3suisses Reviews

1,3

Zeer slechte ervaring met 3Suisses Korting niet toegekend, bijgevolg foutieve factuur gekregen (te hoge of wat dacht u). Telefoontje (door mij te betalen) met klantendienst 3Suisses bracht geen oph... Toon meer

Wat is er mis bij 3Suisses!! Begin februari bestelling gedaan. 1maand later nog niets van gehoord. Na telefonisch contact kunnen ze daar de bestelling niet terugvinden. Erger wordt het dat men zelfs d... Toon meer

1. Lingeriewinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Toute la mode en habillement et linge de maison. Les dernières tendances pour toute la famille. Mais aussi un large choix de mobilier et de déco pour la maison !

Zeer slecht

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

1 review in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Ik heb tweemaal bestelling gedaan en…

Ik heb tweemaal bestelling gedaan en laten toekomen in een afhaalpunt. Nu krijg ik opeens een brief van EOS dat ik een factuur van januari 2018 dus bijna een jaar geleden niet heb betaald en ik moet bewijzen dat ik ze heb betaald. Een jaar geleden . En ik moet bewijzen dat ik heb betaald.
Ik vind het heel erg dat ze failliet zijn maar dat ze op deze wijze zoveel mogelijk geld willen verzamelen op onwetende burgers die toch betalen is schandalig.

26 oktober 2018

Antwoord van 3suisses

Goedemorgen meneer, mijn excuses voor de problemen voldaan maar we zouden moeten Éos het bewijs van overdracht. Kunt u mij meedelen of uw klant nummer? Van harte welkom. Maxime

Stuur alles terug in juli 2018 krijg in…

Stuur alles terug in juli 2018 krijg in september de rekening van de teruggestuurde artikelen eentje heb ik sirect betaald bedrag van 11.87 op 5 september vandaag krijk ik terug een betaling van 63.38 en zou bij god niet weten hoe ze aan da bedrag komen nooit koop ik daar nog iets aan

2 oktober 2018

Beste Mevrouw De Veene,
Mijn excusses vor het ongemak.
Om u beter van dienst te kunnen zijn, zou u mij een klantennummer of bestellingsn° kunnen geven dat ik dit kan bekijken.
Nogmaals mijn excusses voor het ongemak.
Ik dank u bij voorbaat voor uw antwoord en uw begrip.
Een prettige dag verder.

Geld nooit terug ontvangen van terugzendingen....

Zeer slechte ervaring ontvangen bij terugzendingen van goederen (teruggestuurde goederen voor een bedrag van 24.59 euro + 22.99 euro + 31.19 euro = 78.77 euro teruggestuurd en dit is zonder verzendkosten), heb dit bedrag nooit teruggezien of teruggestort gekregen op mijn rekening of afgetrokken op mijn cofidiskaart ! Echt niet goed bezig ! (Klantennr. 000 040 682)

14 september 2018

Beste,
Zou u met me contact kunnen opnemen per facebook of op onze klantendienst. ( 078/77.00.33 )
Ik zal dit zeker bekijken voor u.

Voor mij nooit meer

Voor mij nooit meer
Ben de afperspraktijken beu, het stopt gewoon niet.
Nog nooit online kopen problemen gehad enkel bij 3 suisses.
Ze verdienen geen ster

31 augustus 2018

Beste,

Afperspraktijken ?Erg vervelend dat dit zich heeft voorgedaan.
Krijgt u soms aanmaningen die er niet moeten zijn?
Mag i u vragen mij per tel 078/77.00.33 of mai/facebook te contacteren.
Ik zal dit bekijken voor u, vergeet u klantennummer niet te sturen als u me een mail stuurt.

Betaling

Ik heb in juli een betaling aan 3suisses gedaan. Ik heb enkele weken later een brief van EOS Contentia gekregen dat dit bedrag nog zou moeten openstaan. Ik zou dan ook nog eens aan Contentia moeten betalen. Dus het bedrag werd ineens 121 euro. Ik heb dit verder nagekeken en blijkt dat ik aan 3suissesbetaald heb op 29juli 2018 op het rekeningnummer BE94001750638014. Dit blijkt een oud rekeningnummer van 3suisses te zijn. Nu vraag ik wat er met mijn geld gebeurt is. 3suisses beweert dit nooit ontvangen te hebben!!! Ik vraag mij af: waar is mijn geld naartoe !?! Op het nummer 078 77 00 33 krijg ik niemand ad lijn, buiten de optie: wettelijke uitleg kan je op de ivr niets kiezen. Ik wens een oplossing!

31 augustus 2018

Erg vervelend dat dit zich heeft voorgedaan.
Mag ik u vragen mij per tel 078/77.00.33 of mai/facebook te contacteren.
U mag me ook direkt een copie van betaling opsturen en ik zal het nodige doen zou het nodige nog niet gedaan zijn.

Incasso i.o.v. 3Suisses

Bij mij kwam het incassobureau EOS Contentia ook aankloppen i.o.v. 3Suisses, en dit voor nog een openstaande rekening van een bestelling die ik weliswaar heb teruggestuurd. Het bewijs van verzending had ik niet meer, daar ik van 3Suisses pas een eerste betalingsherinnering heb ontvangen na ongeveer 3 maanden na verzending...?!? Na herhaaldelijk de klantendienst te hebben gecontacteerd, kreeg ik dan de 1ste aanmaningsbrief via het incasso. Vervolgens belde men mij van dit incassobureau ongeveer 1x per week. Ik had telkens iemand anders aan de lijn, en moest steeds terug opnieuw mijn verhaal doen (men zou verwachten dat dit dan toch ergens wordt geregistreerd?). Ik heb ook steeds uitdrukkelijk vermeld dat ik pertinent weiger te betalen. Soit, sinds halfweg juli hoor ik niks meer; vermoedelijk omdat het faillissement is aangevraagd. Ik zag dat de stopzetting werd gepubliceerd in Het Staatsblad op 18/07/2018.
Wat ik dus wil aantonen aan de mensen die in hetzelfde schuitje zitten: Als ik alle klachten zoal lees (+ het feit dat Testaankoop ook al de klachten bundelt) vermoed ik dat het hier om wanpraktijken gaat, om toch maar bij de klanten ergens de centen te kunnen halen. Ik vermoed dus ook dat iedereen op beide oren kan slapen en dat er verder geen verhaal kan/zal worden gemaakt.

24 augustus 2018

Beste,
Je kunt op u beide oren slapen.
Veel mensen hebben een aanmanig gekregen of brief van incasso bureau die er niet moest zijn.
Mijn excuses voor het ongemak.
Dit heeft allemaal nieks te maken met het faillisement, u kunt me bereiken per mail klantenserviceweb@3suisses.be of per facebook als u het wenst.
Ik zal dit dan nakijken voor u en het nodige doen.
David

Ik heb er één keer besteld

Ik heb er één keer besteld, en ben het niet meer van plan. Hun klantendienst is ONBEREIKBAAR. Waarom dan een klantendienst hebben, als er al één is. Ik heb geen bericht gekregen dat mijn bestelling was verzonden, of dat ik ze kon gaan afhalen. Omdat het zo lang duurde ging ik zelf eens kijken op de website en bleek dat ze al 8 dagen bij het afhaalpunt was. Eén item was uitverkocht maar hebben ze me onmiddellijk terugbetaald (vond het wel jammer dat het er niet was). Ze hebben één fout artikel opgestuurd. Ik heb maar besloten het te houden want god weet wat gedoe het is om het om te ruilen.

15 juli 2018

Erg vervelend dat dit zich heeft voorgedaan.
Als één artikel fout was, kunt u die altijd terugsturen wij zullen die ruilen voor het artikel die u verwachte.
U kunt ons ook bereiken per mail klantendienst@web.3suisses.be of per facebook als de lijn bezet is.

3 suisses

Na meer dan 25 jaren klant te zijn bij 3 suisses, heb ik besloten nooit meer bij hun te bestellen.
Vorig jaar een aantal bestellingen gedaan die ik betaald heb, ineens vorige week een brief van een incassobureau in mijn bus dat ik meer dan 1900 euro in 2 weken tijd moet betalen??? Mijn rekeningen zijn allemaal betaald. Waar komen ze ineens bij af, van 3 suisses zelfs geen brief gehad en dan na bijna een jaar na de bestellingen die dus degelijk betaald zijn, komen ze af met een incassobureau????
En binnen geraken bij 3 suisses is heel lang wachten. uiteindelijk contact gehad werd me inderdaad verteld dat ze alle gegevens kwijt zijn. Stuur je dan maar ineens een incassobureau op de klant af, een klant die betaald heeft dan nog?? Schandalig vind ik het!!

12 juli 2018

Beste,
Men heeft de informatie niet kwijtgespeeld.
Ik ben David van de nieuweklantendienst en die verandering heeft storingen gebracht.
Dit is geen excuus daar ga ik akkoord meer, maar men had geen informatie omtrent deze en veel mensen hebben een brief ontvangen die er niet moest zijn.
Nogmaals mijn excuses voor het ongemak.

Wrange nasmaak na jarenlang trouwe klant geweest te zijn.

Ik was reeds jaren trouwe klant bij 3suisses.
Op 19/06 kreeg ik plots twee mails waarin stond dat ik mijn bestellingen van september en oktober vorig jaar niet betaalde. Ik contacteerde hen telefonisch, werd gerustgesteld, moest gewoon mijn betalingsbewijzen doorsturen per mail. Zo gezegd, zo gedaan.
Op 06/07 kreeg ik opnieuw een aanmaning met vermelding dat ik binnen de 14 dagen moest betalen of men een incasso zou contacteren. Opnieuw contacteerde in 3suisses waar men toen zei dan hun boekhouding "niet in orde" komt, dat men dit niet kan stoppen, dat ik maar zelf verdere stappen moest ondernemen.
Vandaag 11/07 heb ik al een brief van het incassobureau ontvangen dus 14 dagen gaan ook vrij snel in de wondere wereld van de 3suisses klantendienst.
BESTEL HIER DUS NIET!! De problemen komen wanneer je ze niet meer verwacht (na 8 a 9 maanden) en ze weigeren het zelfs nog maar na te kijken, al stuur je zelf alle bewijzen op!
Ik lees veel negatieve commentaren, ook op hun facebook pagina. Ik ben dus zeker niet de enige gedupeerde. Er loopt iets zwaar mis bij dit bedrijf...

Ik verstaat u volledig.
Ik ben David van de nieuweklantendienst van 3suisses, men heeft dit enkele maanden geleden overgenomen.
Zou u mijn per fcaebook of per mail u klantennummer of bestellingnummer kunnen sturen ik zal het nodige doen.
Men heeft beetje achterstand met het beantwoorden van de mails, maar doen zo snel mogelijk.
Enkele mensen hebben zoals u een brief ontvangen die er niet moest zijn.
Nogmaals mijn excusses voor het ongeman.

Ordernummer : 180702788215
Klantnummer : 000074828973

Ik heb een bestelling gedaan boven de €49. Verzendkosten zijn dan gratis.
Alles wat ik heb besteld was op dat moment voorradig.
Nu kreeg ik een mail dat er maar 1 stuk voorradig is. Dit kost €10,80
Nu staat er op mijn factuur €19,38
Ik moet nu door hun fout verzendingskosten betalen.
Ik heb al 2 mails verstuurd en nooit antwoord gekregen.
Ook al 2 x gebeld maar dan zijn zogezegd alle consulenten in gesprek.

Ik vertik het om alles te betalen en wens dan ook dat pakket niet te ontvangen.
Is echt een smerig boeltje daar.

3suisses
Gepubliceerd 5 dagen geleden
Goedendag,

Ik heb uw bericht aan onze klantendienst doorgegeven zodat zo snel mogelijk een oplossing gevonden kan worden.
Vriendelijke groeten,

Beste Caroline,

Ik heb vandaag dat ene pakketje toegestuurd gekregen, maar het is veeeeeeeeeeel te klein. Ik zou het nu ook graag terug sturen. Hoe zit het dan met de kosten?

Met vriendelijke groeten?
Pascale Daneels

Erg vervelend dat dit zich heeft voorgedaan.
Men heetf u de kosten weggehaald u moet deze niet betalen.
U kunt deze bestelling gratis terugsturen vanuit een afhaalpunt, gelieve u retourbon uit te printen vanuit u webaccount.
David

Jammer genoeg geen goede ervaring

Jammer genoeg geen goede ervaring, de klantendienst is gewoon onbereikbaar en dat op een betalend nummer, de 'terugbeldienst' doet het al helemaal niet, tot 4x toe mijn nummer ingegeven zonder resultaat.
Mijn pakket blijkt eeuwig onderweg, hun transportfirma slaagt er niet in het pakket af te leveren.
Eigenlijk is het niet aanvaardbaar dat dergelijk bedrijf actief is op de Belgische markt.

Beste,
Mijn excusses dat we u niet hebben teruggebeld, dit zou automatisch moeten gebeuren.
Zou u mij per email of per facebook u klantenummer of bestellingsnummer kunnen geven,ik zal dit nakijken voor u.
Een prettige dag verder.

Ook ik ben dupe geworden van zogezegde…

Ook ik ben dupe geworden van zogezegde onbetaalde bestellingen die reeds in februari maart en mei betaald werden. Vandaag ingebrekestelling van Eos incasso ontvangen 100 euro extra kosten bijgerekend. Moet volgens hun 314,97 euro betalen binnen 15 dagen of wordt juridisch vervolgt. Onmiddelijk betaalbewijzen gezocht en gebeld naar Eos. Daar hebben ze alles genoteerd en gingen ze samen met 3 suisses alles nakijken. Jaren was ik klant maar zoals velen melden is het een grote zero geworden nu en telefonisch niet te bereiken ik wacht nog steeds op hun terugbelling sinds maart. Nooit of te nooit koop ik nog iets bij 3 suisses. Er klopt daar degelijk iets niet meer bij dit postorderbedrijf en het wordt tijd dat ze die eens tot op de bodem onderzoeken.

10 juli 2018

Mijn excuses voor het ongemak.
Als u alles aan aan Eos heeft doorgestuur zal het in orde zijn, ik ben er vollop mee bezig.
Ik heb onze technischedienst laten weten dat we u automatisch niet kunnen terugbellen, dit is een storing die men heeft.
Wij zijn sinds enkele maanden de nieuweklantenservice van 3Suisses, en die veranderingen heeft enkele storingen gebracht.
U kunt me ook alles per mail of facebook opsturen om sneller te gaan, en zal dit bekijken voor u.
Nogmaals mijn excusses voor het ongemak.
Nog een prettige dag verder.

MEER DAN 30 JAAR KLANT BIJ 3SUISSES…

MEER DAN 30 JAAR KLANT BIJ 3SUISSES !!!!! Wat een corrupte firma geworden ! Betaalherinneringen over bestellingen die reeds betaald zijn maar geen rekening gehouden met terugzendingen. De terugzendingen zijn ook niet meer in je account terug te vinden ! De laatste 3 bestellingen zijn nog niet geleverd maar in het account staat wel "nog te betalen" !! En dan een ingebrekestelling krijgen van een incassobureau !!! SCHANDALIG !!
Telefonisch kan je niemand bereiken. Ze zullen zelf wel terug bellen : noppes ! In februari had ik al eens gezegd dat er geen rekening werd gehouden met terugzendingen , heb toen een mail terug gekregen dat ze bezig waren met het up-daten van hun boekhoudsysteem. 3 Maanden later beginnen ze herinneringen te sturen die totaal niet kloppen en kan je bij niemand terecht om te zeggen dat het niet correct is. En nu een ingebrekestelling gekregen ...... !!!! Ben pissed tot en met ! Ik hoop dat men hier zo vlug mogelijk iets aan doet. Ik heb al de ene klacht na de andere gelezen, allemaal met dezelfde problemen.

9 juli 2018

Beste,
Ik ben volledig met u eens.
Ik ben David van de nieuweklantendienst en men heeft dit enkele maanden geleden overgenomen.
Veel informatie is bij ons niet toegekomen daarom er enkele retours niet zijn ingesteld.
Enkele mensen hebben betaalsherrineringen gekregen die er niet moesten zijn.
Mijn excusses voor het ongemak.
U kunt me alle nodige informatie per mail of per facebook sturen, ik zal dit bekijken voor u.

Onbetrouwbaar bedrijf…

Onbetrouwbaar bedrijf wat klanten belazerd. Je doet een bestelling die ze beloven te leveren in 2 a 3 weken wat niet gebeurd.
Een antwoord via de telefoon of mail krijg je niet.
Na 2 maanden kwam mijn bestelling terwijl ik deze duidelijk via de mail en via hun Facebook pagina had geannuleerd.

En dan ineens een brief van een incasso bureau zonder enige brief van 3 suisses te hebben gekregen.
Denken ze werkelijk dat zo een brief mij bang maakt? Als bedrijf hoor je je plichten naar klanten na te komen en 3 suisses doet dit niet op geen enkele manier.

Waardeloos bedrijf en waardeloze klanten service.

9 juli 2018

Beste,
Wij willen u zeker niet bang maken hoor, ik ben David van de nieuweklantendienst men heeft dit enkele maanden geleden overgenomen.
Mijn excuses voor het ongemak, enkele klanten hebben zo n brief gekregen die niet moest zijn.
Zou u mij per mail of per facebook een klantenummer kunnen geven, ik zal eens uw account bekijken.
Nogmaals mijn excuses voor het ongemak.
David

Vandaag aanmaningsbrief gekregen van…

Vandaag aanmaningsbrief gekregen van EOS aangesteld door 3suisses dat ik openstaande rekeningen heb sinds 3 september 2017 en dat ik 1881.96 euro moest betalen!!KAN ZOIETS MOGELIJK ZIJN??Alles was betaald rechtreeks via hun webpagina met bancontact!
3suisses is TOTAAL NIET TE VERTROUWEN!!!
NIET KOPEN BIJ 3SUISSES!!

6 juli 2018

Mijn excusses voor het ongemak.
Enkele mensen hebben een brief ontvangen van Eos die er niet moest zijn.
Gelieve me alle nodige informatie per mail of facebook te sturen, ik zal dit bekijken voor u.

Ordernummer : 180702788215
Klantnummer : 000074828973

Ik heb een bestelling gedaan boven de €49. Verzendkosten zijn dan gratis.
Alles wat ik heb besteld was op dat moment voorradig.
Nu kreeg ik een mail dat er maar 1 stuk voorradig is. Dit kost €10,80
Nu staat er op mijn factuur €19,38
Ik moet nu door hun fout verzendingskosten betalen.
Ik heb al 2 mails verstuurd en nooit antwoord gekregen.
Ook al 2 x gebeld maar dan zijn zogezegd alle consulenten in gesprek.

Ik vertik het om alles te betalen en wens dan ook dat pakket niet te ontvangen.
Is echt een smerig boeltje daar.

6 juli 2018

Goedendag,

Vriendelijke groeten,

Eén advies: niet kopen!

Eén advies: niet bestellen bij 3SUISSES!!

Ik bestelde een broek, en kreeg diezelfde dag nog een e-mail met factuur waarop vermeld stond dat de bestelling geleverd was...Daarna bleef het muisstijl... Volgens de verzendingsinformatie was het pakketje 'verstuurd en onderweg', en dat bleef ook zo weken aan een stuk.

Twee mails met de vraag naar de status van mijn bestelling bleven gewoonweg onbeantwoord. Telefoneren naar het betaalnummer (!) weigerde ik principieel te doen, omdat ik ondertussen erg negatieve recensies over 3Suisses had gelezen van gelijkaardige situaties. Telefoneren naar een onvriendelijke klantendienst levert blijkbaar meteen een hoop extra kosten op.

Dan maar via Facebook-Messenger geprobeerd: ik kon zien dat mijn berichten gelezen (of alleszins geopend) werden, maar zonder reactie.

Tot slot heb ik een case aangemaakt bij Test-Aankoop (klacht), waarna de zaak in versnelling kwam. Binnen de week was mijn aankoopbedrag teruggestort en kreeg ik een mail in slecht Nederlands met het excuus dat mijn pakket 'met de post verloren gegaan was'. Erg ongeloofwaardig, vooral als je alle andere problemen leest op o.a. Trustpilot.

Ik weet niet wat er aan de hand is met 3SUISSES, maar het is een vuil boeltje daar.

19 juni 2018

Erg vervelend dat dit zich heeft voorgedaan.
Ik ben David van de nieuweklantendienst, men heeft dit enkele maanden geleden overgenomen.
Dit overnamen heeft achterstand gebracht bij antwoorden van de mails en facebook.
Dit is natuurlijk geen excuus.
U kunt me per mail of facebook contacteren.
Facebook zal sneller gaan want daar ehb ik geen achterstand.
Nogmaals mijn excuses voor het ongemak
David

Nooit bestel ik nog iets bij 3Suisses...

Ik ben zeer ontevreden over dit bedrijf. Mijn bestelling werd in 2 keer, begin mei geleverd, tot dan goed. Als je iets moet terugsturen begint de ellende pas goed. Het formulier dat je moet invullen is niet duidelijk. Een artikel had 3 verschillende nummers. Je krijgt geen bericht dat ze de terugzending ontvangen hebben. Totnutoe werd ik ook nog niet terugbetaald. Tegelijkertijd had ik in Duitsland kleren besteld, die werden vlot geleverd. Ik moest maar 1 artikel terugsturen en werd zelfs al terugbetaald. Dat is goede service, daar kan 3Suisses nog wat van leren.
ANTWOORD AAN CAROLIEN.
MIJN KLANTNR IS 74671292. BETREFT BESTELLING 180427769657 VAN 27.4.2018

7 juni 2018

Dag Beppie,

We hebben inderdaad problemen gehad als gevolg van een wijziging in ons informaticasysteem en de overstap naar een andere logistieke partner. Onze welgemeende excuses voor deze ongemakken.
Kunt u ons alstublieft uw klantnummer doorsturen zodat we de status van de retourzending en terugbetaling kunnen controleren?

Caroline

Na weken wachten op mijn pakket was het…

Na weken wachten op mijn pakket was het na klagen op een publieke site eindelijk aangekomen datum december 2017 ( klantendienst via email is gewoon onbereikbaar !!) Betaling gedaan eerlijk is eerlijk heb ik ook langer mee gewacht als normaal maar zie nu …...krijg ik vandaag opnieuw een betaling aangeboden( na 6 maanden !) Klantendienst wederom niet bereikbaar via email :-( En dan dreigen met incasso ;;;;;; Voor mij NOOIT MEER
Mijn klantnummer : 217 591 279
Jammer dat het via deze weg moet gaan ,heb gisteren na uren zoeken uiteindelijk het mailadres van 3suisses kunnen openen ,alle gegevens doorgestuurd maar géén antwoord mogen ontvangen ,blijkbaar als je het publiek zet komt er reactie …

4 juni 2018

Antwoord van 3suisses

Onze welgemeende excuses voor deze problemen. Kunt u mij alstublieft uw klantnummer doorgeven zodat de klantendienst uw dossier kan opzoeken en een oplossing kan vinden?
Bij voorbaat dank.
Caroline - Community Manager

Ben het kotsbeu

Ben het kotsbeu. Ik probeer al een maande de financiële dienst van 3suisses te bereiken zowel met de telefoon, als met mail. geen enkele reactie terug. Indien ik tegen vrijdag geen enkele reactie terug krijg stap ik naar unizo voor klachten klanten.

4 juni 2018

Beste,
Men zijn volledig met de mails bezig maar men heeft achterstand.
Ik ben David van de nieuweklantendienst van 3Suisses en men heeft dit pas een paar maanden geleden overgenomen, en dit heeft achterstand gebracht.
Mijn excusses voor het ongemak.
Als u een mail heeft verstuurd op het volgende adres klantendienst@web.3suisses.be en nog geen antwoord heb gehad.
Wilt het zeggen dat hij nog niet in aanmerking is genomen, we doen zo snel mogelijk.