American Express Global Reviews 5.232

1,3

Ik heb nog nooit een bedrijf meegemaakt die zo onlogisch en slecht is als American Express... Wij krijgen gewoon onze welkoms bonus niet, wat de hele reden voor ons was om een creditcard aan... Toon meer

In oktober 2025 heb ik mijn American Express-kaart opgezegd. Er staat echter nog steeds een bedrag open dat teruggestort moet worden naar mijn rekening. Wat mij vooral tegenvalt, is dat Americ... Toon meer

Als je een creditcard zoekt waarbij prijs en service in balans zijn ga dan NIET voor American Express. De verzekeringen die je zogenaamd gratis krijgt kun je zelf goedkoper afsluiten en service is ben... Toon meer

zeer slecht, ook al heb je geen bkr geen cis en sta je nergens geregistreerd experian etc toch stuurt dhr vekthuis je zomaar een afwijzing je voldoet aan alle voorwaarden genoeg inkomen. aanvraag gewe... Toon meer

1. Betalingsdienst

American Express offers access to world-class Credit Cards, Charge Cards, rewards, travel, financial and business services including Corporate Cards and more.

1,3

Zeer slecht

5K reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Heel raar bedrijf

Heel raar bedrijf
Gecanceld / kaart opgezegd zonder reden
Nooit te laat betaald of niet betaald. Dat was december 2023…
3 weken geleden ben ik nog gebeld vanuit Amex.,want mijn kaart was nog steeds geldig. En dat ze de reden niet kon zien
Uitgelegd dat ik een brief had gekregen, dat bij een jaarlijkse risico analyse de kaart per direct wordt geannuleerd. Ik zou er nog van horen..
Nooit meer wat gehoord!!!
Verkeerde mensen aan de top daar. En een machtig bedrijf om ze aan te pakken voor hun gedrag!

3 april 2024

Ronduit belachelijk

American Express belt jou als klant zelf na om te vragen of je google ads en facebook niet liever via hun afschrijft. Je spaart dan lekker punten. Goed idee leek ons, we gaven wel even aan dat dat dan om flink hogere bedragen gaat. Geweldig vond American Express.

Ze bellen je op of het hogere bedrag normaal is. Ja hoor dit is normaal geef je aan. Vervolgens blokkeren ze je kaart zonder dat je het weer omdat er hogere bedragen worden afgeschreven. Waardoor google en facebook je abonnement stop zetten met alle financiële gevolgen van dien. Als je hierover belt dan kunnen ze hier niets aan veranderen en had je je beter moeten inlezen. Dit is nu eenmaal hoe het werkt. Werknemer is duidelijk geagiteerd en vind je maar lastig.

Nergens wordt verantwoordelijkheid genomen. Een bedrijf is afhankelijk van zijn continuïteit. Dat kan met American Express dus zeker niet.

Wij halen in ieder geval alles weer weg bij ze. Simpelweg omdat je dit soort gedoe niet kunt hebben als bedrijf.

27 maart 2024

Zeer zeer slecht

Zeer zeer slecht! Na jaren lang van gebruik en altijd zonder issues alles terug betaald krijg ik opeens terugkoppeling zulke bedragen zijn veel te hoog. En wij hebben hier over een bedrag van 1000 euro!!?? Ik heb al in verleden tickets van 5000 betaald zonder probleem. Het bedrijf opereert zeer zeer onprofessioneel . Kleuters echt!

5 maart 2024

Scammers

Blijf van dit bedrijf weg je wordt genaaid waar je bij staat. Voordat ik de aanschaf deed heb ik nog gebeld als ik het bedrag op de kaart mocht storten dit ivm de verzekering van het bedrag. Nee was niet nodig want zo werkt het niet bij AMEX goed product aangeschaft dit werd niet betaald kreeg een melding dat dit 3 dagen ging duren, na drie dagen nog niks werd gebeld dat ik onder review kwam tijdens dat het bedrag door hun zelf was goed gekeurd. En dan was dit nog een zakelijke aangelegenheid waardoor wij nu voorschut staan bij de leverancier.

29 februari 2024

Credit Services Amsterdam

Mijn limiet is verlaagd zonder reden in oktober 2023 zonder dit aan mij te notificeren. Op 26 februari 2024 had ik gebeld ik omdat ik het pas doorhad. Nu eist Credit Services Amsterdam mijn bankafschriften van afgelopen 3 maanden zodat zij mijn krediet kunnen verhogen. Dit al zonder uitleg te geven over de exact reden.

Ik sprak 4 verschillende medewerkers en ik kreeg 4 verschillende verhalen waarom op mijn kaart een limiet is opgelegd. Op 27 februari 2024 sprak ik een medewerker van de afdeling Credit Services Amsterdam. Hij was brutaal, onprofessioneel en hij stelde niet op prijs dat ik vragen stelde.

Ik werd heel slecht behandeld door de medewerkers. Telkens een ander leugen en geen concreet antwoordt op mijn vraag: waarom is er plotseling een limiet van 800 euro op mijn AMEX kaart. Een medewerker van de Credit Services Amsterdam werd zelfs boos op mij omdat ik weet hoeveel geld mijn vrienden met AMEX kaart per maand verdienen.

Ik raad iedereen af om bij American Express een credit card aan te vragen. Zeer onprofessioneel!

27 februari 2024

Limiet is zogenaamd onbeperkt maar na…

Limiet is zogenaamd onbeperkt maar na 500 euro op vakantie was de pret al op. Dit was nergens inzichtelijk vooraf, en gezien het inkomen / limiet van andere kaarten volledig ongefundeerd.

Speciaal een Amex uitgekozen voor de vakantie, voor de piek belasting. Maar met een onzichtbare limiet gewoon ronduit waardeloos.

Gelukkig had mijn vriendin haar Mastercard meegenomen, want met je gewone betaalpas kun je niks in het buitenland, met een Amex blijkbaar nog minder....

26 februari 2024

Ignorantie Consumer Credit BE

De afdeling Consumer Credit BE: tot heden niet capabel om te communiceren. Er werd een limiet vooropgesteld dat niet gecommuniceerd werd, bijgevolg werd dit overschreden en de kaart werd geblokkeerd. Om de limiet te verhogen werden er rekeninguitreksels en salarisfiches gevraagd van de laatste drie maanden om dan te horen dat het niet genoeg is? Terwijl ik meer verdien dan een gemiddelde Belg,... Na het domiciliëringsproces om de kredietlijn aan te zuiveren (automatisch proces) had AMEX 10 dagen nodig om de betaling te verwerken !!! Bovendien vermelden ze dat ze geen automatische incasso bericht hebben ontvangen van de bank waarop ik het bewijs in PDF had doorgestuurd en NOOIT antwoord gekregen. Je bent beter af met een gewone VISA / MASTERCARD met een limiet van 5000 euro per maand bij de gewone banken. De voordelen van AMEX wegen niet op tot de stress die daarmee gepaard gaat. Wat ben je met een kaart van 65 euro per maand die je niet eens kan gebruiken? Kaart werd per direct opgezegd! Tip: altijd zo'n zaken met een kritische blik evaluleren als het te goed om waar te zijn is.

26 februari 2024

22 jaar lidmaatschap en geen enkele service

22 jaar lidmaatschap. 1 case ingediend van notoire auto schade claimer AVIS. onterecht afgeschreven van mijn American express kaart

afgescheept met een e-mailtje dat american express niet helpt omdat de onterechte afschrijving paar maanden geleden was

als dat je reactie is naar 22 jaar trouwe lidmaatschap, dan wil je niet echt je klanten behouden. gelukkig heb ik ook Mastercard

21 februari 2024

Blijf hier echt weg

Zelfde ervaring als de review hier onder. Kaart geblokkeerd omdat deze te vaak gebruikt is.

Zou even al mijn bankafschriften moeten delen. Euh nee?

Kan de kaart nog niet annuleren omdat de incasso nog ‘niet verwerkt is in het interne systeem’. De app geeft daarentegen aan dat alles geregeld is. ‘Ja meneer, de app is niet te gebruiken daarvoor, het gaat om het interne systeem’. Een annulering zou daarnaast 2 maand duren, waarin je wel verplicht bent het lidmaatschap geld te betalen.

Echt waar, wat een bedrijf 🤣

Blijf hier weg mensen.

19 februari 2024

Mijn kaart is geblokkeerd omdat ik…

Mijn kaart is geblokkeerd omdat ik volgens een medewerker van het team krediet mijn kaart vaak gebruik en vaak voor cash geld had gebruikt. Even serieus ik betaal altijd netjes op tijd op dit moment heb ik geen achterstanden maar mijn kaart is toch geblokkeerd het voelde als een dreiging deze medewerker zei je kaart blijft geblokkeerd tot dat je alle je bank afschriften naar ons stuurt.. het voelt als of ik iets verkeerds heb gedaan/gestolen, de manier van praten vond ik echt niet kunnen. Zijn vragen waren alleenmaar waarom dit en waarom dat op een rare manier en waar werk je… serieus ik was in schok ik kwam niet aan mijn woorden het voelde als of ik met een politie agent aan het praten was dit omdat ik mijn kaart vaker heb gebruikt en niet eens omdat er een bedrag open staat alles is op dit moment netjes op tijd betaald. De kaart is meteen door mij geannuleerd. Zo ga je niet met trouwe klanten om.

8 februari 2024

Waardeloos bedrijf & service

Waardeloos bedrijf & service. Heb sinds oktober een gold kaart en sindsdien alleen maar ellende. Ik hoef alleen te hoesten en de kaart is geblokkeerd. De aantal keren dat ik de klantenservice heb moeten bellen in de korte tijd dat ik lid ben is ontelbaar! De kaart wordt willekeurig geblokkeerd als ik een betaling online probeer te doen. Na al deze ellende kreeg ik onlangs een mail mbt creditreview met het volgende verzoek:

American Express ziet er op toe dat we altijd in het bezit zijn van de juiste en meest recente persoonlijke en financiële gegevens van onze kaarthouders. We sturen u deze brief, omdat wij de financiële gegevens van uw account moeten updaten.

Wilt u ons de volgende informatie bezorgen:
• Als u een werknemer van een bedrijf bent: bezorg ons uw originele bankafschriften van de laatste 2 maanden die uw stortingen op de loonstrook weergeven.
• Als u een zelfstandige of houder van een SBS-kaart bent: bezorg ons uw originele bankafschriften van de laatste 2 maanden die de betalingen aan American Express weerspiegelen. We verzoeken u om de relevante documenten binnen 14 dagen na de datum van deze brief te verstrekken.

Tot we deze informatie van u ontvangen hebben, is uw kaart tijdelijk geblokkeerd. Dit geldt ook voor eventuele andere producten van American Express die u bij ons heeft.

Allereerst overwoog ik al om die kaart te annuleren maar toen ik die mail kreeg was het voor mij de druppel! Maar ik dacht ik geef ze het voordeel van de twijfel.

Ik heb vervolgens mijn bankafschrift verstuurd met mijn in pdf. Wel heb ik de af en bijschrijvingen van mijn prive zaken doorgestreept omdat het in principe prive is. De storting van mijn loon heb ik zichtbaar gelaten. Ik werd daarna gebeld en verteld dat het bestand bewerkt is en dat ik de afschriften niet mocht bewerken. Ook gaf de medewerker aan dat ik de bij en afschrijvingen niet mocht weg strepen. Ik gaf aan dat het prive was waarop de beste man aangaf dat ik mijn kaart kon annuleren als ik de bij en afschrijvingen niet wilde laten zien. Zover ik weet hoef ik dat niet te laten zien ivm de wet op privacy

Niet dat ik iets heb te verbergen maar de manier waarop zijn hun service verlenen is in een woord uit te drukken : WAARDELOOS!

Neem geen Amex! Thank me later, ciaaao

28 december 2023

Amex Platinum!

Nu een tijdje een Amex Platinum. Zeer tevreden over. Goede service, veel voordelen en snel contact indien noodzakelijk. Aanrader.

23 september 2023

Onwerkbaar door onzichtbare limieten

Onwerkbaar door onzichtbare limieten, klantenservice kan nergens mee helpen.
Zoals al eerder beschreven door anderen hanteert American Express een limiet die zij zelf verzinnen, maar niet met je kunnen delen. Dit limiet kan misschien na tig maanden verhoogd worden indien je de kaart veel gebruikt en tijdig betaald (maar dus blijkbaar alleen voor kleine bedragen).
Vliegreis geboekt en op bestemming een huurauto willen betalen met de kaart incl borg, want dan ben je verzekerd zeggen ze, worden de betalingen geblokkeerd. Het limiet stond blijkbaar op een studenten inkomen dus was de kaart volledig onbruikbaar: een borg van €1000 kwam er niet doorheen.
Klantenservice deelde mij mee dat een zakelijke pas verplicht is indien de uitgaven een zakelijk doel hebben. Direct na ontvangst Gold card een zakelijke aanvraag gedaan, echter is dit geweigerd zonder reden of oplossing: probeer het over 6 maanden nog maar eens en blijf vooral uitgeven! Tevergeefs een aantal weken 4x per week het saldo afgelost tijdens intensiever gebruik, waardoor het eerder op een debitcard lijkt dan een creditcard; het mocht niet baten. American Express kan het limiet niet verklaren of verhogen. Sommige transacties komen er doorheen, sommige niet, waardoor je soms dus redelijk voor schut staat als je betaling wordt geweigerd.
De tool op hun website om te checken of een bepaald bedrag geaccepteerd gaat worden werkt nooit naar behoren.

Leuk als je af en toe iets koopt van aliexpress of amazon en een paar puntjes wil sparen, maar verder compleet nutteloos. Lange vliegreizen of hotels kan/mag je hiermee blijkbaar niet betalen, om nog maar te zwijgen over Facebook advertenties.
Naast een onbruikaar laag limiet kan men ook niet verklaren waarom ik geen zakelijke kaart toegekend krijg. Kortom, een compleet onbruikbaar geheel. Ik heb na 3 maanden de kaart stopgezet.

30 oktober 2023

Goede klantenservice!

Ik geef niet zo vaak positieve reviews, maar in dit geval vind ik het meer dan terecht. Keurig geholpen door een mevrouw aan de klantenservice met al mijn vragen, die bovendien erg vriendelijk en vrolijk was. Dat mag ook wel eens gezegd worden!

24 oktober 2023

Lid geworden van American Express

Lid geworden van American Express, de platinum card. De website blijkt echter niet goed te werken en aanmelden voor Trivium lukt niet. Dacht eerst dat het aan mij lag, maar hoor nu veel collegae die daarom lidmaatschap weer hebben opgezegd i.v.m. de vele problemen. Website is onoverzichtelijk, telefonische hulpdienst werkt niet, en koppeling van de voordelen werken niet altijd goed. Via de chat krijg je wel links, maar die lopen ook weer vast

10 oktober 2023

Prima kaart en prima service

Prima kaart en prima service, minpunt is wel kaart kan je maar op beperkt aantal plekken gebruiken + erg vaak moeten bellen omdat de kaart niet werkt (word wel elke keer netjes opgelost)

20 september 2023