Twee producten besteld en zijn nooit aangekomen. Bij bestelling staat dat ze mogelijk zoek zijn geraakt! Ik zou mijn geld terug kunnen vragen en dat heb ik gedaan, maar nu staan ze geregistreerd... Toon meer

slippers besteld op 15 december (305-0140984-1537170) 17 december retour aangemeld, volgens DHL zijn ze daar 19 december aangekomen, wacht nog steeds op terugbetaling van €17,73! diverse tot vele ma... Toon meer

Waardeloze website/ bedrijf! Probeer al dagen iets te bestellen , de bestelling wordt steeds geannuleerd omdat men zogenaamd bezig is met identiteitcheck. Met bellen en idem mailen kom je er ook geen... Toon meer

Wat een waardeloze firma. Laat je je pakket bezorgen op een ander adres, dan kunnen ze het niet aannemen, omdat er een persoonlijke code aan de chauffeur moet worden gegeven. Dat wordt niet bij de bes... Toon meer

1. Online marktplaats

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Entdecken, shoppen und einkaufen bei Amazon.de: Günstige Preise bei Elektronik & Foto, DVD, Musik, Bücher, Games, Spielzeug, Sportartikel, Drogerie & mehr bei Amazon.de

1,6

Zeer slecht

24K reviews

Zeer onbetrouwbaar

Zeer onbetrouwbaar. Als je vragen stelt over het product kunnen ze vaak geen antwoord geven omdat nu 50% van de keren de echte verkoper in China zit en het alleen in opslag ligt bij Amazon. Zal slecht zijn voor Nederlandse economie als zij groot worden.

9 december 2021

Zeer slecht

Zeer slecht. Wij zijn verkoper op amazon maar amazon belazert zelfs zijn verkopers. Extreem slecht georganiseerd. bol.com is 1000000000x beter.

3 december 2021

Rete slecht bedrijf

Rete slecht bedrijf. Niet voor niets zulke slechte recensies. Wordt aangegeven dat het product is bezorgd maar nergens is het pakket te bekennen. Ook geen mail erover of een briefje in de brievenbus. Oplichters eerste klas. Zouden ze een award voor kunnen krijgen. NOOIT, echt NOOIT hier bestellen. Je wordt bestolen waar je bij staat.

2 december 2021

Super snelle levering!

Ik had bijna niet besteld door alle negatieve reviews. Ik heb gelukkig wel besteld! Ik zocht een boek dat enkel nog bij Amazon te vinden was. De levering ging zo snel dat het boek zo ongeveer in de bus zat toen ik op bestellen klikte 😁. Top!

1 december 2021

Wat een verschrikkelijk bedrijf

Wat een verschrikkelijk bedrijf . Eerst dagen te laat , briefje bij de buren , ook op e-mail. En ze bellen niet aan niets , ze zijn nog in straat , anderhalf uur aan telefoon gezeten ( paarse krokodil ) maar nee horloge al geretouneerd in computer ) maar wel nog in mijn straat . Ongelukkig kind / geen verjaardags kado , schaam je. P veer

25 november 2021

Ik heb op 20 oktober 2021 een refund…

Ik heb op 20 oktober 2021 een refund gekregen van zoverstocksde wegens een bestelling die niet verzonden kan worden wegens een magazijns fout ik zou dus de komende 72 uur de amazon refund bevestigings E-MAIL bericht ontvangen maar ik heb nix ontvangen en de verkoper zoverstocksde houd vol dat hij de opdracht tot uitbetaling heeft doorgestuurd naar amazonde ik twijfel niet aan de verkoper maar amazon is niet te vertrouwen ik eis Mijn geld terug of ik doe aangifte bij de politie! Zonder de amazon refund bevestigings E-MAIL bericht krijg ik m'n geld nooit terug en deze fouten maakt amazon continu!

22 oktober 2021

Na 7 jaar klant ben ik nog steeds zeer tevreden, ook indien er iets misgaat. Betrouwbare website

Na al die mistevreden klanten en slechte commentaren, vind ik het absoluut nodig om mijn ervaring te delen. Ik ben klant sedert 2013 of 2014 (zou het moeten nagaan), bij Amazon.de en nog nooit heb ik een slechte ervaring gehad, integendeel! Ik bestel hoe langer hoe meer bij hen, en nu ook op Amazon.nl. Ook de klantendienst is supervriendelijk; indien er iets misgaat (gezien mijn vele bestellingen is dit ook al een paar keer gebeurd) zet men alles recht; kleine zaken die gebroken aankomen worden onmiddellijk gecrediteerd, zelfs zonder terugzenden. Garantievoorwaarden worden nagekomen en de prijzen zijn meestal (niet altijd, soms ook duur) echt goed. Als prime-lid nauwelijks nog een verzendingskost, ook voor kleine bestellingen. Zoek maar een betere leverancier als Amazon. Ik vind die niet! Bedankt Amazon, en zoveel slechte commentaren verdienen jullie echt niet!

12 oktober 2021

Een bende oplichters

Een bende oplichters. Doen niets met klachten. Sturen de broek die je al betaald hebt gewoon niet. Ze annuleren je bestelling en betalen je geld niet terug). Proberen je te dwingen om na een IDEAL betaling ook nog je creditcard gegevens te geven.

10 oktober 2021

pas op gevaarlijk en onbetrouwbare…

pas op gevaarlijk en onbetrouwbare partner van het World Economic Forum. Mijn amazon prime is na een wijziging van mijn abonnement niet meer actief, mijn betaalmethode probeer ik te verifiëren, maar dit lukt me niet. bij de klantenservice zegt men dat ik mijn credit card opnieuw moet verifiëren maar dit heb ik al 5x gedaan en nog steeds krijg ik mijn prime video niet geactiveerd. teleurgesteld..

8 oktober 2021

3x een review ingediend, geen reactie.

Ik heb 3x een review ingediend voor een product wat ik op Amazon.de heb gekocht. De eerste keer kreeg ik een melding, zonder nadere toelichting, dat er niet aan de policies voor een review werd voldoen. Mogelijk had het te maken met een merknaam die op de achtergrond zichtbaar was, ik weet het niet. Op de twee opvolgende reviews van ditzelfde product heb ik helemaal geen reactie mogen ontvangen en de review zelf is ook niet geplaatst. Ik heb toe een klacht hierover ingediend en ook daar heb ik geen enkele reactie op mogen ontvangen. Zeer klant onvriendelijk!

8 oktober 2021

Prima!

Mooi product, snelle levering en fijne communicatie. Al met al heel tevreden!

5 oktober 2021

Amazon slecht in bezorgen!!

mijn bestelling zou vandaag worden geleverd voor 20:00 uur je wacht de hele facking day en 5 minuten voor de aflevertijd krijg je een bericht dat ze niet langskomen.
als mijn bestelling na 4 oktober niet word geleverd mag ik het geld terug vragen.
wat is dit slecht en dit is niet de eerste keer.

2 oktober 2021

Amazon is te slecht voor woorden

Amazon is gewoon te slecht voor woorden! Ik wacht nu al 2 maanden voor mijn geld terug wat zij zomaar zonder toestemming van mijn bankrekening hebben gehaald. Ze zeggen dat er een fout is en een storing & daarom mijn geld niet kunnen terug storten. Ik moet geduld hebben zeggen ze. Als iemand raad heeft voor mij. Ik hoor graag advies want ik ben eindeloos. Zo’n groot internationaal bedrijf. Ik zeg dit nooit gauw maar zij zijn oplichters! Niet van kopen!!!

21 september 2021

zou verboden moeten worden

zou verboden moeten worden

Amazon laptop alle regels aan zijn laars in Nederland.

Geen service, supertrage reacties, afwimpelbeleid, alles afschuiven op externe verkopers, geen reactie op retouraanvraag, klachten niet opvolgen of oplossen en ga zo maar door...

21 september 2021

Is dit jouw bedrijf?