en uitstekende hulp door foto's te sturen van het juiste onderdeel, om te checken of het klopt