Een bestelling gedaan, 10 dagen terug. Mail gehad dan mijn bestelling en betaling ontvangen is. Daarna niets meer gehoord. Geprobeerd klantenservice te bellen. Antwoordapparaat!!! Het is vakant... Toon meer
Geweldige krabpaal! Ik ben ontzettend blij met de krabpaal die ik heb gekocht bij AnimalestorXL! De kwaliteit is echt top – stevig en duurzaam, en perfect voor mijn kat. De verschillende niveaus en... Toon meer
Ik heb een XL mand gekocht voor de hond en ben er erg tevreden over. De levering was supersnel en de klantenservice was top! De mand zelf is van uitstekende kwaliteit - mooi stevig en ruim genoeg voor... Toon meer
Bedroevende service.
Een bestelling gedaan, 10 dagen terug.
Geprobeerd klantenservice te bellen. Antwoordapparaat!!!
Het is vakantietijd daarom nemen wij de telefoon niet op.
Service niet eens 1 ster.
Komen jullie ook nog met een oplossing.
Beloofde 1-3 werkdagen levertijd werden 8 🐌🐌🐌
Product was op voorraad en zou binnen 1-3 werkdagen geleverd worden. Een week voor we op vakantie zouden gaan besteld. Expres hier besteld ivm beloofde levering, zodat het op tijd binnen zou komen. Pakketje werd uiteindelijk na 8 werkdagen bezorgd. Veel te laat dus. Bezorger trof ons uiteraard niet thuis en zette het pakketje in de tuin.
Gelukkig waren de buren zo lief om het voor ons binnen te zetten.
Ze liegen over hun trustpilot sterren…
Ze liegen over hun trustpilot sterren wat al gelijk al het vertrouwen van mij ontneemt en wanneer ik iets wou bestellen van 14,95 kreeg ik een melding dat 15 euro het minimum bedrag is om te mogen bestellen. Uiteraard doen ze dit natuurlijk expres zodat je er nog iets bij neemt om naar de 15 euro te gaan (het gaat hier om 0,05 CENT)
Geen communicatie over late levering
Afgelopen maandag besteld. Product gewoon op voorraad, dus had uiterlijk woensdag geleverd moeten worden. Ik heb enkel een bevestiging van de bestelling gehad op maandag, verder niks. Niks geen communicatie over dat iets later komt of wat dan ook…
Ik heb tot op heden nog niks ontvangen…
Ik heb tot op heden nog niks ontvangen en ik heb gisteren nog gemaild maar ook nog geen reactie ontvangen
Helaas is de klantenservice zeer slecht…
Helaas is de klantenservice zeer slecht telefonisch bereikbaar. Alleen op bepaalde tijdstippen en dan nog krijg je een bandje dat ze er niet zijn of de verbinding wordt na enige tijd verbroken.
Geen reactie
Aangezien ze niet op mijn mail en op Instagram reageren, dan maar zo…
7 mei een bestelling geplaatst en op de website staat ‘voor 1600 besteld, morgen in huis’, tot op heden nog geen pakket binnen of überhaupt een reactie! Erg slecht.

ORDER BESTELD 3 DAGEN GELEDEN
ORDER BESTELD 3 DAGEN GELEDEN, niks dag erna. Nog niet eens vandaag een bericht van de pakket bezorging.
Mij ga je niet oplichten ;) Telefoonnummer klopt ook niet. Dan krijg je AquaStoreXL.
Zeer slecht. Ga iedereen in mijn kringen + social media afraden bij jullie te kopen en ik heb een bereik van een half miljoen volgers. Boontje komt om zijn loontje! Fake promises en geen gehoor is exit.

Antwoord van Animalstorexl
medicatie voor vogels besteld op 23…
medicatie voor vogels besteld op 23 april. Geen bevestiging en ook niet de dag erna geleverd. zeer slecht. geen reactie mail.
ik zou deze winkel niet aanraden

Wat een rot ervaring
Wat een rot ervaring, probeer nu al een uur te bellen niks... order geplaatst van de rekening afgeschreven maar op de factuur staat niet betaald ??? Totaal geen vertrouwen erin dat ik mijn bestelling wel krijg..

Super winkel
Super winkel. Ik had een groot hondenkussen gekocht. De order werd snel verzonden, en was goed verpakt. De kwaliteit van het hondenkussen is fantastisch, de prijs zeer schappelijk. Ik kreeg als nieuwe klant na opgeven emailadres nog korting ook!

Antwoord van Animalstorexl
Netjes verzonden en precies zoals op de…
Netjes verzonden en precies zoals op de afbeelding. Mijn katten zijn dolgelukkig met hun krabpaal

Goed kwalitatief product
Goed kwalitatief product! Gisteren besteld, vandaag in huis.

Biomaster 250 besteld
Biomaster 250 besteld. werkt top. levering was ook erg snel. ik kom hier zeker terug!

Geweldige krabpaal!
Geweldige krabpaal!
Ik ben ontzettend blij met de krabpaal die ik heb gekocht bij AnimalestorXL! De kwaliteit is echt top – stevig en duurzaam, en perfect voor mijn kat. De verschillende niveaus en sisalbedekking bieden genoeg mogelijkheden voor krabben, klimmen en ontspannen. Mijn kat is er meteen dol op en brengt er uren door. Ook de zachte slaapplekken op de verschillende platforms zijn een groot succes. Het was eenvoudig om de krabpaal in elkaar te zetten en het ontwerp past perfect in mijn interieur. Kortom, een fantastische aankoop waar mijn kat en ik erg blij mee zijn!

Goed hondenvoer
Goed hondenvoer! M'n teckels zijn er dol op! En dat wil wat zeggen.
En met 15kg pak je nooit mis en ook nog eens super voordelig.

Aanrader. Snel geleverd
Producten voor mijn hond besteld. En was snel geleverd en zoals verwacht.

Goede zaak en snel
Mn vriend heeft een aqaria en besteld hier alles voor. Snel geleverd en mooie planten. Ook pompen en alles voor erin

Super kwaliteit
Super kwaliteit. Wat zijn mijn katten en ik blij met deze prachtige krabpaal. Zoveel speel en klim plezier. Nog nooit zo,n super krabpaal gehad..