De koerier liet het behoorlijk afweten. En bij problemen leer je je leverancier kennen. Dankzij zijn inspanning is de vertraging nog binnen de perken gebleven.

Prima ervaring Victron batterij laders gekocht bij WSP energy solutions. De bestelling duurde iets langer dan verwacht maar kon goed contact opnemen met verkoper. Door drukte van verschillende orde... Toon meer

Victron apparaten gekocht met de laagste prijs garantie. Alles was nieuw en perfect verpakt en geleverd binnen één dag. Aanbevolen winkel!

1. Waterskiwinkel
  2. Watersportartikelen verhuurbedrijf

Uw leverancier van de complete lijn van Victron Energy en Mastervolt producten snelle levering en een goede after sales. WSP Energy Solutions is een onderdeel van Watersportproducten.nl Wij zijn sinds 1986 gespecialiseerd in de verkoop van watersportproducten

4,5

Uitstekend

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Prima prijzen

Prima prijzen. artikelen meestal direct leverbaar en vlotte levering, ben zeer tevreden...

13 mei 2026

Beste,

Dank u voor de mooie review.
Wij streven er naar om zoveel mogelijk direct te kunnen leveren voor een scherpe prijs.

www.wsp-energy.solutions

Door derden ontstane problemen oplossen.

18 april 2026

Dank voor de mooie review.
Als we kunnen helpen dan doen wij dat natuurlijk.
Sorry dat de levering wat langer duurde helaas gaat het wel eens verkeerd als een chauffeur geen zin heeft om moeite te doen.

Watersportproducten

Victron met Laagste prijs garantie

Aanbevolen winkel!

14 april 2026

Beste,

Wat een mooie review hier zijn wij u natuurlijk erg dankbaar voor.
De laagste prijs garantie is bij ons geen loze kreet.

www.wsp-energy.solutions

Ik kreeg snel het apparaat wat ik zocht.

Ik kreeg snel het apparaat wat ik zocht.

1 april 2026

Beste,

Dan k u voor uw 5 sterren review.

Als wij iets op voorraad hebben wat bij victron meestal 95% is dan leveren wij dit zsm.

www.wsp-energy.solutions

Voor de 2de keer besteld en wederom…

Voor de 2de keer besteld en wederom zeer tevreden. Snelle levering en uitstekende prijs. Graag tot de volgende keer.

7 april 2026

Beste,

Natuurlijk weer graag gedaan.
U bedankt voor weer een mooie review.

Super tevreden.

René heeft helemaal meegedacht met hetgeen we wilden. Door hem hebben we ook alles bij jullie besteld. Super tevreden. Ook een heel snelle levering. Volgende keer weer. Overigens de laagste prijs werd meteen toegepast. Top.

24 maart 2026

Beste,

Dank u voor de mooie review.

Graag gedaan en heel veel plezier met de nieuwe elektra installatie in de camper.

Top-bedrijf

Scherpe prijzen, vriendelijke communicatie, vlotte service, ben zeer tevreden.

6 maart 2026

Dank voor de mooie review.

Wij hopen dat het aansluiten van de apparatuur net zo vlot gaat als onze levering.

Dank voor de mooie review.

Levering volgens afspraak is gewoon zoals het hoort.

Top bedrijf

2 maart 2026

Beste,

Dank u voor deze mooie review wij waarderen dit zeer.

www.wsp-energy.solutions

Verkeerd besteld product zonder…

Verkeerd besteld product zonder problemen omgeruild.

25 februari 2026

Beste,

Bedankt voor deze mooie review.
Een foutje is zo gemaakt en dan kan iets natuurlijk omgeruild worden.

www.wsp-energy.solutions

Aflevering correct alleen track en…

Aflevering correct alleen track en trace werkte niet vie website

14 februari 2026

Beste,

Bedankt voor uw mooie review.
Helaas waren wij vergeten om een vinkje aan te zetten zodat u een email ontvangt met de track en trace en deze voor u zichtbaar was op onze website.
Onze excuses hier voor.

www.wsp-energy.solutions

Beloven veel, doen erg moeilijk.

Beloven veel (laagste prijs garantie), doen best moeilijk als je ze aan hun beloften wilt houden en verder lijkt het allemaal heel onprofessioneel.
Communicatie is erg stroef.
Uiteindelijk was de prijs inderdaad het beste dat ik kon vinden, maar dat kostte wel heel wat mailtjes.

Accu (Victron Lithium 12.8V 200Ah NG) moet volgens de fabrikant rechtop of liggend geinstalleerd en vervoerd worden. Op de doos van de accu staat dat ook duidelijk. Hij werd echter in een blanko doos verstuurd, dus de pakketdienst deed er hun gebruikelijke gooi en smijtwerk mee, waardoor hij overduidelijk op z'n kop druk heeft gehad (schuim boven accu erg diep ingedrukt. Zeiden dat het geen probleem was, en dat het onder de garantie valt als hij toch stuk gaat. Niet erg prettig als je een paar duizend km van Nederland in een vrij leeg gebied op vakantie bent met een brandende lithiumaccu in je camper. Laten we maar hopen dat het goed gaat.

22 januari 2026

Beste,

Wat een uitgebreide review.
Wij hebben gedaan wat wij beloven de laagste prijs + extra € 35,00 korting en gewoon op uw emails gereageerd wat soms wel eens wat later kan zijn omdat wij nog meer emails per dag binnen krijgen.

Met de accu is ook helemaal niks aan de hand alleen het verpakkings materiaal is wat in gedeukt dit geeft ook geen enkel probleem voor de werking van de accu.
U heeft zelf nog contact gehad met een Victron service center waar dit ook tegen u is vertelt.

Het is vervelend dat u dit zo ervaart maar als dit echt een probleem met de accu zou kunnen opleveren dan hadden wij en het Victron service center dit laten weten.

Wij wensen u een goede vakantie toe.

Flexibel en snel

Flexibel in het zoeken naar passende oplossingen, en snelle levering van producten.

8 oktober 2025

Beste,

Bedankt voor uw mooie review dit wordt zeer gewaardeerd.
Als we kunnen helpen doen wij dat natuurlijk graag.

www.wsp-energy.solutions

De prijzen zijn interessant maar

De prijzen zijn interessant, hoewel ik toch een extra kost kreeg van 195 € voor verzending, die ik niet had verwacht.
De firma was zo vriendelijk mijn bestelling in te houden toen ik vroeg om een wijziging in mijn bestelling. Erg klantvriendelijk.
Er was een probleem met mijn klantaccount: ik kon mij eigen betaalde bestelling niet zien.
Bij de eindafrekening is er iets misgelopen zodat ik 200 € te veel moest betalen.
Dat hebben ze na reclamatie en nogal lang wachten dan toch terugbetaald.

30 september 2025

Bedankt voor uw review.
Er was zeker iets verkeerd gegaan met de eind afrekening.
Dit hoort natuurlijk niet en is gelukkig opgelost.
Normaal worden de bestellingen via de website afgehandeld en kan er ook niks fout gaan.
Uw bestelling is op factuur geleverd waar helaas iets verkeerd is gegaan.
Nogmaals onze excuses hier voor.

www.wsp-energy.solutions

Goede interactie en goed contact

Zeer goede interactie en zeer goed contact.
Artikel zeer snel verzonden.
Een minpuntje: de website herkent professionele gebruikers (btw) niet goed en op de factuur staan niet de volledige gegevens van de verkoper vermeld.

4 augustus 2025

Bedankt voor uw review.
Er is inmiddels een nieuwe module toegevoegd welke automatisch de btw verrekend van professionele gebruikers.
Op de factuur staan niet de volledige gegevens van de verkoper vermeld.
Welke gegevens mist u ?

www.wsp-energy.solutions

Onjuist advies & geneuzel over de prijsgarantie

Wat ging er niet mis; verkeerd advies.
Ondanks dat ik duidelijk heb aangegeven dat ik een Victron apparaat wil waarmee handelen op de energie markt mogenlijk moet zijn en waarbij ik mijn opgewekte energie wil verkopen wanneer de elektra prijs hoog is, werd mij een apparaat geadviseerd zonder een Net aansluiting.
Het annuleren zou heel lastig zijn omdat het reeds verstuurd zou zijn vanuit Victron zelf. Behalve onjuist advies, verkopen ze dus niet uit eigen voorraad. Dat het verstuurd was klopt ook niet, immers zou ik dan al de bevestiging van de tag & trace moeten hebben. Na het uitzoeken van een ander apparaat welke wat duurder bij hun was dan bij de concurrent en ik dit kenbaar maakte ivm de prijsgarantie werd mij te verstaan gegeven dat ik te lastig was en het maar ergens anders moet kopen. Dat hebben we gedaan, daar kreeg ik wel het juiste advies en was het ook nog goedkoper. Je zou zeggen dat het normaal zou zijn dat het betaalde bedrag per omgaande terug betaald zou worden, maar daar hadden ze ook niet veel haast mee.

De reactie had ik wel verwacht, het klopt dat ik niet direct een keuze kon maken over de vele keuzes die Victron bied, maar een taak van een dealer is ook GOED advies geven en de klant juist adviseren. Wat nu een andere Victron dealer wel heeft gedaan. Van het begin af aan heb ik duidelijk aangegeven wat de bedoeling was. Of mijn wensen van een kleine simpele Victron installatie met terug lever mogelijkheden en "Dynamisch ESS" boeide jullie niet of wilde mij alleen de duurste mogelijke oplossing verkopen.

1 juli 2025

Beste,

Wij vinden het vervelend dat u volgens u slecht bent voorgelicht.

Toch zijn wij van mening dat u zelf niet wist wat u wilde en diverse ideeën op internet had gevonden.
Wij hebben u al van af het eerste contact een multiplus geadviseerd.
Eerst heeft u een bestelling gedaan met een CERBO GX MKII nadat u deze ontvangen had wilde u u deze retour sturen en een multiplus GX model voor hebben.
Volgende dag had u nog op internet gekeken en wilde u een Victron Omvormer RS 48/6000 deze heeft u besteld en de volgende dag weer geannuleerd.
Wij hebben deze met wat extra werk weer tegen kunnen houden bij DHL.
Vervolgens wilde u een Victron MultiPlus-II 48/8000/110-100/100 230V later heeft u zich weer bedacht en moest dit een Victron MultiPlus-II 48/5000 worden.
Nadat voor ons ook nog duidelijk werd dat u zelf een accu ging samen stellen ( maken ) en ook nog wilde gaan terug leveren aan het net hebben wij uit veiligheids overweging besloten om u niet meer te leveren.

Wij hebben hier veel tijd ingestoken ongeveer 10 emails en diverse telefoontjes wat op zich niet erg is maar wat u wilt is niet even zomaar zonder ondersteuning goed werkend te krijgen.
Het bedrag is gewoon terug betaald wettelijk staat hier 14 dagen voor en is binnen 3 werkdagen terug betaald.

Wij leveren altijd met de laagste prijs garantie.

Beste,

Als er vragen zijn dan doen wij ons best om deze te beantwoorden zoals het hoort.

www.wsp-energy.solutions

Een geweldige service en uitstekende…

Een geweldige service en uitstekende hulp door foto's te sturen van het juiste onderdeel, om te checken of het klopt

11 juni 2025

Beste,

Graag gedaan als we kunnen mee denken doen we dat graag.

persoonlijk advies

persoonlijk advies krijg je niet overal meer .

14 mei 2025

Beste,

Als we u van advies kunnen voor zien doen we dat natuurlijk graag.
Beter advies vragen als dat u iets verkeerds koopt dat zou zonde zijn.

www.wsp-energy.solutions

Dit is wat onze klanten over ons zeggen: