Lees wat reviewers zeggen
Superb totul, dar cel mai important este ca găsești tot ce-ți trebuie pentru botez într-un singur loc . Ce-mi place cel mai mult este ca produsele sunt fabricate în România de AnneBebe și nu s-a făcut... Toon meer
I usually order online,when i need something, because i don't like going into stores. But this time, i was in a hurry, so i ordered from AnneBebe's website but with local pickup from their store. I... Toon meer
Magazinul cu cele mai frumoase hăinuțe și accesorii pentru copii ❤️ Ne bucurăm că avem pe piață un brand românesc care produce cele mai frumoase hăinuțe și trusouri de botez personalizate. Felicităr... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Haine de Botez, Hainute baieti fete Trusouri pentru biserica rochite si costumase baiat fata pentru eveniment scaldat
Contactgegevens
Bulevardul Unirii 1, 030167, București, Roemenië
- www.annebebe.ro
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Sunt absolut îndrăgostită
Sunt absolut îndrăgostită. Materialele sunt atât de calitative, iar modelul ales este de delicat și de diafan. Acum 9 ani nașii copilului nostru au cumpărat trusoul tot de la voi și sunt intacte. Vă mulțumesc! M-ati făcut să aștept evenimentul ăsta cu sufletul la gură. E perfect.
Produse calitative, piticul meu le poarta mereu cu drag
De fiecare data, produsele achizitionate au avut o calitate exceptionala, un design frumos, mai diferit de ceea ce ofera piata in general si un pret corect.
Recomand cu toată încrederea!
Continutul trusoului este de…
Continutul trusoului este de calitate,produsele sunt frumos ambalata si timpul de livrare a fost scurt!Recomand acest pachet!
Brand romanesc
Brand romanesc, hăinuțe de foarte bună calitate, promptitudine în preluarea și livrarea comenzilor. Total mulțumită, recomand cu încredere!
Articole de calitate
Articole de calitate! Atentie la detalii! <3
Produse de calitate 100% (…
Produse de calitate 100% ( calitate-preț)!
Produsele sunt exact ca în poze.
Hainute foarte frumoase și de calitate
Hainute foarte frumoase și de calitate. Recomand.
Produse de calitate.Recomand cu mare…
Produse de calitate.Recomand cu mare drag
Calitate produselor este exceptionala!
Calitate produselor este exceptionala!! Experienta din magazin a fost perfecta! Recomand cu incredere!!!
Hainutele de botez sunt de o calitate…
Hainutele de botez sunt de o calitate extraordinara si sunt foarte bine lucrate. Micuta noastra a fost in atentia tuturor si a aratat minunat. Materialele sunt foarte bune si de calitate iar comanda a fost livrata rapid si fara probleme. Recomand!
O firma care are ca prim obiectiv…
O firma care are ca prim obiectiv satisfacția clienților. Obține acest deziderat prin suportul, prin atenția si grija cu care tratează clientul final si prin atenția acordata produselor de la intrarea in productie pana la comercializare.
Recomand cu drag Annebebe
Recomand cu drag Annebebe.ro!
Produsele pentru bebeluși sunt de o calitate excepțională — de la pantofiori comozi și bine realizați, până la articole pentru botez cu un design deosebit și materiale fine. Am fost plăcut surprinsă de cât de bine sunt lucrate, cu atenție la detalii și stil minunat. Livrarea a fost rapidă și totul ambalat cu grijă. Cu siguranță voi reveni!
Hăinuțe create cu dragoste,asortate cu…
Hăinuțe create cu dragoste,asortate cu tot ce este nevoie ca evenimentele din viața copiilor să fie speciale
Cele mai frumoase rochite de…
Cele mai frumoase rochite de botez.Recomand cu drag acest magazin pentru calitatea produselor
Produse de calitate
În magazinele AnneBebe sunt produse de calitate cu personal calificat și amabil! Am avut o experienta foarte plăcută când am achiziționat de aici hăinuțe pentru botezul finuței mele!
Calitate la superlativ
Calitate la superlativ! Recomand cu mare drag!
I recommend it
I recommend it, a wonderful experience, I will gladly return.
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.