Twee producten besteld en zijn nooit aangekomen. Bij bestelling staat dat ze mogelijk zoek zijn geraakt! Ik zou mijn geld terug kunnen vragen en dat heb ik gedaan, maar nu staan ze geregistreerd... Toon meer
slippers besteld op 15 december (305-0140984-1537170) 17 december retour aangemeld, volgens DHL zijn ze daar 19 december aangekomen, wacht nog steeds op terugbetaling van €17,73! diverse tot vele ma... Toon meer
Waardeloze website/ bedrijf! Probeer al dagen iets te bestellen , de bestelling wordt steeds geannuleerd omdat men zogenaamd bezig is met identiteitcheck. Met bellen en idem mailen kom je er ook geen... Toon meer
Wat een waardeloze firma. Laat je je pakket bezorgen op een ander adres, dan kunnen ze het niet aannemen, omdat er een persoonlijke code aan de chauffeur moet worden gegeven. Dat wordt niet bij de bes... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Entdecken, shoppen und einkaufen bei Amazon.de: Günstige Preise bei Elektronik & Foto, DVD, Musik, Bücher, Games, Spielzeug, Sportartikel, Drogerie & mehr bei Amazon.de
Na zoveel jaren: niets dan goeds.
Verbaasd dat Amazon.de zo negatief wordt gewaardeerd.
Ik heb wel eens klachten gehad, maar deze werden altijd zeer snel behandeld en met een volledig vertrouwen in de klant.
Ik koop veel bij Amazon, en ik retourneer wel eens wat. Geregeld krijg ik mijn geld terug zonder dat ik het product hoef te retourneren.
In de communicatie via e-mail of chat heb ik nooit het gevoel gehad dat men mij wil tegenwerken, integendeel, men lijk nooit iets anders te beogen dan zijn verplichtingen tegenover de klant.
In tegenstelling tot zijn Hollandse concurrent (drie letters, eindigend op L), heb ik bij Amazon nooit het gevoel gehad dat men tegenwringt als men meldt dat een pakket niet is aangekomen, enz.
Enfin, dit klinkt misschien als een al te positieve review. Ik ben wat ouder en ben sinds 1997 klant bij Amazon. Ik heb in al die jaren waarschijnlijk (veel) meer dan duizend bestellingen heb gedaan bij verschillende Amazons, te beginnen bij de "com" en de laatste jaren bij de "de". En in al die jaren geen negatieve ervaring gehad, ik kan er ook niks aan doen :-)
Had een vloerkleed besteld,na een paar…
Had een vloerkleed besteld,na een paar dagen ontvangen,wilde t retour doen,maar moeten ze op komen halen,kan niet bij n dhl service point afgeven te groot.na vele telefoontjes,laten ophalen kost ongeveer.178 euro,terwijl t vloerkleed 60 euro koste,te gek voor woorden.dus echt waardeloos.
Infrarood paneel niet leverbaar na 6 weken wachten
Anderhalve maand terug een infrarood paneel besteld.
Levertijd was ongeveer 6 weken. Na weken bleek het product ineens niet meer beschikbaar te zijn. Voor niets zitten wachten.
Nieuwprijs betaald, gebruikt product ontvangen
Ik kocht een nieuwe Icon QCON EX G2. Een midi controller. Tenminste, dat dacht ik. Ik betaalde bij Amazon de nieuwprijs en verwachte dan ook een nieuw product. Zo werd deze ook geadverteerd. Bij aankomst zag ik meteen dat de doos al open was geweest. De doos was beschadigd en Amazon heeft eigen stickers erop geplakt om dat te herstellen. Apparaat aangesloten, staan er nog instellingen van een vorige gebruiker (!) in. Tot overmaat van ramp blijkt één fader niet helemaal goed te zijn. Geeft vreemde waardes weer.
Conclusie: Amazon verkoopt gebruikte, teruggestuurde producten gewoon opnieuw, voor de nieuwprijs, zonder te melden dat het om een geretourneerd product gaat. Niet helemaal fair, en uiteindelijk moet er wéér een busje rijden om het product weer bij Amazon te krijgen..
Amazon licht de boel op!
Helaas blijkt dat Amazon een grote oplichtersbende is geworden. Bedragen die onterecht worden afgeboekt van de creditcard, terwijl er nog niet eens is verzonden. Verkeerd teruggeboekte bedragen. Ook retouren worden NIET meer terugbetaald, ook al zijn die 3 weken geleden al aantoonbaar ontvangen!!
Medewerkers zijn ronduit onbeschoft en niet kompetent en verbinding wordt vaak zomaar verbroken!! Klanttevredenheid, afhandeling is waardeloos. Je betaald inmiddels vaak meer dan bij andere webshops en de levertijden duren steeds langer, waarbij 2 tot 3 weken soms regel is.
Het is een grote bende en ik bestel er dan ook NOOIT meer. Mijn advies, blijf aub weg van deze malafide webshop!!!!
Verschrikkelijk!
Verschrikkelijk!! Een horloge binnen 3 maanden kapot en mocht ik retour zenden (netjes). Vanaf toen ging het mis. Vage mails van chatbots, klantenservice zegt terug te bellen maar doet dat niet; conclusie; geld kwijt!! Kom er op geen enkele manier door. Ze reageren niet op mails
Ideale service
Een beetje zoeken om producten terug te sturen bij bvdefect (je kunt Amazon zelfs laten bellen naar jou), maar er is geen discussie over terugbetaling of het opnieuw verzenden, zelfs nog voor je het defetce apparaat hebt opgestuurd. Qua prijzen moet je wat vergelijken, maar meestal stukken lager (en realistischer) dan bij de lokale "expert" die degelijk service nooit biedt.
Al jaren trouwe klant, betere service icm pijsstelling kom je zelden tegen
Ik ben al 3 jaar lid van Amazon.de prime (en 2 jaar van Amazon.nl prime). Dan heb je ook direct tot Prime TV en Prime Gaming en Twitch. Ik kan in de volle overtuiging zeggen dat ik deze website (zowel .nl als .de) op een zeer hoog niveau staan van service. Je kan de klantenservice 7 dagen per week van 7-23 uur bellen (!!!). De prijs is altijd goed (ik vergelijk wel altijd onderling .de en .nl). De service is fenomenaal (wanneer je direct bij Amazon koopt) maar ook hebben zij een beschermingsmechanisme wanneer je bij een handelaar via het platform (Marketplace) koopt, de A-Z garantie. Hierbij krijgt de klant altijd het voordeel van de twijfel en als de handelaar (vaak uit het verre Oosten) dwarsligt, draait Amazon gewoon de koop terug. Als ik nog meer positieve vermeldingen opschrijf, ben ik bang dat Trustpilot mijn review verwijderd. :)
Ik was even bang door de comments maar…
Ik was even bang door de comments maar heb uiteindekijk toch mijn 400 eu terug gekregen danku amazon na anderhalve week zonder te emailen
Een bedrijf waar je op kan vertrouwen.
Lagere prijzen ga je zeker niet vinden. Amazon.de gaat (haast) altijd de goedkoopste zijn.
Wat ik zo leuk vind is dat ze nooit moeilijk doen over retours. Ongeacht welk type product je koopt, je kan het altijd retournen zonder problemen. Dit zorgt voor extra vertrouwen en dat is nodig met derde partijen die artikels verkopen. Ik heb het namelijk al meerdere keren meegemaakt dat ik een defect of gebruikt product ontvang. Bij Amazon.de maak ik me daar geen zorgen over, want ik kan het altijd retournen.
Prime is ook echt geweldig voor "morgen in huis" (en de vele andere voordelen). Veel webshops (e.g., Bol.com) garanderen "morgen in huis," maar ze rekenen op Postnl of Bpost om deze belofte waar te maken. Als Postnl of Bpost dan een foutje maken, staan zij hier niet voor in. Amazon.de daarintegen gebruikt zijn eigen koerierdienst en tot nu toe heb ik mijn artikels altijd al de volgende dag in huis gehad.
Bij amazon.de een bbq gekocht die niet…
Bij amazon.de een bbq gekocht die niet in Nederland verkrijgbaar was. Deze was defect en binnen de garantie termijn.
Wij hadden een aanvraag tot garantie ingediend evt het defected onderdelen te vervangen
Van amazon kreeg ik te horen dat ze geen garantie konden leveren en geen nieuwe bbq konden sturen en dat ze me wel mijn geld konden terug storten.
Wij zijn daar akkoord mee gegaan en hebben bij amazon amaerika direct dezelfde bbq voor 338 euro gekocht, echter krijg ik mijn geld van amazon.de niet terug. Deze beweert plotsklaps dat ik de bbq moet terugsturen en dat zelf moet betalen wat niet mag van het consimentenrecht en wat niet kan omdat zowel postnl dhl en ups geen dozen in dit format hebben.
Daarnaast moet ik je waarschiwen dat amazon niet is aangesloten bij gratis geschillencommissie commisies je moet dus meteen naar de rechter of naar de media om je rechtmatige geld terug te krijgen. Echt een verschrikkelijk bedrijf koop hier niet. De bbq was verkocht door amazon zelf en niet door een tussen verkoper.
Koop je producten elders.
SUPER 1ste ervaring!
Eerste keer besteld bij Amazon. Boek meteen de volgende dag in huis (DHL). Prachtige hardcover voor €23. Bij het plaatsen van de bestelling had ik eerst een verkeerd boek besteld en meteen geannuleerd. De terugbetaling kwam al binnen enkele dagen. Hoefde ik niets voor te doen.
Zeer slechte website
Zeer slechte website, ik heb een bestelling geplaatst en betaald via iDeal en geen e-mail ontvangen dat bestelling is geplaatst. Ook via mijn account geen bestelling kunnen vinden. Ik heb berichtje gestuurd naar het bedrijf, maar geen reactie. Als je belt naar Amazone DE of mail stuurt worden deze niet beantwoord.
Zomaar geld kwijt aan dit malafide bedrijf jiacheng29 die via amazone.de verkoopt!
Koop nooit bij deze gasten!!!!!!!
Absurde prijsverhoging overnight.
Ben me financieel aan het orienteren op de aankoop van Adax eco convectoren. Bij Amazon het goedkoopst. Van de ene op de andere dag worden de prijzen opeens verhoogd en niet zo,n beetje ook. BV van 149 naar € 229. Twintig jaar inflatie rekenen ze door. Vreemd beleid...Kan geen email adres vinden en bij "klantenservice" kom je nergens open vragen tegen. Laat maar dus...zoek wel elders.
Pakket is zoek geraakt
Pakket is zoek geraakt , ik wil mijn geld terug . Heb al 3 mails geschreven naar verkoper nul reactie .
Sinds Amazon met Colis Prive werkt voor…
Sinds Amazon met Colis Prive werkt voor hun leveringen is het dikke rotzooi. Verpakkingen worden beschadigd geleverd, de bezorgers zijn onbeschoft en agressief. We hebben dit al gemeld maar ze doen er niks aan, daarom kopen wij amper nog via Amazon moesten ze colis prive terug weg laten en met postnl of andere werken zouden we terug meer vertrouwen hebben.
amazon komt afspraken niet na
Nadat mijn bestelling op hold was gezet wegens een controle op mijn creditcard en na deze controle was de bestelling niet meer te zien. Ik heb na contactopname een voorstel gekregen(zie later). De beloofde compensatie is niet gegeven, na contactopname met de klantenservice krijg ik steeds antwoorden uit een standaard script die geen enkele relatie hebben met de afspraak die mij schriftelijk is gedaan. Uiteindelijk heb ik de kindle e-reader teruggestuurd, kostte mij 13 euro leergeld dat ik bij deze Amazon dienst niets meer wil kopen.
zie tekst van Amazon.
Het spijt me dat uw bestellingdoor ons geannuleerd is vanwege een probleem met de betaling. Ik begrijp dat dit heel erg vervelend is, helemaal omdat de Kindle Paperwhite (8GB) nu op onze website € 33,07 duurder is.
Daarom ben ik meteen gaan kijken wat ik voor u kan doen. Helaas is het systeemtechnisch niet mogelijk om vooraf een korting te geven, dus daarom wil ik voorstellen dat u de Kindle voor de hogere prijs gaat bestellen en dat ik dan het prijsverschil aan u terugbetaal zodra u de bestelling heeft ontvangen.
Ik zal uw bestelling daarvoor persoonlijk in de gaten houden, zodat u zelf nergens meer achteraan hoeft te gaan.
Uiteraard stuur ik u een bevestiging per e-mail zodra ik het prijsverschil aan u terugbetaald heb
Geld niet teruggekregen van Amazon.de
23 Mei had ik een bestelling geplaatst van €2516,65 via iDeal. Bestelling vervolgens mislukt (Amazon gaf aan dat dit aan de betaalmethode lag) en mijn Amazon-account zonder reden geblokkeerd. 2,5 weken verder en ik kan mijn geld nog steeds niet terugkrijgen. Amazon beweert dat ze het geld niet hebben, en dat ze dus niks terugbetalen. ABN AMRO & iDeal (Currence) geven echter aan echter dat een iDeal betaling ALTIJD aankomt bij de ontvangende (Amazon dus in dit geval). Ongelofelijk slechte klantenservice. Ongeïnteresseerd, communicatief zwak & niet in staat de situatie relativeren. Ik ga nooit meer een bestelling plaatsen bij Amazon (.de of .nl, maakt niet uit), ik zou dit ook sterk afraden bij anderen. Mediamarkt, Bol & Coolblue zijn vele malen beter.
amazon.de heeft het weer geflikt!
amazon.de heeft het weer geflikt!
Echt slechte service, ze hebben de herkansing ook verknald. Ik had een item besteld, maar die is zogenaamd verdwaald bij DHL (volgens amazon, volgens dhl is het verkeerd gelabeld door amazon). Opeens was het item 3x zo duur, toch besteld doordat de klantenservice korting wilde verlenen om een zoveelste slechte review te voorkomen. Nou ik had het nog steeds nodig, dus opnieuw besteld en voor de snelste/duurste bezorgoptie gekozen. Toch is het weer niet bezorgd, door amazon koerier zelf dit keer. Bovendien beweren ze bij de tracking dat het op verzoek van de klant vertraagd is, allemaal leugens om zich in te dekken. Ik ben klaar met deze amateurs.
Merkur scheermes doosje beschadigd.
Merkur scheermes bestelt en gekregen maar het doosje waar het in zit is aan drie kanten beschadigd en ik heb voor een bestelling van over de 50 euro toch een ander beeld bij. Ik verzamel die dingen en wil gewoon een net doosje.
Als dit de kwaliteit is waar Amazon voor staat dan ga ik in het vervolg ergens anders winkelen. Het zal Amazon nix kunnen schelen want er komt ongetwijfeld genoeg geld binnen. Nog een reden om daar niet meer te bestellen.