Twee producten besteld en zijn nooit aangekomen. Bij bestelling staat dat ze mogelijk zoek zijn geraakt! Ik zou mijn geld terug kunnen vragen en dat heb ik gedaan, maar nu staan ze geregistreerd... Toon meer

slippers besteld op 15 december (305-0140984-1537170) 17 december retour aangemeld, volgens DHL zijn ze daar 19 december aangekomen, wacht nog steeds op terugbetaling van €17,73! diverse tot vele ma... Toon meer

Waardeloze website/ bedrijf! Probeer al dagen iets te bestellen , de bestelling wordt steeds geannuleerd omdat men zogenaamd bezig is met identiteitcheck. Met bellen en idem mailen kom je er ook geen... Toon meer

Wat een waardeloze firma. Laat je je pakket bezorgen op een ander adres, dan kunnen ze het niet aannemen, omdat er een persoonlijke code aan de chauffeur moet worden gegeven. Dat wordt niet bij de bes... Toon meer

1. Online marktplaats

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Entdecken, shoppen und einkaufen bei Amazon.de: Günstige Preise bei Elektronik & Foto, DVD, Musik, Bücher, Games, Spielzeug, Sportartikel, Drogerie & mehr bei Amazon.de

1,6

Zeer slecht

24K reviews

Ik heb een Stray Kids Noeasy limited…

Ik heb een Stray Kids Noeasy limited album besteld, maar ze hebben het geld terug gestord en het is niet aangekomen. Ze hebben zelfs mijn bestelling geannuleerd. Ik heb er een week voor gewacht en dan komen ze hier mee af. Dat vindt ik niet oké.

17 september 2021

SUPER SLECHTTTTTT

SUPER SLECHTTTTTT. BESTEL NOOIT WAT BIJ AMAZON. Heb fitness bankje besteld. Nooit geleverd gekregen. En bij vragen van mijn geld terug werd er beloofd dat ik m'n geld terug zou krijgen door 1 collega. Na 2 weken niks te hebben ontvangen, nogmaals gebeld en niemand wist wat en ik kreeg dus mijn geld niet omdat de 3de partij spoorloos is. Bij vragen naar manager kreeg ik die ook niet, ook niet de naam en werd ook niet doorverbonden naar manager.

13 september 2021

In plaats van 24 stuks slechts 9 stuks ontvangen

Op 21 juni 2021 bij Amazon.de een bestelling geplaatst en betaald van 4 verpakkingen van 6 stuks L'Oréal Men Expert Invincible Sport Roll-On met als levertijd begin augustus. BESTELNUMMER 305-5392259-8919524
Begin augustus kwam mail dat zending oktober kon worden... Uiteindelijk gisteren (10 september 2021) geleverd.
Echter, in plaats van 4 x 6 stuks ontving ik slechts 9 stuks van deze deodorant d.w.z. slechts 40% van bestelling en betaling. Dit is oplichting en Amazon onwaardig!!

11 september 2021

11 jaar lid

11 jaar lid, waarvan velen jaren Prime. Nu kan dat ineens niet meer met een Nederlandse adres en verplichten ze je om naar .NL te gaan, wat gewoon ruk is en veel duurder. Amazon.de is een klant armer want dit is gewoon triest. Zo lang prime niet werkt op Amazon.DE ben ik weg.

6 september 2021

Tablet gekocht bij Amazon. Geen garantie

Tablet gekocht bij Amazon. Na 8 maanden stuk. Bij contact geen reactie van de verkoper. Na contact met Amazon enkel nietszeggende reacties. Geen enkele tegemoetkoming. Dus geen waarborg bij aankopen via Amazon.nl. Amazon verschuilt zich achter het feit dat zij slechts facilitator zijn bij de verkoopovereenkomst. Met ander woorden:Amazon staat niet garant voor de eerlikheid van de verkopers op hun platform. Kopen bij Amazon is kopen zonder garantie...

13 augustus 2021

Een derde partij heeft onder mijn naam…

Een derde partij heeft onder mijn naam een account aangemaakt en bestellingen geplaatst. Dit is erkend door het bedrijf zelf, maar ondanks telefonische beloftes aanmaningen blijven sturen. Klantenservice minst behulpzaam ooit. Standaardmails sturen, niet inhoudelijk ingaan op vragen en tot overmaat van ramp mijn gehele account dichtzetten en een shady incassobureau Paigo inschakelen. Het lijkt wel één grote scam. Ik raad iedereen aan zo ver mogelijk van dit bedrijf weg te blijven. Nooit in mijn leven wil ik nog iets te maken hebben met dit bedrijf. Te triest voor woorden.

29 juli 2021

Reliable sellers and good Customer Support

Bestellingen worden in goede staat bezorgd. Van het bestelproces word je op de hoogte gehouden. Probleemloos en kostenloos retourneren van artikelen, zoals bijvoorbeeld jeans G-star als de maat te klein is, kun je een nieuwe bestelling plaatsen. Betrouwbare verkopers, prijzen goedkoper dan Bol.com. Uitmuntende behulpzame klantenservice Daphne Maes, Theresa en Joris, die razendsnel reageerden, mocht een besteld artikel een klein onderdeel missen, zoals een fitnessarmband behorend bij een trilplaat. Verkopers reageren ook snel: goed geregeld. In het bijzonder verkoper Felix van de VEVOR JF-CFM21 zwart fitness trilplaat was erg aardig en heeft uit coulance €20,00 terugbetaald, omdat de fitnessarmband ontbrak. :-) Ben reguliere klant bij Amazon.nl en Chantelle bh's besteld en shampoo via Amazon.de

28 juli 2021

Geweldig bedrijf

Geweldig bedrijf, bestel er regelmatig. Ze zijn de goedkoopste en heb t altijd netjes de volgende dag in huis gehad :D Ik ben erg content met ze en heb nu amazon prime genomen daarom.

28 juli 2021

Amazon de de MAAT IS VOL IK ZAL ONLINE…

Amazon de de MAAT IS VOL IK ZAL ONLINE AANGIFTEN DOEN BIJ DE POLITIE WEGENS HET NIET UIT TE BETALEN VAN MIJN DOOR DE VERKOPER ZOVERSTOCKS DE BELOOFDE VOLLEDIGE REFUND MET BEHOUD VAN HET DEFECTE ITEM RETOUR WAS NIET NODIG ZEER COULANTE VERKOPER. AMAZON JE HAD TOT AFGELOPEN NACHT 00:00 DE TIJD OM MIJ M'N REFUND IN PROCES TE ZETTEN IK WACHT NU AL MEER DAN 2 WEKEN AL BIJNA 3 WEKEN BEN IK OP MIJN GELD AAN HET WACHTEN DAT IS TE IDIOOT VOOR WOORDEN! JULIE NEMEN DE KLANT NOOIT SERIUUS! JULIE DENKEN DAT DE KLANT VOOR KLEINGELD GEEN STAPPEN GAAT ONDERNEMEN TEGEN JULIE IK BEN UNIEK VAN Mij BESTAAT ER MAAR 1 EXEMPLAAR IK ZAL TOG MOOI WEL WERK VAN JULIE GAAN MAKEN! WEBSHOP MAFFIA DAT ZIJN JULIE! DE GRENS IS BERIJKT DIT WAS DE LAATSTE DRUPPEL DIE DE EMMER DOET OVERLOPEN IK WENSTE MINELIJK MET U TE BLIJVEN MAAR U NEEMT HERHAALDELIJK EEN LOOPJE MET MIJ U GAF AAN OM M'N REFUND PROCES TE STARTEN U HAD HIER HET ORDER NUMMER VOOR NODIG EN IK GAF U HET ORDER NUMMER EN VERVOLGENS REAGEERT U ALWÉÉR NIET PAS NA ZIEKELIJK VEEL CONTACKT POGINGEN VANUIT MIJN KANT REAGEERT U PAS MAAR HET ENIGE WAT U AANGEEFT IS ACOUNT BLIJFT GESLOTEN IK ALS KLANT HEB WERKELIJK HELEMAAL NIETS MET DIT ACOUNT TE MAKEN! DE AFSPRAAK WAS DAT IK EEN REFUND TEGOED HEB EN U ZOU DIT PROCES VAN uitbetaling in gang gaan zetten!! PROFITUUR dat je rondkruipt! U komt nog met mij op de koffie u zult gaan leren oh jazeker u zult gaan leren desnoods zoek ik Julie op puur ter discussie,ik moet Julie namelijk eens recht en diep in de ogen kunnen kijken om m'n rechtmatige geld alsnog te gaan verkrijgen.

26 juli 2021

NOOIT iets bestellen bij Amazon.nl dat…

NOOIT iets bestellen bij Amazon.nl dat zijn oplichters!!! Heb zo vaak email gestuurd dat ik mijn pakket niet ontvangen heb. Pakket zou in April geleverd worden en tot nu toe niks gekregen. Je krijgt geen reactie terug op je email. Amazon.nl hou het geld
(Fool Me Once Shame on You Fool Me Twice Shame on Me)

24 juli 2021

Amazon Nederland is een slappe en…

Amazon Nederland (of DE...?) is een slappe en slecht georganiseerde variant van Amazon US. Er worden veel fouten gemaakt door aangesloten leverancier. Wanneer je geld probeert terug te krijgen omdat je een bestelling nooit ontvangen hebt dan wordt je ergens in een bak gegooid en gaan ze je verzoek beoordelen. Dat kan weken duren! Amazon.nl heeft het NIET voor elkaar en ik adviseer dan om niemand om daar ook maar iets te bestellen. Mijn 300,-... hangen nog ergens in de lucht.....? Super slecht allemaal!

22 juli 2021

Bedankt Trustpilot en de gebruikers ervan

Bedankt alle mensen voor het posten van uw ervaringen met Amazon. Ik ging iets kopen maar stap er wijselijk van af. Bye bye Amazon. Je klanten zo behandelen Foei. Meer dan de helft van de beoordelingen 1 ster. Niet normaal. Best dat ik naar Trustpilot keek.

13 juli 2021

Loze beloftes ondanks mail bevestiging van belofte

In de Prime een bestelling geplaatst. Helaas niet bezorgd gekregen. Daarna nogmaals besteld. Ondanks beloftes van meerdere personeels leden,en ook deze afspraken bevestigd gekregen op mail. Worden deze afspraken niet na gekomen en wordt je van het kastje naar de muur gestuurd. De mensen aan de telefoon zijn wel beleeft en aardig, maar als het woord niet bij de daad gevoegd wordt heb je hier bijzonder weinig aan.

8 juli 2021

Prima, snel en goed geregeld.

Had place mats besteld en na 2 dagen al in huis. Helaas was het de verkeerde kleur. Contact, via email, gehad met de klantenservice. Prima uitleg gekregen. Binnen 1 week bericht gekregen dat het pakket retour ontvangen is en dat het geld terug gestort wordt. Immiddels is het geld gestort, al met al alles binnen 1,5 week geregeld. Prima, ik raad dit bedrijf aan.

6 juli 2021

Prima webwinkel

Tot nu toe alleen maar positieve ervaringen. Op 1 artikel na tot nu toe alle bestellingen, en dat zijn er aardig wat, op de afgesproken tijd geleverd. Over 1 artikel met de klantenservice afgelopen donderdag contact opgenomen. Pakket was volgens een e-mail van de vervoerder afgeleverd, doch dat klopte helaas niet. Na telefonisch contact gezocht te hebben met Amazon heeft de meneer van de klantenservice alles genoteerd en geregeld. Kreeg per omgaande een e-mail met het besprokene. De volgende dag stond het bedrag weer op mijn rekening.

3 juli 2021

Amazon.de maakte een fout door dubbel…

Amazon.de maakte een fout door dubbel af te schrijven. Dus ik laat de 2e keer terugboeken door de bank natuurlijk, betalen ze me daarna terug. Krijg ik email dat ik hen terug moet betalen met boete! Dus zij maken de fouten en jij betaalt ervoor!

29 juni 2021

Is dit jouw bedrijf?