Als je een creditcard zoekt waarbij prijs en service in balans zijn ga dan NIET voor American Express. De verzekeringen die je zogenaamd gratis krijgt kun je zelf goedkoper afsluiten en service is ben... Toon meer
zeer slecht, ook al heb je geen bkr geen cis en sta je nergens geregistreerd experian etc toch stuurt dhr vekthuis je zomaar een afwijzing je voldoet aan alle voorwaarden genoeg inkomen. aanvraag gewe... Toon meer
Op reis naar de Verenigde Staten is de bagage kwijtgeraakt, na twee dagen spullen gekocht (eerste behoeften). Na 48 uur was de bagage gevonden en is naar ons vakantieadres gestuurd. Alle documenten v... Toon meer
Na 3 jaar trouwe klant te zijn wordt je membership zomaar beëindigt en je kaart opgezegd. Dit met als reden dat je niet ‘voldoet’ aan hun credit beleid na een zogenaamde ‘risico analyse’. Pure oplicht... Toon meer
American Express offers access to world-class Credit Cards, Charge Cards, rewards, travel, financial and business services including Corporate Cards and more.
Verenigde Staten
- www.americanexpress.com
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Verschrikkelijk slecht
Verschrikkelijk slecht. Mijn card is zomaar geblokkeerd omdat ik mijn I’d moest opsturen. Ik heb dit inmiddels 3 keer gedaan en….niets. Service is niet bereikbaar, bevestiging wordt niet gestuurd en op mijn vraag wordt niet gereageerd. Schandalig slecht!
Kaart opzeggen is niet te doen
Voor een wijziging die ik niet online kan doorgeven heb ik gebeld. De eerste keer ruim een uur in de wacht gestaan. De wijziging is nog niet doorgevoerd in ik sta nu weer 75 minuten in de wacht omdat de kaart alleen telefonisch kan worden opgezegd. Waardeloze service.
Slechte service, geen contact mogelijk
Kaart is deze maand verlopen maar nog geen nieuwe gekregen. Servicedesk is onbereikbaar, langdurig in de wacht gehangen. "U wordt teruggebeld" = loze belofte. Ik overweeg de kaart dan maar op te zeggen. Jammer dat een bedrijf dat eerst zo goed liep nu zulke slechte service geeft
ECHT VERSCHRIKKELIJK … telefonisch…
VERSCHRIKKELIJK slechte service. Telefonisch onbereikbaar (na half uur verbroken), per mail onbereikbaar, verificatie codes komen een uur te laat aan, … account geblokkeerd, neem contact op met service. Tuurlijk, hoe dan??!!
Heb je een klacht … stuur een brief per post, dan hoort u over een maand van ons.
Helaas heeft mijn werkgever voor dit dramatisch slechte bedrijf gekozen. Als je de keuze hebt … echt nooit aan beginnen!!
Slechte klantenservice
Slechte klantenservice. Dagen wachten op een reactie via Facebook chat. Uren in de wachtrij om ze telefonische te bereiken. Terugbel functie werkt ook niet, want terugbellen doen ze niet. Ik kom niet meer bij ze terug!
Na 2 uur wachten aan de telefoon wordt…
Na 2 uur wachten aan de telefoon wordt je er gewoon afgeknikkerd....
Staat je goed Amex...
Beste mensen
Beste mensen, het wordt tijd om massaal uw klachten op te sturen naar het AFM. Vele klanten zijn gedupeerd door American Express omdat ze al maanden onbereikbaar zijn. Dit is een kredietinstelling onwaardig. De licentie van American Express moet absoluut afgenomen worden. Stuur uw klachten naar de Nederlandse toezichthouder.
Gewoon waardeloos..
Gewoon waardeloos... ben al dagen bezig om American Express te bereiken.. geen toegang tot de app of website en als je wilt deblokkeren, wordt geadviseerd te bellen..... eerst een ellenlang menu en dan meer dan 45 minuten wachten... je wordt terug gebeld.... dus niet! Ik zeg mijn persoonlijke kaart en alle kaarten die wij zakelijk hebben (meer dan 300) op. ben helemaal klaar met deze "organisatie"..
Niet te bereiken
Ik hang al een paar dagen meer dan een uur aan de telefoon om iemand te bereiken.
Service was ooit goed...
Eind 2020 van een Platinum omgezet naar Blue want NUL reizen (COVID19) en gezien de kosten, ook niet meer nodig dan een blue. Onlangs een claim ingediend wat aldus de voorwaarden nog zou vallen onder de Platinum voorwaarden maar uiteindelijk krijg je te horen dat ze het niet vergoeden. Geen redenen noch duidelijke response op gerichte vragen. Ik probeer nu sinds 2 dagen AMEX Klantenservice te bereiken en het is een service woestijn geworden dus een upgrade terug? Nee, laat maar hangen.. ik doe gewoon met mijn MasterCard dingen aankopen. Werkt net zo goed en 2022 faseren we dit uit.
Waardeloos
Waardeloos. Klantenservice onbereikbaar. 8 jaar ongelooflijk tevreden geweest. Heb nu mijn kaarten allemaal opgezegd. Je vraagt je af wat daar aan de hand is.
Heb de amex voor zakelijk gebruik
Heb de amex voor zakelijk gebruik. Ben al ruim 3 maanden bezig met legitimeren maar steeds krijg na enkele weken weer de melding dat de documenten niet in orde zijn. Maar daarbij wordt niet dan niet gezegd WAT er dan niet in orde is.
Maar nu is het dus zover dat zelfs de kaart geblokkeerd is. En dat terwijl mijn website en vele andere diensten ik betaal met deze kaart. Nu krijg ik dus melding dat mijn hosting opgezegd wordt omdat de kaart is geblokkeerd. Ik bellen maar er wordt gewoon niks mee gedaan. "ja mevrouw, ze zijn uw documenten nog aan het verwerken." Maar ze zeggen er niet bij hoe lang dat nog gaat duren en deblokkeren kunnen ze niet pffff
Prutsbedrijf
Prutsbedrijf. Toevallig vanuit werkgever een creditcard. Nog nooit zoiets meegemaakt. Niet bereikbaar.. Letterlijk al meerdere keren gebeld en voor bijna 30 min aan de lijn gehangen. Waardeloos!
Klanten service niet bereikbaar op welk…
Klanten service niet bereikbaar op welk moment van de dag dat je belt, je wordt in de wacht gehouden voor 45 minuten en dan lijn verbroken.
De enigste oplossing dan maar ouderwets een brief schrijven en het lidmaatschap opzeggen een creditcard maatschappij die onbereikbaar is hoort op de vuilnisbelt thuis
Sta nu al 70 min in de wacht om…
Sta nu al 70 min in de wacht om geholpen te worden. Zeer slecht ga ook opzeggen
Plotseling heel slechte service
Klopt wat er gezegd werd. Ik heb een platinum kaart en ik krijg niemand te spreken. Dit was nooit zo eerder. Onzin. Ik ga het annuleren.
Ledenservice van AMEX is onbereikbaar
Ledenservice van AMEX is onbereikbaar. Ik heb een platinumkaart en doorgaans krijg ik snel een medewerker aan de lijn echter lukt het me de afgelopen dagen niet en ik word ook niet terug gebeld.
Gegeven de hoge kosten van deze kaart verwacht men wel een minimale service. Ik weet niet wat daar speelt maar dit is echt schandalig en onacceptabel!!!
Klantenservice al weken onbereikbaar
Ik heb de AE kaart via mijn werkgever. Ik heb een mail ontvangen van AE om mijn privéadres door te geven. "Deze verplichting vloeit voort uit de vereisten van de Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme (Wwft). Let op: wij willen graag voorkomen dat wij genoodzaakt zijn om uw kaart te blokkeren om te voldoen aan onze wettelijke verplichting"
Het adres kan alleen doorgegeven worden door de AE klantenservice te bellen.
Mijn privéadres is al jaren bij AE bekend, dus de vraag is ten eerste al onzinnig. Daarnaast heb ik vanochtend voor de vierde keer in 3 weken tijd geprobeerd in iemand aan de lijn te krijgen. Iedere keer hetzelfde liedje: de boodschap dat het drukker is dan gebruikelijk, en dat de wachttijd ongeveer 10 minuten bedraagt. Na 4 minuten de boodschap dat je met de eerstvolgende medewerker wordt doorverbonden. En dan ...... NIETS. ik heb dus voor de 4e keer na 35-40 minuten opgehangen zonder dat iemand heeft opgenomen. Stel nu dat je echt een urgent probleem hebt?! COMPLEET ONBEREIKBARE KLANTENSERVICE!! Waarom kan dit niet via een webportal worden doorgegeven? Waarom naar iets vragen dat al bekend is? Dat het een keer druk is op je klantenservice kan ik begrijpen, maar dit is al vele weken aan de gang!!!
Zeer slechte service ineens na jaren
Voor de derde keer en na de 4 keer mij te hebben gelegitimeerd is mijn gold card weer geblokkeerd juist nu ik op vakantie ben. De maandelijkse rekening wordt wel al maanden netjes afgeschreven maar de kaart wordt geblokkeerd omdat ze niet weten wie ik ben. Ik heb de kaart sinds 1985!!! Maar dit slaat alles.......vele telefoontjes, uren in de wacht gestaan en steeds beloofd dat het opgelost zou worden.
Onbereikbaar
Waar je vroeger binnen een paar minuten een medewerker kon spreken is Amex tegenwoordig onbereikbaar. Je krijgt eerst een onduidelijk keuzemenu, daarna de mededeling dat er een wachttijd is van 10 minuten, na 40 minuten heb je nog niemand kunnen spreken. Terugbeloptie werkt ook niet. Amex "voor een creditcard van wereldklasse"......... Oh ja, in het weekend is Amex gesloten voor vragen.