Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ny antenne monteret på taget. Lidt tekniske udfordringer, der blev løst uden ekstra betaling. Kan kun anbefale AntenneMesteren.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Efter timevise forsøg på at få hjælp til at installere nyt IT - via net, div. mere eller mindre automatiserede "kundecentre" o.a. fandt jeg frem til Antennemesteren . Og hvilken fryd: Mester selv i te... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Havde akut brug for at få flyttet vores parabol.. Ringede til disse rare mennesker..samtale med kontoret var super og serviceminded. Montøren Kim var ligeledes super flink, dygtig og servicemind... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Havde købt et fjernsyn gennem en større elektronikkæde, som var blevet vægmonteret forkert af kædens egne folk. Antennemesteren sendte Gil ud for at fixe problemet, hvilket bl.a indebar afmonter... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Telecommunicatieapparatuur leverancier
  2. Elektronicabedrijf

Geschreven door het bedrijf

Vi opsætter, vedligeholder og reparerer alle former for antennesystemer og er autoriserede montører af Canal Digital og BOXER. Du kan kontakte os Man-Fre 9-18, Lør 9-13 på tlf. 4248 8000.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

4,9

Alle reviews

7 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Kan varmt anbefales - Meget serviceorienteret

Meget serviceorienteret. Har haft medarbejderen, Alexander, ude - hele to gange - til både antenne og WIFI problemer. Meget effektiv. Forstod problemet og anviste den rigtige løsning. Forlod os ikke før alt fungerede perfekt! Har fortjent 5 stjerner!!

22 maart 2019
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Godt arbejde

Jeg kender Parabol mesteren, i gennem mange år, han har altid gjort et godt stykke arbejde for min familie og vores store omgangskreds.

17 februari 2019
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Havde købt et fjernsyn gennem en større…

Antennemesteren sendte Gil ud for at fixe problemet, hvilket bl.a indebar afmontering af beslag, udfyldning af huller, boring af nye huller og i sidste ende korrekt montering af fjernsynet. Arbejdet blev udført med stor grundighed og tålmodighed.

Meget tilfreds med det udførte arbejde, og vil klart anvende AntenneMesteren en anden gang.

8 november 2018
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super service, god kvalitet og meget rimelig pris.

Jeg havde problem med manglende TV signal og forstærker/fordelerboks. Problemet var kompliceret, men blev løst og nu har jeg kvalitetsmodtagelse igen på alle antennestik. Det var supergod service og jeg tøver ikke med at give bedste anbefaling af Antennemesteren - både for kvalitet, service, fleksibilitet og ikke mindst en rimelig fakturering. Jeg håber selvfølgelig, at der går en rum tid førend jeg får behov for hjælp igen, men nu ved jeg i hvert fald, hvem jeg skal ringe til :-)

16 juni 2018
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg havde problemer med internettet…

Jeg havde problemer med internettet derhjemme og fik besøg en af meget kompetent medarbejder fra Antennemesteren der fik det til at virke. Jeg fik først et prisoverslag og derefter blev der sat ekstra udstyr op så jeg nu har fuld internet signal både i stuen og i haven.
5 stjerner herfra, kan klart anbefales.

6 april 2018
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ringer ikke tilbage.

Skrev om en interessere i et af deres produkter. Jeg hørte ikke fra dem, så jeg rykkede for svar og beskeden var at jeg ville høre fra dem snarest. Efter en uge har de ikke ringet. Det er de jo i deres gode ret til, men så skal jeg altså ikke være deres kunde.
Total mangel på kundefokus.

23 december 2017

Flink og effektiv

Reparatøren var kæmpeflink og effektiv og forklarede hele vejen igennem hvad han foretog sig.
Han ringer jeg til næste gang jeg måtte for brug for en antennerep.

29 november 2017

Endelig en kompetent tekniker

YouSee signalændringer (og måske Dansk Kabels justeringer - vi opgav til sidst at få en forklaring) i marts 2017 var mere end vores fællesantenneanlæg kunne klare. En tekniker fra Antennemesteren kom, målte, forklarede og justerede tingene perfekt på plads. Derudover en beskrivelse af anlægets begrænsninger og fordele. Alt blev udført på under en time. Fakturaen var lige under 800kr. Vi ringer samme sted næste gang.

10 maart 2017

Kæmpe anbefaling af Antennemesteren

Det tog Antennemesteren 1 time at fikse det som YouSee på trods af at 23 ansatte har været inden over sagen ikke har fundet en løsning på de sidste 3 1/2 år. samtidig med den gode løsning var det en super service

24 februari 2017

Super oplevelse

Hurtig til aftale tid - kom præsis - kompetent - behagelig - og så til en rimelig pris. Vil anbefale alle der har problem med antennen eller opsætning af TV - Herliogt

14 augustus 2016