Virkelig kompetent firma og fantastisk service. Daniel fra kundesupporten var enormt hjælpsom og venlig hele vejen igennem. Onsdag aften var jeg så uheldig, at der blev spildt sodavand i min... Toon meer
Sublim service! Forsikring på min mobil via bruttolønsordning gennem ADmire. Uheldet sker - glasset smadrer! (Øv) Hurtig service hos ADmire, ombytning næste dag til lånemobil. Min egen mobil blev b... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Har telefon gennem bruttolønsordning. Det er det rene bondefangeri. Grundet virksomshedsoverdragelse blev jeg tilbudt at købe tlf fri til 5300 kr. Jeg blev flyttet tilbage i virksomheden og købte ikk... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Meget professionel, helt igennem en god oplevelse. Fik diagnosen over min MacBook Pro samme dag som indleveret og lavet efter en uge.Under hele forløbet blev jeg orienteret om forløbet. Ualmindelig... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
ADmire er et løsningsorienteret IT-service og infrastruktur hus, som leverer innovative og værdiskabende IT-løsninger. På tværs af organisationen, sørger vi for at få skabt overskud, så dit fokus kan holdes på din kerneforretning.
Tonsbakken 3, 2740, Skovlunde, Denemarken
- support@admire.dk
- www.admire.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Hold Jer væk
2½ måned siden Jeg lavede min bestilling og der er stadigvæk ingen udsigt til levering. Forklaring fra deres kundeservice er ubruglig og utroværdig.
Hold Jer alt alt væk fra dette firma!
Hold jer langt væk!!
Hold jer langt væk!!!
Har nu ventet i 3-4 måneder på min iPhone 13pro og har ikke fået den endnu
Jeg har betalt fra d1/1 Dejligt at betale for noget man ikke har fået og flere jeg arbejder sammen med har også ventet på deres længe
Jeg skal aldrig mere have noget igen igennem dette svindler firma
Der er åbenbart Chips i covers
Admire undskylder manglende levering af telefoncover med mangel på Chips.
Som andre skriver kan man sagtens købe telefoner og andre varer i alle elektronikforretninger i DK. Jeg har ventet 4 måneder, og venter stadigvæk, på at få min bestilling via bruttolønsordning. Måske man skulle få Ekstrabladet eller DR's Kontant til kigge lidt på Admire's elendige kundeservice.
Til virksomheder der overvejer et samarbejde med Admire. Bare lad være.
Grotesk
Opfølgning på anmeldelse af 8. december 2021.
3½ måned siden bestilling og fortsat ingen udsigt til levering. Modtager fortsat forskellige forklaringer på årsagen til den manglende levering.
Primo januar er forklaringen nu ikke længere global mangle på microchips, men derimod at Apple nedprioriterer firmakøb da de hellere vil fokusere på B2C...
Da jeg oven på den besked henvender mig og spørger hvilket mærke/telefon jeg skal skal bestille for at de kan levere hurtigt, får jeg besked om at der er lang leveringstid på alle telefoner grundet global mangel på microchips!
I mellemtiden kunne jeg forsat købe den samme iPhone 13 Pro Max jeg har bestilt, i Elgiganten, Power, Føtex osv osv. Desuden ligger alle flagship-telefoner og bugner i alle butikker til øjeblikkelig levering til den kunde der måtte købe dem.
Forklaringerne fra Admire er lige så groteske som deres leveringstider.
En bruttolønsordning med leveringstider over 3 måneder på samtlige eksisterende telefoner, er ganske enkelt ubrugelig for virksomheder.
har bestilt en iPhone 13 128GB…
har bestilt en iPhone 13 128GB 12/11-2021 hvor den endnu ikke er leveret, efter forspørgsel ang. levering, blev der bare sendt et standart svar -der er i øjeblikket ventetid på levering bl.a. pga. manglende micro chip,,,, hold nu kæft jeg kaster op.
hvordan kan det være at de 4 første søgninger på nettet efter en og samme mobil, skriver alle at de har på lager, hvor af den ene skrev -på lager i 31 butikker.
meget dårlig service.
Hold jer væk fra deres…
Hold jer væk fra deres bruttolønsordning.....
Jeg har igennem arbejdet bestilt en telefon d. 18/10/2021 og jeg har til dags dato, 19/01/2022, stadigvæk ikke modtaget hverken telefonen eller en estimeret leverings tid. Det er altså 3 måneder siden jeg bestilte en, for de fleste udbydere, lagervare uden nogen information om hvornår de forventer at de kan levere eller skyggen af telefonen!!
De har imellem tiden forsøgt at spise mig af med global mangel på mikrochips, hvilket der har været, men trods denne mangel har virksomheder som elgiganten max haft 4 dages leveringstid.
Man kan desuden ikke forvente nogen former for kompensation for ulejligheden eller andet, og deres support responderer ikke på emails.

FANTASTIK SERVICE!
FANTASTIK SERVICE!
Jeg indleverede min telefon med en smadret skærm mandag, og allerede tirsdag morgen var den klar til afhentning. Tusind for god service😊
Just perfect
Excellent service
Jeg modtog en rigtig god service, da min macbook fra 2015 var brændt sammen efter den nye Big Sur opdatering. Min macbook er nu kørende bedre end før, og min skærm blev endda pusset spejlblank i processen. Mange tak til ADmire i Skovlunde
Service i verdensklasse!
Service i verdensklasse, intet mindre!
Jeg havde lige meldt mig ind i et fitness center og begejstringen var stor! Nyt fitness tøj og med mine Apple AirPods Pro skulle jeg igang… Men så sker det utænkelige, mine AirPods går i stykker, som om diskanten er gået, hver gang bassen slår, ARGH! De er købt i POWER, og uden at vide hvordan deres RMA service er, tænkte jeg “Nooo det magter jeg ikke” Apple henviste mig til ADmire, og jeg gav dem et ring, i den tro at nu skulle jeg først vente i kø en time, derefter få af vide at de ikke fejler noget… jeg kom til med det samme, og fik fat i en servicemedarbejder, mener han hed Rune. Jeg fortalte ham mit problem… svaret jeg fik “jeg er ser lige om de er på lager… det er de, du kan komme forbi i morgen, så tester vi dem, og ombytte” eh hvad, det var næste for god kunde service. Jeg kiggede forbi næste dag, blev taget godt imod og tilbudt en kop kaffe, imens de blev testet… der er Max gået 10 min. Hvorefter han kommer ned og fortæller mig, at de var i stykker, og her er nogle nye. Fedt!! Jeg gik glad der fra og tænkte, hold da op, det var sgu da service i verdens klasse.
Helt igennem fed gennemført service!
Helt igennem fed gennemført service!
Jeg indlevere en iPad med smadret skærm gennem forsikring i Elgiganten.
De sender en mail/sms omkring FMI.
Da jeg står og skal på ferie og skal bruge iPad inden dette, kontakter jeg dem for at høre status, får en rar service medarbejder i røret der fortæller mig at Elgiganten er langsomme med deres svar som admire venter, jeg klager min nød og manden jeg har i røret fortæller mig at han vil kontakte Elgiganten, dette sker hurtigt,få dage senere, dagen før jeg skal på ferie har jeg ikke modtaget iPad retur, jeg ringer igen til Admire for at høre status, her får jeg en helt fantastisk medarbejder (Daniel) i røret. Jeg spørg om status, han fortæller mig den stadig ligger hos dem og desværre ikke er blevet afsendt som de havde håbet. Jeg spørg her om det er muligt at hente den direkte hos dem, Daniel fortæller at han vil finde den på lageret og ligge den klar og at de vil tage resten af papir arbejdet med Elgiganten! iPad er nu hentet og jeg har en meget glad søn og kan nu tage på ferie i ro og mag!! Daniel og de andre service medarbejdere jeg har snakket med i fortjener fanme en stor stjerne!! Håber i får en god øl til fyraften idag i fortjener den! Tak for god og gennemført service!
Lidt om Admires garanti
Blot venlig info til andre kunder:
Jeg sender min macbook ind til Admire for tredje gang da den pludselig i august 2021 stopper med at tænde eller reagere på noget som helst.
De konstaterer følgende fejl:
"Defekt logic board, Logic boad skiftet den 01-07-19 (udskiftet af ADMIRE) dvs over 2 år siden og derfor ikke dækket af reklamations ret."
Jeg får et tilbud på knap 5000 kr for at få udskiftet en logic board som ADMIRE udskiftede for 2 år OG KNAP 2 MÅNEDER SIDEN.
Så regn med at jeres nye dele lige netop holder i garantiperioden, og ikke efter.
Der er selvfølgelig takket nej til tilbuddet.
Hej Rene
tak for dit svar. macbooken bliver snart hentet hos jer, og sendt til repration hos apple i sverige. Så må vi se om det er originale reservedele som er er anvendt :).

Super service til super pris
Super service til super pris
Var hos de store virksomheder for at få skiftet batteriet på min Macbook. De kunne hverken give mig en tid på hvornår de kunne have den klar eller en pris. Kun et estimat som nærmest var den samme pris som at købe en ny. Ud over dette så skulle jeg betale DKK 500 hvis jeg ikke kunne acceptere prisen. Hos ADmire var det lige ud af landevejen. De gav mig en pris som var klart skarpere og en dato. Udover de skiftede batteriet rensede de også maskinen så fik top service, klar besked og en god pris. Så kan man ikke forvente mere. Så anbefaler klart at man bruger dem.
Kommer med min iPhone 12pro og har et…
Kommer med min iPhone 12pro og har et lydproblem.
Får hurtig og effektiv assistance af Michael som renser højtalergitter og checker om telefonen evt skulle have andre fejl. Giver samtidig et par råd angående vedligeholdelse sf telefonen.
Super oplevelse
Perfekt service!!!
Efter 4 ugers dårlig service hos elgiganten, tog det ADmire 25 sek. at finde fejlen. Den blev lavet hos dem på 3 dage. Fantastisk service.
Hilsen Annette Roed
Super fin service
Super fin service, alt forløb som aftalt og min iphone er kommet sig over skaden på rekord tid :-)
Meget dyrt ved ophør.
Efter at have betalt i 9 måneder opsagde jeg mit job og skulle derfor tilbagekøbe varerne. Det blev så til en pris, der meget lignede, hvad jeg kunne købe nye varer for. Prisen var ikke til forhandling sagde de. Det er den dyreste telefon, jeg nogensinde har haft og de scorer kassen. Så tænk dig om inden du handler med dem.
Ens sag bliver behandlet hurtigt
Ens sag bliver behandlet hurtigt. Rigtig god service.
Fantastisk kundeservice sparring og…
Fantastisk kundeservice sparring og ikke mindst ærlighed. Casper du gør en forskel 😀
Elendig oplevelse
Afleverede Macbook det skulle have skiftet batteri og senere fik vi af vide at touchpad også skulle skiftes. De glemmer at oplyse at Macbook var færdig, så vi henter igår ca. 1 uge efter den var færdig. Da vi kommer hjem virker touchpad ikke, og endnu værre skærmen fryser og der er vildt mange pixelfejl. Det var der IKKE da vi indleverede den! Vi kørte ud med den idag og fik at vide at pixelfejl var opstået pga en lille ridse under skærmen. Og at vi nok selv kom til at betale for en ny skærm! Ved indlevering var der ingen der fortalte at skærmen var ved at gå i stykker og Ingen forklaringer på at touchpad’en, som de skulle have skiftet ikke virkede og nu skal jeg undvære mit studieværktøj endnu længere. Og muligvis betale for at Macbook går i stykker under reparation! Hvor er ADmires erkendelse af ansvar - de har vel en ansvarsforsikring?? Jeg anbefaler alle at finde et andet sted!