ADmire Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virkelig kompetent firma og fantastisk service. Daniel fra kundesupporten var enormt hjælpsom og venlig hele vejen igennem. Onsdag aften var jeg så uheldig, at der blev spildt sodavand i min... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Sublim service! Forsikring på min mobil via bruttolønsordning gennem ADmire. Uheldet sker - glasset smadrer! (Øv) Hurtig service hos ADmire, ombytning næste dag til lånemobil. Min egen mobil blev b... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Har telefon gennem bruttolønsordning. Det er det rene bondefangeri. Grundet virksomshedsoverdragelse blev jeg tilbudt at købe tlf fri til 5300 kr. Jeg blev flyttet tilbage i virksomheden og købte ikk... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget professionel, helt igennem en god oplevelse. Fik diagnosen over min MacBook Pro samme dag som indleveret og lavet efter en uge.Under hele forløbet blev jeg orienteret om forløbet. Ualmindelig... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Computerservice

Geschreven door het bedrijf

ADmire er et løsningsorienteret IT-service og infrastruktur hus, som leverer innovative og værdiskabende IT-løsninger. På tværs af organisationen, sørger vi for at få skabt overskud, så dit fokus kan holdes på din kerneforretning.

Contactgegevens

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

20 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super god kommunikation og venligt…

Super god kommunikation og venligt personale, der hjalp mig med at reparerer min computer og løse de tekniske udfordringer, som jeg havde. Jeg fik min computer tilbage inde aftalt tid, hvilket var en ekstra bonus.

27 februari 2025

Super god service

Jeg har ADmire som bruttolønsordning, og har netop brugt dem for 2 år i træk.
Alt spiller bare. Overskuelig og nem side når man skal bestille.
God information undervejs, og virkelig søde og hjælpsomme mennesker i deres kundeservice.

7 februari 2025

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg har haft en fantastisk oplevelse med bruttolønsordningen gennem min arbejdsplads.

Processen var utrolig enkel og gennemsigtig. Alt blev godt forklaret, og jeg følte mig tryg ved at tage beslutningen.

Hvis du overvejer en bruttolønsordning, kan jeg varmt anbefale ADmire.

3 februari 2025

helt helt elendigt

helt helt elendigt. Alt er forsinket - informationsniveauet er ikke eksisterende.

Her 27. januar venter jeg stadig på den kontorstol de lovede inden jul. svaret er "at de desværre har udfordringer og ikke kan oplyse en dato for hvornår problemet er løst."

Også min telefon var urimeligt lang tid undervejs.

Og nu stod jeg så her 27 januar og undrede mig over at jeg slet ikke havde hørt noget om det skifte jeg skulle lave mht. internet udbudt af TDC. Jeg kontaktede så admire og ... surprise surprise ... fik en kortfattet besked der lød "at de desværre har udfordringer og ikke kan oplyse en dato for hvornår problemet er løst."

Det er jo håbløst. Jeg kan selv ringe til TDC og få et skifte i stand på 5 minutter. OG det er helt helt uacceptabelt at de ikke informerer om problemet før jeg selv rykker. Havde jeg ikke været forberedt på deres elendige service havde jeg jo stået uden internet om 5 dage. Nu fik jeg det heldigvis løst så jeg kan fortsætte med min eksisterende en måned mere.

og lad mig så lige slutte af med, at Admires priser generelt ligger langt over markedsprisen, så de scorer mere end halvdelen af gevinsten ved en bruttolønsordning - så burde man vel i det mindste kunne forvente en bare nogenlunde service!!!

27 januari 2025

Hej Klaus,

Tak for din anmeldelse af ADmire

Jeg er ked af at høre at du har haft en kedelig oplevelse med bestilling af internet og stol.

Som informeret på mail har leverandøren allerede forsøgt at levere din stol og har ligeledes faktureret os for en genkørsel.

Leverandøren har fejlagtigt ikke informeret dig om leveringstidspunktet hvorfor du selvf. ikke har vidst at du skulle være hjemme. Det har leverandøren anerkendt og fakura for genkørsel er derfor selvf. også annulleret. Du bliver kontaktet af leverandøren dags dato med henblik på at få leveret din stol.

Din telefon har du bestilt 04/12 og modtaget 18/12. Helt inden for aftalen med din arbejdsgiver.
Når det er tid til at genbestille inviterer vi dig i god tid så din næste telefon lander 2 uger før udløb af gammel aftale - Så der er flow i leverancerne af medarbejder hardware :)

Der er ganske rigtigt udfordringer med etableringen af din internetforbindelse.
Dette skyldes kontraktuelle udfordringer med TDC som dog netop er meldt løst i går eftermiddag 27/01.
TDC er derfor i fuld gang med at taste din ordre og jeg forventer ikke at der går længe før at vi kan give dig en god melding! VI arbejder intensivt på at komme i mål med din nye internetforbindelse og holder dig i loopet så snart der er nyt.

Jeg skal endnu en gang beklage den kedelige episode og vil understrege at vi arbejder intensivt på at få etableret din nye internetforbindelse.

Med ønsket om en god dag

Daniel fra ADmire

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Alt for dyrt - tænk jer godt om!

Tænk jer godt om inden I vælger Admires bruttoløns ordning. Vær opmærksom på at de kalder det en leasing aftale af udstyret og stopper du i virksomheden før de 2 år er gået så er det ALT ALT for dyrt at købe udstyret ud - og det er dig der taber pengene du har betalt i perioden. Det er ikke mærkeligt de er en Gazelle virksomhed, fordi det er røveri ved højlys dag!

31 december 2024

Hej Ralph,

Jeg er ked af at høre at du har haft en kedelig oplevelse med frikøb af dit udstyr.

Når aftalen fratrædes før tid som f.eks. ved ansættelsesophør, må det forventes at prisen er højere end hvis aftalen var kørt til ende. Vælger du ikke at frikøbe dit udstyr er det korrekt, at dit løntræk skal ses som en månedlig ydelse for brugsretten.

Med det sagt finder jeg ingen henvendelser fra en Ralph og har lidt svært ved at finde dig i vores systemer.

Vil du kontakte os på telefon 7022 3609 eller support@admire.dk så vi kan få kigget på- og talt om din sag?

Jeg ønsker dig en god dag :)

Admire kundeservice

Jeg har admire som bruttolønsordning, men der er intet som fungerer, man får mails om hurtig leverance ved hurtig bestilling, Men når man så har bestilt, så var det tilsyneladende en fejl at de har skrevet. Håbløs kundeservice der ikke kan hjælpe med noget, andet end komme med den en forklaring efter den anden. De aner ikke hvornår man kan forventet sine produkter, de kan ikke se lagerstatus, de påstår der ikke må delleveres osv.

4 december 2024

Hej René,

Jeg er ked af at høre at du har haft en kedelig oplevelse med leveringen af dit nye udstyr.

Dit udstyr er endnu ikke leveret da din nuværende aftale først udløber 31/12-2024. Det kan jeg læse mig frem til at min kollega desværre ikke har fået kommunikeret på korrekt vis og i stedet havde lagt vægt på at den manglende levering skyldes at det bestilte Apple Watch ikke var på lager.
En uheldig fejlinformation som jeg skal beklage mange gange

Vi har ikke afsendt eller delleveret din ordre da vi ikke har nået udløb af gammel aftale endnu.

På jeres bestillingsportal skriver vi ligeledes klart og tydeligt at der ikke skal forventes levering af nyt udstyr før 1-2 uger før udløb af gammel aftale. Det samme står i den genbestillingsmail du har modtaget.

Jeg har sendt dig en uddybende mail der forklarer lidt nærmere om aftalen og leveringsflowet - blot så der ingen misforståelser er.

Jeg beklager endnu en gang for den kedelige fejlinformation. Jeg håber dog at at denne besked har givet klarhed over hvorfor din ordre endnu ikke er leveret- eller delleveret.

Jeg ønsker dig en god dag

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Opdateret bedømmelse

Rettelse efter henvendelse fra deres kundeservice efterfølgende d 5/12:
Admire valgte at ændre holdning og lod mig frikøbe kun dele af min oprindelige ordre + de undskyldte for den tidligere samtale med deres kundeservice medarbejder .
---

Usandsynlig dårlig kundeservice, ugennemsigtige aftaler og generelt alt for dyrt.
Køb som bruttolønnedgang, virker indledningsvis som en god ting - men man er tvunget til at frikøbe alting eller ingenting ved aftalens ophør. Dette er ikke oplyst nogen steder når man indgår aftalen..

2 december 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Sindssygt at betale en formue over sin…

Sindssygt at betale en formue over sin løn. Når man så stopper skal man betale 6700 sindssygt koncept fuld skrald på snyderiet. Ihvertfald sidste gang jeg køber noget som Admire står for føj

30 november 2024

Hej Jonas,

Tak for din anmeldelse af ADmire

Jeg er ked af at høre at du har haft en kedelig oplevelse i forbindelse med dit frikøb af medarbejderudstyr i forbindelse med dit ansættelsesophør.

Som vi har talt om på mail vil alle medarbejdere modtage et frikøbstilbud når aftalen er ved at nå sin ende - uanset om aftalen når sin udløbsdato eller aftalen fratrædes før tid som i dit tilfælde. Fratrædes ordningen midt i aftaleperioden må det forventes at prisen er højere.

Den månedlige ydelse dækker brugsretten for udstyret og ved aftaleudløb har du mulighed for at frikøbe udstyret til privat eje. Det samme er gældende for alle dine kollegaer

Med det sagt havde vi forståelse for situationen da du fratrådte ordningen tæt på den egentlige udløbsdato, hvorfor vi da også imødekom dig og fremsendte nyt tilbud med en pris der er meget tæt på den pris du skulle betale hvis aftalen var kørt til ende.

Jeg kan desværre ikke sænke prisen på dit tilbud yderligere. Kan jeg på anden måde imødekomme dig må du endelig kontakte os på support@admire.dk eller på telefon 7022 3609

Jeg ønsker dig en god dag

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En fin oplevelse, venlige folk…

Jeg har netop haft en overraskende fin oplevelse med it-virksomheden admire: de solgte tre af deres brugte apple-computere via den blå avis. Jeg nåede at reservere den sidste. Prisen var virkelig rimelig. Da jeg midlertidigt lever på kontanthjælp, havde jeg dog ikke penge nok til at betale hele beløbet på én gang. En høflig chef hos admire, Rune Hertel, gav mig udsættelse i to måneder. Ligeså venlig var betjeningen, da jeg hentede min bærbare mac på admires kontor i Skovlunde. God stemning i denne virksomhed. Admire er efter min erfaring 900 procent BEDRE end it-virksomheden unit-it, der ligger tæt på. Flere af unit-ITs ansatte er profitbegærlige super-egoister uden indføling i deres kunders behov. Vælg derfor hellere admire!

31 oktober 2024

ADmire support

Efter en fejlbestilling af et produkt. Fik jeg den bedste support af Oliver Rahbek, som var behjælpelig med at annullere min ordre, så jeg kunne gen-bestille det jeg skulle bruge.
Tusind tak for rigtig god support og hurtige svar tider.

16 oktober 2024

Perfect

My MacBook software crashed when trying to restore i tried several methods it didn’t work apple referred me and they fixed it for free. Now it is working again 👌

15 oktober 2024

KANON.....

Hele vejen igennem vanvittig god service og pædagogiske forståelige forklaringer. Jeg vil anbefale alle ADmire til hver en tid. Det var Yavin der betjente mig.

Kurt Bech
Mortonsvej, Kongens Lyngby

14 oktober 2024

Hej Kurt,

Tusind tak for de pæne ord! Dem kan vi næsten ikke få armene ned over :)

Det glæder mig at du har haft en positiv oplevelse med ADmire

Jeg skal sørge for at dele rosen med de dygtige teknikkere på værkstedet.

Vi ønsker dig en fremragende dag.

Mvh Daniel fra ADmire

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

I was refered to ADmire through Apple…

I was refered to ADmire through Apple regarding a potential battery change for my iPhone 14.

A very servicedminded guy named Oliver guided me and helped me through the process, and also answered other question I had.

I will drop by when I will need repair for my phone

3 oktober 2024

Hi Bosco,

We are happy to hear about your experience with ADmire!
I will make sure to share your feedback with Oliver. Im sure he will be happy as well.

We are looking forward to see you in our offices again! :)

Have a great day

-Team ADmire

Meget tilfreds

Hurtigt, høfligt, handlekraftigt, meget tilfreds med den service jeg fik!

26 september 2024

Hej Lone,

Tak for din anmeldelse af ADmire.

Hurtig, høflig og handlekraftig - Det er lige sådan vi gerne vil fremstå. Vi er glade for at det også er det du oplever :)

Tak og på gensyn!

De bedste hilsner,