Twee producten besteld en zijn nooit aangekomen. Bij bestelling staat dat ze mogelijk zoek zijn geraakt! Ik zou mijn geld terug kunnen vragen en dat heb ik gedaan, maar nu staan ze geregistreerd... Toon meer
slippers besteld op 15 december (305-0140984-1537170) 17 december retour aangemeld, volgens DHL zijn ze daar 19 december aangekomen, wacht nog steeds op terugbetaling van €17,73! diverse tot vele ma... Toon meer
Waardeloze website/ bedrijf! Probeer al dagen iets te bestellen , de bestelling wordt steeds geannuleerd omdat men zogenaamd bezig is met identiteitcheck. Met bellen en idem mailen kom je er ook geen... Toon meer
Wat een waardeloze firma. Laat je je pakket bezorgen op een ander adres, dan kunnen ze het niet aannemen, omdat er een persoonlijke code aan de chauffeur moet worden gegeven. Dat wordt niet bij de bes... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Entdecken, shoppen und einkaufen bei Amazon.de: Günstige Preise bei Elektronik & Foto, DVD, Musik, Bücher, Games, Spielzeug, Sportartikel, Drogerie & mehr bei Amazon.de
Btw terug gave onmogelijk
Artikel prima en optijd geleverd. Echter besteld als bedrijf en onmogelijk om de btw terug te vorderen. Amazon stuurt me naar de verkoper eSmart en deze stuurt me weer terug naar amazon. Na een aantal keer op en neer gestuurd te zijn heb ik het maar gelaten. Als bedrijf koop ik hier dus niks meer. Dit gaat natuurlijk over een amazon business account.
Ik wilde een neusclip leesbril kopen…
Ik wilde een neusclip leesbril kopen bij Amazon 25 euro ongeveer vond ik een beetje te duur,ik denk ga bij Alie expres kijken,en ja hoor precies dezelfde voor schik niet3,50 euro heb er gelijk 4 gekocht.Dus daarom denk ik? dat Amazon niet bij Alie expres inkoopt stiekum en verkoopt voor deze prijs??
Amazon.de heeft €110 van mij gestolen
Amazon.de heeft €110 van mij gestolen. Na een pakket terug te hebben gestuurd, beweerden ze dat ik niet het juiste artikel had teruggestuurd. Dit is natuurlijk onzin, maar je kunt er helemaal niets tegen doen. Zo boren ze €110 door mijn neus, terwijl ik niets verkeerd heb gedaan.
Co2 meter niet ontvangen.
Co2 meter besteld, opeens spoorloos en dus niets ontvangen.
Volgende keer maar ergens anders bestellen.
Levering niet leverbaar..
Levering niet leverbaar... ben benieuwd hoe snel de betaalde som teruggestort wordt op mijn rekening...
NIET KOPEN!!
Had iets besteld en kreeg later een mail dat het vanzelf geannuleerd is. Had al betaald. Heb dus niks ontvangen
Ik bestel regelmatig wat bij Amazon…
Ik bestel regelmatig wat bij Amazon altijd prima
Altijd prima
Altijd prima. Koop al een paar jaar af en toe wat op amazon.de. Gaat altijd goed en als het een keer niet goed gaat wordt het opgelost net als op amazon.nl
Hoeslaken besteld betaald
Hoeslaken besteld betaald. Niet goede kleur. Retour aangevraagd! Bleek dat het uit Duitsland kwam, wat ik niet wist. Moest 12 euro verzendkosten betalen, eerst met Amazon gebeld: terugsturen, screenshot malen retourbewijs, en geld terug van Retourkosten. Na weken wachten geld terug minus BTW en geen terugbetaling verzendkosten! Vier keer klantenservice gebeld: Mila, Muret etc: teruggave verzendkosten. Niets nul komma nul terwijl mij elke keer beloofd was. Als erbij stond duitse verkoper: niet besteld. Maar stond er niet bij. Waardeloos bedrijf, wel meteen betalen maar terugstorten ho maar!
top amazon.nl
Ik ben al 10 jaar een vaste klant bij amazon
Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf, de klantenservice doen hen best en zijn bereikbaar tot 23:59, nooit probleem gehad en als iets mis gaat, wordt meteen door de vriendelijke klantenservice opgelost. laten staan de uitgebreide assortimenten en zeer aantrekkelijke prijzen.
Rotbedrijf account beperken zonder reden Zeer teleurstellend rotbedrijf !
al jaren klant bij amazon en al heel bestelt ging tot nu toe redelijk goed nu een dag of 2 geleden is mijn account beperkt vraag mij niet waarom ik heb altijd alles altijd keurig netjes betaalt en nog nooit geen klachten gehad of een waarshuwing gehad dus waarom word mijn account dan beperkt wat voor fratsen zijn dat amazon nooit eer blijf hier weg er zijn betere bedrijven en met betere klantenservicen ook
dus waarom word mijn account beperkt wat is dat voor raar gedoe mensen denk 2 keer na voor je hier mee met dit bedrijf in zee gaat
slippers besteld 15 december
diverse tot vele malen gemaild, ze zeggen dat de slippers zijn teruggestuurd naar mij en dat ik ze tot 31-01 kon terugzenden, ik heb ze niet retour gehad.
ik krijg steeds het zelfde antwoord, zeer slechte klantenservice, vreselijk dat je zo met klanten om kan gaan
Niet meer te vertrouwen bedrijf !
In november 2022 heb ik hier een paar producten gekocht. Door verkeerde beschrijving van de producten door de verkoper, de producten op eigen kosten retour gestuurd.
Omdat de advertentie verkeerde informatie bevatte, vond ik dat de retourzending vergoed moet worden door de verkoper, maar dat doen zij niet. Amazon zegt dat de van A tot Z garantie geven, maar na 2,5 maanden heb ik mijn geld nog niet terug. Al meerdere email contacten gehad, maar ik word steeds van het kastje naar de muur gestuurd.
Spaar jouzelf van hoop frustraties, geld en tijd en doe je bestellingen ergens anders waar naar je wordt geluisterd en je serieus wordt genomen.
Ik wilde mijn accounts verwijderen op Amazon.de maar dan worden alle Amazon accounts dicht gemaakt, inclusief Amazon.nl en omdat ik heb nog 2 bestelling( bij Amazon.de) niet gekregen moet ik wachten. Zij adviseren wel om niet de accounts dicht te doen, tot ik de producten binnen zal krijgen, maar zeggen niets over hun nog terug te betalen retourkosten, zij houden stil
Als jij moet iets regelen , zoals geld :) Amazon.de heeft niets te maken met Amazon.nl, zij kennen elkaar niet, maar als jij wil een account dicht doen worden alle accounts dicht gedaan:))
Ik heb wel inmiddels mijn Prime lidmaatschap opgezegd en ik wacht om mijn accounts bij hun op te zeggen, omdat ik ben bang dat ik ga weer naar mijn geld fluisteren....
Niet meer te vertrouwen bedrijf!
Nog net voor einde garantie
Nog net voor einde garantie, begin januari, ging een benq monitor stuk. Het terug sturen ging goed. Ik zou mijn geld terug krijgen kreeg ik door via de mail. Toen begon de ellende. 2 keer mijn reknr doorgegeven, maar geen betaling. Toen heb ik 3 keer een heel warrige mail ontvangen. Het kwam erop neer dat ik nog een bestelling moest doen, met aut.incasso, waarop ze de terugbetaling dan konden betalen. Ik maar iets kleins besteld en gelijk ook gemaild dat ze die moeten annuleren. Ja dat gebeurd meneer. Dan weer een week wachten. Dan bericht dat ik met 5 dagen mijn geld krijg. Ik wacht 6 dagen, geen geld. Vandaag kreeg ik ook nog de kleine bestelling!? Dus ik bel net met Ans van Amazon en daaruit blijkt dat het geld nog niet eens is overgemaakt, dit vanwege mede dat nu de garantie is verlopen. Ik vroeg om een manager, maar toen werd ook nog de verbinding zomaar verbroken.... moedeloos.
26/2 Weer 2 weken verder met beloftes dat er naar gekeken wordt en ik gemaild wordt (gisteren), maar weer niets
Een uitstekend bedrijf!
Ben al jaren een goede klant van Amazon en heb er intussen al tientallen producten besteld. Mijn ervaring is overwegend goed tot uitmuntend te noemen.
Ook qua prijs zit Amazon global op een uitstekend niveau.
Ik heb een bestelling gedaan maar ik…
Ik heb een bestelling gedaan maar ik moet er
maanden op wachten belachelijk
Niets dan lof
Niets dan lof. Produkten veel goedkoper dan je ze in Belgie kan vinden. Vlot bestellen,betalen en zeer snelle levering. Ik bestel bijna dagelijks op Amazon. Top
Nooit iets ontvangen, geen geld terug.
Twee producten besteld en zijn nooit aangekomen.
Bij bestelling staat dat ze mogelijk zoek zijn geraakt! Ik zou mijn geld terug kunnen vragen en dat heb ik gedaan, maar nu staan ze geregistreerd dat ik ze moet retourneren.
Onmogelijk om anders dan via hun standaard antwoord formulieren te communiceren.
Oplichting als je het mij vraagt, simpelweg omdat contact niet mogelijk is. Nooit meer.
Super winkel begrijp negatieve ervaringen niet
Ik begrijp ook al die negatieve reacties niet….. ik heb nog nooit verzendkosten betaald als ik iets terug stuur dat door amazon zelf verdeeld wordt. Ze sturen altijd een label waarmee je gratis kan terug sturen. ik ben al meer dan 7 jaar klant en bestel alles (al meer dan 2000 bestellingen) bij amazon.de gaande van verzorgingsproducten, keukenrol, tot electro, kleding, gewoon alles en altijd heel tevreden. Zelfs als er eens iets kapot toe komt wat meestal de fout is van de vervoerdienst waardoor ik vind dat amazon hiervoor niet mag afgestraft worden, wordt het zonder probleem opgelost. Ook al meermaals gehad dat iets mij niet aan stond en dat ik het zelfs niet moet terug sturen en dat ze gewoon het geld terug betalen. Ik ben wel prime lid, en er is wel een verschil met externe aanbieders die ook op amazon adverteren…..daarom kan het soms zijn dat je voor hetzelfde product verschillende prijzen terug vindt. En dat die mensen verzendkosten in rekening brengen kan ik begrijpen maar dit wordt dan door amazon altijd achteraf teruggestort.Ook als je de klantenservice nodig hebt bellen zij je zelfs op, ok ik spreek Duits (maar ondertussen dacht ik dat er ook een Nederlandstalige afdeling was) deze mensen zijn altijd heel beleefd en proberen je zo goed mogelijk te helpen en lossen je probleem altijd op. Dus voor mij blijft het een top webshop