Virkelig kompetent firma og fantastisk service. Daniel fra kundesupporten var enormt hjælpsom og venlig hele vejen igennem. Onsdag aften var jeg så uheldig, at der blev spildt sodavand i min... Toon meer
Sublim service! Forsikring på min mobil via bruttolønsordning gennem ADmire. Uheldet sker - glasset smadrer! (Øv) Hurtig service hos ADmire, ombytning næste dag til lånemobil. Min egen mobil blev b... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Har telefon gennem bruttolønsordning. Det er det rene bondefangeri. Grundet virksomshedsoverdragelse blev jeg tilbudt at købe tlf fri til 5300 kr. Jeg blev flyttet tilbage i virksomheden og købte ikk... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Meget professionel, helt igennem en god oplevelse. Fik diagnosen over min MacBook Pro samme dag som indleveret og lavet efter en uge.Under hele forløbet blev jeg orienteret om forløbet. Ualmindelig... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
ADmire er et løsningsorienteret IT-service og infrastruktur hus, som leverer innovative og værdiskabende IT-løsninger. På tværs af organisationen, sørger vi for at få skabt overskud, så dit fokus kan holdes på din kerneforretning.
Tonsbakken 3, 2740, Skovlunde, Denemarken
- support@admire.dk
- www.admire.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Hurtig og effektiv service
Har haft firmaordning igennem arbejdet og det har i årevis været ADmire, som stod for reparationerne og det har ALTID været en fornøjelse at tale med dem og arbejdet er blevet udført hurtigt og effektivt. Tidligere skulle skærme også skiftes i udlandet og det klarer de nu selv, så servicen er kun blevet endnu bedre!
Bedste service
Bedste service, bedste rådgivning. Har altid afhjulpet mine problemer med hardware hurtigt og effektivt samt forklaret mig detaljerne så det var til at forstå. Klar anbefaling herfra.
En måneds tid for at skifte skærm.
En måneds tid for at skifte skærm.
Afleverer min Samsung S10 med flækket skærm til rep d. 17 nov.
Dagen efter får jeg beskeden på at fejlsøgningen er startet. Samme dag får jeg en besked om at de skal bruge koden til min Gmail, før deres tekniker kan komme videre med sagen. Efter at have snakket med dem og jeg stadig ikke helt forstår hvad de skal med den, kører jeg ud til dem og skriver selv koden ind i mobilen. Han fortæller samtidigt at mobilen skal til ekstern værksted og at det derfor kan tage 2 uger.
Fredag d. 4 dec ringer jeg for at hører status. De siger den er færdig på det eksterne værksted og de forventer jeg kan hente den i starten af efterfølgende uge.
Mandag d. 14 dec. ringer jeg igen efter ikke have hørt noget.
De siger de vil ringe til værkstedet og hører hvad der sker og så vil de ringe til mig efter.
Den 17 dec. Ringer jeg igen, og får beskeden at den er færdig og jeg kan komme og hente den.
Jeg spørger hvorfor denne medarbejder ikke har ringet og fortalt status som han sagde han ville. Til det svare han "at sagen står som færdig og klar til afhentning i deres system, og at jeg burde have fået en besked omkring dette"
Så hvis jeg ikke havde ringet havde jeg sikkert stadig ventet.
De har fået chancen 2 gange og de fejlede. Hvis ikke det var pga den service aftale mit firma har med dem, så havde jeg ikke brugt dem. Kan ikke anbefaldes.
Det tager 3-5 dage ifølge deres hjemmeside

De er godt nok hurtige
De er godt nok hurtige! Og flinke. Og kompetente.
Efter at have kontaktet tre-fire MacBook-eksperter, der gerne ville hjælpe - om en uge - fik jeg kontakt til Admire. Jeg har sjældent oplevet bedre og mere effektiv service.
Super-kompetente og fleksible. Kan kun anbefales, når man ikke kan undvære sin laptop i en uge :-)
Dårlig service !!!
Dårlig service !!!
Jeg indleverer mine Airpods pro til reparation i Elgiganten, Holbæk fredag den 6.11.20 . De indleveres som en forsikringssag idet de er tab og herefter mister Bluetooth forbindelsen og skratter ved brug.
Den 18.11.20 får jeg besked fra Elgiganten at mine Airpods er retur fra Admire, der ikke har fundet nogen fejl på produktet???!!!!!!????
Jeg kører til Elgiganten og afprøver mine Airpods ved afhentning og konstaterer at de (naturligvis) stadig har samme fejl, hvorefter jeg beder personalet sende dem ind til reparation igen, ligesom jeg kontakter Tryg forsikring hvorigennem jeg tegnede en forsikring på produktet da jeg købte dem i Elgiganten midt i oktober.Både Elgiganten og Tryg lover mig at der kun vil gå nogle dage før jeg hører noget. De lovede mere eller mindre begge steder at vi kunne få nogle nye på forsikringen.
Først i dag den 8.12.20 får jeg en besked fra ADmire om at de er ved at lave fejlsøgning på mit produkt. Beskeden tikker ind kl.. 10.04 og igen kl. 12.01 og siden har jeg INTET hørt!!! Det er simpelthen elendig kundeservice. Mine Airpods har nu været i Elgigantens/ADmires varetægt i mere end en måned trods det at jeg har tegnet forsikring ved køb.
Jeg har ringet til Elgiganten flere gange men får blot en sludder for en sladder. Blev oplyst at der ingen regler var for hvor længe et produkt kunne være inde til reparation når det var en forsikringssag. Jeg havde været bedre stillet hvis det var på reklamationsretten de var indsendt.

Fremragende service
Fremragende service. Afleverede min MacBook Pro til rep., og hele processen lige fra rådgivning til afsendelse har været af høj kvalitet. Mine varmeste anbefalinger.
En kæmpe fornøjelse!
Alt kontakt med Admire har været kundeminded, hurtig service og konstant information om hvor langt reparationen er i systemet.
Sløj oplevelse med telefon reparation
Sløj oplevelse med telefon reparation.
Forkert modelbetegnelse på faktura. Tager en uge om reparation pga. telefonen skal ombyttes (i følge Admire). Efter en uge får jeg en besked om at telefonen bliver repareret. jeg skriver ind og får at vide at teknikeren nu reparerer den alligevel. Får telefonen retur i en kasse som har været åben. På reparationssedlen står der iPhone 8 selvom det er en iPhone 7. Jeg tør da ikke sende mere ind til reparation ved Admire.

En virkelig dejlig oplevelse
Købte en iPhone XR. Handlede direkte på deres fysiske adresse. Meget venligt og kompetent personale. Super produkt til prisen.
JUST WOW
I have a MacBook Pro from last year which it's keyboard and touchpad suddenly stopped working, before I called ADmire I tried every single trick I found on the internet to fix it without any success.
When I called ADmire, I had no idea how much would it cost, and after checking the serial number of the device, the person on the phone told me that it would cost around half the price of the MacBook because the keyboard and the touchpad have to completely be replaced together with the upper case "thanks for the stupid new apple design" - but there is a chance that they do it for free if that model is covered by what is called "apple quality program" - after checking internally, the nice person on the phone told me that they will do it for free but it would take 5-6 days.
I got a message after 2 days informing me that the service is completed and that I can pick the laptop up.
I was really impressed - there are still companies who are doing services for free to people who may never see again. That is fabulous.
Thank you ADmire for being honest, professional and quick - I really appreciate what you have done and thought I should write something about this experience in Trustpilot even though you haven't asked me for.
En super handel
God service. Ingen ventetid. Hurtig levering. Fedt produkt. Den billigste pris.
jeg har lige købt iphone til min…
jeg har lige købt iphone til min datter, kan kun sige søde mennesker
rigtigt god service.
jeg vil frem over kun handle der selv om jeg fandt produkt billigere en andet sted.
yilmaz
Den helt rigtige pris og super hurtig…
Den helt rigtige pris og super hurtig levering
God og hurtig service
Helt igennem professionelt
Helt igennem professionelt. Skulle have en ny front på min Iphone X. Ringede og spurgte om de kunne, fik en yderst venlig medarbejder i røret. “Kom bare med det samme” ingen ventetid ved skranken, blev endda tilbudt noget at drikke og venlig hjælp med at sikre min telefon var i bedste hænder.
Det tog en lille halv time. Super Service, mange kunne lære noget af.
Super service og hurtig ekspedition
Super service, hurtigt og nemt. Frisk serviceminded medarbejder.
Hurtig levering, Ipad var resat og klar til en ny setup og virker fint
Det var en super hurtig respons på…
Det var en super hurtig respons på spørgsmål og derefter hurtig levering.