3suisses Reviews

1,3

Ik heb tweemaal bestelling gedaan en laten toekomen in een afhaalpunt. Nu krijg ik opeens een brief van EOS dat ik een factuur van januari 2018 dus bijna een jaar geleden niet heb betaald en ik moet... Toon meer

Stuur alles terug in juli 2018 krijg in september de rekening van de teruggestuurde artikelen eentje heb ik sirect betaald bedrag van 11.87 op 5 september vandaag krijk ik terug een betaling van 63.38... Toon meer

Zeer slechte ervaring met 3Suisses Korting niet toegekend, bijgevolg foutieve factuur gekregen (te hoge of wat dacht u). Telefoontje (door mij te betalen) met klantendienst 3Suisses bracht geen oph... Toon meer

Wat is er mis bij 3Suisses!! Begin februari bestelling gedaan. 1maand later nog niets van gehoord. Na telefonisch contact kunnen ze daar de bestelling niet terugvinden. Erger wordt het dat men zelfs d... Toon meer

1. Lingeriewinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Toute la mode en habillement et linge de maison. Les dernières tendances pour toute la famille. Mais aussi un large choix de mobilier et de déco pour la maison !

Zeer slecht

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

1 review in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

vergissing met levering

vergissing met levering, trui te kort geleverd, gemeld, opnieuw besteld door 3 suisses, 4 keer gebeld, was ok, bleef herinneringen krijgen om te betalen, resultaat: 2 keer trui betaald voor 1 te ontvangen

1 november 2017

Beste,
Mijn excuses dat dit is voorgevallen.
Zou ik u kunnen vragen mij op te bellen op volgend nummer 078/77.00.33 of per mail of facebook alle nodige informatie op te sturen.
Vergeet mij u Iban ook niet bij te voegen voor een terugstorting.

DON'T DO IT!!!!!!

mafia is this

klanten proberen meerdere malen te betalen voor dezelfde bestelling
dit is al de 2de maal dat ik dit tegenkom

het grappige is dan nog dat de bewijzen voor hun neus staan dat het betaald is maar toch niet snappen

7 november 2016

Hi,
Did you have a bad experience with our services or products ? Can I help you any way ?

Do not hesitate
Caroline - Community Manager

terugbetaling geannuleerde bestelling gebeurt niet

- kast rauch besteld en betaald op 20 april, nr bestelling 61053097, vooropgestelde levertermijn 4-6 weken, kostprijs 588,99 euro
- 30 mei voor de eerste maal via mail contact opgenomen omdat we niets hoorden van onze bestelling, heel wat heen en weer gemail, niemand die ons kon zeggen wanneer de kast geleverd zou worden, we voelden ons zwaar aan het lijntje gehouden
- 22 juni gemaild dat we wilden afzien van onze bestelling. Antwoord was dat dit zou doorgegeven worden aan de transporteur. Niets over terugbetaling, hebben we zelf moeten vragen.
- 30 juni vraagt 3suisses onze rekening nr, wij geven die door, de financiele dienst zou zsm terugbetalen
- 12 augustus: nog steeds niets terugbetaald, ook geen bericht meer gehad, zelf teruggemaild, antwoord was dat de kast blijkbaar nog niet naar hen was teruggestuurd door de transporteur en wij daarom nog niet zijn terugbetaald ???? Hopen nog steeds ons geld zo snel mogelijk terug te zien....

17 augustus 2016

Hallo,
Ik bied u dan allereerst mijn excuses aan voor de ontstane onduidelijkheid en de onrust waartoe dit heeft geleid. Om dit probleem te sturen aan onze klantenservice hebben we uw klantnummer nodig, zodat we de oplossingen kunnen vinden die u nodig heeft én die bij u passen.

Dank u

Caroline - Community Manager

teruggestuurd pakket

teuggestuurd pakket had ik betaald,
beweren dat ze mijn geld terug hebben gestort na 2 maanden nog steeds niets ontvangen en na tien mails en enkele telefoons nog steeds niets.
dit heb ik nog nooit meegemaakt en zal er nooit meer iets bestellen.
boekhouding van mijn sokken.
als je iets terugstuurt duurt het minstens een maand vooraleer ze je bevestigen dat je het terug gestuurd hebt.
waardeloooooooooooooos...........

16 juli 2016

Dag Patrick,
Het spijt me te vernemen dat je zo’n slechte ervaring hebt gehad met onze diensten. Zou je me het nummer van je bestelling kunnen doorgeven? Dan kan ik dit doorgeven aan onze klantendienst zodat zij je dossier verder kunnen opvolgen.
Alvast bedankt,
Caroline – Community Manager

Koop niet in deze webshop !

Op 15 januari bestelde ik een paar klassieke zwarte Converse All Stars in de webshop. Deze waren in solden en gewoon voorradig toen ik het bestelde. Ik heb ook gewoon de bevestigingsmail ontvangen. Na 1 week neem ik telefonisch contact op om te horen waar mijn bestelling blijft. Ik krijg als antwoord dat er vertraging opgelopen is door een probleem in hun systeem. De bestelling werd nog eens handmatig door hun uitgevoerd en ik zou dezelfde dag nog een verzendingsmail ontvangen. Nog een week later neem ik terug contact op en wordt me gezegd dat mijn bestelling geannuleerd is en dat deze niet meer kan uitgevoerd worden omdat het artikel uitverkocht is. Nu is het zo dat de klassieke All Stars die nu aan de volle prijs staan identiek zijn aan die dat ik in solden heb besteld ( er veranderd al jaren niets aan de klassieke hoge All Stars ). Maar ze weigeren om mijn bestelling uit te voeren aan de soldenprijs waaraan ik ze besteld heb ..Slechtste ervaring ooit in een webshop !

29 januari 2016

Hallo Emmanuele,

Ik begrijp je ontevredenheid.
Omdat de schoenen die je besteld had jammer genoeg niet kunnen geleverd worden, zullen we je als commerciële tegemoetkoming de Converse van de nieuwe collectie opsturen met de korting van -40%.

Er zijn heel veel verschillende modellen van Converse, waarbij de verschillen inderdaad minimaal zijn maar wel bestaande.

Groetjes,
Caroline

KOOP NIET MEER BIJ 3SUISES

Koop niet langer bij 3suises. Het bedrijf heeft een website met dubbelzinnige keuzes. 3Suises levert niet precies wat je op de foto's aantreft. Een boxspring bed met hoofdplaat op de foto online besteld word zonder hoofdplaat geleverd, zetels die online besteld zijn, zijn van twijfelachtige kwaliteit, zetel kussens zakken uit na 3 x weken gebruik.
3suises, niet waard om geld aan te spenderen.

15 mei 2015

Beste Mr Van Geffen,
Onze excuses voor de ondervonden problemen. Een consulente heeft u vrijdag gecontacteerd om een oplossing te zoeken.
Met vriendelijke groet
Caroline

Zeker ruimte voor verbetering

De wrevel zit hem in de kleine dingetjes: bestellingen die volgens de website allemaal 'ruim in voorraad zijn' blijken plots niet voorradig. Gevolg: je mag talloze keren heen en weer hossen om je versnipperde bestelling op te halen. Daarbovenop al vaak gehad dat je in plaats van zeg maar een kleedje voor vrouwlief plots een pakje opent met drie t-shirts. Wel mooi dat ze slechtzienden tewerkstellen in de picking daar bij 3suisses :)
Ook qua betaling en omruiling/retours zit het nog niet goed: te vaak wordt je dan plots verrast door een betaling die bijkomend dient te gebeuren bij de krantenwinkel ... die daar dan ook nog soms eens een transactiekost voor aanrekent.
Gelukkig zijn ze wel al afgestapt van die cheques en wordt je nu via e-mail verwittigd van een terugbetaling op je rekening (of de mogelijkheid ertoe).

25 juni 2013

Beste,
Ik verstaat volledig niet wat u moet betalen in de krantenwinkel, u mag dit afhalen zonder nieks te betalen ben echt verbaast.
Omtrent onze stock, ja dit kan gebeuren omdat onze web site niet dagelijk up to date is, mijn excuses ik ben geen technieker maar dit kan soms af en toe gebeuren.
We doen ons best zodat dit in de toekomst niet meer zal gebeuren.
Heeft u deze verkeerde artikels teruggestuurd en ben u terugbetaald?
Mag ik u kunnen vragen mij op te bellen op volgend nummer 078/77.00.33 of per mail of facebook alle nodige informatie op te sturen.

GEEN AANRADER

Heb verschillende keren moeten mailen en bellen. Uiteindelijk heb ik de bestelling 6x overnieuw moeten plaatsen en kreeg geen mailtje dat een paar schoenen niet meer leverbaar was. Nu nog maar hopen dat ik t geld nog weer terug krijg. GEEN AANRADER!

17 januari 2012

Beste,
Erg vervelend dat dit zich heeft voorgedaan.
Ik ben David van de nieuwe klantendienst van 3 Suisses men heeft dit enkele maanden geleden overgenomen.
Mag ik u vragen mij op te bellen op volgend nummer 078/77.00.33 of per mail of facebook alle nodige informatie op te sturen.

Keurig

Nette afhandeling, je wordt via de mail op de hoogte gehouden en kunt status van bestelling online volgen

5 januari 2011

Dank je wel,
David

Een vaste waarde - steeds goed

3Suisses bestond al lang voordat er sprake was van internet. Dit postorder bedrijf heeft zich prima omgevormd tot een online top shop.
De collecties zijn uitgebreid en alles verloopt prima. De levering zou ietsje sneller mogen en je moet soms bijbetalen voor bepaalde opties (zoals betalen via overschrijving, snellere levering)

3 oktober 2010

Beste,
We nemen alle informatie van onze klanten in aanmerking, bedankt hiervoor.
Met zo n informatie kunnen we onze diensten beter en beter laten verlopen.
Nog eens bedankt.
David

Reviews in alle talen tonen. (100 reviews)