Een bestelling gedaan, 10 dagen terug. Mail gehad dan mijn bestelling en betaling ontvangen is. Daarna niets meer gehoord. Geprobeerd klantenservice te bellen. Antwoordapparaat!!! Het is vakant... Toon meer
Product was op voorraad en zou binnen 1-3 werkdagen geleverd worden. Een week voor we op vakantie zouden gaan besteld. Expres hier besteld ivm beloofde levering, zodat het op tijd binnen zou komen. P... Toon meer
Geweldige krabpaal! Ik ben ontzettend blij met de krabpaal die ik heb gekocht bij AnimalestorXL! De kwaliteit is echt top – stevig en duurzaam, en perfect voor mijn kat. De verschillende niveaus en... Toon meer
Altijd snelle levering en goede kwaliteit
Snelle levering van onze bestelling en goede kwaliteit.
Binnenkort gaan we hier ook een keertje kijken.

Ik kocht 2 hondenbedden
Ik kocht 2 hondenbedden. De honden liggen er heel graag op. Makkelijk af te nemen hoes want de rits zit langs de langste zijde.

Antwoord van Animalstorexl
Net als mijn vorige bestelling verliep…
Net als mijn vorige bestelling verliep alles vlekkeloos

Verstuurd in delen
Ivm niet alles op voorraad werd er toch al wat verstuurd.
De rest kwam een paar dagen later
Goedkoop

Antwoord van Animalstorexl
Ik heb een XL mand gekocht voor de hond…
Ik heb een XL mand gekocht voor de hond en ben er erg tevreden over. De levering was supersnel en de klantenservice was top! De mand zelf is van uitstekende kwaliteit - mooi stevig en ruim genoeg voor een grote hond. De prijs-kwaliteitverhouding is goed, een aanrader

Antwoord van Animalstorexl
Zeer snelle levering en ook het ruilen…
Zeer snelle levering en ook het ruilen van een artikel ging vlekkeloos en snel. Aanrader!

Zeer slechte service
Niks vandaag besteld morgen in huis, minimaal anderhalve week later, terwijl het gewoon op voorraad is, geen reactie op mails of telefoon, eens en nooit meer een bestelling hier.

Dit bedrijf heeft klantvriendelijkheid 0.0
Dit bedrijf heeft klantvriendelijkheid 0.0 ik bestelde een product en kreeg geen informatie wanneer het zou worden geleverd. Na een week belde ik en men zou het vrijdag binnen krijgen. Ik kreeg wederom geen bericht die vrijdag en belde maandag weer. De hulplijn verbrak automatisch met het bericht dat de medewerkers allemaal in gesprek zijn. Na 3 keer bellen kreeg ik iemand aan de telefoon die mij mededeelde dat het product nog steeds niet binnen was. Zelf de klant hierover informeren is er dus niet bij. Ik vroeg mijn geld terug en men zei dat dat wel 2 dagen kon duren. Koopt u hier ? dan betalen achteraf is mijn advies !.

Antwoord van Animalstorexl
Ik heb een filter besteld voor mijn…
Ik heb een filter besteld voor mijn aquarium
Op de site staat voor 16:00 uur besteld de volgende dag bezorgd, NIET DUS.
10 februari voor 16:00
Nu 12 februari nog geen reactie
Bestelling staat nog steeds op openstaand
Ik heb gemaild, WhatsApp verstuurd, gebeld
Totaal geen reacties
Mocht het product niet op voorraad zijn ,zet dat er dan bij. Of neem contact op.
Ik heb de bestelling dus geannuleerd
Update
Vandaag kreeg ik een email van dit bedrijf, hoe mijn ervaring is over mijn recente aankoop en of ik een review wil achterlaten met kans op €25
Hier heb je je review
Vandaag de 13de geprobeerd te bellen maar de verbinding wordt verbroken met de mededeling stuur een email
Helaas wordt er niet gereageerd op email
Update
Ze hebben gereageerd
Nadat ik een WhatsApp stuurde om te annuleren kreeg ik kort daarna een bevestiging, blijkbaar als je gaat annuleren wordt de klantenservice wakker.
Ondanks hoe het gelopen is,
Bedankt voor de reactie
Maar een goed leermoment:
Geef de klant even een berichtje dat er niet op tijd geleverd kan worden.
Als er bij had gestaan, niet leverbaar, dan had ik natuurlijk niet besteld.
Zal veel irritatie voorkomen.

Snel besteld en geleverd
Snel besteld en geleverd. Ook kleine bestelling zijn mogelijk.

Antwoord van Animalstorexl
Makkelijk te bestellen en snel in huis…
Makkelijk te bestellen en snel in huis eindelijk een grote zak met kattekorrels die je bijna nergens anders vind voor deze prijs
Super tevreden tot de volgende bestelling!!!

Antwoord van Animalstorexl
Leverproblemen maar netjes administratief afgehandeld
Update 2 - 29 Januari
Vandaag mijn pakket ontvangen met daarin de producten die ik had verwacht zoals ik ze had verwacht. Fijn dat alles zo toch alsnog goed is afgelopen. Hierdoor zijn, zoals toegezegd, de sterren verhoogd van 3 naar 4.
Update 1 - 28 Januari
Op 27 januari ontving ik een update over mijn bestelling. Er bleken problemen te zijn bij de leverancier, waardoor een artikel niet beschikbaar was voor levering. Ik kreeg excuses aangeboden en werd gevraagd om meer geduld.
Vandaag (28 januari) ontving ik opnieuw een mail met een update. Hierin werden nogmaals excuses aangeboden en werd medegedeeld dat een deel van mijn bestelling inmiddels was verzonden, zonder het artikel waar problemen mee waren.
Ik heb gereageerd op deze mail met het voorstel om het betreffende artikel te annuleren, zodat de rest van de bestelling kon worden afgerond. Dit werd snel opgepakt en netjes geregeld. Het is fijn om te zien dat er op deze manier toch een oplossing is geboden.
Als mijn pakket morgen in goede orde aankomt, zal ik mijn beoordeling aanpassen naar 4 sterren. Voor nu verhoog ik het aantal sterren van 1 naar 3, vanwege de snelle en correcte manier waarop dit probleem is aangepakt.
Op woensdag 22-01 een bestelling geplaatst, maar vandaag, 25-01, heb ik helaas nog niets ontvangen. Ik heb meerdere keren geprobeerd contact op te nemen, maar zonder succes. Via e-mail heb ik geen reactie gekregen, telefonisch word ik telkens met de mededeling “Al onze medewerkers zijn in gesprek” afgebroken, en mijn WhatsApp-bericht is ook onbeantwoord gebleven.
Daarnaast is mijn verzoek tot annulering van de bestelling niet gehonoreerd. Dit alles geeft mij het gevoel dat klanttevredenheid hier geen prioriteit heeft. Ik ben zelden zo teleurgesteld geweest in een bestelling en hoop dat jullie iets met deze feedback doen. Het zou fijn zijn als mijn bestelling alsnog snel wordt afgehandeld of geannuleerd.

Antwoord van Animalstorexl
Snel geleverd en heerlijke snoepjes…
Snel geleverd en heerlijke snoepjes woef woef woef

Antwoord van Animalstorexl
Mijn bestelling was snel geleverd en…
Mijn bestelling was snel geleverd en netjes verpakt. Producten zoals verwacht 👍🏻

Makkelijk overzichtelijke site
Makkelijk overzichtelijke site, veel op voorraad en snelle service top👍🏻👍🏻

Antwoord van Animalstorexl
Super nette en snelle levering.
Super nette en snelle levering.
En Product is volgens verwachting.

Alles zag er goed uit
Alles zag er goed uit, goed verpakt en snelle levering.
Top!

Antwoord van Animalstorexl
Super leuke producten en snelle…
Super leuke producten en snelle levering! Fijn bedrijf. Doen wat ze beloven