Virkelig kompetent firma og fantastisk service. Daniel fra kundesupporten var enormt hjælpsom og venlig hele vejen igennem. Onsdag aften var jeg så uheldig, at der blev spildt sodavand i min... Toon meer
Sublim service! Forsikring på min mobil via bruttolønsordning gennem ADmire. Uheldet sker - glasset smadrer! (Øv) Hurtig service hos ADmire, ombytning næste dag til lånemobil. Min egen mobil blev b... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Har telefon gennem bruttolønsordning. Det er det rene bondefangeri. Grundet virksomshedsoverdragelse blev jeg tilbudt at købe tlf fri til 5300 kr. Jeg blev flyttet tilbage i virksomheden og købte ikk... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Meget professionel, helt igennem en god oplevelse. Fik diagnosen over min MacBook Pro samme dag som indleveret og lavet efter en uge.Under hele forløbet blev jeg orienteret om forløbet. Ualmindelig... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
ADmire er et løsningsorienteret IT-service og infrastruktur hus, som leverer innovative og værdiskabende IT-løsninger. På tværs af organisationen, sørger vi for at få skabt overskud, så dit fokus kan holdes på din kerneforretning.
Tonsbakken 3, 2740, Skovlunde, Denemarken
- support@admire.dk
- www.admire.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Fantastisk hurtig, billig og venlig service!
Fantastisk hurtig, billig og venlig service!
Jeg fik skiftet batteri på min iPhone. Det gik både hurtigt og alt blev udført ganske tilfredsstillende. Imens jeg ventede passerede der nok 5-6 forskellige medarbejdere, som alle lige spurgte og sikrede at jeg ikke manglede noget (kaffe, sodavand mv.) imens jeg ventede. Kan klart anbefale admire.

Antwoord van ADmire
Super hurtig, effektiv og venlig service
Super hurtig, effektiv og venlig service. Jeg fik repareret og skiftet en iPhone skærm på under en time.

Super god kundeservice
Super god kundeservice, hurtig levering af telefon.
God rådgivning og hurtig levering og en…
God rådgivning og hurtig levering og en yderst fair pris da jeg skulle købe ny brugt iPhone 13.

Antwoord van ADmire
Kompetent, venlig og serviceminded rådgivning
Kompetent, venlig og serviceminded rådgivning både på tlf. i deres support og da de var ude på min arbejdsplads rent fysisk.
Jeg føler ikke, at jeg får nogen bedre aftale på bruttolønskøb andre steder, end den aftale mit arbejde har indgået med ADmire.

Virkelig god service
Virkelig god service, produktkvalitet og pris.

Verdensklasse oplevelse
Jeg har for noget tid siden købt en IPhone 12 mini.
Den fik jeg til en pris jeg ikke kunne sige nej til, + den stod som helt ny! Servicen var verdensklasse, så stor ros til jeres mediearbejderen som jeg fik dette tilbud af. I kan godt regne med jeg vender retur! Tak

Antwoord van ADmire
Jeg både købt AirPods og iPhone
Jeg både købt AirPods og iPhone. Begge ting brugt, men fuldstændig som i ny stand. Super god service. Det er bestemt ikke sidste gang, at jeg handler hos Admire.

Super frikøb af mobil
Processerne og forløbet i forbindelse med frikøb af min mobiltelefon har været helt i gennem professionelt og trygt.

Fantastisk service
Fantastisk service. Meget hjælpsomme og søde at forhandle med.

Antwoord van ADmire
Virkelig god service, god pris og utrolig god service
Virkelig god service! Jeg fikk en flott mobil til en god pris. Ikke minst utrolig god service med gode og hjelpsomme vejledninger. admire støttede meg med alt jeg have brug for hjælp til. Har lenge sett etter en refunished Iphone 13 pro og Admire havde det helt rette til meg

Jeg kontaktede Admire
Jeg kontaktede Admire, da min Huawei-mobil skulle have et nyt batteri. Selvom jeg havde læst, at de primært udførte Apple-reparationer, kunne de hjælpe mig med at skifte batteriet. Der gik kun et par dage, og jeg fik hurtigt mobilen tilbage.
Super effektivt og god service.

Så nemt at handle med 🙏🏼😇
Så nemt at handle med 🙏🏼😇
Fik fat i min sonos, som jeg har ville have i lang tid, nemt og til den helt rigtige pris 😇🙌🏼
TAK..

Antwoord van ADmire
Startede med at købe en brugt telefon
Startede med at købe en brugt telefon. Alt var bare tip top og telefonen havde ikke en eneste ridse eller andet man måske kunne forvente med en brugt telefon.
Servicen var TOPKLASSE og rigtig sød og hjælpsom medarbejder jeg havde kontakt med.
Herefter har jeg købt flere brugte produkter hos Admire og kan kun anbefale at handle hos dem.

Antwoord van ADmire
Købte et Apple Watch ultra som var…
Købte et Apple Watch ultra som var brugt, men det spillede bare og så HELT nyt ud! Det fantastisk. God og hurtig service. Ikke sidste gang jeg handler der.

Fantastisk kundeservice
Fantastisk kundeservice, altid klar til at hjælpe med en løsning.

Antwoord van ADmire
Min MacBook har fået nogle skader
Min MacBook har fået nogle skader. Jeg henvendte mig til Admire, som er certificeret i Apple produkter.
Efter en diagnose af skaderne på min MacBook, kunne serviceteknikeren konstatere, at en reparation ikke kunne kunne svare sig, da skaderne var omfattende og dermed dyre at udbedre.
På stedet fik jeg tilbudt en “ny” refurbed MacBook til en fornuftig pris.
TAK for superfin service.
Leif Elken

Sublim service!
Sublim service!
Hurtig service hos ADmire, ombytning næste dag til lånemobil. Min egen mobil blev byttet retur igen 4 dage senere da den var lavet. Ingen problemer, ingen nedetid, kun god service som den KAN være!

Antwoord van ADmire
God og hurtig service af mine AirPods
God og hurtig service af mine AirPods. Personlig god service af Kristian Jeppesen.